Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en 2 honappal megjelenes utan vettem meg es 1 honap alatt untam szarra...
mindenki valjon szint ! gyerunk....
Egy kérdés: az új éjszakai pálya csak a prémium tagoknak elérhető? Vagy a DLC-t megvett felhasználók is hozzáférhetnek majd valamikor?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Per Aspera Ad Inferi.
Az hogy utána mennyien játszanak vele már csak a dlc-k miatt fontos, ezért szerintem lepörfetik még ezt a pár dlc-t amit beigértek aztán kalap kabát, jöhet a következő projekt.
Akkor lesznek szarban hogy ha már a kezdeti eladások sem fognak hasznot hozni mert az emberek elkezdenek elidenedni és nem bízni a dice termékében.
Én még úgy gondolom megérte a játék mert bár volt hogy kihagytam több mint egy hónapot azért még most is szoktam játszani vele ha unom a többi játékot, tehát abszolút nem bántam meg, de a cégben megrendült a bizalmam.
A bf4 is sok hibával indult de miután javitották őket nagyon jó kis játék lett amivel 4 év után is szivesen játszik az ember kicsit, de itt ha a bugokat méltóztatnak is javítani egyszer akkor sem fogja utól érni soha a bf4 szintjét.
miert nem porgetik fel dlc ket inkabb?!
kinyirtak jatekt...😞 8 honapja van kint es pffffff
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.21. 10:54:21
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Per Aspera Ad Inferi.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
De ha már itt vagyok megjegyzem hogy a javítás nem nagyon érezhető, sőt nálam fekete képernyős lett a menü...
Per Aspera Ad Inferi.
A bf1-ben háromszor annyian kempelnek, alig van aki rohangászni mer egy assaultal olyan a hangulata mint a sniper elite-nek ami mondjuk nem rossz ha éppen erre vágyok legalább a siper elite 4et nem kell megvenni😊 na de akkor se értem miért ennyire mások itt a játékosok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jokes on you.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szerecsen honvéd a körúton. Egy Budapesten élő török állampolgár rabszolgája volt, aki ura halála után a fővárosban maradt, majd a háború kitörése után besorozták.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.05.26. 17:26:01
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ