6439
-
#5999 azt, hogy tdm-et akarsz játszani.
a legtöbben conquestet vagy operationst tolnak, főleg a dlcs mapokon. -
Belvarosi #5998 Sziasztok!
A következőben szeretném a segítségeteket kérni:
Mostanában ha premium pass-os pályákra (team deathmatch) szeretnék belépni, akkor miután beenged mindig egyedül találom magam.
Ha servernél keresek, ott is azt látom, hogy a premium pass-os pályákon sehol senki.
Mit ronthatok el? (Valaki azt mondta a premium pass mellé EA Access is kell, ez lehetséges?)
Köszönöm. -
Zozo76 #5997 amugy meg, kedves Toza!
"nemerdekel mar."
akkor minek irsz ide feleslegesen hulyeseget, ha mar ugysem erdekel a jatek?
Amugy annyira haldoklik hogy tegnap is marha jot jatszottam a kedvenc palyamon, es volt boven szerver, tomve jatekosokkal.
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.03.24. 07:42:31 -
Zozo76 #5996 Hat, ha neked ez jott le a hozzaszolasombol, akkor gazdag vagyok. -
toza #5995
dejtukaaadzsaaaaab..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.03.23. 14:58:37 -
toza #5994 ertettuk... gazdag vagy.. nagyszeru.
jatek tovabbra is haldoklik. 4k vagy 800x600 -
Zozo76 #5993 Tegnap csinaltam egy tesztet, bejelentkeztem mindket gepen egyszerre a Battlefield 1-be (XBOX ONE X es PS4PRO), ugyanarra a palyara mentem, es ugyanoda alltam. Kozben valtogattam a TV ket kimenete kozott. Azert eleg faja hogy az XOX verzio nem kapott patch-et. Ugyanis a PS4PRO-n nagyobb felbontasban fut a jatek, emiatt szebb is a kep joval. A net szerint olyan 1800p-ben fut, 60 FPS-el. Mivel eleg jo a PS supersampling eljarasa, tenyleg alig lehet eszrevenni hogy nem nativ 4K-ban fut, de azt igen hogy az XBOX verzion csak 1080p-be megy. Joval pixelesebb is a kep. A TV egy 140-es LG nanodisplay HDR. -
Baker1 #5992 Battlefield 1 magyarítás előzetes! ;)
-
RepeszElek #5991 Xbox one.
-
Baker1 #5990 Sziasztok! Pár kép a Battlefield 1 magyarításából. Sajnos videót nem tudok feltölteni, így marad pár kép!
Baker Online Magyarítások -
Zozo76 #5989 milyen platformon? -
RepeszElek #5988 Te én ezt nem értem több mint ezer órát vertem bele a bf4-be de még nem láttam embert 100 felett ölni.
Most abf1ben egy csapattárs 134nél tart és még nincs vége a pályának:D
-
Zozo76 #5987 Igazad van, ma volt egy csomo szerver teletomve! -
RepeszElek #5986 Baszki ebbe bf 1ben körönként mindkét oldalt van vagy 56 ember ski 50 feletti killel zár.
Múltkor láttam egy 100 fölöttit is,
A bf4ben ilyen sosem volt. Mi van itt? Gyorsabb a játék vagy mi? -
RepeszElek #5985 A bf4-el sokkal többen játszottak xbox-on,vannak időpontok amikor alig találni eu szervert a bf1-ben, de amúgy rengeteget javult a játék,szép lassan megcsinálnak mindent amiért eddig hisztiztem!:)
Mire minden rendben lesz a játékkal már jön a következő része tele bugokkal.
Tipikus Dice:) -
Zozo76 #5984 Ja, ma mar mukodott rendesen. A battlefield tracker-en PS4-en jatszanak a legtobben, utana XBOX, utana PC. Gyanus is volt hogy csak 1-2 ember lezengett osszesen.
Battlefield Tracker Network -
Baker1 #5983 Szevasztok! Azt kell mondjam, ez a Battlefield 1 lehengerlő. Nem vagyok nagy fanja (inkább CoD-os vagyok), de magyar felirattal a kampány második része majdhogynem könnyeket csalt a szemeimbe. Elég jól halad a fordítása, szerintem sokkal jobb lesz, mint a Battlefield 3-nak! :) -
#5982 Szerintem a server browserrel lesz valami, egyszerre 10-30 ezren szoktak játszani pc-n is, xboxon is, nem hiszem hogy ebből csak néhány ember lenne európai szerveren -
gstup #5981 Pc-n jobb a helyzet.Én az utóbbi napokban nagyon élvezetes meccseket mentem 64-es full szervereken. -
Zozo76 #5980 most nezem xbox-on, europai szerveren szinte alig van 1-2 ember. de meg az utolso dlc-s palyakon is ez a helyzet. -
#5979 Már készül az új rész, lehet a pénzt félrerakni.
Még szebb lesz, mégy jobb, még nagyszerűbb csak vegyétek meg
-
toza #5978 nemerdekel mar.
#5971 -
#5977 Vajon DLC jön vagy ennyire nem érdekel már senkit? -
gstup #5976 Origin-en március 6-ig 60%-os akció van.Esetleg ha valakit érdekelne a Bf1. -
#5975 kár, hogy már a nagy részével nem is játszottam mert azért 200 óra alapjáték után egyszerűen nem tudott ingert kiváltani belőlem a játék. Azért szerintem nagyon jó rész volt, remélem az új BF is hasonlóan újszerű lesz a témaválasztásban. -
#5974 -
#5973 https://www.battlefield.com/news/update-notes/turning-tides-north-sea-update -
#5972 -
toza #5971 jaj -
#5970 -
Bence450 #5969 Srácok. Már Domination-ben és Frontlines-ban se, és TDM-ben sincsenek szerverek? De miért ? Operations és Conquest-ben meg vannak. DLC-ről beszélek. TSNP, ITNOTS, egyszerűen nincsenek. miért ? Ilyen kevesen játszanak ezzel a rohadt jó játékkal? -
toza #5968 egyebkent bekennel es sofammal segitenek igyis.. ha raknanak... -
#5967 még most is aktuális:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5966 server gond, minden platformon. -
Dzsí Pí #5965 Urak, ugy játam, h a főmenüben a profilomat visszadobta level 0-ra, semmit nem mutat, viszont játékban ugyan ugy level 112-vok, minden cuccom megvan, ill match végén is ugyan ugy adja az xp-t 112-től tölt jelenleg a csík. ez mi a nyavaja most? szerver gond v meg lehet manuálisan csinálni? -
Bence450 #5964 Csak quickmatchből indítom :S . -
#5963 Elképzelhető, hogy nincsenek szerverek amúgy. Próbáltad már quickmatchből indítani? -
Bence450 #5962 Srácok. Reinstalláltam és ugyanolyan.
TSNP és TSAR teamdeathmatch-ben nincs senki. Sima DICE alap teamdeathmatch-ben vannak.
Meg Conquest-ben meg meg operations-ben vannak TSNP és TSAR -ban is. csak a TDM ami üres :S .
Még egyszer megkérdezném. Csak nálam? Akinek meg van a TSNP vagy a TSAR. nézze meg hogy neki is ilyen e. -
Bence450 #5961 A premium pass felhasználók 2 héttel korábban hozzáférnek mint a sima felhasználók. Gondolom ha lejár a 2 hét utána. De nem tudom mikor kezdődött el. :S -
Dzsí Pí #5960 Urak, vki megmondaná, hogy mikortol lehet megvenni a turning tides-ot a nem premium passzosoknak?