Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most abf1ben egy csapattárs 134nél tart és még nincs vége a pályának😄
Múltkor láttam egy 100 fölöttit is,
A bf4ben ilyen sosem volt. Mi van itt? Gyorsabb a játék vagy mi?
Mire minden rendben lesz a játékkal már jön a következő része tele bugokkal.
Tipikus Dice😊
Battlefield Tracker Network
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Spread De Love!
Még szebb lesz, mégy jobb, még nagyszerűbb csak vegyétek meg<#hehe>#hehe>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Per Aspera Ad Inferi.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Spread De Love!
TSNP és TSAR teamdeathmatch-ben nincs senki. Sima DICE alap teamdeathmatch-ben vannak.
Meg Conquest-ben meg meg operations-ben vannak TSNP és TSAR -ban is. csak a TDM ami üres :S .
Még egyszer megkérdezném. Csak nálam? Akinek meg van a TSNP vagy a TSAR. nézze meg hogy neki is ilyen e.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
I S A e o e m o w s m !
5en voltunk összesen they shall not pass-ben. In the name of the tsar- teljesen üres. de csak tdm-ben.
A többi játékmódban vannak elég sokan. de a tdm üres :S
Szerintem újratelepítem.
Azóta van ez mióta lejárt december 4én az ingyenes premium trial. de nekem revolutionom van
jatek repair v reinstall originben.
en nyomtam quickmatch tdm et es berakott ures szerverre.es uninstalaltam a jetkot.
nem is raktam vissza ,azota nincs ez a baj.
tul casual.ranezel es enemyhit... 😞
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.12.23. 16:57:39
I S A e o e m o w s m !
jofosok az uj pajak...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Amit pár sorral lejjebb leírtam :S . kicsit aggasztó. Előre is köszönöm!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
2017 ben meg van aki nem hajlando megtanulni keves angolot jatek kedvejert?!
sok sikert .hajra!
Csak nálam van az hogy belépek egy teamdeathmatchbe mondjuk az In the name of the Tsar vagy a They shall not pass dlc-nél és senki nincs tdm szervereken?? jóó tudom most megy a turning tides, de előtte, amikor még nem volt kinn, akkor csak nálam volt az hogy üresek voltak a tdm szerverek,???
Mert az összes többi játékmódban voltak játékosok elég sokan mind a kettő dlc-ben de a tdm az üres. Miért?? csak nálam?
Revolution edition-t használok.
Utoljára szerkesztette: Bence450, 2017.12.12. 20:19:27
Baker Online
koszi
Per Aspera Ad Inferi.