Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
<#wilting>
Tehát te feljogosítva érzed magad a személyeskedésre, csak mert én mondtam valamit ami számodra elfogadhatatlan. Ha én lehülyézlek mert te azt mondtad burzsoá vagyok, akkor az teljesen rendben lesz? Vagy mégis milyen rendszer alapján megy ez nálad? Segíts 😊
Mellesleg nem én költöttem, hanem a szüleim tulajdonképpen, és nem rám költötték, hanem ránk, testvéreimmel együtt, és ez nem egy érv volt, hanem egy tény megállapítás, arra vonatkozólag, hogy a játékok mindig drágák voltak, sőt régebben még drágábbak voltak.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van az ugy, hogy valaki kommentjeibol megallapitod, hogy vele ertelmes vitatkozas egesz biztos nem lesz...

A szemelyeskedeshez meg annyit, hogy egyelore te hoztad fel ervkent azt, hogy te 92-ben egy komplett csalad havi koltsegveteset koltotted jatekra, tehat a bf1 nem draga... Namost ezzel feljogositod az olvasot arra, hogy erre reagaljon...

Tikal
Régen minden jobb volt. Ugye azt mondod van alapja esetünkben, de nem vagy hajlandó elmondani mire gondolsz, ha megtennéd, könnyebben lenne vele vitatkozni, ellenérveket felhozni, de nem teszed meg, mert azt mondod, úgy sem érdekel itt senkit, messzire vinne, meg ugye így lehülyézheted a másikat. <#eljen>

Kérdeztem, melyik időszak lenne a jó, hova menjünk vissza, amikor "minden jobb volt". A válaszod tömören: nem mondom meg.

Tényleg nehéz olyasvalakivel vitatkozni akinek nincsenek gondolatai, de olyannal se könnyű aki nem mond semmit 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

Csak annak nehez, akinek nincsenek gondolatai...

Tikal
Szerencsére volt egy kölcsönző a közelünkben, szóval nem kellett minden játékot megvennünk, persze megtehettük volna, hiszen mint hallottad, burzsoá családból származom 😄

Tikal
Ne haragudj, de a régen minden jobb volt érvvel nehéz vitatkozni, ugyanis ezen és a mostani személyeskedésen kívül nem hangzott el tőled semmi. Szóval igen, a beszélgetés elmaradt mert bele se akartál kezdeni te IQ bajnok 😄
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.19. 09:22:07

lac coo
Nekem nem hogy Sega nem volt, meg a Gamestart is alig tudtam megvenni, hogy lassam mik vannak a Segara ! 😊
Mondjuk azt nem sirom vissza, mocskos egy korszak volt...de ez mar nagyon off 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Te azert ramozdultal, csak hat az eszmecsere iq hianyaban elmaradt...

Tikal
Ahogy írtad is, nem sok embert érdekel 😊

:-)
Hat asszem ezt a temat sem veled fogom megvitatni...

Tikal
Igen, menjünk vissza abba az időbe mikor még játékokat is nehéz volt beszerezni, mert ugye nem volt rá pénzed, vagy hozzá se férhettél, menjünk vissza abba az időbe kérlek, olyan jó volt 😊

Tikal
haha, igen, burzsoá családból származom 😄D

Akkoriba elkölteni két ember nyugdíját, vagy egy átlagkereset teljes összegét, (amiből komplett családok éltek egy hónapig) elkölteni egy számítógépes játékra minimum burzsoá osztály, de leginkább a felső 10000 elit kiváltsága volt...

Lehet, hogy neked csak az emlékeidben van, de van, aki a bőrén tapasztalja a különbséget...

Hogy hol állt volna meg az idő arról elég konkrét véleményem van, de azt inkább hagyjuk. Messzire vinne és biztos, hogy itt az nem sok embert érdekel.

Bogdogege
De ,kivárjuk mi lesz nem ugrunk fejest a semmibe vegyék meg a többiek aztán ha ....

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Új Gépet is venni kellene<#vigyor5><#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Tikal
Persze, hogy nem véletlenül hangzik el ez a mondat, az emlékekben minden szebb és jobb 😊 Bárcsak megállt volna az idő... mondjuk mikor is?

Tikal
Nem egyedül vettem, és igenis tisztában voltunk az értékével.

Running
Ne ríjjatok, perkáljátok a lóvét a gémre.<#nezze>

lac coo
Na ja, kb 15 000 volt a fizetesen akkoriban ami semmire nem volt eleg 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.18. 08:35:29

92-ben 8-10 forint volt a minimalber. Ha akkor annyit kicsengettel egy jatekert, nem sok fogalmad lehet ezek valodi ertekerol.

Az nem lehet, hogy nem veletlen hangzik el ilyen surun ez a mondat?

<#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Pontosan, a DLC-k 6-tal több mapot tartalmaznak, mint a so called alapjáték, azaz az alapjáték a DLC, és a DLC-k az alapjáték. Pontosan tudjuk mind, hogy manapság a játékok csonkolva jelennek meg, és a DLC-k nem extra tartalmat adnak hozzájuk, hanem kiegészítik őket teljes játékká (összehasonlításképp anno a BF1942 18 mappal jelent meg). Épp ezért súlytalan ez a "nem kötelező megvenni" pszeudo-érv is. Persze, ha egy demóval akarsz játszani, akkor nem az. Drága hobby bizony, főleg kis hazánkban, ahol ennyi pénz sok embernek több havi spórolást jelent. Épp ezért nem értem, miért nem mondhatják ki, hogy sokallják az árat. Még egyszer mondom, számomra megéri, elő is rendeltem, nem kevés pénz volt, de én hajlandó vagyok ennyi beleölni a hobbymba, és hálistennek vagyok is olyan szerencsés helyzetben, hogy megtehessem. Viszont abszolút megértem azokat, akik nincsenek ebben a helyzetben, és szerintem megengedhetjük nekik, hogy kimondják, hogy ez nekik sok, anélkül, hogy leugatnák őket. Felejtsük már el a fanboykodást pls.
Tikal
Azokat a fegyokat te is unlockolhatod, tudtommal nem lesz csak paid only cucc

Tikal
És kötelező a premium pass? Nem. Már előző BF-ben is a legtöbb játékos az alap térképeken volt, nem a premium pass-osokon. Sokba kerülnek a játékok, nem a BF, hanem az összes. És? Ez így volt tavaly is, meg 5 éve is, meg 20 éve is...A Sega Mega Drive cartridge-okat 8-10 ezer forintért vettük tesómékkal 1992-ben!!! Felesleges ezt is felhozni minden héten...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.17. 23:57:39

TDC Geronimo
Miért kell a premium pass a teljes játékhoz? A teljesbe kapsz 10 mapot a premium még hozzáad 16ot. Nem kötelező megvenni. Amúgy meg a gaming drága hobbi. Aki egy multi játéknál sokallja a 15kt az keressen más hobbit.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.17. 23:39:55

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Adam Jonas
Jó, kicsit lehet túloztam 😄

Leginkább arra gondoltam, hogy biztosan lesznek olyan fegyverek, amely pl. a Deluxe-osoknak kezdettől fogva elérhető lesz, és ami erősebb lesz, mint az alap fegyverek, mint amivel indulsz.

Remélem így már vili, mire akartam rávilágítani.

60 euró az alap, plusz 50 a premium pass. Ha ez a kettő megvan, akkor nevezheted teljesnek a játékod, a többi vicik-vacak kell a fenének. Ez így akárhogy is nézem, 110. Nem mondom, hogy nem éri meg, mert a beletett órákat figyelembe véve abszolút megéri, de azért ne cincáljuk már szét azt, aki azt mondja, hogy magyar emberként ez sok a pénztárcájának.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.17. 23:08:24
Tikal
"minél több a pénzed, annál sikeresebb leszel a játékban" ??? Ezt mégis hogy? Megmutatnád, mennyit kell fizetnem azért, hogy mindig a scoreboard tetején legyek?

Adam Jonas
Oké, de ha jól tudom, abba egy csomó olyan minden van, ami a simába nincs benne. Indulj ki csak a BF4-ből, vagy az SW: Battlefront-ból.

Persze, el lehet így is lenni vele, csak azért ez kicsit megint olyan téma, mint a FIFA-ba a FUT: minél több a pénzed, annál sikeresebb leszel a játékban. Az egészhez való érzék már csak másodlagos...

lac coo
De ha igaz a hír, abból van olyan amiben még a játék sincs benne 😊)
az már valami, igazi kockáknak való 😊

Tikal
Milyen 60-80euró? Most ilyen hülye special edition-ket ne keverjünk már ide, az van minden játékból, nem újdonság.

lac coo
9? Akkor en valamit rosszul tudtam 😊 De kilenc helyszint vagy kilenc terkep kevesebb helyszinen, vagy mi ? 😊

TDC Geronimo
4?? 9 map lesz + 1 jön decemberben ingyen.

lac coo
Hat most fejbol nem vagom, itt negy map lesz ha jol tudom, BF4 ben mennyi volt alapjatekban ? Szerintem tobb sokkal.
Nekem, nyolc, en valszeg megveszem, aztan vagy behal az egesz ha jonnek a dlc k hozza aranyaron vagy nem 😊
De abszolut megertem aki sokalja ...

TDC Geronimo
Hát ezaz, mert régen még single se volt

Adam Jonas
Még a 15 ezer Ft-os ár so-so....de 60-80€? Meg 130?!

Tikal
csak a jó öreg "régen minden jobb vót"
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.17. 22:07:19

adam46
COD-ra az is hülye, aki 14 ezret kiperkál. 😄 Legalább támogatom a DICE-t, nálunk nem állt meg az élet 2008-ban.
TDC Geronimo
Melyik BFbe volt 2* ennyi tartalom?

Tikal
Akkor úgy mondom, hogy a mai játékok ennyibe kerülnek, akármennyi tartalom is legyen bennük. No man's sky 59euro <#wow1>

lac coo
Akkor ugy mondom, hogy korabbi BF ek, ketszer ennyi tartalommal kerultek ennyibe .
Vagyis nem kell felteni EA-t, megkeri az arat 😊

Tikal
Nem az SW-ről beszélek, más játékokról, Mafia 3 15e, Civ 6 16e, Call of Duty 14e.... én nem látok itt semmi kirívót. Steam-en minden új cím 49euro, Deus Ex, Forma 1, GTA V 59euro

<#nemtudom>

lac coo
De, SW is annyi volt, kevés tartalommal, ugyanezt az üzletpolitikát követik, bevált nekik mert így is megvesszük ! 😊
Azért vegyük már számba eddigi BF-ekben hány map volt alapon illetve mennyiért voltak a DLC-k ...😊

Tikal
Mennyi lenne a "jó" ár? Nem 15e körül mennek az új PC játékok?

lac coo
Gondolom mert draga 😊 Bar ez viszonylagos, szerintem is az..... De ez van, komolyan gondoltak 😊)

Tikal
mert hogy?