Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Szeretem az olyan veteránokat, akik a BF3-4 óta játszanak. Nem mintha én különb lennék, mert a BC2-vel kezdtem, de legalább nem járatom a pofám hogy mekkora fos a játék.

I met God. She's black

Running
Nem, ahogy az elmúlt 10 évben sem kezdtek. Max lesz pár custom szerver, ahol talán majd egyszer lesz fegyver, vagy kaszt limit.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.06. 07:51:35

smoke....no flir server.. stb
Zegi Norbi HUN
A zárt alfatesztben volt pár olyan meccs, ahol mesterlövész találkozó volt. Na az ilyen minden volt, csak élvezetes nem. Főleg mikor még az első szektort sem tudtuk elfoglalni mert én személy szerint kaptam a fejlövéseket dögivel, mindegy volt mit csináltam. Nagy nehezen talált egy másik meccset, ott már a második szektorban jártak, de az ellenfél csapatának fele minimum sniper volt. Az egész játékomra az tette fel a pontot, mikor futottam az objektíva felé és a dombról elém ugrott a játékos, de mire emeltem volna a fegyverem már fejlövést kaptam 😄
Tudtam normális meccseket is menni, de én személy szerint aggódom, hogy ezzel kezdenek-e valamit egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.07.05. 10:39:34

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

lac coo
Lehet öreg vagyok már, de ebben nulla WW2 hangulat van .
Valahol szerintem szivárvány is lesz, csillámpónival ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.05. 09:15:03

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Running
Ezt megértem, csak ott lesz a kiégés, amikor a 32 emberből 30 sniper lesz és az lesz a dolguk hogy a hegy tövében gugoljon a bokorba, amíg te egyedül próbálod az objektívet foglalni. Ameddig a fejlesztők nem értik meg, hogy a feladatért, csapatmunkáért adjanak rengeteg pontot, másért meg lószart se, addig semmilyen bf nem lesz élvezhető hosszabb távon. Teljesen mindegy mennyire jó a gémplay, meg a grafika, meg a hangulat, meg a többi, ha a játékosok a kd-re mennek és ennyi.
Tudom a divatos játékhoz ez kell még mindig, kd meg villogó acsizászló meg xp, meg skinek.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.05. 09:12:34

TDC Geronimo
Fikázzák, mert fragre játszanak és fingjuk sincs az új gameplay elemekről. Nekem soha nem volt gondom a lőszerrel. Nem lőttem ész nélkül, supportal mentem vagy kerestem egyet, odamentem a supply pontokhoz és szedtem lőszert. BFV alpha után visszamentem kicsit BF1ni. Hát kurva nagy különbség van gameplaybe az V javára. Meglátjuk milyen lesz más mapokon összes fegyverrel/gadgettel, de már most látszik, hogy az alap gameplay változtatások elég nagy hatással van a gameplayre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dehata sznajpernek a sznajperkedes a dolga. nem zaszlo foglalas.. lassitja ellenfel elore nyomulasat. addig tobbiek is tevekenykednek. itt egyebkent is vedet,eleg ugyesen .. szoval minden rendben volt.

#6171 videoban is elhangzik 3:20 korul,meg az oszes nagy bf es jutubernel is megfigyelodott ,h racsodalkoznak es fikazzak a keves loszer es health problemat.

pedig trelerben is benne volt,es vagy mondtak-irtak.

es egy videoban sem latod h felvennek a foldrol halott emberektol,csak atrohangalnak rajta,es aztan aggodnak h jaj nincs loszeruk..

pedig rohadtul nem tunik problemanak,csak 1 plusz gomb nyomas lenne neha..

eleg idegesitoek es benak.
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.07.04. 16:10:00
Running
Megvan ennek is az előnye. Fölösleges pénzt költeni a frencsájzra, úgysem ér egy kalap szart se már a BC2 óta. 12 évesek majomkodása a kd-ra, erről szól a játék.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.07.04. 13:42:19

Úgy látom továbbra sem kell gépet fejlesztenem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lac coo
Pont letojja a zaszlot 😊

Running
Ennyi zászlót húzott be, vagy segített behúzni?

lac coo
<#eplus2>

lac coo
Az 5 másodperc alatt fulra öngyógyító medicet miért nem felejtik már el ?????

TDC Geronimo
V1 rakétát imádtam. Hangja meg a robbanás durva volt. Ha feletted ment el a hangja, akkor lehetett imádkozni 😄

Vadnokedli
Vajon milyen gépen fut? Mert a "paks 2" beszólásból gyanítom legalább egy GTX1080 + Ryzen 1800x / i7 8700K lehet. - És ha így van, nyek.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

TDC Geronimo
Na vége 😞

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo

TDC Geronimo
STGvel kilométerekről le lehet szedni pötyögtetve az embert, ugyanez igaz LMGre is. Szóval nem olyan, mint BF1ben volt

lac coo
Hat hogy az assault megint csak ot meterig jo, medic meg ismet arat kilometerekrol, stb.....
A legeslegelcseszettebb dolog volt volt bf1 ben....

TDC Geronimo
?

lac coo
Amugy jol latom videokon, hogy a nyomorek BF1 fegyver hatotav rendszer ebben is benne van ?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Ah imádom az építkezést 😄

Lassabb játékmenet miatt van is értelme. Faszán körbe lehet rakni fedezékkel pontokat, 2 pont között kisebb minifrontot csinálni homokzsákokkal. Vannak ilyen kör alakú silók amire fel lehet mászni, annak a tetejét is körbe lehet homokzsákozni.

[UNQL]Echo
Azert a BF4 hc ennel tobb dologban kulonbozott a normal szerverektol szerencsere.No hud,no regen,no crosshair.Nagyobb sebzes vagy kevesebb hp.Nincs kulso nezet stb...remelem vagy ezek lesznek a defaultok vagy marad a ketfele szerverbeallitas es lesz valasztas.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

akkor add meg az acc kododat legyszives. hadjal minket is jatszani.
TDC Geronimo
Tart. Szerintem hétvégén még menni fog

picsaba

meg tart a alphingolas?! mutassatok kepeket!

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.29. 13:40:59
TDC Geronimo
Elvileg még beta se. Hiányoznak is ficsőrök. Pl sérült katonát nem lehet még elhúzni

szoval HC... 😊

egyoranat szemben allos-tarbelepumpalos normal sem volt realisztikus vagy balanced soha.
akkor kiraly lesz... hc
Fasza, de ez még csak béta...sok minden változhat.
TDC Geronimo
Durva hogy nem lehet eszetlenül rohanni, hanem figyelni kell hangokra, környezetre, mivel alig lehet észrevenni az ellenfelet. Emiatt sokat is lassul a játék, nincs az idegbeteg esek-kelek, a revive train, gránát spam abszolút 0. Kevés lőszer miatt nagyon fontos a support is meg az, hogy az ellenfeledtől vegyél el folyamatosan lőszert. Erre a részre sokszorosan igaz lesz, hogy random squaddal szörnyű lesz a játék.

A építkezés elég hasznos, csak szinte még alig használja valaki. Vagy nem tudnak róla, vagy lusták megnyomni a T gombot, amivel látod a építkezések helyét, de 1-2 zászlónál durván vissza lehet építeni a fedezéket a rombolás után. Járművet itt keveset látok, repülő még nem bombázott szarrá, köszönhető a 3D spot hiányának

akkor a 100 eleten kivul vegulis teljesen HC."limitalt" loszerrel... szoval bf4.cool

alfa kulcsot hogy kell kierdemelni?!

terdelni kell kicsit??
TDC Geronimo
Ezek a mai játékok sajnos 2 hónapig tartanak ki 😛

Viccet félretéve. Ki kell próbálni, ahhoz hogy az ember érezze a változást. Videón nem jön át

lac coo
Na jo , de te mindegyik uj BF elott odaig voltal....aztan ket honap utan meg mar nem voltal odaig...! 😉)

Nyers
Ezt nem tudom felfogni, miért ragaszkodnak / ragaszkodtak idáig a 3D spotting-hoz. Nincs tele ilyen-olyan ikonnal a HUD, nem fos ikonokat lövöldözöl, játékmenetet lassítja (ahogy írod is).

És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy játszon az ember HCt, HCn az egész fegyver balance megy a kukába.

My Life for Freedom!

szabii98
Úgytűnik nincs rajta NDA, twitchen van pár streamer aki nyomatja a kontentet.
Twitch BFV kategória.

I met God. She's black

TDC Geronimo
Toltam pár kört. Aki erre azt mondja, hogy BF1 reskin az... LOL

Teljesen más a gameplay, lassabb, low ammo nagyon jó még a medic bagből is csak 3 van. gunplay/recoil teljesen más, mint eddig. a 3D spot hiánya pedig iszonyat jó. Szerintem ez nagyban hozzájárul a lassabb gameplayhez is, mert sokkal nehezebb kiszúrni a másikat.

TDC Geronimo
Mennek ki BF V alpha kulcsok random embereknek.

top 14% az jonak szamit?hc n csak kb..azt mondjak az buziknak valo mert nem kell tudni jol loni...

normalon meg ff off ami megint csak hujeseg...

azonnal irjatok be neveteket es mondjatok meg ti top hany % ban vagytok legyszives...
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.27. 12:11:31
de van 200 supply box mindenhol mappon. tehat megintcsak nemjo
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.19. 21:12:12
N1ggA
Ha István a hegytetőn kempel, nagyon hamar el fog fogyni a lőszere az Attrition miatt.

Spread De Love!

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

N1ggA
Néhány DLC map annyira ritka, hogy a játékosok egy része kb. sosem találkozott vele. Ilyenkor megy a sírás, mert aki ismeri a mapet, nyilván előnyben van, aki meg nem, az a mapet hibáztatja hogy rendszeresen hátbalövik. 32 map van a játékban, természetesen akad köztük jobb és rosszabb.

Spread De Love!

adam46
Szerintem is az eddigi leggyengébb BF, de már másfél éve nem játszok vele.
jo.

masok sirtak. azt mondom.
"this map is cancer"
"this map is aids" ilyeneket mondtak... szornyu volt..
adam46
Ne sírjál már mindig.
viccbol felraktam ujra megnezni dlc mappokat...

minden korben kb 5 en fosoztak pajakat masok... nem semmi.

tenyleg osszedobott agyatlan fosh az osszes 😊

megerte nekik rohadtul .

mar nagyon varjuk bfv.. kivancsian mit basznak el iszonyatost megint...
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.18. 11:48:58