3373
-
ratgab #640 A steam belakást ne is mondd (majdnem 600 játékom van szóval masszívan érint).
A dlc gondok ahogy már írogatják a többiek lassan megoldódnak.
Jól látod...Lehet 20 000 Ft lesz egy játék ára (egyébként azért ilyen drága, mert 2 játékot kapsz: 1-et xbox-ra és egyet pc-re....és így ez bizony még viszonylag jófej módon csak egy konzolos játék ára), de ez van...Ezt a hobbit választottuk akkor fizessünk érte. Amikor elkezdi nem megérni a dolog az egyének számára akkor kell más hobbit keresni. Nem azt mondom, hogy dobáljuk ki tömegesen a 30 000-eket az ablakon, de néhanapján ez szerintem belefér, főleg ilyen tartalom mellett ,mint amit most kapunk. -
#639 Kb 5-7 óra után a véleményem:
A játék baromi hangulatos(főleg az esti "órákban"),az autó választék előtt le a kalappal, tele van csemegével :D Az autómodellek nagyon szépen megvannak csinálva
Ami nagyon nem tetszik az a map...Szerintem ku**a kicsi(főleg a nagyvérű autókhoz),ennyi idő alatt már több mint felét bejártam,de ha arra hajtottam volna akkor szerintem már az egész meglenne. Autópálya szélességű utak vannak mindenhol, hiányoznak róla a technikásabb részek.( Egyébként van valahol rajta rendes versenypálya?)
Az AI érdekes, elég hajmeresztő dolgokat tudnak művelni, hamar leamortizálják az autómat. De tetszik hogy összelehet velük is állni konvojozni
Egyébként szépen stabilan fut a játék, nem fagyott ki eddig egyszer sem, és én megkaptam rögtön az összes cuccot ami járt az ultimate-hez.
-
#638 látom sikerült felfogni a csomag lényegét.. -
#637 Aztán meg ne unjad szerda estig, amikor már jönnek a többiek is coop-ozni
Én most LIRIK-et nézem twitch-en, ATOM b@ssza meg.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.25. 21:35:03 -
Fantasy18 #636 hűűű gyerekek ez a lambo aventador eszméletlen brutál... felmentem vele a pályára kihuzattam és minden felváltásnál akkorát durrant és baszott nagy lángot köpött hogy csak lestem :D utána fel engettem a gázt 7 esben elkezded nagyon durván durrogni és mint a lángszóró úgy köpte a lángot kifelé hátul főleg mikor elkezdtem vissza váltani... eszméletlen jó a gama még most is ver a víz :D
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.09.25. 21:30:41 -
#635 "29k tényleg rengeteg a játékért " Igen aki nem tud várni fizessen érte. -
#634 Elképzelem. Hümm 6 autó 10 dollár.
Tévedés ne essék, az Ultimate a tartlom miatt kerül annyiba amennyi. nem azért mert hamarabb lehet játszani, az csak egy kis extra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.25. 21:21:02 -
#633 Ha valakinek kell egy Halo Warthog kód, az írjon rám. Van egy fölösleges kódom!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.25. 21:18:09 -
#632 szerverügyileg sokat javult a helyzet, a festések és aukcióházas járgányok szépen gyorsan betöltenek már, lag és fps drop már nemigazán van online, ma még egyszer se fagyott ki a játék..kop-kop... :DD
dlc-ket nemkicsit benézték, de aránylag hamar javították, a legzavaróbb számomra már tényleg csak az, hogy nincs cset és túl hangos a játék, így TS-en se lehet dumálni.. :-/
29k tényleg rengeteg a játékért (ez amúgy 22+áfa), sőt még a 18-is... de Forzát akartunk PC-re és végre meg is kaptuk.. nyugodtan kimondhatom, hogy az árkád autós móka királya lett a játék, a fun faktor valószínű sokáig elviszi majd a hátán -
hqx #631 Azért annyira ne legyél ebbe biztos.:) Aki "beköltözött" a Steamre, az lehet, hogy nem nagyon örül ennek a Windows Store mókának, de ja, szinte bármire rá tudják venni az embereket. A pénteken kimaradt DLC, szerintem szemét dolog volt. Nem azért vették meg, hogy egy standard verziót kapjanak. Meg ez a " töltsd le újból, és akkor jó lesz dolog", hát... és akinek lassú nete van, az megint szívjon vele mire lejön?! Ezt mind 28.900 Ft-ért. Kösz, de kösz nem!:) Én ehhez nem aszisztálok!.:D
Azért, ne csak ebből a topikból induljunk ki. Kicsit nagyképű is lenne. Pénteken, szépen sorban "álltak" a support-nál az emberek.:D Persze, ez sem teljesen mérvadó, mert lehet user error is. Meg nem a játék tehet arról, ha pénzéhes a kiadója. De számomra, nem ez a legjobb ár/érték arányú játék a piacon.
Igen, kapzsi banda! Nekik már 90-es években is volt ügyük, sőt! Már előbb is-később is. Meg aztán, mindennek van határa. Ha így haladunk, akkor még megéljük, hogy 20.000 Ft lesz egy alap játék ára, és a DLC-kről még nem is beszéltünk.:D El tudom képzelni, hogy mennyibe fog kerülni ehhez a játékhoz majd a DLC(-k).:D -
Fantasy18 #630 ujra indítottam a gépet és jó lett királyság köszi :) -
N3mus #629 Szintén kb akkor írták hogy javítva. Egy ki be lépés kellet és ment. A pörgetés 1 is csak kiírja hogy vip *2 a pénzénél. -
#628 egy próbát megérne, nekem déltől már ment a vip -
Fantasy18 #627 hát nekem semmi nincs.... ujra kéne indítani a gépet?? vagy mit csináltatok hogy lett? mikortól van? ugyan úgy egyszeres a pörgetés nálam. semmi csillag nincs a nevemnél..
-
N3mus #626 Azért az elég jól jött :) Nekem 14 pörgetés volt még meg mikor javították és abból sikerült megvenni a centenariot. -
#625 a térkép bal fölső szélétől a tópartról, a térkép jobb alsó széléig a helikopter ikonig 19km-es út vezet.. :D
az északon a bal saroktól a jobb sarokig 15km
szinte biztos hogy lesz még bővítve a térkép, viszont fél éven belül nem valószínű :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 19:56:40 -
#624 Sokszor le lett írva. Kisebb, jóval. -
#623 Én is erre lennék kiváncsi hogy mekkora a map a crewhoz/tduhoz/tdu2höz viszonyítva. -
#622 random krúz láncrekcióval :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 19:25:29 -
#621 pedig kéne legyen, a csillag megjelenik a nevednél, az autókat meg a marketplace dlc részben tudod egyesével feloldani ingyen
amúgy én is úgy értelmeztem hogy kettőt lehet pörgetni, de nem, csak simán dupla pénzt adnak a kártyák
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 19:18:59 -
ratgab #620 Hát igen a Car pass elég zsákbamacska, de a vip nem csak autókat ad azért. -
ratgab #619 Szerintem kizárt hogy bukta legyen. Csak nézd meg, hogy pörög ez a topik is és mennyire elégedettek a játékkal akik megvették (most a lemaradt dlc dolgokat ne nézzük...tuti meg lesz oldva legkésőbb kedd után tuti).
"Kapzsi banda": Tudod ezt a játékgyártás izét azért mégiscsak pénzkereset miatt csinálják és nem jófejségből. Drága az alap is azt elismerem, de azért kaptunk már sokkal kevesebb dolgot is 28000 ft-ért más játék esetében. VIP pass, car pass, gyakorlatilag 6 hónapra előre az összes létező tartalom ami jön a játékhoz benne van + 4 nappal hamarabb játszhatnak, mint a többiek....
Ismétlem: Ne felejtsük el, hogy a Forza Horizon 3 még mindig nem jelent meg, csak a kiváltságosok előbb játszhattak vele. Megjelenés még mindig szeptember 27! -
#618 Nem ide tartozik, de a Win10 ellenes vergődést abszolút nem értem. Ingyenes volt a frissítés, az eddigi legjobb Windows, az egységesítést baromi jó ötletnek tartom, és 10 emberből 9 20x jobban kitárulkozik a Facebook-on, mint amennyire "lopta" az adatokat a Win10. Mi itt a gond? Elégedetlenkedők mindig vannak, persze.
A FH3-al ennyi a gond? Majd holnapután kiderül, remélem annyira lesz vele gond, mint a többi kb 10-15 játékommal, amiről ugyanennyi rosszat olvastam, és én valahogy soha semmi negatívumot nem tapasztalok. -
#617 Hát igazabol amiert tobbet fizettel az meg ugysincs benne (carpass autok)
A vip-nek nekem semmi ertelme, max a f12Tdf erdekel, a tobbi nem, viszont bennevan a sima f12, szoval...
En majd a carpasszt lehet behuzom, majd. Ha mar latom mik jonnek. Azert egy porsche pakk remelem ide is beugrik -
hqx #616 Őszintén megmondom, hogy nekem mindegy, hogy jön vagy nem Steamre, de jó pár lehetőség úgy kiesik, ha nem jön. Lehet bukta lesz, ha nem lesz Steamre, vagy nem. Kituja...!? Igazából az embereken múlik.
Amit én nem értek, hogy az Apex-nál is ugyan az a hiba jön / jött elő, mint a Forza Horizon 3-nál. Idejük volt rá kitapasztalni, hogy mégis miként fut egy forza játék pc, még akkor is, ha a két játék nem egyforma, de inkább kitalálták ezt a korai hozzáférést, és most számolgatják, hogy mennyi pénz folyt be. Kapzsi banda!
Nem kellet volna kettő megjelenési dátum, és nem kellene a vásárlókat béta tesztelőnek használni. Inkább adtak volna ki egy demót pc-re a megjelenés előtt - akár online lehetőséggel is - vagy nyílt / zárt béta tesztelést kellet volna indítaniuk. Az árakról meg ne is beszéljünk... -
Fantasy18 #615 hát nekem még mindig nincs semmi plusz.... 30 ért megvettem a játékot és csak annyi hogy hamarabb játszhatok... de már 22 es szintű vagyok így már csomo duplázós spint buktam már... kicsit kezd felbaszni hogy emiatt basztam ki sokkal több pénzt... -
#614 Hunter of Deer #611 Engem inkább a megfigyelési botrány volt az ami után ferde szemmel kezdtem nézni a 10-et, nem mondom azt hogy a korábbi rendszerekben ennek a morzsái nem voltak elültetve, de a 10-es a pofátlanság határát bőven túllépte. Na de mindegy, nem ez volt a kérdés.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.09.25. 17:14:01 -
#613 .
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.09.25. 17:11:45 -
Fantasy18 #612 müködik már az ultimateseknek a VIP és az összes DLC ? -
#611 Nagyon sokáig én is Win 7-et használtam, de mióta Win 10-re váltottam nem bántam meg és semmiben nem hiányzik a 7es.
Ma megveszem én is, nagy a valószínűsége hogy az Ultimatet, mert annak nincs értelme hogy a simát aztán meg később a Car passt meg esetleg a VIP-t. Ezért nagyon bízom is benne hogy az alatt a fél év alatt értelmes kocsikat fogunk kapni :D -
#610 Na szevasztok schumacherek ! Tudtok nekem valami információt adni a térkép méretéről pl. egy TDU vagy The Crew-hez viszonyítva ? Jól néz ki a játék, van benne jó sok vas is, de részemről mind ez mit sem ér ha csak 1-2 hónapos műsor lesz belőle. Már csak azért is mert kénytelen leszek venni egy SSD-t a Win 10-nek hogy azon fusson a játék, a jelenlegi Win 7 alapú rendszerről biztos hogy nem fogok elköltözni még jó ideig. Minden esetre érdekes a Microsoft üzletpolitikája amivel a Win 10 -et tolja, még a Forzat is képes volt megjelentetni pc-n, persze szigorúan only Win 10 kompatibilitással. -
#609 Hát arra elég amire nekem kell, ebből ha lesz demo az nekem pont jó, megyek pár kört azt kész. Ezek az autós csodák évente 1x, 2x tudnak lekötni rövid ideig. Ezek azok a játékok amikből egy jól összevágott video szórakoztatóbb számomra, mint játszani velük. -
#608 Igaz, bár nem hiába van ingyen! -
#607 Semmi gond, van ingyen Crew helyette :D -
#606 Én xbox 360-on elvagyok az összes rá megjelenő Forzával.
Egy percig se vágyom egy új részre. Főkeg nem MS storeosra.Szintúgy a Gears os War és a Haloval... Más nem igen jön ami érdekelne -
#605 Ráadásul úgy, hogy a Forza, Halo és Gears of War sorozat system seller, míg a Quantum Bré csak egy (Remedy) játék a sok közül, mint a Rise of the Tomb Raider vagy az Ori and the Blind Forest. Tomb Raidernél borítékolható volt a Steam jelenlét, Orinál a fejlesztők mondták, hogy érkezik Steamre, ahogy a hamarosan megjelenő Cuphead esetében is.
Ellenben a Play Anywhere Microsoft játékoknál senki sem említett Steam-es együttműködést.
A Gears of War felújított változata sem érkezett Steam-re és még most (fél év elteltével) sincs semmi jele, hogy a közeljövőben Steam-re kerülne.
És 2017. március 31-ig - amíg a Microsoft - eddig bejelentett Play Anywhere címei kipörögnek, nem is fog egyik sem Steam-re menni.
Így aki esetleges Steam-es verzióra vár, annak olybá tűnik, még nagyon sokáig kell várnia... Nem mondom azt, hogy soha, de szerintem előbb érkezik a Forza Motorsport 7 és Horizon 4, minthogy ez a harmadik rész Steam-re kerüljön.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.25. 14:08:08 -
Droughert #604 Akinek eddig nem ment a VIP és a DLC az próbáljon egy ki-belépést, úgy néz ki, hogy sikerült javítaniuk a hibát. -
ratgab #603 Kizárólag spekuláció a részemről, de kizártnak tartom, hogy elérhetővé teszik steamen valaha is...Ha MS újra meg akarja vetni komolyabban a lábát pc-n akkor minden exluzívra szüksége van (Quantum Break és minden más ami esetleg mégis csak is csak beetetés) és egy saját értékesítő felületre is. -
#602 jól hangzik, remélem lesz lehetőség újra kezdeni a karriert is.. tegnap már direkt nem is küldiztem, csak krúzolgattam
amúgy eddig úgy tűnik, hogy aki előrendelte, azoknál nincs VIP, aki pénteken vagy azután vette, azoknál meg van... én csütörtök este 22-körül szántam rá magam.. kár volt.. :DD
simán kinézem belőlük, hogy lescriptelik, hogy mindenkitől elveszik a játékot és hozzáadják újra, hogy olyan legyen mintha ma vetted volna :DDD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 08:35:00 -
#601 Most mit vagy úgy oda? Nem számoltak a fos store miatt komoly pc-s eladásokkal gondolták az a pár ember leszarja a hibákat aki megveszi....,de sajnos sokan vették :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 07:52:19