Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Ez az anyázós duma most eszembe juttatott egy pár nappal ezelőtti eszmefuttatást, de inkább nem folytatom 😄DD

Amúgy nem rossz játék ez. De a No man's Sky után én biztos nem fogok többet játékot vásárolni...egyszer elég volt 18 ezret bukni.

- 18 ezerért nemrég vettem egy falra szerelhető forgatható dönthető tv konzolt.
- 18 ezerből egy hétig olyan étrendet állítok össze, hogy még a királyok se esznek olyat, de lehet van az 2 hét is.
- 12 ezer forintból megtankolom a kocsit egy hónapra.
- 18 ezer forintból veszek egy cipőt télre.
- 40 ezer forint a kötelező egy évre

Szerintetek ki fogok adni 15-20 ezer forint közötti összeget egy játékért??? Hagyjuk is inkább. Köszönőviszonyban sincsenek az értékrendi listán a felsorolt dolgokkal...
Tikal
Azt konkrétan sose, de ha például egy épületben voltam, akkor mindig hallottam ha a ház körül futkároztak vagy éppen az emeleten, ha meg nem mozdult meg, akkor néha köhögést 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pedig sokkal hangosabb is volt mint bf4 ben pl.. meg a kialtas is ugye ha szuronnyal tamadtak stb..
lac coo
En nagyon ritkan hallottam meg ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ti amúgy hallottátok rendesen a léptek zaját?
Tegnap tiszta kék osztriga volt, mindenki hátulról talált meg...
Tikal
Igen, az nagyon jó lenne

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Ha jarmube beszallaskor van animacio ,kifele miert nincs ? Azt soha nem oldjak meg, hogy ne lehessen szagoldo jarmurol leugrani hp vesztes nelkul ?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Neeee vége a betanak 😞(((((

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
vége??

ennyi..1 honap es jon a jatek..vedd meg es mar teljes aron anyazhatsz bugok miatt..
Mr_no_NaMe
Ennyi volt a béta? 😞
TDC Geronimo

lac coo
Jo vagy rossz kinek mi ...nem az a lenyeg. EA Dice parosban azert benne van, hogy eladasok utan kicsit "megpihenjenek " 😊
De amilyen hulye vagyok ugy is megveszem, aztan majd jol megbanom megint 😊)
En most azt mondom, hogy jo jatek lehetne de oriasi gondok vannak a balanszolassal, emiatt meg jatszhato, nap egy oracskat, csak arra meg draga 😊

Az SW egy alapjaiban véve rossz játék volt. Ez egy alapjaiban véve jó játék (ezt már a béta alapján látjuk), ami még kicsit kiforratlan, meg bugos, de pont ez egy béta lényege. Az én előrendelésem áll😊
lac coo
Mondjuk az elorendelest egyelore szerintem lemondom, biztos vagyok benne, hogy ez megjelenesre nem lesz normalisan balanszolva, bugmentesitve.
Megegyszer nem akarok ugy jarni mint SW vel.😊

elvileg igen.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

lac coo
Holnap meg lehet jatszani ?

Tikal
már első naptól ilyen, állandoan megtörténik velem 😄

giornalista
érdekes bug jött ma elő: többször is "eltűnt" alólam egy-egy transport vehicle (az 5 férőhelyes teherautó, aminek ágyúja is van), amikor gunner voltam és kiszállt alólam a driver. szimplán kikerültem a járműből, ami el is tűnt...
lac coo
En nem tudom...
Repulovel ket halyzetben szoktam talalkozni, mikor valaki moge bespawnolok geppuskazi, vagy mikor ugyez csak nakivezeti a geper a sziklanak mert kiugrik sniperezni en meg ott halok meg 😊

nagyszeru pecs.. 3 oras fajlvissza allitas futott hatterben..erre beta kiakadt fekete kepernyovel.. kattingatasra volt hatterben hang meg stb.. es indithattam ujra gepet.. szornyuseges....

tovabbra sem monta el senki hogy kell celozni betalalni duplafedelessel bombazva!?! sose talalok el semmit,ha koran tolom el,ha keson, ha 2 meterre felette ha 100 😞
lac coo
Szabad a vasar mindenkinek ! 😊

lac coo
De gondolom csak veletlen rosszat nyomtatok, azert neztetek meg a kd aranyt ...! <#banplz>

TDC Geronimo
40+ kill a minimum azzal <#nezze>

Vadnokedli
Unlockoltak mindent az utolsó 1 béta napra(vagy csak pillanatnyi bug)? <#alien>
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.09.07. 20:08:02

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szabi
talán egy kicsit túlzás ez a light tank.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Hexex86
Én kipróbáltam a "realisztikus" Verdun játékot. Az mekkora egy unalmas semmilyen harc ami abba van...

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

""Túl "mozgalmas". Az első világháború arról szólt, hogy gyakorlatilag 4 évig lövészárokban rohadt mindenki és egyik értelmetlen frontális támadást csinálták a másik után.""

És akkor azt a frontálist támadást vajon milyen tempóban nyomták? Kéz a kézben andalogva? 😊

Speciel a matchmakinggel volt eddig a legkevesebb bajom😊
TDC Geronimo
We've turned on skill based matchmaking for the remaining time on Battlefield 1 Open Beta. Let me know if you think it helps or not.

kijott az uj patch..es felrakasa ota nallam szar..kb 5 perc utan befos es akad...

kilepni sem tudtam mar kb..reszemrol ennyi volt.. viszontlatasra jovo februarban...

giornalista
hidd el, a modern hadviselés sem úgy néz ki, ahogy a BF4 prezentálja 😊

első sorban jó játéknak kell lennie, és másodsorban autentikusnak. a fegyverekkel, az erős közelharccal (melee), az új cavalryval azért komoly eredményeket értek el ezen a téren is.

(hozzáteszem, nekem is egy kicsit túl gyors, rángatózós a karakterek mozgása, de a minap visszatértem a BF3-ba, és örömmel tapasztaltam, hogy mennyivel gyorsabban megy a katona, mint a BF4-ben. tehát ez akár jól is elsülhet hosszabb távon).
lac coo
VH1.5 😊

Pluskast
Azt nem mondtam, hogy szar, sőt pont azt, hogy jónak tűnik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

lac coo
Jol erzed , elsovh hoz semmi koze kb 😊
De igazabol haboru atmoszfera megvan, tobbi masodlagos. Egy elsovh t autentukusan nem lehetne eladni. Uj graf, csillivilli, siman bevallaltak vele most ,ugy is megveszi boldog boldogtalan, a masodikvh t megtartottak kesobbre , mikor mar nem fog ilyen meghokkentonek szamitani az uj motor ...

TDC Geronimo
Ezt már annyiszor lerágtuk. Mégis milyen BF játék lett volna belőle, ha lövészárkokból puffogtatjuk egymást? Egy unalmas szar. Engedjük már ezt el, hogy nem 1:1es korhű élményt kapunk, ami a játékélmény rovására ment volna nem is kicsit.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.07. 15:17:32

Pluskast
Nézve itt a videókat tényleg szép és jó, de nekem sehogy sem jön át az az érzés, hogy ez egy első világháborús játék lenne. Túl "mozgalmas". Az első világháború arról szólt, hogy gyakorlatilag 4 évig lövészárokban rohadt mindenki és egyik értelmetlen frontális támadást csinálták a másik után. Tudom, hogy a fegyverek első világháborúsak, de én ezt nem "érzem". Persze ettől függetlenül a játékmenete nem tűnik rossznak.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

lac coo
Remeljuk vegre valami jo jatekot is sikerul osszerakniuk vegre ebbol a vizualis, audio es animacio gyujtemenybol 😉

TDC Geronimo
DICE olyan magas szinten van audióvizuális szempontból, hogy a közelébe se ér senki. Ez a graf, animációk és hangok együttvéve olyan atmoszférát teremtenek, aminek párja nincs.

TDC Geronimo
wut?

adam46
Elképesztő.
pecs ota fosabb.. ennyi volt..
Nem, tegnap fura módon mintha eltűnt, vagy legalábbis mérséklődött volna a probléma, haverommal két órán át játszottunk egy huzamban, és végig alig láttam FPS-dropot. De most beállítottam, meglátjuk, hátha így abszolút megszűnik a dolog.
RatBaG
engem tegnap kétszer is kidobott és még neki is állt feketén vibrálni az ég...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

na nekem az új patch óta folyamatosan kifagy a játék...
Krisztiam
jaja az összes fegyver úgy látom.. vagyis majdnem az összes..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

giornalista
nekem sem tetszik a Cavalry Hero class. csak akkor OP, ha lóra spawnolsz, ha menet közben felülsz rá, akkor nem. ez így elég inkonzisztens.

az nem baj, ha valamivel több HP-je van a lovasnak, mint az infantrynak, de ne legyen már Division-szerű bullet sponge, ha lehet.

az egész lovasság egyébként elég kezdetleges még, a kaszabolás nagyon furcsa, szintén inkonzisztens, nagyon messzire elér. dolgozni kell még rajta, de az ötlet egyébként zseniális.
TDC Geronimo
Jött amúgy 120 megás klien spatch. Állítólag unlockolódott minden cucc