Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 13:28:47
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kontroller meg nem kell hozzá, egér + bill, nem kell hozzá agysebész doktori. <#nevetes1>#nevetes1>
jet nel meg 2 gomb a sebesegre,meg 1 boost,meg eger..+ fegyverek ugye.. es flare.. szal 6 gomb.. szornyu.
probald inkabb armaban vezetni repulot... sokkal konnyebb.. NOT..
ja meg van jobbra balra hovering is .. boscanat.. +2 gomb mindkettonel.. ojan bonyolult h befosas..
BF1 ben az a jo h minden gepet meg lehet maszni,es utazhatsz rajtuk.. tok allatt ..vegre.. lehetne titanfall mintara tankba granatdobos kiiktatasi lehetoseg is..
az meg vagany lenne..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.10. 13:16:02
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
meg mindig tul " gyors" neha pedig.. viccesen lehet vele elutni mindenkiket.. rengeteg moka..
( Mondjuk valamit kitalalhatnanak a repulokkel, tankokkal, se repulot se kis tankot nem vezettem meg, mert sose jut. Nagy tankot egyszer 😊 )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
* minden kill +1 pont a csapatnak
* minden revive +1 pont a csapatnak
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2016.09.09. 15:05:42
By saying "improvements" I mean that we'll be getting the proper revive icons to see who is requesting such medical attention.
hálleluja
https://www.twitch.tv/sp1gu
Per Aspera Ad Inferi.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.08. 21:55:23
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lemezes nalunk 16.
Vagy van valami 18-ert ami megeri jobban mert jar valami plusz tartalom ?
Nem tudni mitől, egyszer csak eltűnnek az audio mixből, de úgy 100%-osan...
Rádront vágtatva a lovas 0 hanggal vagy leütnek a semmiből úgyanígy, vagy a tank szétlő úgy, hogy mellédjön nulla motorzajjal!
Remélem a végleges játékra ezt is sorba vették a rengeteg javítandó bug mellett...
De ebben sajnos nem vagyok biztos, mert a BF4-ben ennél egyértelműbben előhozható volt hiba és soha nem lett kijavítva:
ha valaki elsődleges fegyverrel lőtt kb 30 méteren belül, akkor a lépéshangok ott is teljesen megszűntek.
Gyakorlatilag a játék kb 80%-ban nem volt lépéshang, hiába ugrált vagy futkározott mögötted az ellenség.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.08. 15:35:22
engem az baszott még fel, hogy a repülők hangtalanok, ha lő, akkor is csak a nyomjelzőt látod, de azt se könnyű beazonosítani, annyian lövöldöznek a földről is. remélem a végleges játékban lesz valami "look behind" funkció. (korábban is volt, nem?)
Per Aspera Ad Inferi.
15-20 ezer forintból négy évig szórakozok, akár naponta több órán át is.
Nagyon szubjektív dolog, hogy mi mennyit ér. Én szoktam teljes áron játékokat venni, mert ez a hobbim, és amennyi időt eltöltök velük, az ár/érték arányban bőven megéri.
Persze, ha a fizetésem kisebb lenne, akkor jóval alaposabban át kellene gondolnom, mire költök, de szerencsére most belefér az egyik kedvenc hobbimra több pénzt szánni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
- 18 ezerért nemrég vettem egy falra szerelhető forgatható dönthető tv konzolt. - mellé kell egy TV is,ha csak nem a konzolt szeretnéd nézegetni
- 18 ezerből egy hétig olyan étrendet állítok össze, hogy még a királyok se esznek olyat, de lehet van az 2 hét is. - Ha tetszik a játék akkor lehet hogy hónapokig,akár évekre leköt 1 hét vs hónapok
- 12 ezer forintból megtankolom a kocsit egy hónapra. - előző válasz
- 18 ezer forintból veszek egy cipőt télre. - Ez vetekszik vele,mert akár több évig is jó lehet,persze csak ha nyáron nem a téli cipőt nyúzod. 😊
- 40 ezer forint a kötelező egy évre - Erre már nincs kedvem semmit írni,de szerintem a lényeget úgyis érted. 😊
És no offense,valóban nem olcsó a játék.De azt is megértem aki meg azt mondja hogy "megéri" beruházni rá.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.09.08. 14:55:02
Nem mi (ungarise) vagyunk a piac neki, gondolhatod.