3373
-
#519 Horizon 3 teszt (IGN) -
#518 Csapatban még királyabb lesz, meglátod
Alig várom
LeWyTy: felvettelek friend-listára, de én nem driftelni akarok, hanem elsősorban veretni az utakon, felfedezni a térképet, a helyeket, és versenyezni csapatban.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.23. 15:46:51 -
#517 Van rajtam kívül olyan aki leszarja a játék nagy részét és csak driftelgetni akar? Kivel fogok driftelgetni? ;) -
Fantasy18 #516 véleményen a játékról: grafika előzőposztomban a képeken látható.. baromi szép! ausztrália hangulata brutálisan jó. már egy ideje csak körözgetek a pályán és nézelődöm annyira hangulatos és szép.. főleg esőben! elején voltak problémák néha kilépet hiba üzenet nélkül. mostmár ez enm fordul elő. sajnos a g25 ös kormányomat sehogy nem tudom működésre bírni, nem tudom miért... ezeken felül játékélmény baromi jó, hangok zseniálisak. ahozképest hogy arcade lehet érezni az autók közötti külömbséget főleg ha egy ültetett sport autóval mész homokban. akkor nagyon csúszkál és lassú. de ha pl beleraksz egy rally futóművet és megemeled és dobsz rá még rally gumikat azokkal is baromi jól lehet terepezni. de persze a homokfutók és a trophy truckokat így se lehet lenyomni egy tuning sportverdával terepen. esőben is jobban csúszik az autó főleg full slick gumikon. ezeken én meglepődtem mivel teljesen egy arcade játékot vártam tőle hogy ezek a viszonyok nem számítanak. de mégis... BAROMI JÓ!!!!!! :D -
#515 Már hogy a bánatba ne lenne exe-je? Program Files\WindowsApps-ban van. Igaz kicsit hekkelni kell, hogy legyen jogod betallózni Steam-be.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.23. 15:03:42 -
Nixit #514 steam Ha nagyon fontos hozzá adni steamhez itt egy megoldás :) és még sok számos infó pc-re itt -
#513 Nem mondtál. De még mindig a Forzárol van szó aminek nincs exéje és nem indíhatod steamről -
#512 Nem steam-es játékot is indíthatsz Steam-ből és használhatod az overlay-ét. Azt ne mondd, hogy ezzel újat mondtam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.23. 13:14:25 -
#511 Tudnátok írni majd egy kb 5 mondatost véleményt/tapasztalatot a játékról? :)
Plusz kérdés, hogy nekem az APEX Medium/High-on ment fix 30FPS-sel, ez hogy muzsikálhat?
A kérdéses hardverem:
VGA: Radeon HD7850 2GB
Ergó mennyire dolgoztatja meg a játék a VGA-t? -
#510 Baromi hangulatosak a képek! -
Fantasy18 #509 valaki nemtudja hogy miért van az hogy hiányoznak nekem az all star autók... valamint pörgetésnél nem kapok dupla pénzt.... kicsit idegesít mert így lényegében sima forzám van 30 ezer ért csak annyi hogy már játszhatok vele... -
Fantasy18 #508 konfigom: i7 3770 proci, gtx970 4gb és 16gb ram. ultra graf fix 60 fps -
#507 Valóban. Milyen beállításokkal készítetted őket? Illetve milyen konfiguráción? -
Fantasy18 #506 pár képet lőttem.. röhej milyen szép ez a gama :D
-
#505 Szinte ugyan ez a konfigom szóval megnyugodhatok
Az Apex meg Highon is megy vígan.
A nevem "LewytyHUN" lesz. Ha valaki gondolja szedjen fel.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.23. 10:47:12 -
#504 Windows 10 saját videórögzítője nem működik? -
Fantasy18 #503 ja igen a másik kérdésem az lenne hogy mivel lehetne recordolni? se OBS se action! se nvdia val nemtudom felvenni.... -
#502 Steam? Forzaról van szó. A fos store egyik legnagyobb hibája nincs exe nem lehet steam -hez betenni = kilöve
A többit még nem néztem de ha ha van bennük olyan benchmark rész mint a frapsban és működik is fos store alatt akkor ok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.23. 09:55:12 -
#501 NVidia Experience, Steam, BandiCam, Action! FPS számlálója is működik DX12 alatt.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.23. 09:50:15 -
#500 Ezt jó olvasni -
Fantasy18 #499 ja egy kérdés screenshot okat hova menti??? -
Futocsiga84 #498 az a király nálam is ultrán fog menni :-)
addig tesztelgesd a kormányt, mire oda jutok nekem jó legyen :-))))
ja és a kormány progijában a fokot nálam 514 fokra kellet állítani és úgy már jó volt a játékban a 180fok :-)
érdekes.
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.09.23. 09:16:05 -
Fantasy18 #497 jaja próbálkozom a kormánnyal. 970 el nyomom ultrán megy fix 60 fps. de vannak néha mikró lagok de ahogy olvasom nem azért mert nem bírja a gépem.. játék ilyen. amúgy elején voltam crashalések most már nincs. ja amúgy a játék 10 ből 10 csillag nálam. -
Futocsiga84 #496 Fantasy18:
ettől féltem hogy nem fog úgy műxeni ahogy az Apexben mert szerinten ott nagyon jó lett :-)
reméljük javítják és faja lesz :-)
addig várós a demó aztán majd meglátjuk :) pedig már tolnám :-)
csak egy tipp előbb a Logitech progit indítsd el és utána a Forzát
nálam az Apexnél ez volt a gond :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.09.23. 08:56:15 -
#495 ott mutatja a videóban, hogy a beállításoknál van fps mérő :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.23. 08:42:31 -
#494 Mi a rákkal mérték az fps-t? Működik végre már valamelyik overlay progi?
És az tud naplózni is? gondolom nem.....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.23. 08:40:49 -
#493 -
#492 Direkt jó, hogy csak kedden tudom kezdeni
Reméljük néhány nap, és játszható/élvezhető lesz a játék. -
#491 -
#490 MS minőség, az van! -
N3mus #489 Hát én alszok rá egyet hátha reggelre javítják . Eddigi tapasztalatok ( amatőr kategória billentyűzettel irányítva ) sztem nagyon jól eltalálták az érzékenységet ha lehet ilyet mondani. Grafika teljes rendben 980ti fel se pörögtek a ventilátorok ( minden ultrán ) viszont mikro akadások vannak valamiért. Többen is jelezték már meglátjuk mit válaszolnak. -
Fantasy18 #488 én pc nyomom és nincs... valamint az allstar pack sincs.... mi a franc van?
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.09.23. 02:26:01 -
N3mus #487 Hát a vip az úgy néz ki a pc-t érinti csak :(
VIP -
#486 szóval akinél nem indul:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3570k, 960 4gb, 8gb ram, 1080p --- mediumot ajánlott fel graf. beállításnak.. szépen illedelmesen megköszöntem és eléggé stabilnak tűnik a játék, kb konzolos grafika, a felniválasztó lassúcska eddig csak egy kicsit :D
Forza app ad 50.000 creditet és ott lehet megtalálni a fotómodos képeket is :)
(random közösségi matrica)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.23. 02:28:46 -
Fantasy18 #485 na úgynézki rendben müködik... viszont két dolog nálam nagyon zavaró... g25 korményomat ugyan érzékeli hogy hogy be van dugva plusz utána néztem hogy támogatja... és támogatja.. de nem müködik.. másik pedig az hogy ugyebár VIP miatt pörgetésnél 2x es pénzt kéne adnia... de nem ad! -
N3mus #484 Nah sikerült elindítani
Elsőre letiltottam a hangoknál a mikrofonokat ez nem segített. Majd a gépházban a privacy beállításoknál hogy a játékok használhatják a mikrofont és ezzel már elindult. -
N3mus #483 Szintén.. körbért a töltés és összeomlik -
Fantasy18 #482 tovább jutottam... kihuztam mindent. de a helikopteres verseny után már ugyan így kifagy... szar az egész jelenleg -
Fantasy18 #481 nálam így se jó :( -
#480 A mikrofont húzzátok ki, vagy tiltsátok le, nekem bevált :)