Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen 10 éve ezek a dolgok nem tüntek fel mikor mondjuk egy quake multiban mindenki rohangàszva, ugrálva lövöldözött körülöttem de bf-ben még ott a lehetőség a hardcore-ra ott te is jól tudod hogy nincs ekkora darálás.
Az viszont nekem meg már túl lassú...sehogy se jó😊
-tRs-Raymond
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Lehet, hogy csak nekem bugos a játék, de mikor megölnek, a fegyver kiírás jó amivel történt, de az alatta lévő kép nem egyezik a kiírással, nálatok is így van?
Vettem egy uj vidkarit, es gondoltam ez lesz az elso game amit kiprobalok rajta.
Viragbolti verzio egyenlore, de a kerdes annyi, hogy Single Playerben az 5 db war story van es annyi?
Mert ugy kb 1 nap alatt vegigtoltam. Tenyleg gyonyoru meg ki van dolgozva a sztory, grafika es maga a feeling frenetikus.
De 50GB-ba ennyi fert bele + a Multi?
Köszi!
Battletag: coolpet#2467
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2017.03.31. 16:07:06
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha valaki megnézné a új pályákat premium friend segítségével, vagy csak játszana squadban, azt vegyen fel Originben.
Nick: Bdani93
Minden hétvégén este 7 után fenn vagyok.
További szép napot!
Per Aspera Ad Inferi.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
!Forza Ferrari!
https://twitter.com/DANNYonPC/status/843964761217941508
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.03.21. 01:58:01
Per Aspera Ad Inferi.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nálam ballanszban, és pályákban még mindig a bf4 a nyerő, a bf1 szerintem is kicsit agyatlan lett túl pörgős a normál mód, sok a one shot, könnyű a célzás, viszont hardcore-ban meg azt is hallod ha egy madár elfingja magát,de a hangulata nagyon rendben van számomra legalább is alapjában jó játék csak most untam meg annyira mint a bf4-et másfél év múlva untam és ezt nem értem mert hát tetszik a játék de mégis....
Érti ezt valaki?😄
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindig kifogom ezeket.