Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván ők cseszték el az optimalizálást annak azért vinnie kéne.
Gondolom nem 4k-ban járszól..
Engem boxon csak a game netkódja tud kialasztani.
30 és 60 között van a latency vagy nevezzük ping-nek, mégis olyan csúszások vannak a játékban európai szerveren is, hogy esélyem nincs.
Sokszor annyi időm sincs hogy megnyomjam a gombot mikor meglátom az éppen felbukkanó ellenfelet mert már halok de azért 2-3 mp kell mire méltózkodik összeesni az ellenfél.
Vagy lő rám én meg befutok a fedezékbe és ahogy elkezdenék örülni magamnak hogy megusztam meghalok...
Késéseknek lennie kell mert sima fizikai képtelenség lenne ha nem telne el némi idő míg mondjuk franciaországból megérkezik a jel a másik játékostól budapestre, de azért ezt túlzásnak tartom.
Vagy a netem szar bár a pingrm jó, vagy a bf netkódjával kellene kezdeni valamit.
igen szomoru h a melee nem insant kill.
hurrá, lehet venni új cput megint...
Per Aspera Ad Inferi.
Ki találja ki ezeket.....
Az orosz pályák szépek lettek!
GTX 1070, i5-4670k 3,4 GHz, 16gb ram
Amikor a beta volt 100fps-em volt maxon és a pingem is 30 körül szokott lenni.
Most letöltöttem a trial-t és 40-60 fps-em van hatalmas pingel. Ahol 5 embernél több van 40fps ahol nincs semmi 55-60fps. Néztem videókat ott 80-130 fps-el megy nekik.
A gépemmel van a baj? Próbáltam azt is hogy alacsonyabbra rakom a grafikát, de semmi se változott.
Nem szoktam mortalozni de a játék elején kipróbáltam és tök op-nak találtam.
Most örömmel látom hogy nerfelték de hogy?
Gyalorlatilag kiszedték a játékból,már értem miért nem látok senkit vele akkora rakás szar lett.
Ez a dice nem nagyon ismeri a középutat mi...:)
A bf4-ben ha valaki 50-60 kill-el végzett egy játék végén arra már azt mondtuk ez már valami!
A bf1-ben rendszeres a 50-60 kill, mindkét csapatnál szinte mindig van 3-4 ember aki ezt csatánként hozza,és még csak tank sem kell hozzá vagy repülő.
Én is sokat ölök de sokat is halok,és aki engem megölt nagyon sokszor látom meghalni rögtön utánam, de a Bf4-ben is a locker, meg a metro agyatlan darálós pályák nagyon népszerűek voltak így úgy látpm sokakat nem zavar hogy kicsit gyorsabb lett a játék.
Erre van igény, ha 5másodpercet egyhelyben állnak már unatkoznak:)
Per Aspera Ad Inferi.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Na ez így egy oximoron. ;)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szép és ahogy telik az idő hajnalodik ami különösen jól néz ki!
Végre egy jól sikerült plusz tartalom.
Kár hogy a buzi hellrigelt nem nerfelték:(
Elég hangulatromboló mikor a hatodik ember is azzal lő le, mintha klónok lennének..
Pont a kontroller nem fogott meg, mivel egér billentyű párti vagyok, azért nem is veszek PS4 et!
Reménykedtem, hogy működik az online kompatibilitás PC,és PS4 között!
Pár haverom belefáradt a PC konfig frissitésbe és vettek PS4 et, a War Thunder támogatja közös onlinet, ezért volt a kérdés én inkább a PC-nél maradok!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Volna egy olyan kérdésem!
A War thunder nevezetű játékot, gondolom sokan ismerik, lehetséges,hogy PC játékos tud játszani PS4-es játékossal online!
BF1-ben ez lehetséges tud e valaki erről infot?
Előre is kösssssz!
Amúgy ez sem igaz én lőttem fejbe 1 méterről sniperrel emberkét mikor pont kinézett az ablakon és csak hitteltem.
Fel is vettem videóra...
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2017.07.15. 23:02:02
http://symthic.com/bf1-weapon-charts?recon=1&sort=Class&adsc=DESC
ahol tetőzik a grafikon, ott lesz one hit kill. pl SMLE 40-75 méterig. ha közelebb vagy, mint 40 m, vagy távolabb, mint 75 m, akkor fogsz ilyen 86-okat látni. ha mondjuk 99-et sebzel egy közeli célpontra, akkor tudhatod, hogy na majdnem megvolt a sweet spot. meg persze számít az is, hogy végtagot talál-e, mert annak kisebb a szorzója.
Per Aspera Ad Inferi.
Kellene...
sweet spot, dereng?
Per Aspera Ad Inferi.
Hiába próbálsz okos útvonalat választani mert a többi játékos azt hiszi hogy igaziháborúban vannak és ha lelövik tényleg megfog halni szinte lehetetlen ezért kicselezni a sok beszarit.
DE az igazán bátrak felviszik a tankot a pont szélére, persze nem mennek be vele foglalni mert az veszélyes inkább iztos távolból lövöldöznek.
Egy tank notmál módban is egy gyilkoló gép hc-ben meg pláne
én egy hónappal ezelőttig kb folyamatosan toltam, néhány kört pár naponta legalább, de most már átvezényeltek vietnámba.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha tudom hogy a füstben ellenfelek vannak akkor elég ha oda célzól és az auto aim behúzza.
Rengeteg embert szedtem le úgy hogy nem is láttam csak rácéliztam a füstre és beadta....
Van az az agyatlan bunkeres pálya, na az is roppant érdekes, ha az jön már lépek is ki..
Amúgy teljesen megértem hogy a játékba vetett hited elszállt, nekem azért még több olyan dolog van amit szeretek benne mint utálok:)
roppant erdekes a 3d spotting markert lovoldozni kodon- fuston at 200 meterrol..
1 ora utan uninstall...
mindenki hackert kiabal csak meg anyaz... vicces volt..
Az rákényszerítené a játékosokat hogy támadják a pontot nem mindenki egy helybenállna mint a horgászok.
Az ilyen taktikai lopakodós cuccokhoz nekem annyira nincs türelmem :)
PL:az arma is szép meg jó de én maradok az arcade rohangálós háborúnál,nekem a bf hardcore módja tökéletesen elég kár hogy nagyon kevesen játszák, a bf4-ben is szerettem és csak azt nyomtam de szerintem az bf1-ben nagyon jól kitalálták,hogy még egy kicsit nehezítettek rajta viszont sokaknak ez már túl sok lett és beszarva kempel mindenki egy bokor alján sajnos tönkretéve ezt az egyébként nagyon élvezetes módot.
Minap Normál módban meg kerültem az ellenfelet, és vagy 5 ember állt háttal nekem egy szobában kezemben meg az mg15 support gépágyú egy 100zas tárral. Szerintetek mire volt elég? :)
Kaszálhattam én ott orba szájba csak hitteltem hiába álltak háttal ahogy egy végre méltózkodott meghalni a többi szarrá lőtt :D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Bocsánat
Ma akartam nyomni eggyet hardcore módban és egyetlen egy szerver volt ahol voltak hatvanan.
(Xbox one)
Szánalmas azokhoz a számokhoz mérten hogy hány millióan rendelkeznek konzollal és ebből hány ember kátauok a játékkal egy adott pillanatban.