3373
jdcnaddehh671.png
  • MikX
    De itt pont az van, hogy amin megvetted acc azzal csak letoltod a jatekot, nem azon jatszol. Igy jatszhattok egyszerre
  • Gabor77
    Azt értem, hogy magát a játékot lehet futtatni több eszközön egyszerre, legálisan, de ezt a játék hogy érzékeli? Felhőből betölti a boxos mentést/karriert/online-t, vagy lehet kezdeni teljesen újat?
  • Moby
    10 pécén(vagyis eszközön, xbox, mobil, pc) lehet aktív egy account játékai windows 10 esetén.
  • Gabor77
    Wat...ergo ha valaki megveszi a játékot, akkor azzal lehet játszani egy időben xboxon és pc-n? De azt maga a játék hogy érzékeli? Duplikálva van 1 játékos a játékba online? Ezt valaki magyarázza el picit érthetőbben pls :D
  • Moby
    Mi köze a winedhez? Beaktiválod egy frissen létrehozott accountra a játékot. Tomb raidert, quantumbrakeet ugyanígy toltuk többen egyszerre.
  • ratgab
    Szerintem az úgy nem lesz jó...Ha home-hoz van kódod akkor csak a home-ot tudnád eredetivé tenni a főgépeden. Pro-hoz szerintem nem fogja bekajálni a win (lehet home-ként tudod aktiválni, de ebben nem vagyok biztos).

Az lenne a legegyszerűbb ha home-ot raknál a főgépre akkor simán menne a dolog szerintem.
  • ratgab
    El nem tudom képzelni hogy gyengék legyenek az eladások. Pc-sek rácsapnak erre a címre még milyen áron is, mint tyúk a takonyra (láthatod innen is hány embert bezsongattak a játékkal és még ilyen őrült összegek mellett is képesek vagyunk/vagytok behúzni).
  • ratgab
    Nagyon sok múlik most ezen a játékon azért írnak ide többen. Ha rosszul szerepelne a store-on akkor akár jöhetne steamre is, ha nem akkor kevesebb esély lesz a steames kiadásra. Mindenki figyel és érdeklődve vár, aki még jelenleg nem vette meg. Én is nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.
  • ratgab
    Vacillálok is hogy melyiket vegyem és erre még jobban elbizonytalanítasz. :-)
  • ratgab
    Az a baj, hogy ha rádobsz még nem is egész 5k-t akkor megkapod a 10k-s carpasst is...Ha már 25-öt költesz akkor már akár ezt a hiányzó összeget is hozzácsaphatod.
  • Conqvistador
    És ez a windows store hogy működik? mint a uplay vagy a steam?
    Létrehozol egy accountot egy kóddal és aki xboxon játszik az is erre az accra fog regizni lényegében?
    Mert ha valaki csak Xboxon nyomja és nincs más játéka rátéve az accra és Pc-n nem játszik beszállnék egy ultimate csomagba talán a jövő héten17-18K ért :D
    És máris csak 11-12k ba került neki a játék :D Simánál mondjuk 11k az még korrekt :D
    (főleg ha pesti és személyesen is tudjuk intézni kp :D)
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.26. 16:46:41
  • arty
    na erre kíváncsi leszek ...
  • arty
    "de egyszerre egy időben egy gépen futtatható. És ez azért gáz."

Nem. Account1 pc1-en és Account2 pc2-n játszhat egyszerre az egy példánnyal, akár egymással :)
  • ratgab
    És tényleg...Ez elkerülte a figyelmem!
  • ratgab
    Azt írta most egy srác eredeti topikban, hogy a pc-s verzióval egyszerre nem lehet játszani, mert úgy kidob. Szóval csak pc-s és xboxos kolléga tud egyszerre játszani.
  • bélanéni #705
    A lényeg a lényeg, hogy egy példányt biztos akárhány gépre fel lehet tenni, de egyszerre egy időben egy gépen futtatható. És ez azért gáz. Két ember esetén még elmegy, de a bizalom az kell.

Azért egy próbát megérne, nem-e lehet mondjuk 2db PC-n egy időben játszani egy Forza3 példánnyal. Kizártnak tartom, de mégis... kíváncsi vagyok
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.26. 16:21:14
  • arty
    Ezért mondtam, hogy nem ugyanaz. Family share csak pár játékkal megy, az mssztór viszont MINDENNEL.
  • arty
    igen :)
  • bélanéni #702
    Az ő Accountjával miért nem játszhatnál?
    A STEAM-ben kimondottan van más accounttal történő játszás, FamilyShare a neve.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.26. 16:17:50
  • arty
    Nem teheted meg - az origin, steam, uplay, stb máshogy működik. Ott az accountok nem játszhatják egymás játékait. (1-2 kivételt hagyjuk)
  • vajo
    Ez esetben akkor csak lépjek be a storeba az ms accounttal és vegyem meg, aztán letölt? Mert még egy win-t tuti nem veszek xD :D
  • TBTPumpa
    Az én profilomon van a cucc, ő Boxon belépett, letöltötte és játszik. Én is letöltöttem, aztán játszottam (online jelenléttel XBox fiókba belépve - Microsoft hitelesítéssel) és ennek ellenére enged minket a mai napig egy időben, egyszerre játszani.
    Ezért is felesben vettünk meg minden Play Anywhere játékot - ReCore, Forza Horizon 3, Gears of War 4.

Szóval 2 játékost enged a rendszer, nem tudom, hogy több esetén mi lehet a szitu.
  • bélanéni #698
    Na ne b@ssz!!!! Ha ez igaz, agybajt kapok :)
    Bár jobban belegondolva, nem tudom, bárkiben megbíznék-e, hogy nem adja tovább egy harmadik embernek a Win ACC-om adatait, stb... sajnos egy hús-vér haveromat sem érdekli a játék.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.26. 16:16:01
  • hqx
    Azért még lehet hallani teljesítménybeli problémákról. Xbox One-on is kifagyott már stb. Van még mit hegeszteni rajta.:) Elég erős vas kell neki az már biztos. Lehet, hogy jönnek majd a következő béta tesztelők kedden.:D

Túl hangos? Leveszed a játék hangját a beállításokban. Vagy nem lehet? Mondjuk, ez a mikrofon tíltás is elég érdekes dolog...vagy már javították?
    Nekem a versenyek kicsit unalmasnak tűnnek. Menj ide, nyomd le, oszt jön a következő. Meg a skriptelt időjárás sem tetszik a versenyek alatt. Free Roam-ban is ilyen?

Igen, piszok drága, forza ide vagy oda! Szinte már erkölcstelen ennyi pénzt kérni egy játékért. Be lehetett volna ezt normálisan is árazni, csak hát ugye az MS, számoknak nézi az embereket... Jogszabály kellene erre is, hogy ne tudják így rászedni az embereket.
    Szerintem, 12-13 ezerért, simán lehetne adni a Standard Edition-t, és az Ultimate Edition-t meg 18 ezerért. A deluxe meg valahova közéjük lenne beárazva. Nem mondom, hogy ez nem sok, de reálisabb lenne.

• TBTPumpa
    XBox és PC mehet együtt. Az már 2 ember kipipálva, Darksectorral már kipróbáltuk, működött is a dolog, ezért is ruháztunk be a GoW 4-re is. Majd co-opban végigdaráljuk a kampányt.
  • bélanéni #695
    Ezt bármikor bárhol akármilyen kliensben (Origin, uPlay, Steam, BNET, ....) megteheted akármelyik játékkal. Egy időben egyszerre egy példány futhat, tehát sokra nem mész vele, pláne, ha valaki minden este tolná. Összeegyeztetni 3 emberrel, az azért gáz. Én is osztottam már így mással játékomat, amikor tudtam, hogy nem lesz rá sok időm. De ezt azért erősen meg kell fontolni, és az meg pláne felejtős hogy együtt fogjátok tolni.
  • MikX
    plusz ezek általában OEM kulcsok ugye(feltételezem notihoz adták a wint), szóval hw-hez kötött, más alaplapra ugysem engedné.
  • Conqvistador
    érdekes felvetés hmm
  • arty
    ha a noti kulcsával aktiválod az asztali géped, pont ugyanugy nem lesz jogtiszta a windózod.... sőt, akkor már két gépen nem lesz az :D
  • arty
    akár 4-5-en is megvehetitek, ötödölve az árat, ami ráadásul hongkongra állítótt sztórban (weben, böngészőben!) 14ezer ft:

- pc1-en account1 megveszi a játékot, leszedi játszik
    - pc2-n account2 kilép az msstore-ból, account1-el belép, elindítja a letöltést, kilép, belép account2-vel és amikor leért, játszik
    - pc3-n account3 kilép az msstore-ból, account1-el belép, elindítja a letöltést, kilép, belép account3-al és amikor leért, játszik
    ...
    stb
    Azt nemtom, mi van olyankor, amikor account1 épp játszik pc1-en és pc2n is bejelentkeznek vele...... lehet azt le kell dumálni, hogy mikor csináljátok, hogy ne legyen kellemetlensége account1 birtokosának.

És akár együtt, egyszerre játszhattok.
    Mivel kiadod az MS accountod jelszavát, nyilván JÓBARÁTTAL, ROKONNAL célszerű összeállni, akiben MAXIMÁLISAN megbízol.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.26. 15:57:44
  • Gabor77
    Elvileg éjféltől.
  • LeWyTy
    Tegyétek már túl magatokat végre az áron meg a vásárláson. Mikortól tud holnap belépni a többi játékos?
  • vajo
    Üdv urak!
    Hülye kérdés érkezik a kettes vágányra! :D
    A gépemen egy virágbolti win 10 pro van, de van a laptophoz eredeti win 10 home. Laptopon néztem a shopba a játékot, de még nem vettem meg. A kérdés annyi, hogy ha törlöm az asztali gépről az aktivációt/cracket és ha megadom neki az eredeti kulcsot, akkor átvált jogtisztára és home-ra? Nem akarnám újra rakni a gépet az az igazság. Vagy csak egyszerűen lépjek be a microsoft fiókommal a gépen és vegyem meg?
  • bélanéni #687
    Én is nagyon sokallom a 18.000-et. 10.000 sokkal szimpatikusabb lett volna, az se lenne kevés. Remegett is a kezem a megrendelés gombon. Ez van, sírhatunk nagyon sokáig, az az árcédula nem fog változni. Hacsak nem azért, mert gyengék lesznek az eladások, és a MS belátja, hogy ez kissé agresszív árazás. De az nekem már késő lesz, kb 1 hete megvettem

Egyetértek, ha lehetne felesben venni, PC - XB1 megosztással, mindjárt barátibb lenne!

Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.26. 15:39:39
  • Conqvistador
    Az lenne a jó, ha felesbe meg lehetne venni a cuccost :D
    Az egyik pc-n a másik xboxon tolná mégse 30k csak 15 lenne :D
  • Conqvistador
    Nekem még nem jött meg az új gépem. A régire meg nem teszem fel mert minek majd utána eldöntöm mi legyen.
    Azért 29k elég húzós a 18 se semmi. Van arra esély, hogy akár dlc vel bővítik majd a térképet vagy ez marad végig?
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.09.26. 15:25:03
  • bélanéni #684
    Mindenkinek joga van a fórumhoz hozzászólni, és engem végképp nem zavar a dolog, csak nem teljesen értem, ha valaki a Win Store miatt, meg a magas ára miatt nem is akarja megvenni, meg amúgy is nem is érdekli a játék, akkor pontosan miért ír a játék fórumára? Szíve joga hozzá, csak egyszerűen az értelmét nem látom. (A negatív kritika az más: valaki megvette, valami miatt nem tetszik ez vagy az benne, esetleg az egész, azt értem. Nem csak ömlengeni lehet valamiről, kell a pro-kontra.)

Már van 6 Forza3-as (XBOX fiókos) "barátom", lehet csapatni, legyen már éjfél
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.26. 15:20:36
  • Futocsiga84
    MS store
    28900 pontosan :-)
    ez a vak bizalom !
    Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.09.26. 15:18:49
  • grebber
    Szimplán MS Store a gépen. 28900ft az Ultimate.
  • Conqvistador
    Amúgy meg nektek hogy jön ki ez a 29k-s ár amikor 100 euró az ultimate és 307 az euro középára?
    Vagy ti hol vettétek pontosan? link