Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam Jonas
Tudom, most lehet jönni majd azzal, ha nem tetszik, nem kell megvenni, de...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...az EA-nél komolyan gondolták ezeket a BF1 árakat?!?!?!?!?!?!

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.09.17. 20:57:53

AnuluWork
Ezt meg hogyan?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bogdogege
<#wow1><#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

termeszetesen mindkettot cserelned kene.egyenlore gpu-t fejlesz...nyilvan. tegyel felre januarig..akkor lemennek arak elvileg.. es vegyel jobbat mindenbol..

prohardveren vannak jo felkonfigok stb..
Igy a betaban medicel pont a funkciojat nem tudtad ellatni. Amugy minden ok. :-)

En elso korben a videokartyara tippelnek.
Biztosan ugy lehet megallapitani, ha letoltesz valami progit, (mondjuk aida64 valamelyik profi valtozata) amin latszik, hogy mennyire terheli a procit es a vga-d. Ha minden 100%-on porog, akkor kicsit megtunongolod eloszor a procit es megnezed, hogy no e az fps-ed. Ha nem, akkor vga limited van.

TDC Geronimo
Beszarás...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok!
Első körben az érdekelne, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni a játékot, főképp dobozos érdekelne, mert ritkán veszek. Eddig a legolcsóbb, amit láttam 15.400 volt.
Tehát játszottam a bétával kb 15 órát, voltak hibái, de összességében nagyon tetszett.
Szökőévente veszek frissen megjelent játékot, ezt szeretném, viszont vannak aggályaim a gépemmel kapcsolatban. Több helyen 40-50FPS is kijött, viszont a sivatag falujában olykor 20-25 között ingázott, low-on.
Lehet nem teljesen tartozik ideg a kérdés, de csak e miatt a játék miatt fejlesztenék.
A configom: GTX 660 OC, x4 740k, 8 GB 1600MHz RAM. Mit lenne célszerűbb kicserélni, és mire, szűkös keret mellett? (20-30 e van rá max-sajnos)
Előre is köszi!
adam46
Még eeeeeeeeeeeegy hónap bakker, de soknak tűnik.
TDC Geronimo
<#eljen>

TDC Geronimo
Don't expect to see all kit-weapons (except sidearms) in #BF1 "at least at launch", says Lars Gustavsson

Magyarul lesznek később olyan fegyverek, ami minden classnál elérhető

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
De legalább fair lesz a tudat, hogy az ellenség sem fog elsüvíteni melletted. <#bee1>

És a lőszerrel is könnyű lesz spórolni, mert a tank alaphangjától is elrohannak a térkép szélére gyalogosok... <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.16. 14:35:46

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lac coo
Csrebe ezt nem lehetett szetverni kalapaccsal ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Running
Basszus, ha ezt előbb tudom, akkor elő sem rendelem a játékot. <#nevetes1> Dejó lenne vele a kör végére befutni az első zászlóhoz. <#nyes>

adam46
Ugye nem flémkeltés miatt raktad be? <#hehe>
lac coo
Haz azert ugy az E-bol elzotyogni.....😊)

TDC Geronimo
Remélem hamarosan jönnek a kommentek, hogy BF1 milyen szar, hogy ott nem ilyen tetü lassú <#banplz>

RatBaG
Tikal
szerintem a medic a legjobb, miért lennél mazohista? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
En kitartok assault mellett ! 😊

TDC Geronimo
medic-kel miért kell mazohistának lenni? 😊 Nekem nagyon tetszett az a class is revive bugtól eltekintve

Már miért lehetne úgy értelmezni.
Annyian választották azt a classt.
Ha azzal a classal nem tudsz a legjobban kaszálni, akkor nyilván nem azzal mész. Tehát legközelebb másik class deploy lesz.
Hacsak nem vagy mazohista, mint én, aki medic....

dr Kotász
lac coo
Hat nem tudom, en alig lattam assaultot.
Mondjuk deployt irt, ugy is lehet ertelmezni, hogy az assault patkolt el a legkonnyebben ! 😊

Tikal
Snipernek kéne 10% körül lennie, akkor mondanám azt, hogy balanced 😊

Persze jó lenne tudni, hogy mennyire voltak eredményesek.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.15. 16:38:39

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Ja érdekes statisztika

Tikal
Sniper és Medic <#nevetes1>

Remélem basznak valamit a sniper-ekkel mert ez egy vicc így
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.15. 16:25:44

TDC Geronimo
Secondly, I want to personally thank you all for the great feedback you've given us. We're trawling through forum posts, social media mentions, and digging into some great data. We're identifying what worked well, and what didn’t work as well. We truly value your input. In the near future, we'll have more details on the changes we'll be making to the full version of the game (yes, the Light Tank performed a little too well, that will be addressed).

TDC Geronimo
wow...

Tovább a full lista

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.15. 16:11:30

Tikal
A felhasználói fiókod gondolom vetted ezek szerint vagy már 5 évesen is itt nyomtad és akkor vetted az első géped? Lehet azért nem jó a helyesírásod, mert itt nőttél fel 😄
Attól tartok te nem tini vagy hanem csak tudjuk mi 😊

Regisztráció időpontja: 2005. 03. 06.

16..mondtam mar.. 😄

hagyd... nem ér annyit.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Tikal
Ezért szarnak le téged is. Amit te művelsz írás címszó alatt, az már rég nem az a kategória hogy j-t írtál ly helyett vagy hiányzik egy két ékezet mert mobilról írtál, inkább a 8 általánost 12 év alatt végezted el kategória. Természetesen úgy írsz ahogy akarsz, ha neked megfelel a rólad kialakult kép itt a fórumon akkor egészségedre, igazából skippelem az írásaid többnyire, mert legtöbbször értelmezhetetlen amit írsz, de már egy ideje érdekelt, hogy azért írsz így mert 12 éves tini vagy vagy csak.... most már tudjuk.

Elnézést a többiektől az OFF-ért.

azt meg leszarom. jatek forumban helyesirason pampogni vicces...

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.15. 13:45:53
szabii98
Az igaz hogy a nagy többség nem ismeri már az iskolában tanult matekpéldákat, de attól még a helyesírásod téged minősít, akkor is ha nem ismer senki a valóvilágban innen.

I met God. She's black

Mármint suli után már nem kell ismerni és használni tudni az anyanyelved? Érdekes felfogás.
Tikal
'internet nem a valóság' Talán a mátrix, nem? 😄D

Nem, nem, te nem lehetsz felnőtt ember <#wilting>

miert!?iskolabba jarok meg!?nem...az elmult 15 evben a nevemen kivul semmit nem kellett hivatalos ugyben irnom,gepelni sem..
forum meg nem szamit..internet nem a valosag..szal tok mindegy..

uaz mint pitagorasz tetel kb.. iskola utan semmi ilyesmi fos nem kell az eletben maradashoz sem sehol...

mellesleg az osszes jatek magyaritas ertemetlen es ferle forditott es zavaro...

lesz dzsungeles map is!?
Tikal
egyeseknek inkább nyelvtant kellene...

legalab tanulsz nyelvt..dejo..
Snexi
na szép mondhatom

TDC Geronimo
39 fps <#kuss>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.15. 00:20:40

ugydontottem megveszem a deluxot picsaba,full aron.. vegulis 2/3 napi fizetesem. imadok bugos szarral jaccani...

majd toltok fel videokat h mijen jo fos...

Nekem 8 rémlett, de akkor a 10. Igazából mindegy is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kilencedik? Nem megjelenéskor lesz benne kilenc?
Tehát a 9. pálya ingyenes lesz és még decemberben is jön...Nem rossz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
Most ezzel mit akartál mondani? 😄