Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kipróbáltad a tegnap említett memória beállítást?
Rocco27 # 2071:
Valahol már írták, hogy a lovas nem ilyen lesz erős mint most és nerfelik a véglegesben.
DivXion94 # 2072:
Pár haverral egy squadban érdemes elkezdeni / játszani ezt a betát, azt is inkább rush móddal indítva, mert egyedül és főleg conquest módban nagyon gyorsan kiéget a jelenlegi játék (alapból erős tankok, nyílt terep sniper hegyekkel és egyéb kb instant halálok mindenhonnan), még mielőtt megismerné az ember a hatékony játékstílust, fegyvereket, mapot, unlockokat, stb.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.07. 10:47:43
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.07. 10:42:41
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella
1, Sniperként folyamatosan fejbelövöm és csak 15-18 HP-t veszít, érthetetlen miért.
2, Ha sebződik azonnal gyógyítja magát.
3, Tank ellen is folyamatosan dobálja a gránátokat, mivel újratölti a lőszert is.
Jelenleg egyre több a semmit tevő looser a játékban, védőként boritékolható a vesztés Rushban. Mindenki mindent csinál, csak a feladattal nem foglalkozik.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.07. 09:49:37
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egy fél körön át életben maradtam, osztottam a fejeseket a russian lófasz puskával, ha sebeztek egyből dobtam a medpacket-ammot, alig tudtak megkarcolni. vagy 2-3 enemy folyton jött rám respawn után, ment a rohangálás a házak közt. a gyerek lesebzett, spuri van, mire befordult utánam a sarkon, már majdnem full hp-n voltam megint. kurvajó 😄DD
ott ért véget a killstreak, mikor az egyik ilyen befordulásnál egy lángszórós lespriccelt <#rinya>#rinya>
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem is volt ma ilyen meccs, legjobb.
Vonatot elég random adja, van már mikor az elején, ha nagy a különbség, kb 50 pont, de még mikor időkorlátos volt, volt hogy az utolsó 1 percben küldte be 😄
Amúgy is jobb lesz a játék majd, gondolj bele, most boldog boldogtalan nyomja, lefogadom legtöbben cél nélkül csak futkorászik és lő valamire ha mozog 😄
jó lesz ez! 😊
!Forza Ferrari!
Nekem valami only gun mod kellene 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Írd meg nekik is forumon
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.06. 22:00:51
-light tank OP, én annyit nerfelnék rajta, hogy limitálnám (viszonylag drasztikusan), milyen gyorsan forog a torony. Első világháborús ketyere révén jó lenne, ha nem úgy pörögne, mint egy 2000 utáni M1A1 tornya.. Ez meg is oldaná azt a problémát, hogy röhögve lehet vele 30-0ákat lőni.
-a dinamit sebzését növelni kell, szinte esélytelen felrobbantani vele egy tankot.
-a rocket rifle sebzését is növelni kell. Azért jó lenne, ha legalább matematikai esély lenne a négy skulóval eltenni egy tankot láb alól.
-gázgránát hatékonyságát fokoznám, illetve a maszkot gadgetté tenném, így valamit be kéne áldozni érte
-automata fegyverek közelre üthetnének nagyobbat, eléggé lófasz minden a sniper puskákhoz képest
-jó lenne némi átjárhatóság a kasztok fegyvereit illetően, mint a BF4-ben. Minél hasznosabb egy kaszt, annál szarabb fegyvere van...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy nem tudom, hogy lesz ebből használható játék kiadásra, ami csak benne van bugos ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.06. 21:10:32
Lehet atszokok medicre, akarhogy nezem az a leghasznalhatobb. Amennyi idobe meg golyoba tellik mire assaulttal lelovom a tagot, annyi ido alatt ha ketharmadreszt melle is lovok akkor is siman leszedi a medic fegyvere. Csak utalok gyogyitani 😊)
Rajoztem nem is az erekevel can baj meg pontossaggal, olyan recoil van rajta mint az allat, kozepes tavon is csak egyeslovesre jo 😊)
Nalam olyan opcio is van, hogy csak jatszok 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.06. 19:56:19
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
EPIC Moments (GameSprout)
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.06. 17:09:20
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
tegnap este sikerült összetalálkoznom nekem is az első csalómmal, a drágaságnak csak a fegyvere látszott a teste az láthatatlan volt és természetesen mindenkit instant kinyírt aki látótávolságban volt neki, léptem is kifelé azonnal.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.06. 15:56:27
Adversus solem ne loquitor
Csak ezt a fél-megoldást találtuk, de neki működött és most már nem dobja ki a játék.
ez jelent vmit..