Fallout Shelter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jutalom jo a végén de több mission is lehetne 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Hát vannak bene érdekes küldetések, Alpha deathclaw és a pizsama kötelező
PiszkosFred
Gondoltam ra, hiszen mindig tele van minden szarral a hatizsak ha visszaternek, de most inkabb legyartattam. 15-20 perc/darab volt a gyartas ugy, hogy odaraktam a crafting statiohoz minden elerheto magas Staminas emberket.

Beallithatod, hogy az adott szinten (vizszintesen) levo termelo egysegekbol automatikusan begyujtse a nyersanyagot (kaja, aram, medpack, viz, stb.) Erdemes ugy epitkezni, vagy ha mar szetszortad a termelest, akkor atepiteni egy picit a bazist.

Hja, es nem tudod "gyogyitani", de ha meghal, majd feltamasztod es ujra teljes eleterovel zakatol az adott szinten.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.23. 11:18:48

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pocakattys
A Mr. Handy robot mire jó azon túl, hogy beszáll a védekezésbe?
És javítható-e, mert sérült.

attys

gyártás helyett lehet hogy egyszerűbb let volna kiküldeni egy embert 😊
gagyi pisztolyt hamar összeszednek

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

PiszkosFred
Nekem spec pont tegnap volt egy olyan 30-as szintu kuldetes, amiben 1-2 sebzesu (rarekent talan 1-4) 0.32-es pisztollyal kellett megolni egy molerat "bosst", mindezt 22 oras gyaloglas utan. Azt a kvesztet pl nem tudtam megcsinalni (elkezdeni) csak ugy, hogy legyartottam gyorsan ilyen lofasz fegyvert, harmat, majd hajra. Szerencsemre az elso szinten osszeszedtem ket shotgunt, igy lecsereltem a kezdeti vackokat, igy ha lassan is, de sikerult teljesiteni a feladatot. Alap esetben a szokasos sebzesu fegyverekkel 5 perc lett volna mindez.

Egyebkent igen, minel tobbet sebez, annal jobb. Aztan mar csak azt kell eldoteni, hogy melee/ranged, vagy aoe/single target tipust szereted es abbol adni a legnagyobb sebzesut a kezebe.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.22. 13:37:28

elolvasva ez így elég értelmetlen, szóval a kérdés a questekre és a felfedezésekre értendő
sziasztok, a fegyvereknek mi a logikája? mindig ami a legnagyobbat sebzi? mert így akkor nem sok értelme van a pisztolyoknak
Pocakattys
Köszi a segítséget!

attys

PiszkosFred
Addig nem szul, amig nem kattintasz a bebi ikonra a feje mellett, ugy mint a szintlepesnel, vagy stimpack/radaway hasznalatnal.

Pocakattys
Köszi a választ.

Bakker, akkor ki kellene számolni a három órát? Mert ugye a karakternél nem írja a születésig hátra lévő időt.
Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2016.07.19. 22:50:43

attys

PiszkosFred
szulesig

szerk: Pontosabban a szules pillanataban legyen aktiv tars a kutya, az szamit, amikor elinditod a szulest, Utana mehet a kovetkezo terhes asszonyhoz a joszag 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.19. 19:43:36

Pocakattys
A gyerekcsinálásnál ha van pet-em / kutyám ami +2 statot ad a gyereknek, azt végig a szülésig az anyánál kell tartani, vagy csak az aktus alatt?

attys

patchaou
Ebben a pc-s változatban megoldhatták volna hogy ne kelljen ennyit várni mindenre :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

regeltem a bethesda izére ... a kliens azt írja rossz jelszó de a weblap beenged vele.... kacat ... mért nem jó nekik a steam ?
Shiwo
elvileg 3 óra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Csak várni kell és maguktól bemennek a szobába és szülnek... utána előjön egy kisgyerek és az anyja is

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

patchaou
A terhes nők mennyi idő után szülnek a játékban, vagy mit kell tenni hogy szüljenek?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Telefon már nem bírta egy idő után, így csináltam egy újat a gépre. Aztán eluntam, majd a WIN10-re frissítéssel ment a kukába.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Eh, buktam egy Mr. Handy-t, mert épp kész lett egy küldetés, a következő robotot adott volna, de keményre fagyott a játék, újra belépve meg még nem volt kész az előző küldetés. Amikor megcsináltam, másik feladatot kaptam, ami már nem robotot ér, csak kupakot.
Telefonon játszom, ez tipikusan az a játék, amit PCn eszembe nem jutna játszani... Ilyen 18 órákat kell várni, meg naponta max háromszor ránézni egy-egy percre, annyiért meg szarakodjon emulátorral akinek muszáj. 😛

Win7-tel mi volt a baj? Az most perpill a leghasználhatóbb windows... A 8 szar, a 10 meg egy kibaszott kémprogram.
Én már rég töröltem az egészet a WIN7-el együtt <#crazya>

Ma reggel kaptam egy Fallout 4-es legendary dwellert (Old Longfellow), meg öt lunchboxot. Valami évforduló van, vagy mi ez a kupac ajándék?
Eh, nekem volt egy játékom, ahol éppen kész lettem volna kb két napon belül 50 dweller maxra húzásával, és egyszercsak eltűnt a mentés. Nem kicsit voltam ideges, kb három hónapom volt abban a játékban. Aztán újrakezdtem.

Nem tudom, a cloud pipa meg fogja-e ezt akadályozni, de most bekapcsoltam.
Ha érdekel még, így fél év után...
Számít. Akkor látod rendesen, amikor vannak benn 10-es arcok mind ruhában, és be akarsz húzni egy ruha nélküli 10-es embert, kiírja, hogy mínusz akármennyi lenne a változás.
Meg a szoba gyártási idején is látni, meg rushnál a százalékokon.
BlueStacks -ot próbáld meg. Én pc-n azzal csináltam meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.bluestacks.com/

coolpet
Sziasztok!

Ha a SPECIAL attributumok mindegyike 10-es es LVL50 az employee akkor szamit valamit ha adok meg ra ruhat vagy 10-en felul nem nyomja a statot semmi?

Battletag: coolpet#2467

Honnan lehet emulátort leszedni ami futtatja pc-n?
coolpet
en most feltolom minden emberem endujat, luckjat, levelet maxra, es azoknak akik valahol meloznak azt a szintjet is.
Csak mar van vagy 20 ember a 60-bol, akiknek majdnem minden statja maxos 😊 nem kell nekik ruha 😊

oneal1
na király! 😊

fejlesztésnél lassan haladj!!! az a kulcs! 😊

!Forza Ferrari!

Mai nap volt egy kis időm újra telepítettem. Most nem bíztam a véletlenre a dolgot, megnéztem a youtube-on egy tutorial videót a kezdés előtt. Rájöttem, hogy a legnagyobb baj az volt, hogy egyáltalán nem is néztem a képességeket, csak mindenkit behajigáltam ide-oda aztán így nem is nagyon maradt szintbe semelyik dolog, ezért mentek le pirosba. Most már sokkal jobban átlátom hogy is megy és így már egész jól megy. 😊

★★★★★

oneal1
jaaa hát androidon nemtudom hogy megy e

!Forza Ferrari!

coolpet
androidon hol van icloud?

de a settingsben be van pipalva hogy azt a vaultot nyomja a felhobe.

oneal1
az icloud drive ban be van kapcsolva hogy a játékot szonkronizálja?
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.23. 22:56:41

!Forza Ferrari!

😊

http://vilagunk.hu/latod-ezt-a-rejtett-ajtot-a-foldben-le-fog-esni-az-allad-ha-meglatod-hova-vezet/

coolpet
megvan a cloud bealitas, de masik keszuleken nem tudom behozni. Pedig ugyanazzal az accountal vagyok fenn

Nektek mukodik?

coolpet
jott egy update elvileg lehet menteni cloudba is, hol van a ra szolgalo button?

oneal1
na okés, mert ilyet még sosem láttam a játékban

!Forza Ferrari!

DarkHorSe
Kozben rajottem, hogy az okozta a problemat hogy elkuldtem magamnak munka a save filet es ettol lett bugos

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
tokmindegy mennyire kuldom ki, nem tortenik semmi, bugos szar ez a jatek

oneal1
nekem most a legjobb gyűjtögetőm 3 napot volt kinnt.
minden stat maxon, power armor 22 es sebzésű rakétavetővel.
13100 kupakot hoz haza meg egy rakat jó cuccot 😄

!Forza Ferrari!

oneal1
hát ne egy két órára küld, meg gondolom alap embert küldessz ki

!Forza Ferrari!

DarkHorSe
Arra tud valaki megoldast, hogyha kikuldok valakit akkor az miert nem talal semmit? De meg 1 esemeny sem tortenik, csak elkuldom megy 1-2-3 orat, nem tortenik semmi, aztan visszahivhatom.

Shiwo
Wastelanden sokat számít a szint.

Én küldtem ki fullos 20as és nem fullos 40es dwellert. Utóbbi lényegesen jobb cuccokat szerzett és tovább kint tudott maradni halál kockázata nélkül.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

coolpet
Mashogy nem megy?
Ingame nem kaphato?

Ha kikuldok egy manust a wastelandra, akkor mik a fo statok amik lenyegesek? Szint, Endurance es Luck?

A tobbinek van hatasa a keresesre?

Rákattintasz a shop-ra és veszel párat KP-ért 😊

coolpet
Mr Handy-t hogy lehet szerezni?

coolpet
en fejlesztem maxra a treningszobakban az egyes embereknek 1-1 statjait. Mar van vagy 20 emberkem akinek maxos a P, A, S statja.

Most dugattam 8 gyereket, hogy legyen utanpotlas 😊

Keresd meg a legjobb pár SPECIAL-os emberkédet. Adj nekik valami fegyvert meg stat pótló páncélt amid van majd küld ki őket 25 stim + 12 raddal a mezőre. Így relatíve sokáig fogják húzni, akár 1 napig is. Ennyi idő alatt a sok szemét mellett amit összeporszívóznak hoznak majd neked 6+-os fegyvereket. 2 nap fölött már nekem 10+-es javított (enchanted kék) fegyókat/páncélokat is szoktak találni. Ha valamelyik meghal kinn a pusztába akkor is maximum 1k kupak a lvl50-es emberke élesztése. Igaz ez kezdő bunkernél még elég húzós összeg, de nekem ha elfekszenek, mert elfelejtettem időben rájuk nézni, így is megéri felkelteni és visszahívni, mivel ilyenkorra már 2-3k kupakkal bóklásznak. Jelenleg a legjobb felfedezőm 2 nap 11 óráig bírja kb. Majd lövök róla képet. És őneki még csak közepesek a statjai!