Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valószínűleg ez volt az első és egyben az utolsó BF, amit megvettem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem tudtam hova tenni ezt a nagy hellrigel őrületet mitől van😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azóta nem használom...de azért durva mennyit öltem vele ilyen kis idő alatt ha nem netfelik már vagy 5000 killnél tartanék😊
Már kétszer is volt vele dupla kill, egymás mögött áltak, úgy 60-70 méteren.
Csatánként TD-be azért jön az átlag 13-15 kill vele és nem játszok jól csak szeretek.
Ezt biztos nerfelni fogják.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
lehetetlen lenne elvezhetoen jatszani,ha nem lenne minimalis...
Spread De Love!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha kijavítják a hibákat, nőni fog a bevétel?
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.05.03. 12:18:01
Sőt, igazából a PC-t is leszarják. Félelmetes mennyiséget adnak el konzolokra ezekből a silány, félkész termékekből.
És siker lesz a következő és az azutáni is, egyszerűen azért, mert a konzolosok általában casual játékosok, nekik pont elég egy-két hónap egy játékból, mert jön a következő blockbuster. Ennyi idő alatt meg nem zavarja őket a termék hibái és szívesen befizetnek a következőre.
Ez van. Akit zavar, az annyit tehet, hogy nem ad pénzt érte, hátha... elég kicsi az esély.
Én sajnálom, mert szívesen játszanék újra BF-el, de amíg így pörögnek konzolon, addig semmi nem fog változni.
Mindjárt jön a Starwarsbattlefield 2 is, holott az első sincs készen.
Nyíghattok a fórumokon akármennyit, ameddig megvan a bevétel, addig minden marad így.
Per Aspera Ad Inferi.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
paran azert toljak meg..
sajanalatos
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.04.23. 10:07:06
A Bf1-t meg már letöröltem mert egy fos.<#miaz>#miaz>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ha valaki ki akatja probalni az uj map-okat mert nincs meg neki a DLC nyugotan vegyen fel baratnak
Zsolt_B_99