Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
GTA V (*.*)
k/d teljesen felesleges.. bf4 ben is..minding is az volt a fontos h nyerjen a csapat es kesz. barmi aron!
Ezek után maradnak azok, akiket tényleg nem érdekel, azaz a régóta jelenlévő BF-keménymag, a gond csak az, hogy a megjelenéskor ők fogják jelenteni a játékosbázis kb. 20%-át.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.05. 18:20:14
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2016.09.05. 18:18:32
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hatalmasat ugrott most a BF játékosállománya, és ezzel párhuzamosan - ahogy az lenni szokott - drasztikusan fel is hígult. Köszönhető ez egyrészt a játék körüli gigantikus hype-nak, másrészt az Infinite Warfare előre borítékolt csúfos lebőgésének, utóbbiból rögtön ugorhatunk a következő következtetésre, vagyis hogy induláskor rengeteg hiperaktív ex-codos fogja elárasztani a szervereket, akik aztán nagy ívben szarnak a pontokra, győzelemre, vereségre, csapatmunkára, és csak a statjuk felhúzásával vannak elfoglalva. Innentől tök felesleges és naiv arra alapozni, hogy majd a játék a pontozással fogja a játékosokat a megfelelő játékstílusra meg csapatmunkára ösztönözni. Épp ezért mindenkit óva intek attól, hogy induláskor majd "egészséges csapatmunkát" várjon, mert annak szentségelés lesz a vége. Itt bizony kőkemény kontrollintézkedéseket kell bevezetni, nem az kell, hogy kevésbé jövedelmező legyen az önző játék, hanem hogy kevésbé kivitelezhető.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.05. 17:59:06
Egyrészt ha háztetőn tartózkodik azzal nem nagyon segíti a csapatot, nem foglal pontot ,amivel megint csak nem segíti a csapatot, ezáltal neki sem lesz annyi pontja a kör végén, ami meg negatívan tudja befolyásolni a kör végén a szintlépését, illetve az eszközök feloldását (a végleges játékban szerintem nem lesz kifizetődő).
Én egyébként azt gondolom, hogy ez az eszetlen rohanás ami némely meccsben megvalósul csupán a bétának tudható be. Mindenki mindent gyorsan ki akar próbálni, ezért rohangál, spawnol összevissza. Például sok esetben még ha van is a közelben medic nem is jeleznek, hogy segítségre van szükségük, holott ez nagyon fontos egy medicnek (látom ugyan az elhullottak a minimapon, de ha látok hozzá a házak közt egy felkiáltójelet is könnyebben találom meg és tudom feléleszteni...ráadásul meg is éri, mert jár érte pont....Könnyebb pontszerzés, mintha ölnöm kéne). Kapásból mindenki nyomja egyébként a respawn-t mert rohanna vissza ölni.
Ha már itt tartunk semmi csapatmunka (amúgy ha kijön a játék ezt nagyban fogja segíteni az 5 fős csapatok: rá lehet spawnolni a csapattársra, csapatvezető ki tudja jelölni a célokat, ha esetleg van némi kommunikáció még akár be is lehet osztani, hogy ki milyen kasztot válasszon és közösen egymást segítve is lehetne mozogni, fedezve egymást, felélesztve, gyógyítva, támogatva, közösen kiszedve egy tankot) nincs jelenleg a bétában csak mindenki szalad a saját dolgára.
Ugyanez lesz egyébként a scout is. Ideig óráig szórakoztató távolról lelődözni az ellenfelet olyan messziről, amire nem tud visszalőni, de a scout szerepe nem csak ennyiből áll. Sőt nem tudom megfigyeltétek-e de a scout a mesterlövész puskája miatt brutális mennyiségű pontot össze tud szedni a scoutolással (asszem q-val lehet kijelölni azon célpontokat amelyekre teljes rálátása van a scoutnak ezzel megjelenítve azt a minitérképen is, ami sokkal jobban megkönnyíti egy páncélos csapdába csalását, illetve könnyebb kiövését). Ezzel szemben a bétában a scout gyakorlatilag el van foglalva a sniperkedéssel és vagy pontfoglalással. Holott ennél sokkal többre képes, illetve sokkal többre is lehet és kell is használni.
El tudnék képzelni pl. olyan támadó osztagokat akik fel vannak vértezve egy supporttal, illetve egy mediccel és a másik 3 tag csak assault...tökéletes rohamozó egységként funkcionálhatnának. Ugyanígy teljes tankosztagok is lehetnének. Vagy akár a scoutokra épülő csapatok, ahol van 1-2 scout és az őket támogatók (egy medic, support és egy assault ha valaki lerohanná őket). Vagy akár olyan csapat ahol 1-2 csapattag lóval előcsalja az ellent és a scoutok szétszedik őket vagy ahol egy csapattag kamikáze módon beront az elfoglalandó pontba a többi meg csak erre várva már spawnol is rá, így hirtelen egy támadóból 5-öt képezve.
Egyszóval jó kis játék lehet ez ha kialakul egy egészséges csapatmunka.
Legtobbszor nem tudnak megolni mert egy loves nem eleg abbol a puskabol, de kapasbol -60 hp....
Nekem barki barmit mond, hogy ezt lehetne azt lehetne, majd a mi sniperunk kiszedi , stb.... ez igy iszonyatosan rontja a jatekelmenyt...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.05. 17:19:26
Meg ez csak béta, itt minden hülye felbukkan, olyan is aki életében nem látott még BF játékot, majd a teljes játékban fognak előbújni a normálisabb játékosok. Úgyhogy a sniper kaszttal nincs probléma. Az első résztől kezdve jelen van és soha nem volt probléma vele.
toltam kicsit verdunnal most,es leszamitva a gyagya akados mozgast igazabol sokkal erdekesebb az..
mamrint bf tul gyors , ezek mar kvikszkopos sznajpervideok kb.
mashogy nem lehet,annyira porgos szar az egesz..szoval ellszarodott ez is cseppet..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.05. 16:42:08
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy a béta meddig tart?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Azért látom, jött pár új bug is a peccsel 😄 Most például olyan volt, hogy a bombázó orrgéppuskájánál ülve lövéskor se hang-, se vizuális effekt, semmi torkolattűz, meg se nyekkem a kezemben a mordály. Először azt hittem, hogy az egeremmel van valami, de aztán láttam, hogy a kráterek megjelennek a földön, ahova lövök (de még port se vernek fel a lövések). Szóval sebezni tudtam, csak épp a becsapódásokon kívül semmi jele nem volt annak, hogy lövök 😄
minden más játékban a steam számlálóját szoktam használni, msi afterburner offon van, origines játékkal meg nem játszottam vagy 2 éve...
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.05. 13:37:16
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nallam szaggat akad es fx 8350 -gtx 970 4gb- 8 gb 1866 - os -ssd rol
ja nem bocs..most gtx 780 ti 3gb vel szaggat,de elosszor nyomtam 970 el es azzal is akadt.. (szegeny 970 meg 2 honap gar van rajta,szoval gyorsan elkuldtem cserleni .😄 )
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.05. 13:22:26
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ne aggodjal beta.. csak azert kell jaccani h szoljal fejlesztoknek h mi szar- mi nem,mit valtoztassanak,h megjelenesre jobb legyen.
majd megjelenes utan is jon ugyis pecs meg uj gpu drajverek es meg jobb lesz..
atlagban kb 1 ev alatt rendbe szoktak rakni a " kesz " jatekot..
persze h beta szar.. ez a dolgok rendje..
valaki találkozott olyan problémával, hogy 1FPS-e van a játékban? Először ablakban futott, akkor volt 120 a menüben, majd a játékot Fullscreen-re állítva azóta 1 FPS-em van és nem tudok vele mit kezdeni, a menüig se jutok el, kilépni is csak feladatkezelővel tudok. Van erre valami megoldás?
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: dienesoft, 2016.09.05. 13:06:00
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú