6439
  • toza #6079
  • Bogdogege
  • Bogdogege
    Meg ma már van választék nem csak a bf meg a cod létezik.
  • Bogdogege
    Várjuk meg a E3-at rendes gameplay legyen, a cod-ba is most változtatni akarnak nagy battleroyal pályával , most valami újat akarnak.
  • lac coo
    Azért mindent elárul, hogy a szipiszupi trailer-t többen dislike-olták mint like-olták ...
    Ez egy rakás szar . SW1, BF1 SW2 mind mind hulladék lett, ez is az lesz .
  • davidka003
    Jól saccoltál. 1 év elteltével 12 font az alapjáték most PS4-re minden DLC-vel plusz Titanfall 2 összes DLC-vel.
    Filózok még rajta. Nem arról van szó, hogy nagy pénz a 4 ezer Ft de ha már kihalóban van az egész akkor lehet nem érdemes.
    TDM pályák nem nagyon mennek ahogy hallom pedig talán pont az érdekelt volna.
  • RepeszElek
    Most miért mondod ezt?
    Simán lehet csinálni olyan játékot az elkurvult gamer társadalomnak ami legendás kesz, hiszen erre nem egy példa volt már, tehát a recept létezik csak eltérni nem kellene tőle új hülyeségekkel.
    Én is utálom ha az adszony bem úgy főzi meg a kedvenc kajámat ahogy szokta. Ami jó és bevált az jó minek eltérni a receptől?
    én meg a fejlesztőket nem értem.
  • Wreck86
    Egy kis retro:)

M.
  • dr Kotász
    52 perc? Jézusom... Te láttad? Jackfrags ismertetője után érdemes még megnézni?
  • TDC Geronimo
    Még egy videó rengeteg infóval

Joe nem az a fajta, aki nem mondja meg a véleményét. Battlefront 2őt is porig alázta. Csodálom, hogy EA meghívta ide :D
  • toza #6069
    bf hez kepest "uj",
    de minden letezett mar mas jatekokban joval korabban..

nem is lehet-kell uj dolgokat bele rakni semmibe mar.
    bf6 ban lesz bulett time es varazslas is biztos... korokre osztott live strategia, zombi mod es sd dust 2 vel meg stb.

mas nem maradt.

inkabb 1943 mat tolnak ki pc re,meg vietnam 2-t..

akkor mindenki tud maganak medpekket dobni akkor??!
    Utoljára szerkesztette: toza, 2018.05.25. 11:19:37
  • Nyers
    Nem, de nem kéne full retard módba tolni ezt a "most immersive experience" dolgot. Ha nem mondták el 20x a stream alatt, akkor egyszer se. Kijött egy Micheal Bay like Mad Max WWII BFV reveal trailer és most írják, hogy jaj, nem is ilyen a játék, etc. Félrement erősen.

Az új játékmeneti elemek viszont nem rosszak, ha tényleg sikerül általuk kicsit lassítani a játékon. Puding próbája az evés. Ne feledje senki, mindenki oda volt a Commander Mode-ért BF4 bejelentéskor, aztán abból is mi lett ... :)
  • __Jacek__
    Mit mondjanak hogy szarabb lesz?:))))
  • lac coo
    Megint egy minden eddiginel jobb BF keszul a Dice szerint...
    Miert nem lepodok meg....
  • toza #6065
    ti butusok. nezzetek meg jackfrag videjojat..
    par hsz el lejebb..

ahol felnyitja a szemunket,

a treler azert ilyen ,mert az osszes felsorolt "uj" -atvett dolgokat veszi sorra...

ha belassulos -felirattal magyarazos lett volna,mindenki egybol ra-abb flessel.
    Utoljára szerkesztette: toza, 2018.05.24. 22:55:34
  • TDC Geronimo
    2 hét múlva lesz rendes multi trailer és valószínű 1+ órás tiszta gameplay is ahogy BF1ből is volt. A játék amúgy infók alapján a szöges ellentéte annak, amit a videóban lehet látni. Lassabb és sokkal taktikusabb. Jackfrag postolt egy interjút DICE devvel és azt mondta, hogy meg akarják itt szüntetni az eszetlen rohangálást és a spawn/futás/halál gameplayt.
  • [UNQL]Echo
    Impozans lista es legyen ugy hogy ezek mind bekerulnek majd es mukodnek is rendesen.Inkabb az ilyeneket kellett volna egy videoban promozni nem ezt a Michael Bay stilusu akciocunamit.Bizom benne, hogy lesz egy tisztesseges multi trailer lehetoleg CQ-ban es boldogan fizetek erte.Esetleg rendes gameplay az EA Play-rol.
    Nulladik perctol jatszom ezt a szeriat epp ezert fajt annyira ez a fajta marketing nyitas.Valahogy nem erzodik belole a veteranok megszolitasa.Na mindegy,fingers crossed!
  • N1ggA
    Egyébként a trailer tényleg nem sikerült jól. Túl dinamikus volt, túl sok mindent raktak bele, nem volt reális a feeling. Az hogy egy visszadobott gránátot levegőben lelősz pont amikor arra jár egy repülő ami emiatt felrobban, ilyen nem lesz. Lesz rá lehetőség, lesz gamesprout videóban, de a valóságban rettentő ritka lesz.
    A gameplay változások szinte mind nagyon ígéretesek. Az hogy fontos a squad gameplay, ragdollok szerver oldaliak, nagyon sokat változtat.

A customization pedig - női karakterek, színes ruhák meg arcfestés - ezek nyilván azért kellenek, hogy valamiből pénze legyen a DICE-nak, EA-nek a release után is. Én teljesen el tudom fogadni, hogy kampóskezű néger náci nők gyémántberakású szamurájkarddal ugrálnak a csatatéren, ha ez az ára annak, hogy nincs fizetős DLC és nincsenek pay-to-win elemek.
  • TDC Geronimo
    És itt jön képbe az új fortification rendszer is + a még jobb és taktikusabb squad play.
  • N1ggA
    Ha jól tudom visszajön a régi Conquest rendszer, ami megköveteli, hogy ne csak a zászló foglalás hanem a megtartás is szükséges legyen ha nyerni akarsz.
  • adam46
    Szerintem pont így fogja elkerülni a BF1 unalmát.
  • Bogdogege
    Én is Heroes os marhaságnak látom.
    Ez van trendi bf lesz
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    "People complaining about women soldiers in a World War II video game because it's not realistic are really going to lose it when we tell them about respawning."

10/10 tweet :D
  • toza #6055
    hc szervereken surun van limit.hc-t kell jacni.
  • Running
    Már attól is bőven jó játék lenne, ha végre nem a kill számítana legjobban CQ-ban (esetleg sniperek számának korlátozása), hanem a zászlóhúzás, meg a csapatmunka, meg nem 5 négyzetméteren kéne egymást öldökölni egy rohadt nagy pályán. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor pont nem érdekel, milyen festések lesznek, meg lesznek e nők, meg négerek.

BC2 óta probléma, hogy a pub nagy részét nem érdekli a cq-ban a zászló, a csapat 3/4 meg sniper.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.24. 15:52:39
  • toza #6053
    erdekes..

•Ragdolls are server side, can now drag a downed player's body elsewhere
    •Any class can do a squad revive, takes longer than a medic revive, does not give full health points
    •Can call for help when down such as in the trailer
    •Bullet penetration through thin wood, sheet metal, walls
    •Movement change, can now dive froward, backward, left and right similar to R6 Siege prone system....

similar to r6 Siege prone system..
  • TDC Geronimo
    CoD jut eszembe erről minden évben. Minden cod reveal után megy a fika, a dislike áradat meg a fröcsögés. Aztán minden évben sorra dönti meg az eladási rekordokat. LÁL
  • TDC Geronimo
    Tele lesz innovatív új ficsőrökkel az egész, de persze nem számít, mert lesznek nők a harctéren meg kozmetikai cuccok, amik miatt nem kell megvennem végre a premium passt és megkapok mindent ingyen. Dehát szarazegész.
  • Peet81
    én is pont ezt akartam írni, hogy mindenkinek sír a szája ez meg az miatt. nem kötelező megvenni ennyi. de úgyis megveszik főleg azok akiknek sír a szája
  • TDC Geronimo
    +1000

BF3nál azért sírtak az emberek mai napig emlékszem, mert túl fakó volt. Itt azért sírnak, mert túl színes??

BF1nél a néger katona miatt, itt a női katonák miatt. Szánalom a köbön. Előbb kötném fel magam minthogy ennek az elkurvult gémer társadalomnak csináljak játékot.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.05.24. 15:01:12
  • dr Kotász
    Igazad van, tényleg régen rossz. Sokkal jobb lenne, ha a fun factort és az innovációt olyanok hoznák, mint:

•Fortifications are things like sand ags, trenches, tank stoppers. Only supports can build offensively defense fortifications such as machine guns, field cannons and are much faster at building everything.
    •Attrition system - health bar is in stages, only regen up to closet stage not to 100 anymore
    •Physical interactions - every action in the game requires a player interact for things like medkits, spotting, ammo, ledge grabbing (example: healing requires walking over to a health pack, character animation to pick it up, then start healing)
    •No more HUD/map spotting, spotting is based on movement/changes around you
    •Attrition system - much less ammo on spawn, out of ammo after a few fights, but more ways to resupply ammo in the battlefield from packs, crates, or grabbing small amounts of ammo off of bodies (all requires physical interactions)
    •Revive system has a full on animation, takes a few seconds to complete, no more revive trains, takes time to complete
    •Ragdolls are server side, can now drag a downed player's body elsewhere
    •Any class can do a squad revive, takes longer than a medic revive, does not give full health points
    •Can call for help when down such as in the trailer
    •Ragdolls (player bodies) effect the environment, push down grass etc.
    •No more visual recoil
    •Each gun has a unique recoil pattern that can be learned and mastered
    •Bullet penetration through thin wood, sheet metal, walls
    •Movement change, can now dive froward, backward, left and right similar to R6 Siege prone system
    •Diving has a delay to prevent dolphin diving
    •Crouch sprinting is in the game
    •Can burst out of widows and commando roll, no destroying windows first
    •Can catch, throwback or shoot grenades
    •Less grenades because less ammo
    •Can tow items in the game with vehicles such as previously stationary anti-air guns, teammate can use an anti-air gun while you tow it with a vehicle
    •For example, can drive a tiger tank towing a field cannon behind it or a truck towing ammo crate to resupply teammates on the front line
    •Destruction explodes inwards or outwards based on where the destruction happens. Throw a grenade inside of the building? The explosion sends things outside of it. Outside of it? Breaks inwards.
    •Tank driving into a building slowly destroys a building, walls slowly crack/fall, not instant
    •New squad spawning system, squad deploy system that shows what squad mates are doing in third person in real time before the tactical map screen, so spawning on squad is kicker than spawning on tactical map screen
    •Since squad spawning/deploying is faster than tactical map, squad wipes are serious
    •Squads accumulate points that can be spent on "squad call-ins", only squad leader can spend them in
    •Squad Call-ins are V1 or JB2 rockets as seen in the trailer, supply drops with ammo/health, a smoke barrage, heavy weapon pickups (not hero kits), squad only vehicles such as Churchill crocodile flamethrower tank or the Sturm tiger
    •Large, non-fatal explosions can knock a player over

Reméljük, egyszer majd ilyenek is lesznek benne :)
  • s0n1c
    Van egy remek opció, amivel mindezen fikatenger elkerülhető, nem kell megvenni.
    Anno 32 évvel ezelőtt egy C-64-en kezdtem gamer pályafutásomat, tehát túl vagyok már pár játékon. Bizonyára régen minden jobb volt, minőségibbek voltak a játékok, még ezt is aláírom, de az is biztos, hogy a gamer scene annyira elkurvult mostanára, hogy az már fájdalmas. Egy építő jellegű kritikát nem lehet olvasni (nem csak a bf v-re vonatkozóan) az egész kibaszott interneten, csak a fika, de az izomból. Szánalom.
  • Running
    Nem a 30+ -os játékosoknak készült ez sem. Unokaöcsémnek pl biztosan roppant mód tetszeni fog. 9 éves.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.05.24. 14:47:20
  • [UNQL]Echo
    A fun, a tortenelmi huseg es a realizmusra valo torekves nem feltetlen zarjak ki egymast.Sztem kb. a BF1-ig sikerult is nekik kb balanszban tartani ezeket a dolgokat egy katonai lovolde keretein belul.Viszont ha a fun ennyire kozeppontba kerult akkor tegyenek be egy pl csillagrombolot a gameba farbarugva ezzel a realizmust es a tortenelmi huseget aztan csinaljanak egy full alternativ WW2-t fiktiv helyszineken amiket a valodi WW2 sosem erintett.
    Mellesleg regen rossz ha az arcra kent festek,a bordzsekire varrt vergagyi badass szovegek vagy a szogekkel kivert krikettutovel hadonaszo noi karakterek hoznak innovaciot es fun faktort egy ilyen felmenokkel rendelkezo jatekba.
  • dr Kotász
    Szóval a trailer elég gyenge, de a játékmenetbeli változások pozitívak. Sok olyan van közte amit én is kifejezetten vártam. Pl. nincs behemoth / elite class, kevesebb gránát stb. Jó lehet ez...
  • toza #6043
    mellesleg wallhack mar a trelerben.. 1:42 nel fuston at egybol lo meg ratart,de meg nem is latszik ellenseg..dice pls....
  • toza #6042
    •Can catch, throwback or shoot grenades

15 ev utan elosszor.. kiraj
    treler lehetne gyorsabb is . tul sok minden latszik..
    kamera sem remeg elegge.. csak 2 szer hanytam...

semmi ujat nem hoznak - max csak atvettek minden ma trendi baromsagot.

teljesen mindegy.
    biztos szorakoztato lesz .. 20 percig .
    utanna meg nincs refund. penzuk megvan. nem lesz gond.
    Utoljára szerkesztette: toza, 2018.05.24. 14:14:52
  • Running
    Ez tény, csak manapság divat 12 éveseknek fps-t gyártani akár 16+ korhatár besorolással is. Nekem meg az a bajom, hogy a nekik készült játékok, filmek, zenék akármik elmennek mellettem.
  • TDC Geronimo
    DICE - We will always put fun over authentic (Regarding Battlefield V compliants)

100%ban egyetértek. BF amúgy se volt soha autentikus és reális.