Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Ezek a dolgok idővel majd mind elmúlnak. Nem tudom mit tudtok ennyit rugózni a csapatjáték hiányán egy bétában, amit a legtöbben arra használnak, hogy a lehető legtöbb dolgot kipróbálják. Kutyát nem érdekli per pill, hogy ki nyer, ki veszít, hol mi hány pont...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tikal
Talán nagyobb az esély rá, hogy tudja mit csinál, nem? De. Meg több pontot kapunk, nem? De.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

!?
lac coo
Miert , ha adnak akkor nem mennek fogalmatlanul.? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TDC Geronimo
😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
Végig próbáltam az összes squad-ot több meccsen is, sehol nem adnak parancsot, percekig spammelem a request order-t de semmi, megy mindenki fogalmatlanul...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

:-DDD

TDC Geronimo
Csávó szétkalapálja fentről tankot 😄D

lac coo
En csak a halalom utan latom korvonalazva az embert 😊

es a scout spotting binacularral mi a helyzet!?mas is latja kor onalazva v csak te ha hasznalod!?!

loves kozben "q" ja..alap h mindenkit szarra szpottolj..mar csak pontok miatt is..
hiszen a k/d a lenyeg mi!?

mg vel setalva aranyos,amit fellul fog bal kezzel..emelgeti mutato ujatt csak😊
lac coo
De rosszul emlekszem, hogy volt szo valami valtoztatasrol a spottingban, nem taltszik ha az aember se lathato vagy valami ?

Tikal
Szerintem nem használják azért. Ami érthető is, főleg újoncként nem igazán tudhatod ennek a jelentőségét. Szerintem jó lenne ha lenne egy fajta tutorial multipalyerhez, ezek a beágyazott youtube videok pl jó ötlet volt nagyon Dice-tól, reméljük lefedik velük a teljes játékot, mit miért hogyam kell csinálni.

Sztem az is bugos, mert en elobb spotolok, csak utana lovok, de loszar nem latszik belole. Nagyon ritkan latok pirosat a minimapon.

lac coo
Azt vagom, hogy a "Q", de valoban nem olyan mint eddig volt....
Ami mondjuk nem baj, mert bf4-ben embert nem lattam csak matricara lottem sokszor 😊)

dave9004
Q de kevésbé feltűnő és lehet kevesebb ideig mutatja mint pl a bf3-ban, de azért segítene h tolnák többen is, nem csak én 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.06. 09:11:31
lac coo
Mondjuk jah, az segitene, az nagyon nem divat mostanaban.
Bar igazabol nem tudom , hogy most hogy van a spottolas, meddig, hogyan mutatja stb....

dave9004
majd ha a csapattagok megtanulnak spotolni, jobb lesz talán 😊
Smithwarden
Kár, hogy az első 40 secből nincs több. 😊

<#whatever>

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.06. 06:22:32

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

RatBaG
ma majdnem találkoztam egy cheaterrel! pont a kör végére értem be, tíz ticket hiányzott mindkét csapatnak. az én csapatom tetején egy kb "ydzrygr67xr" nevű tag csücsült 170-3as stattal... 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Jo a palyan meg vegig cikkcakkozok, de a zaszlonal mar nem sokban fogadnek, higy nem szed ki valami sniper vagy kemper, ezert futok ott is korbe korbe mint a mergezett eger. Csak ez ugy szar, hiaba foglalom is be .

lac coo
Igen, sziklatol sziklaig rohanok 😊))
Rocketgun nincs, repulo soha nem jutott meg 😊
Azt nem ertem miert kempel szinte a jatekosok fele, mi abban a jo. Latom killkambol vagy visszabujik, vagy atszalad masik haztetore onnan folytatja. Ez regen is most is rohadt idegesito volt. Mo djuk regen mikor jatszottam fps ekkel meg szegyen is volt 😊)
Jo ez beta, valoban szerintem soknak lovese sincs mi a lenyeg ebben mert miert villog zolden az egyik betu ...
Remelem a teljes utan fel evvel mar javul a helyzet, meg ugye lesznek mas mapok is. De ezeket az egylovetu varazsfegyvereket mindenkepp gyengiteni kell szerintem .

TDC Geronimo
Ráadásul a talaj deformáció olyan mértékű a kör közepén már, hogy tele a pálya mesterséges fedezékekkel

hazak tetejet kor elejen szet kell loni rocket gunnal picsaba,hegyrol is rocket gun v repulovel irthatoak..

minden zaszlonal azert pont van eleg fedezek eloluk..

annyira azert nem gaz..
lac coo
Autoszimulatoros vagyok, senki nem idegeli magat ezen csak en 😊))
Eddig talan egyszer sikerult normalis squadba keverednem 😊
Raadasul most mar ugylatom a sniperek megtalaltak korbe korbe a tuti helyeket, palya szelen dombok mogott pl, onnan aztan tenyleg csak tankkal lehet kiszedni 😊 Ugy foglalom a zaszlot higy rohangalok egy korbe mint a bolondok, csattignak mellettem a golyok 😊

TDC Geronimo
squadba kell tolni ismerősökkel. Ég és föld. Utolsó 3 nap otthon leszek szarrá fogom játszani 😄

Nehéz lesz kibírni október 18ig 😞

lac coo
hát én már nem tudtam a végét e kivárni, olyan csapnivaló a gameplay 😊) 17 sniper az ellennél, nálunk is egy rakat, tankok egy személlyel mennek, rohadék medicek is ezerrel kempelnek .... 😊)Rettenet, néha jól el lehet kapni akkor jó a játlk, de ez publicban így agyrém ....

ezt a jó szokást a második wh után is elővették, nem csak a saját politikusaikat de még a közalkalmazottakat is faszán bebörtönözték vagy kivégezték... mindenkit aki dolgozott a vichy kormány alatt nemtől és kortól függetlenül, aztán ezt olyan jól űzték hogy az országuk majdnem működésképtelenné vált így aztán náluk is végbement egy "kis nyilas nem nyilas folyamat"

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

TDC Geronimo
Ez régi fake kép

Ja, a franciáknak megvolt az a jó szokása, hogy hirtelen nagyon kinyílt a csipájuk a háborúik végére.
kicsit megmosolyogtató hogy a lángszóró miatt akarták birósság elé vinni.

csinálhatnának valami távol keleti pályát is, pl japók jóízűen lenyúlták a németek összes csendes óceáni szigetét... vagy belga/brit vs német pálya közép afrikában.

Egyébként tudta valaki, hogy a lángszóró magyar találmány?

Én nem, pedig viszonylag járatos vagyok a hadtörténetben.
<#finom>
zzeN
Kiszivárgott Monte Grappa, úgy látszik lesz commander is:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Toltunk egy kicsit a squaddal. Ilyen amikor a cél a győzelem 😊

olvass par oldalt vissza.. legacy amd driver ugyben.
at kell irni registriben a driver szamat..

lehet h elindul nallad..10 fps biztos meg lesz..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.05. 20:13:09
Adam Jonas
Na hát az is bjútifúl. 😄

Hát ahogy itt olvasgatom a kommenteket, és hogy még a jobb konfiggal megáldott emberek is gondokba ütköznek, akkor az AMD Athlon X II 220-as CPU, AMD Radeon HD 5830 VGA, és 4gb RAM-mal nyugodtan letehetek a játékról, mi?
Battlefield.com/carrier...Ott mutatja, de valahányszor szintet lépsz lenullázza a bétában (mármint az oldalon 0 és 1 között mozog a mutató, de játékon belül mutatja elvileg a valós szintet..) Amúgy szerintem a bétában időnként nullázák a szintet, vagy csak nekem eleinte nem mentette, mert tisztán emlékszem, hogy immár 2x értem el a 3-as szintet assaulttal és mediccel is voltam már 2-es is.(most meg 1-es vagyok).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ja, főleg, hogy követni se lehet a fejlődését sehol. Erre azért remélem beépítenek valami XP-bart a végleges verzióba.
sznajpernal kb nincs is bullet drop.. cul codos letta egesz mostmar..
Lehet akár a kettő kombinációja is. Hazudnék ha azt mondanám tudom mitől fejlődik jobban... Halvány lila ibolyám nincs ,hogy őszinte legyek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a class level up pontokhoz van kötve, nálam eddig minden ilyen szintlépés közvetlenül egy kill után ugrott fel.
Itt is mozog egyébként, legalábbis én úgy vettem észre. Nem nagyon, de mozog.

Én is próbáltam a scoutot, de megmondom őszintén nekem nem adta vele annyira. Persze lehet viszonylag könnyű killeket összeszedni, de sokkal hatékonyabb vagyok pl assaulttal és ez a pontjaimban is megmutatkozik...Az meg számomra azért lényeges mert az újabb gyilkolóeszközöket csak így lehet gyorsan elérni és ne feledjük a fegyvermodolás részét még nem is láttuk a játéknak...Kíváncsi vagyok az mit fog igényelni, de gyanítom, hogy bizonyos szint kell az egyes jobbnál-jobb alkatrészek feloldásához.

Már nem emlékszem melyik játékban volt úgy megoldva a sznájper, hogy bent kellett tartani a levegőt és még úgy is random mozgott a célkereszt. Mint az egyébként is szokás.
Csak lemaradt a vége.
Szal ilyesmi kéne, meg egy kis létszám limit.
Utoljára szerkesztette: JagFater, 2016.09.05. 18:33:59

Vadnokedli
16 van VGA-n 8.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Annak a 20%-nak hamar tele lesz a töke azzal, hogy 3 méter futás után kiszedik a csipások a map túlsó végéből, és ők is elkezdenek így játszani. Én is már csak szinte scouttal megyek, mert a béta elején még próbáltam csapatjátékos lenni, gyógyítani, ammózni, pontokat foglalni, de már mindenhol nyüzsögnek a sniperek, és még középtávon (sokszor közelebbről is) is simán ki lehet kapni tőlük tűzharcban. Kivéve, ha nekem is sniper van a kezemben, akkor általában ők húzzák a rövidebbet, akkor meg minek szívassam magam.

Lehet, hogy pesszimista vagyok, de szerintem nem a keménymag fogja felhúzni magához a CoDmágusokat, hanem fordítva, utóbbiak fogják megtörni előbb-utóbb a veteránok csapatszellemét.
Én egyáltalán nem éreztem sniperbarátnak. Nagyon sok a ház és viszonylag ritkán szaladgálnak totál nyílt terepen az ellenfelek. Abban igazad lehet, hogy ennél még lehetnek sniper szempontból sokkal rosszabb pályák is.