Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jee..de vki rajta van meg bf3 csinositasan azert..

es tenyleg!!nem u volt h modolhato lesz majd!?!vannak mar ra izgis cuccok esetleg!!?utne ha vkik csinalnanak jobb vvvv1 mod es mindenki azzal jaccana bf1 helyett!!
de...bf 4 is ott van..kaming szuun.
ps4 nel biztos legalabbis.. swbf mintara..dejo..
bf 3 mat leszarjak mar nyilvan..

jatek utani nem cseteles a legszornyubb egeszben..meg pl ha nem nyomsz kontinnyut,nem tolt be magatol kov map..😞 foss
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.05. 11:46:13
Az összesé nem hiszem....
Adam Jonas
Egyébként nem ez lesz az összes BF-nek az új felülete, amit már mondanak egy jó ideje? Mármint a menü rendszerre gondolok.

Adam Jonas
8 GB van, ami azért sztem nem kevés. Nem 100%-os még igyse a memória használat, ezért nem értem, hogy miért kell neki 16, és miért nem eleg a 8.

TDC Geronimo
szerver oldali cucc volt. Nem tudok többről. A fegyverek eltűnése, rangok stb ez mind szerver oldalon javítható

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Javitottak meg valamit?

12-16 ezer forint körül lehet majd kapni. Platinumshopnál már ki is tették , 15 990 ft. Bár én onnan nem vennék, inkább megvárom a cd galaxis árát.

Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella

TDC Geronimo
Na kiszedték az időlimitet. Felfelé megy számláló és így mindig 300 pontig megy a meccs

oneal1
dobozos verzió ára lehet tudni hogy alakul?

!Forza Ferrari!

csinalj 1 perc alatt kamu reget es probald azzal..rem bonyolult..
Tikal
jaja, én szeretem, mindig jó DUEL-ek vannak ott, néha meg egy egész osztag is odakerül.... 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

adam46
Szegény E pontot mindenki csak bántja, amúgy ahol én voltam eddig szervereken, mindig volt valaki az E pontnál, alig tudom sokszor elfoglalni.
azt tudom h nem kell ps+ hozzá de mégsem rakta be a kosárba ha rámentem és többet már nem elérhető ez a lehetőség és nem is találom sehol
TDC Geronimo
Nem kell ps+ hozzá

TDC Geronimo
10kor ma jön patch betahoz

ps4em van olvastam az egyik oldalon h ki tudom próbálni a bétát ha nincs ps plusom.felmentem a ps storeba azt írták menjek az add to basketre majd akkor bekerül a kosárba a játék.rámentem de a kosár az üres és az add to basket lehetőség sem elérhető már.mit tudnék csinálni?volt ps plusom korábban de már lejárt és most jelenleg nincsen.lehet h ezért nem tudom kipróbálni?
Lehet hogy egyszer én is belefutottam egy csalóba. Az ürge ott hasalt a szikla peremén, közel az F ponthoz, tudjátok miről beszélek, a sniperek kedvenc helyéről. Na és azt az ürgét elkezdtük többen is lőni a sziklától 20 méterre, mert pont kilógott a fél teste.. Sniper puskával eltaláltam HÁROMSZOR és nem halt meg, végül valaki bevitt egy negyedi vagy ötödik lövést és az ölte meg. Ez WTF?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2016.09.05. 08:54:44

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

jaja..en vaganyul lecsapom tapot es vissza..gyorsabb "ujrainditani "gepet mint kilepni..

utanna meg 2 pecig win 98 szinten van ugyis..lassu fos minden mas is...

majd kijavitjak biztos..

cseten csak bant latni kb tenyleg..ugyesek nagyon..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.05. 08:34:07
Mersant
tegnap du. szo szerint a fel csapatot kidobtak cheateles miatt a szerverrol...neztem mint a moziban.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ez azert teljesen nem fog eltunni, pc-n sajnos meg kell szokni hogy vannak es lesznek is csalok, mivel nem zart a rendszer mint a konzoloknal. persze van amit lehet szurni de messze nem 100℅. annyit tehetsz hogy nem foglalkozol vele, vagy nem jatszol multit pc-n.
:-DDD
Pont ezt szoktam csinalni.

Vadnokedli
RAM mennyi? Bár kétlem hogy ez lesz a probléma. Nekem 16GB-vel még egyszer nem droppolt,sehol.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.09.05. 05:14:43

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Nagyon sokan írják a hivatalos fórumon is, de valszleg nem minden konfignál jön elő. Ettől függetlenül bízom benne, hogy a véglegesben már javítva lesz.

Más: Most aimbotozott össze egy arc a szemem láttára 105-3-as statot. Beállt a pálya egyik végébe LMG-vel, a kill feedben meg csak pörögtek a fejlövések annak rendje és módja szerint. Azért ilyet ne már...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az már egy másik történet, hogy mekkora aberrált állatnak kell lennie valakinek ahhoz, hogy ez örömet okozzon neki, főleg egy bétában, ahol még a statot se tartja számon a játék. Az emberi idiótaság határtalan.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.05. 01:03:54
Adam Jonas

Leírásban azt írja a srác, hogy amíg 8 GB RAM-ja volt, neki is ugyanilyen problémái voltak....WTF

Pedig néztem a RAM használatot, nem igazán ment 90% felé.

Adam Jonas
Nekem már az első menet közepétől kb...

De már az önmagába meglepő dolog, hogy a kilépésre szolgáló gomb megnyomásától 30 mp múlva méltóztatik kilépni a program.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.09.05. 00:51:18

Második/harmadik menetnél nekem is elkezd droppolni az fps ha erre gondolsz. (a gépemet a leírásomban láthatod)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Adam Jonas
Van még rajtam és az egyik fórumtárson kívül, aki szenved a játék normális futtatásával? Komolyan mondom, 1,5 hónappal a megjelenés előtt ciki, hogy egy i5-4460 + GTX 960 duóval egyesek Ultra-n tolják ezt a valamit, nekem meg lassan be kell mennem Medium alá...

Ma beszéltem az egyik szerveren egy sráccal, FX 8370 + GTX 970 OC + SSD = ugyanazzal a problémával szenved, mint én...

wtf... <#banplz>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

lac coo
Én már magamtól meghalok :

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ja, néha rám tör a kísértés, hogy kimenjek oda a Tank Hunter-ért, de aztán elhessegetem😊 Nem szokott jól elsülni.
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Igen, mivel ma loptunk egy tankot és medickel szállt be csapattárs és simán megjavította.

Te tudod? Nekem úgy rémlik, hogy egyszer beszálltam valami sima classal egy tankba, és nem tudtam javítani. De nem esküdnék meg rá.
TDC Geronimo
Az utolsó scopeos support fegyverrel akkorákat irtottam, mint a picsa. A gyújtós tripwire bombával is a D és C között a házaknál.

ja és supportnak végtelen gáz gránátja van. Kis ammos táskával egyből vissza lehet tölteni. Elég gáz. A másik meg, hogy ha egy nem tank classal beszállsz tankba miért tudod javítani? Ezt is marhaságnak tartom.

TDC Geronimo
Medices dologban biztos vagyok, mert mindenhol sírnak miatt teljesen jogosan. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ilyen formában jöjjön ki

Ja, ezeket megjelenésig tuti nem gyomlálják ki teljesen, de ha az ilyen ordasabbakat, mint a medices javítják, a többi nem fog zavarni annyira. Amit viszont baromira megcsinálhatnának, az a memory leak javítása, mert elég zavaró, hogy egy-két meccs után minimum a játékot, de inkább a gépet is újra kell indítani, különben lezabálja az összes RAM-ot, és akadni kezd.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.04. 22:37:11
TDC Geronimo
Én azon a ponton vagyok, hogy jelenleg nincs olyan ficsőr a játékban, ami ne lenne bugos 😄

Mondjuk szerintem a lőszerkérés ugyanolyan bugos, mint a medicek jelzői. Én legalábbis eddig ha egy alkalommal láttam összesen ilyet, pedig azért mentem supporttal rendesen. Általában találomra dobálom a lőszert mindenkinek, aki szembe jön, aztán vagy kell neki, vagy nem.
Tegnap megvolt az első köröm, ahol a pont-, nem pedig az időlimit miatt ért véget a meccs. 300-51-re nyertünk. A vonat gyakorlatilag a meccs második percétől bent volt, de nem sok vizet zavart. Őszintén szólva hiába tud foglalni, ugyanannyira nincs értelme pontszerzési szempontból, mint a léghajónak. 48-as szintű vagyok, úgyhogy van pár órám a bétában, de egyetlen egyszer nem láttam olyat, hogy a vert helyzetben lévő csapat visszahozta volna a meccset a vonat segítségével.

Ami viszont baromi fun, az a bombázó orrgéppuskájával trollkodni a lent szaladgáló gyalogosokkal. Brutális az a fegyver, egy-egy sorozattal ha sűrűbben állnak, két-három gyalogost is simán le lehet kapni, a háztetőkön kempelő csipások fülének kicsipkézése meg külön öröm. Repülőket szinte lehetetlen eltalálni vele, de ha véletlenül mégis, belőlük is nagyot szakít.
Kedvencem mikor 2 percen át kértem lőszert a supporttól, nem győztem nyomogatni a Q betűt, még rám is nézett a gyerek, nem értette hogy mi a szart akarok tőle, aztán hátat fordított nekem és rohant tovább. Kész paródia.

szerk.: Jelenleg jobban jártok ha kerestek egy halottat és felveszitek annak a fegyverét.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2016.09.04. 22:26:25

lac coo
En nagyon ritkan kerulok jo csapatba . Vagy mire lemegy ot perc negy sniperrel vagyok egyutt 😊)

reméljük hogy kapni fog egy szép nagy buffot a célzásra és a fegyverletámasztás képességet is adhatnának neki mert ez így nagyon vérszegény(supportal együtt).

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Bandicoot
Ez egy beta itt keresni kell a közösséget,majd ha lesz full lesznek fix szerverek fix arcokkal akkor ott lesz közösség és csapatmunka.

Én továbbra is abban reménykedem hogy az autobalance kiiktatható lesz - vagy sokkal finomabb, mert jelen formájában egy idegesítő szemét.
Ma is 8 meccsből 8-szor egymás után támadtam, mert állandóan minden meccs után átbalanszolta az egész csapatot.... Iszonyatosan idegesítő főként mikor egy jó csapatban vagy....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

lac coo
A csapatmunkáhot nem csak én kellek, egyelőre még járművel se állnak meg, hogy felvegyenek 😊)
BF public nagy átka ....

Bandicoot
No látod ilyen esetekben jó ha például support vagy, illetve ha van a csapatban support és csapatmunka is létezik....😊
A support viszonylag gyorsan ledarálja a páncélos f*szt.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Lőni nem érdemes, rettenthetetlenül rá kell rohanni, és áttolni a hasán egy bajonettet😊
lac coo
Hat valami ilyesfele volt , kozelrol nem tudtam szemrevetelezni .😊) Szerintem futni nem tud csak setalni, de ket tarral alig tudtam 40 hp t lecsalogatni rola 😊

Ja az a Sentry, vagy mi a vér. Egyszer tudtam eddig felvenni a cuccát, de nem tűnt valami acélosnak. Élete van dögivel, de az a fegyver... Célozni nem tudsz vele, gyakorlatilag csak közvetlen közelre ér valamit, de arra akkor már a lángszórós jobb, arról nem is beszélve, hogy szuronyrohammal, vagy sima közelharccal simán lekapnak. Szerintem vagy egy tucat Sentry fejét lékeltem meg vagy döftem át szuronnyal az utóbbi napokban. Egyszer meg lángszórósként összefutottam eggyel egy utcában, mindketten full HP-n voltunk, na már dörzsöltem a tenyerem, micsoda bossfight lesz itt, és majd kiderül, melyik az erősebb. Hát, elárulom, nem a sentry😊 Még épphogy csak kezdtem volna belejönni a lángszórásba, az pedig már el is patkolt.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.04. 21:46:05
Sentry-re gondolt. 😊

De abból egyébként egyszerre csak egy lehet. 2-3 ember már könnyedén elintézheti. Valaki eltereli a figyelmét, míg a másik hátulról leszúrja.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2016.09.04. 21:44:45