Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öregszünk, én most gta-zok és a sok tízenéves kb. szarrá lő bár mostanára kezdek felzárkozni, de még mindig nem értem hogy vesznek észre és céloznak be halál pontosan 3 màsodperc alatt, főleg a hydrával ahol tényleg csak 1-2 másodperce van olyan gyorsan repül.

Régen 10 éve ezek a dolgok nem tüntek fel mikor mondjuk egy quake multiban mindenki rohangàszva, ugrálva lövöldözött körülöttem de bf-ben még ott a lehetőség a hardcore-ra ott te is jól tudod hogy nincs ekkora darálás.
Az viszont nekem meg már túl lassú...sehogy se jó😊
A Fort is az lett. Egyébként tökmindegy, mert amekkora játékosszámokkal operál jelenleg a játék (64p CQ, 32p FL), előbb-utóbb mindegyik pályán agyatlan clusterfuck alakul ki. Esküszöm nem értem a mai generációt, hivatalos fórumon is a többség arról áradozik, milyen zseniális 64 fős Argonne, de olyat is láttam, aki arról értekezett, hogy csak azon játszik, mert a többi pályán nincs elég akció. Én csuklóból lépek le ha Argonne jön, mert akkora agyatlan baromkodásnak tartom, hogy ahhoz képest egy 200 fős Quake 3 meccs világszínvonalú sakkjátszma. Nem tudom megérteni, mi az élvezet abban, hogy lespawnolok, futok 3 métert, kiugrik elém 3 ellenség, kettőt lelövök, a harmadik pofánlő. Rinse repeat. Ha erre van igény manapság, nem csoda, hogy ott tart a játékipar, ahol.
Lamellus
Érdekes módon az egyik nyílt pálya a Verdun lett az új metro/locker és nem a Fort. <#awink>

-tRs-Raymond

Vadnokedli
Ja x-edik patch után is. Gondoltam majd javítják de ez azóta se sikerült.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sziasztok!

Lehet, hogy csak nekem bugos a játék, de mikor megölnek, a fegyver kiírás jó amivel történt, de az alatta lévő kép nem egyezik a kiírással, nálatok is így van?
Vadnokedli
55,4GB jelenleg a játék. Battlefield nem igazán a Single game császára.

coolpet
Sracok,

Vettem egy uj vidkarit, es gondoltam ez lesz az elso game amit kiprobalok rajta.

Viragbolti verzio egyenlore, de a kerdes annyi, hogy Single Playerben az 5 db war story van es annyi?
Mert ugy kb 1 nap alatt vegigtoltam. Tenyleg gyonyoru meg ki van dolgozva a sztory, grafika es maga a feeling frenetikus.
De 50GB-ba ennyi fert bele + a Multi?

Köszi!

Battletag: coolpet#2467

Vadnokedli
De a DLC már megjelent nem, és meg is van? De nem kell bepipálni csak azokat a fegyvereket használod amit ír.

Frequency
Oké,az a gubanc hogy nem tudom bepipálni a küldit 😄 Prémium kell hozzá..

Frequency
Köszi a gyors választ!

Vadnokedli
Ott van az unlocknolni való fegyvereknél. Azokat a kritériumokat amik azt követelik hogy pl egy körön belül legyen meg x kill azt kell útóljára hagyni.

Frequency
Hol találom az előző kritériumokat?Vagy az a baj hogy nem vagyok prémiumos?

Vadnokedli
Végül sikerült, Domination/WP-n

Fel kell menni egy haverral egy üres szerverre, és osztogatni egymásnak a fejlövéseket. Én az utolsó 10-et egy random emberkével csináltam meg egy 64 fős CQ szerveren. Megkérdeztem chaten, hogy van-e kedve valakinek headshotokat csereberélni az assignmenthez, a srác mondta, hogy igen, aztán kerestünk egy elszigetelt helyet, és fejbelövöldöztük egymást. Jófej volt, mert neki csak 2 kellett már, de azért hagyta magát 10-szer fejbelőni.
tutituti
Lehetetlen.Ez a mp18 optical egy rettenet,bedobnám a sárba, elfutnék, felvennék egy support kitet és rá is mortar-oznék.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Frequency
Köszi szépen!

Vadnokedli
Előbb meg kell csinálnod az előző kritériumokat, azt ami 1 körben számol azt nem fogja eltárolni. Ezzel már én is megjártam. 😄 20 headshotot aki kitalálta az mp18-ra azt megölném.

Frequency
Sziasztok,rég játszottam..ma láttam hogy lehet új fegyvereket szerezni küldetésekkel.De nem számolja pl. a csipással az öt fejest,de a többi kasztnál sem,miért van ez?

Utoljára szerkesztette: Frequency, 2017.03.31. 16:07:06

NEOreg3
#5714 miatt nyilván

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dr Kotász
Az Origin letölti az új pályákat nem Premium usereknek is?
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Hali!
Ha valaki megnézné a új pályákat premium friend segítségével, vagy csak játszana squadban, azt vegyen fel Originben.
Nick: Bdani93
Minden hétvégén este 7 után fenn vagyok.
További szép napot!

Running
Egész jók lettek az új pályák, Verdun, meg a Fort, az jó nagy infantry hent lett.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szokás szerint dolgozik a marketinggépezet az EÁ-nál. Azért a javításokon is dolgozhatnának ekkora lelkesedéssel.
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magyar idő szerint éjjel 1 órától él az új DLC???
A videók alapján nem lesznek rosszak, bár nem bánnám, ha minden fegyverhez növelnék a választékot. Meg mondjuk ha elfelejtenék ezt a presetes marhaságot, és úgy lehetne módosítani a fegyvereket, mint a BF4-ben.
Mit szóltok a hírhez, Martini távcsöves és Hellriegel emelt tárkapacitás, durva lesz, a legutóbbi patch óta a Martini egész jól használható így, is imádom.
Ezt nemtom hogy érted, az kapja meg a DLC-t, aki fizetett érte, csak a prémiumosok 2 hét előnnyel.
Remélem igen mert én is csak az alpjátékot vettem meg, egyenlőre egy DLC-ért sem vagyok hajlandó fizetni, remélem egy darabig nekünk is ingyen járnak a DLC-k, ha kicsit később is kapjuk meg.
RatBaG
kedden letelik a két és akkor a nem premiumosok is rászabadulhatnak a dlcre... nem?

Per Aspera Ad Inferi.

Én igen. Mé', van valami friss hír, amiről érdemes beszélni?
3 napja nincs bejegyzés, akkor gondolom minden rendben. 😊 Mindenki játszik.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bogdogege
Október 21-től már van<#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

JaSoN HuNTeR
lesz zombi mód?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

oneal1
köszi az infót!

1 hete van már a játék, szóval most nagyjából nekem minden új 😄

!Forza Ferrari!

Volt rá valami legendary vagy distinguished valamikor (Archduke talán?), de nem tudom a mostani rotációban van-e. Hetente változnak ugye.
oneal1
nézegetem ezek a battlepack-eket, a Hellriegel-re lehet nyitni egyáltalán skint? melyik fajta ládát kell nyitni?

!Forza Ferrari!

Viszont Martini Henry sniper, és nagyobb tárú Hellriegel? Ez majd tuti beindítja a következő hisztihullámot 😄
Ez az Ammo 2.0 annyira hiányzik, mint púp a hátamra. Pont arra van szüksége a játéknak, hogy kicsit még casualabb legyen...
RatBaG
Blekk Síp
Öregszel.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mondjuk hardcore mód arma edzésnek valóban beválhat bár nem játszottam még az armával csak sok videót néztem róla, de nem való az nekem😊
Nálam ballanszban, és pályákban még mindig a bf4 a nyerő, a bf1 szerintem is kicsit agyatlan lett túl pörgős a normál mód, sok a one shot, könnyű a célzás, viszont hardcore-ban meg azt is hallod ha egy madár elfingja magát,de a hangulata nagyon rendben van számomra legalább is alapjában jó játék csak most untam meg annyira mint a bf4-et másfél év múlva untam és ezt nem értem mert hát tetszik a játék de mégis....
Érti ezt valaki?😄
Vadnokedli
Remélem azért érthető amit írtam. <#gonosz1> az adottságos rész után; hisz armában kicsit jobban értékeli az ember az életét, és megtanul pozicionálni. De igazából én azt se bánnám ha Quake/Doom multi lenne belőle. <#banplz>

lac coo
Arma meg Bf1..... huh...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Tegnap nem DLC-s mapon akárhova spawnoltam, majdnem minden 2. alkalommal spawnkill lett a vége. Arról nem is beszélve, hogy megint 380-1000 volt a "kiegyenlített" meccs.

Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindig kifogom ezeket.

Csak neked. Egy agyatlan fos lett ez a BF1.