261
Fallout Shelter
  • Pocakattys
    Köszi a választ.

Bakker, akkor ki kellene számolni a három órát? Mert ugye a karakternél nem írja a születésig hátra lévő időt.
    Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2016.07.19. 22:50:43
  • PiszkosFred
    szulesig

szerk: Pontosabban a szules pillanataban legyen aktiv tars a kutya, az szamit, amikor elinditod a szulest, Utana mehet a kovetkezo terhes asszonyhoz a joszag :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.19. 19:43:36
  • Pocakattys
    A gyerekcsinálásnál ha van pet-em / kutyám ami +2 statot ad a gyereknek, azt végig a szülésig az anyánál kell tartani, vagy csak az aktus alatt?
  • patchaou
    Ebben a pc-s változatban megoldhatták volna hogy ne kelljen ennyit várni mindenre :/
  • ricsa008
    regeltem a bethesda izére ... a kliens azt írja rossz jelszó de a weblap beenged vele.... kacat ... mért nem jó nekik a steam ?
  • Shiwo
    elvileg 3 óra
  • DonPedro22
    Csak várni kell és maguktól bemennek a szobába és szülnek... utána előjön egy kisgyerek és az anyja is
  • patchaou
    A terhes nők mennyi idő után szülnek a játékban, vagy mit kell tenni hogy szüljenek?
  • wedge31
    PC-re jön a Fallout Shelter.
  • Malachit
    Telefon már nem bírta egy idő után, így csináltam egy újat a gépre. Aztán eluntam, majd a WIN10-re frissítéssel ment a kukába.
  • Zero_008
    Eh, buktam egy Mr. Handy-t, mert épp kész lett egy küldetés, a következő robotot adott volna, de keményre fagyott a játék, újra belépve meg még nem volt kész az előző küldetés. Amikor megcsináltam, másik feladatot kaptam, ami már nem robotot ér, csak kupakot.
  • Zero_008
    Telefonon játszom, ez tipikusan az a játék, amit PCn eszembe nem jutna játszani... Ilyen 18 órákat kell várni, meg naponta max háromszor ránézni egy-egy percre, annyiért meg szarakodjon emulátorral akinek muszáj. :P

Win7-tel mi volt a baj? Az most perpill a leghasználhatóbb windows... A 8 szar, a 10 meg egy kibaszott kémprogram.
  • Malachit
    Én már rég töröltem az egészet a WIN7-el együtt
  • Zero_008
    Ma reggel kaptam egy Fallout 4-es legendary dwellert (Old Longfellow), meg öt lunchboxot. Valami évforduló van, vagy mi ez a kupac ajándék?
  • Zero_008
    Eh, nekem volt egy játékom, ahol éppen kész lettem volna kb két napon belül 50 dweller maxra húzásával, és egyszercsak eltűnt a mentés. Nem kicsit voltam ideges, kb három hónapom volt abban a játékban. Aztán újrakezdtem.

Nem tudom, a cloud pipa meg fogja-e ezt akadályozni, de most bekapcsoltam.
  • Zero_008
    Ha érdekel még, így fél év után...
    Számít. Akkor látod rendesen, amikor vannak benn 10-es arcok mind ruhában, és be akarsz húzni egy ruha nélküli 10-es embert, kiírja, hogy mínusz akármennyi lenne a változás.
    Meg a szoba gyártási idején is látni, meg rushnál a százalékokon.
  • Malachit
    BlueStacks -ot próbáld meg. Én pc-n azzal csináltam meg.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.bluestacks.com/
  • coolpet
    Sziasztok!

Ha a SPECIAL attributumok mindegyike 10-es es LVL50 az employee akkor szamit valamit ha adok meg ra ruhat vagy 10-en felul nem nyomja a statot semmi?
  • Metontour
    Honnan lehet emulátort leszedni ami futtatja pc-n?
  • coolpet
    en most feltolom minden emberem endujat, luckjat, levelet maxra, es azoknak akik valahol meloznak azt a szintjet is.
    Csak mar van vagy 20 ember a 60-bol, akiknek majdnem minden statja maxos :) nem kell nekik ruha :)
  • oneal1
    na király! :)

fejlesztésnél lassan haladj!!! az a kulcs! :)
  • kamionosjoe
    Mai nap volt egy kis időm újra telepítettem. Most nem bíztam a véletlenre a dolgot, megnéztem a youtube-on egy tutorial videót a kezdés előtt. Rájöttem, hogy a legnagyobb baj az volt, hogy egyáltalán nem is néztem a képességeket, csak mindenkit behajigáltam ide-oda aztán így nem is nagyon maradt szintbe semelyik dolog, ezért mentek le pirosba. Most már sokkal jobban átlátom hogy is megy és így már egész jól megy. :)
  • oneal1
    jaaa hát androidon nemtudom hogy megy e
  • coolpet
    androidon hol van icloud?

de a settingsben be van pipalva hogy azt a vaultot nyomja a felhobe.
  • oneal1
    az icloud drive ban be van kapcsolva hogy a játékot szonkronizálja?
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.23. 22:56:41
  • steweee
    :)

http://vilagunk.hu/latod-ezt-a-rejtett-ajtot-a-foldben-le-fog-esni-az-allad-ha-meglatod-hova-vezet/
  • coolpet
    megvan a cloud bealitas, de masik keszuleken nem tudom behozni. Pedig ugyanazzal az accountal vagyok fenn

Nektek mukodik?
  • coolpet
    jott egy update elvileg lehet menteni cloudba is, hol van a ra szolgalo button?
  • oneal1
    na okés, mert ilyet még sosem láttam a játékban
  • DarkHorSe
    Kozben rajottem, hogy az okozta a problemat hogy elkuldtem magamnak munka a save filet es ettol lett bugos
  • DarkHorSe
    tokmindegy mennyire kuldom ki, nem tortenik semmi, bugos szar ez a jatek
  • oneal1
    nekem most a legjobb gyűjtögetőm 3 napot volt kinnt.
    minden stat maxon, power armor 22 es sebzésű rakétavetővel.
    13100 kupakot hoz haza meg egy rakat jó cuccot :D
  • oneal1
    hát ne egy két órára küld, meg gondolom alap embert küldessz ki
  • DarkHorSe
    Arra tud valaki megoldast, hogyha kikuldok valakit akkor az miert nem talal semmit? De meg 1 esemeny sem tortenik, csak elkuldom megy 1-2-3 orat, nem tortenik semmi, aztan visszahivhatom.
  • Shiwo
    Wastelanden sokat számít a szint.

Én küldtem ki fullos 20as és nem fullos 40es dwellert. Utóbbi lényegesen jobb cuccokat szerzett és tovább kint tudott maradni halál kockázata nélkül.
  • coolpet
    Mashogy nem megy?
    Ingame nem kaphato?

Ha kikuldok egy manust a wastelandra, akkor mik a fo statok amik lenyegesek? Szint, Endurance es Luck?

A tobbinek van hatasa a keresesre?
  • Malachit
    Rákattintasz a shop-ra és veszel párat KP-ért :)
  • coolpet
    Mr Handy-t hogy lehet szerezni?
  • coolpet
    en fejlesztem maxra a treningszobakban az egyes embereknek 1-1 statjait. Mar van vagy 20 emberkem akinek maxos a P, A, S statja.

Most dugattam 8 gyereket, hogy legyen utanpotlas :)
  • Malachit
    Keresd meg a legjobb pár SPECIAL-os emberkédet. Adj nekik valami fegyvert meg stat pótló páncélt amid van majd küld ki őket 25 stim + 12 raddal a mezőre. Így relatíve sokáig fogják húzni, akár 1 napig is. Ennyi idő alatt a sok szemét mellett amit összeporszívóznak hoznak majd neked 6+-os fegyvereket. 2 nap fölött már nekem 10+-es javított (enchanted kék) fegyókat/páncélokat is szoktak találni. Ha valamelyik meghal kinn a pusztába akkor is maximum 1k kupak a lvl50-es emberke élesztése. Igaz ez kezdő bunkernél még elég húzós összeg, de nekem ha elfekszenek, mert elfelejtettem időben rájuk nézni, így is megéri felkelteni és visszahívni, mivel ilyenkorra már 2-3k kupakkal bóklásznak. Jelenleg a legjobb felfedezőm 2 nap 11 óráig bírja kb. Majd lövök róla képet. És őneki még csak közepesek a statjai!