Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
loves kozben "q" ja..alap h mindenkit szarra szpottolj..mar csak pontok miatt is..
hiszen a k/d a lenyeg mi!?
mg vel setalva aranyos,amit fellul fog bal kezzel..emelgeti mutato ujatt csak😊
Ami mondjuk nem baj, mert bf4-ben embert nem lattam csak matricara lottem sokszor 😊)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.06. 09:11:31
Bar igazabol nem tudom , hogy most hogy van a spottolas, meddig, hogyan mutatja stb....
<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.06. 06:22:32
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Per Aspera Ad Inferi.
Rocketgun nincs, repulo soha nem jutott meg 😊
Azt nem ertem miert kempel szinte a jatekosok fele, mi abban a jo. Latom killkambol vagy visszabujik, vagy atszalad masik haztetore onnan folytatja. Ez regen is most is rohadt idegesito volt. Mo djuk regen mikor jatszottam fps ekkel meg szegyen is volt 😊)
Jo ez beta, valoban szerintem soknak lovese sincs mi a lenyeg ebben mert miert villog zolden az egyik betu ...
Remelem a teljes utan fel evvel mar javul a helyzet, meg ugye lesznek mas mapok is. De ezeket az egylovetu varazsfegyvereket mindenkepp gyengiteni kell szerintem .
minden zaszlonal azert pont van eleg fedezek eloluk..
annyira azert nem gaz..
Eddig talan egyszer sikerult normalis squadba keverednem 😊
Raadasul most mar ugylatom a sniperek megtalaltak korbe korbe a tuti helyeket, palya szelen dombok mogott pl, onnan aztan tenyleg csak tankkal lehet kiszedni 😊 Ugy foglalom a zaszlot higy rohangalok egy korbe mint a bolondok, csattignak mellettem a golyok 😊
Nehéz lesz kibírni október 18ig 😞
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Én nem, pedig viszonylag járatos vagyok a hadtörténetben.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

at kell irni registriben a driver szamat..
lehet h elindul nallad..10 fps biztos meg lesz..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.05. 20:13:09
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak lemaradt a vége.
Szal ilyesmi kéne, meg egy kis létszám limit.
Utoljára szerkesztette: JagFater, 2016.09.05. 18:33:59
Lehet, hogy pesszimista vagyok, de szerintem nem a keménymag fogja felhúzni magához a CoDmágusokat, hanem fordítva, utóbbiak fogják megtörni előbb-utóbb a veteránok csapatszellemét.