Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem rossz játék ez. De a No man's Sky után én biztos nem fogok többet játékot vásárolni...egyszer elég volt 18 ezret bukni.
- 18 ezerért nemrég vettem egy falra szerelhető forgatható dönthető tv konzolt.
- 18 ezerből egy hétig olyan étrendet állítok össze, hogy még a királyok se esznek olyat, de lehet van az 2 hét is.
- 12 ezer forintból megtankolom a kocsit egy hónapra.
- 18 ezer forintból veszek egy cipőt télre.
- 40 ezer forint a kötelező egy évre
Szerintetek ki fogok adni 15-20 ezer forint közötti összeget egy játékért??? Hagyjuk is inkább. Köszönőviszonyban sincsenek az értékrendi listán a felsorolt dolgokkal...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tegnap tiszta kék osztriga volt, mindenki hátulról talált meg...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De amilyen hulye vagyok ugy is megveszem, aztan majd jol megbanom megint 😊)
En most azt mondom, hogy jo jatek lehetne de oriasi gondok vannak a balanszolassal, emiatt meg jatszhato, nap egy oracskat, csak arra meg draga 😊
Megegyszer nem akarok ugy jarni mint SW vel.😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Repulovel ket halyzetben szoktam talalkozni, mikor valaki moge bespawnolok geppuskazi, vagy mikor ugyez csak nakivezeti a geper a sziklanak mert kiugrik sniperezni en meg ott halok meg 😊
tovabbra sem monta el senki hogy kell celozni betalalni duplafedelessel bombazva!?! sose talalok el semmit,ha koran tolom el,ha keson, ha 2 meterre felette ha 100 😞
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.09.07. 20:08:02
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
""Túl "mozgalmas". Az első világháború arról szólt, hogy gyakorlatilag 4 évig lövészárokban rohadt mindenki és egyik értelmetlen frontális támadást csinálták a másik után.""
És akkor azt a frontálist támadást vajon milyen tempóban nyomták? Kéz a kézben andalogva? 😊
kilepni sem tudtam mar kb..reszemrol ennyi volt.. viszontlatasra jovo februarban...
első sorban jó játéknak kell lennie, és másodsorban autentikusnak. a fegyverekkel, az erős közelharccal (melee), az új cavalryval azért komoly eredményeket értek el ezen a téren is.
(hozzáteszem, nekem is egy kicsit túl gyors, rángatózós a karakterek mozgása, de a minap visszatértem a BF3-ba, és örömmel tapasztaltam, hogy mennyivel gyorsabban megy a katona, mint a BF4-ben. tehát ez akár jól is elsülhet hosszabb távon).
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De igazabol haboru atmoszfera megvan, tobbi masodlagos. Egy elsovh t autentukusan nem lehetne eladni. Uj graf, csillivilli, siman bevallaltak vele most ,ugy is megveszi boldog boldogtalan, a masodikvh t megtartottak kesobbre , mikor mar nem fog ilyen meghokkentonek szamitani az uj motor ...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.07. 15:17:32
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
az nem baj, ha valamivel több HP-je van a lovasnak, mint az infantrynak, de ne legyen már Division-szerű bullet sponge, ha lehet.
az egész lovasság egyébként elég kezdetleges még, a kaszabolás nagyon furcsa, szintén inkonzisztens, nagyon messzire elér. dolgozni kell még rajta, de az ötlet egyébként zseniális.