Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ilyen vackokban mi a jo, hogy fel lehet allni a repulore ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 13:28:47

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Jo hat SW ben konkretan semmi fizikaja nincs, harminc masodpercig birtam 😊)

adam46
Igen, űrhajó fizikája van. <#hehe>

Kontroller meg nem kell hozzá, egér + bill, nem kell hozzá agysebész doktori. <#nevetes1>
ja ja.. jogos.. nyomsz 1 gombot h felfele emelkedjel, 1 et h lefele.. meg a egerrel nezelodsz,meg elorre dontod akkor elore haladsz helikopterrel.. meg van 2 fajta fegyver,1 gombal valthato,meg 1 eltero lofasz.. szoval 4 gomb meg eger.. rem bonyi ja..

jet nel meg 2 gomb a sebesegre,meg 1 boost,meg eger..+ fegyverek ugye.. es flare.. szal 6 gomb.. szornyu.

probald inkabb armaban vezetni repulot... sokkal konnyebb.. NOT..

ja meg van jobbra balra hovering is .. boscanat.. +2 gomb mindkettonel.. ojan bonyolult h befosas..

BF1 ben az a jo h minden gepet meg lehet maszni,es utazhatsz rajtuk.. tok allatt ..vegre.. lehetne titanfall mintara tankba granatdobos kiiktatasi lehetoseg is..
az meg vagany lenne..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.10. 13:16:02
én mindegyik bf játékban utáltam a repülést túlbonyolított faszágnak tartottam mindig is... főleg mikor helikopterrel kellet szenvedi uhh.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

teljesen konnyu vezetni pedig..sensitivity 80- 100 kore es megy frankon.

meg mindig tul " gyors" neha pedig.. viccesen lehet vele elutni mindenkiket.. rengeteg moka..
Pedig sokkal vezethetőbbek a gépek, mint az eddigi villámgyors jetek, nekem a többi is bejött. Viszont nem SW-s árkádfos.
ne akarjál repülni mert instant halál lesz a vége minimum egy kontroller kell hozzá, az egyetlen dolog amit szeretem a repülőknél az a bombázó elöl levő gunner gépágyú állása... na azt viszont imádtam.

lac coo
A repulo vezetese, fizikaja milyen ? SW jellegu arkadfosh, vagy a szokasos BF.
( Mondjuk valamit kitalalhatnanak a repulokkel, tankokkal, se repulot se kis tankot nem vezettem meg, mert sose jut. Nagy tankot egyszer 😊 )

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vazze, most értettem meg a Rush-os artillery rendszert... <#falbav> Erről azért adhattak volna felvilágosítást a béta előtt is.
Lamellus
Tegnap már kitöltöttem. <#eljen>

-tRs-Raymond

adam46
<#eljen>
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dr Kotász
Dehogynem. Csak éppen nem lett népszerű.
SötétBarom
Minden azon múlik, mennyit számít neked ez a pénz, nem azt, hogy amúgy mit lehet még ennyiért venni. Ha ez egy napi béred, akkor pont whatever..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
Ezt nem pont azért változtatták meg, hogy ne mindenki csak a kill-re menjen?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5:50 kezdődik a fail rész 😄

dr Kotász
De hát a hagyományos rendszerben, amit most visszasírunk, szinten 1 pontot ért 1 kill... Az mindegy, hogy az ellenféltől vonjuk le, vagy az új rendszerben a saját csapat pontjaihoz adjuk.
TDC Geronimo

Szerintem a kill+1 pont nem jó ötlet. A conquest az nem tdm. Így is elég sok a kemper sniper.
dr Kotász
És hogy tetszene a következő javaslat: fogjuk az új conquest rendszert, ticketek nincsenek, csak a pontok gyűlnek, de

* minden kill +1 pont a csapatnak
* minden revive +1 pont a csapatnak

Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2016.09.09. 15:05:42
2:18 nal mejikotok votaz?
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.09. 14:45:52
Na jó, ezt tudom, de itt csak azt mondták, hogy a visszajelzések alapján ha a játékosok azt akarják, akkor majd visszahozzák.
vannik..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.09. 14:33:50
Arról van infó, hogy vissza akarják-e hozni a régi ticket rendszert?
Tikal
<#eljen>

TDC Geronimo
DICE agrees that the "revive icons" need more focus, more emphasize. We'll see improvements in the full game

By saying "improvements" I mean that we'll be getting the proper revive icons to see who is requesting such medical attention.

hálleluja

lac coo
Ezeket az uberarkad vackait kiszedhetnek egyszer es mindenkorra ! 😊

Esetleg aki még nem rendelte elő vagy ilyesmi, itt még mindig picivel olcsóbban be lehet szerezni (persze digitálisan): cdkeys.com

https://www.twitch.tv/sp1gu

RatBaG
Smithwarden
Akkor te az a BF1-es játékos leszel, aki augusztus 13-tól befizet több EA Access-re is, külön-külön accokon? <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

én annyira nem hiányolom, szép volt meg jó volt újra pörgős fps-el játszani de valahogy már nem tudnak hosszútávon lekötni a bf,cod,stb, játékok.

TDC Geronimo
Elvonási tüneteim vannak 😞

lac coo
mondjuk a játék árát lehet úgy is nézni, hogy lesz 4 map, azt kuss van, költsél a többire még 16-ot ! 😊

Smithwarden
Igen, elég jók a hangok. <#kacsint>

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.08. 21:55:23

TDC Geronimo
BF1 voice overs. Brutálisan élethűek ezek a hangok és mondatok. Imádtam mindig is BFekbe a voice chattert, de itt rátettek egy lapáttal

Mr_no_NaMe
Mondjuk én a játékokat olyan 10-20 óra szórakozásra tervezem általában. A Gothic 1-2, Morrowind, Skyrim, Cs 1.5 - 1.6 óta semmivel nem tudok 10-20 óránál többet játszani, egyedül a Dark Souls tudott lekötni annyira, hogy 50-60 órát beletegyek. Mondjuk ez az én hülyeségem...
Krisztiam
az origin miért változott meg? jó szar lett nem találok semmit..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Originen 18.
lac coo
De mi 18-ezer...?
Lemezes nalunk 16.
Vagy van valami 18-ert ami megeri jobban mert jar valami plusz tartalom ?

Smithwarden
A hangokkal az a helyzet, hogy ott vannak a helyükön...lépéshang, lódobogás, tank, stb...csakhogy nem mindig!
Nem tudni mitől, egyszer csak eltűnnek az audio mixből, de úgy 100%-osan...
Rádront vágtatva a lovas 0 hanggal vagy leütnek a semmiből úgyanígy, vagy a tank szétlő úgy, hogy mellédjön nulla motorzajjal!
Remélem a végleges játékra ezt is sorba vették a rengeteg javítandó bug mellett...

De ebben sajnos nem vagyok biztos, mert a BF4-ben ennél egyértelműbben előhozható volt hiba és soha nem lett kijavítva:
ha valaki elsődleges fegyverrel lőtt kb 30 méteren belül, akkor a lépéshangok ott is teljesen megszűntek.
Gyakorlatilag a játék kb 80%-ban nem volt lépéshang, hiába ugrált vagy futkározott mögötted az ellenség.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.08. 15:35:22

TDC Geronimo
18ért kapok több száz órányi szórakozást. Szerintem megéri...

RatBaG
ha nagy a csatazaj a háttérben, akkor nem sok esély van rá, egyébként so-so.
engem az baszott még fel, hogy a repülők hangtalanok, ha lő, akkor is csak a nyomjelzőt látod, de azt se könnyű beazonosítani, annyian lövöldöznek a földről is. remélem a végleges játékban lesz valami "look behind" funkció. (korábban is volt, nem?)

Per Aspera Ad Inferi.

Amiga
1500 forintból elmegyek moziba és két órát szórakozok.

15-20 ezer forintból négy évig szórakozok, akár naponta több órán át is.

Nagyon szubjektív dolog, hogy mi mennyit ér. Én szoktam teljes áron játékokat venni, mert ez a hobbim, és amennyi időt eltöltök velük, az ár/érték arányban bőven megéri.

Persze, ha a fizetésem kisebb lenne, akkor jóval alaposabban át kellene gondolnom, mire költök, de szerencsére most belefér az egyik kedvenc hobbimra több pénzt szánni.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Részben igazat adok,de:

- 18 ezerért nemrég vettem egy falra szerelhető forgatható dönthető tv konzolt. - mellé kell egy TV is,ha csak nem a konzolt szeretnéd nézegetni
- 18 ezerből egy hétig olyan étrendet állítok össze, hogy még a királyok se esznek olyat, de lehet van az 2 hét is. - Ha tetszik a játék akkor lehet hogy hónapokig,akár évekre leköt 1 hét vs hónapok
- 12 ezer forintból megtankolom a kocsit egy hónapra. - előző válasz
- 18 ezer forintból veszek egy cipőt télre. - Ez vetekszik vele,mert akár több évig is jó lehet,persze csak ha nyáron nem a téli cipőt nyúzod. 😊
- 40 ezer forint a kötelező egy évre - Erre már nincs kedvem semmit írni,de szerintem a lényeget úgyis érted. 😊

És no offense,valóban nem olcsó a játék.De azt is megértem aki meg azt mondja hogy "megéri" beruházni rá.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.09.08. 14:55:02

Rengetegen.
Nem mi (ungarise) vagyunk a piac neki, gondolhatod.