261
Fallout Shelter
-
#61 ne 1 - 5 . szintűt küldj ki, mert hamar megmurdel, és a kapott cuccok amúgy is szintfüggőek... + adj neki legalább 10-15 stimpack-et és 5 radaway-t..
20. szint felett így azért már túlél 1-1 éjszakát
ha már kevesebb, mint 5 stimpack maradt neki, hívd vissza
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.09.24. 08:55:10 -
#60 jo de hogy lesz 6+ fegyom? 1 szobara valo van es azt is felig lunchboxoknol kaptam.
emberem meg nincs eleg hogy annyi felfedezot inditsak, meg kabe napi 2x tudok ranezni az emberekre addig meghalnak kinn. -
Malachit #59 6 alatti fegyvereket csak addig használd, míg 6-osokat be nem szerzed és mint írták is. Amíg 6-os nincs mindenkinél inkább ne fejlesz. Ebben a játékban nem a gyors terjeszkedés a nyerő, hanem a bunkert taktik szó szerint. Legyen inkább egy kicsi de jól felszerelt bunkered relatíve kevés fővel, mint 1 nagy de rosszul felszerelt, amit az első esemény kiírt.
A plafon a 200 fő? Ez most komoly? Akkor minek a beépíthető rengeteg terület? Már így is tele vagyok üresen kongó raktárakkal, hogy ami szemetet visszahordanak a felfedezők az eladásig el tudjam gyorsan raktárazni és ne kelljen minden emberke beengedése után egyből raktárat tisztíni, hanem egy turnus be és ki megforogjon gyorsan.
A DC-ket meg úgy kezelem le, hogy a bejáratnál rágyógyítok a 2 manusra és akkor a következőben már nem rágják meg a bennlévőket, hanem épphogy túlélik. Azon nevettem tegnap amikor az első védő szobám kapott csótány fertőzést és kb. 1 másodpercig tartott, mert ott mindenki 12+-os fegyókkal rohangál a DC-k miatt.
Csótánytámadás, nembaj, kezeljük NUKE-al! BAMM!! Pirított csótány! :D -
#58 gyorsan fejlesztettél ennek a vaultnak azért lett vége -
#57 a 2-3 at sebző pisztoly az semmit nem ér ellenük. minimum 6 os fegyver kell.
addig amig mindenkinél nincs olyan, ne fejlessz tovább! -
#56 Hat nekem egy molerat invazio kiirtott egy fel vaultot, pedig mindenhol maxon volt a dwellerek szama es mindegyiknel volt legalabb egy 2-3-at sebzo pisztoly.
Persze penzem nem volt, ugyhogy kezdhetek uj vaultot, mar nem tudom hanyadszorra. -
#55 elvileg ott nem a szoba ad, hanem a dweller(ek).. luck-tól függően adhatnak manit
patkány, csótány erőssége függ attól, hogy fejlett-e a szoba, és hogy mekkora.. -
#54 happinesst én úgy csinálom hogy mindenki ott dolgozik lehetőleg ami a megfelelő munkája, mindig legyen maxon a kaja pia áram.
pénzt én sem értem pontosan. Azt nem értem, hogy ha leszedem egy szoba termését akkor időközönként ad érte pénzt. Ti tudjátok miért adja ilyenkor a manit? -
#53 az csak akkor vészes, ha egy szoba nincs tele emberrel, és nincs mindegyiküknél minimum 6 os sebzesü fegyver!
ha mindegyiknél van pl soti akkor a DC-k sem nyírják ki őket, mennek másik szobára. -
#52 mostanaban a patkanyok erosebbek lettek, majdnem lemeszaroljak a nepet, hiaba lovom oket vagy 1 percig is
-
#51 én úgy vettem észre, hogy a DC-k olyan 60 ember körül jönnek , mikor tudnál venni atomerőművet.. nekem legalábbis előtte nem jöttek, pedig már jó ideje megvolt a rádió
(viszont amint unlockolhatóvá vállt az erőmű, már jöttek is, pedig nem is unlockoltam...)
jó kedvük akkor nő, ha olyan szobába teszed, amihez jobban értenek (nagyobb a jártasságuk)
viszont nem mindenhol nő (például tréning termekben vagy a bejáratnál)
pénz meg leginkább a rush-olásokból..
-
#50 hogy lehet a hapiness-t feljebb tolni?
Van hogy nehany embernel megall 30-40%-on es annyi
Radiot nem akarok epiteni, mert nem akarom hogy jojjenek szaporitok en magamnak :) Meg allitolag jonnek ra a DC-k is.
Na meg love hogy jon jol?
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2015.09.20. 22:27:08 -
#49 ez a kép még az ipaden készült amit már sajnos eladtunk úgyhogy R.I.P :D
ez már a telós állás:
ez pedig most az izomember, elég jól tolja :D
-
Malachit #48 121 fő. Most kezdem majd lecserélni én is az alap szobákat kóla/puska/sültkrumpli-ra :D Legutóbb valamennyi erőművet cseréltem egyszerre reaktorra és így lett az egykupacos felállás belőle. Módosítani szerintem akkor fogok legközelebb a bunkeren, ha lesz vagy 150-200 ezrem. Addig elvannak a mostani beállással is. Az emberkék meg gyúrnak a megfelelő szobákban, Lassan körbe kell őket cserélgetnem, mert már elég soknak majdnem maxos az egyik skillje ruha nélkül is.
Kép majd lesz, ha nem felejtem el megcsinálni este :)
A rádiós szobával érkező csávókák meg iszonyat semmik. Szinte 0-a skill mind amijük van. Nem is értem hogy a fenébe éltek túl a AH-t :D Sajna ha nem figyelek rendesen a kiküldött manuszokra elhalnak és a bevétel majdnem nulla :/ -
#47 ha hazaértem teszek párat -
#46 screenshotokat raknátok be? -
#45 én nem pakolom egy helyre az ugyan olyan termelő egységeket, egyrészt a pénz miatt, másrészt pedig akkor mindig bontani, leesik a termelés, előre kell építkezni.
nekem bevállt a technikám egyenlőre, kell sok kola-s szoba, de pl én már az alapokat nem is építem, csak garden, nuclear reactor stb...
népességgel hogy állsz? -
Malachit #44 Jó, de akkor is, a különböző helyeken lévő termelő szobákra rá kell kattintani, ami egy nagy méretű bunkernál már érdekes. Pl. nálam egy helyen vannak a reaktorok, de 2 3-as maxos, meg 3 2 szobás maxos van, így a 3 2-est nem mindig látom, csak a maximum kicsinyítésben.
Az egész bunkert meg ami a raktárak alatt van átépíteni eléggé költséges móka lenne, igaz lassan megpróbálom megvalósítani és az egy típusú termelő egységeket egy kupacba pakolni.
A nuke kola gyár meg szimplán kiváltja a kaja és víz szobákat, ahogy nézem mert mindkettőt ad. Ergo lehet lecserélem az összes ilyen típusú szobát csak nuke kolásra, csak a max 3 szobás fejlesztés 45.000 :D Viszont cserénél figyelnem kell majd, hogy az A és P helyet a nuke E-t kér, így minden emberkét ki kell pattintanom majd E-ből, amihez meg legalább még egy E fejlesztő szoba kéne. -
#43 kb mindent úgy csinálok én is ahogy te leírtad, 120 felett nem kell parázni, sőt, sokkal lazább az egész! csak mindenkit a helyére kell tenni és akkor nem lesz gáz! -
#42 addig nem feljesztettem egyszer sem amig a szobák nem voltak tele illetve nem volt mindenkinél fegyver! ez alap! enélkül mindenbe bele lehet dögleni. -
Malachit #41 Az ilyen esetek elkerülése végett kapott nálam mindenki fegyvert. Úgyis mire a helyszínre érne a szomszédból a segítség általában mindenkit megrágnának a hülye bogarak/patkányok. Jelenleg szimplán annyit csinálok, hogy megálltam 110+ főnél és addig nem lépek tovább a bővítéssel, míg mindenkinek a kezében plazma fegyver nincs legalább és pár skillje nem maxos, vagy a közeli.
A DC inváziók meg egyre durvábbak valamiért, pedig semmit se változtattam. Elején csak a védők fél hp-ja bánt 1 rohamot, most meg már némelyikre rá is kell pakolnom közben stimet, mert szétrágják. Pedig az első és a második emeleten csak raktárak vannak lvl1-es endurance-ra kipattintott csávókákkal és minimum 7-es rusrty laser pisztolyokkal. Többnek meg már plazma, lángszóró, vagy spec 10+ sebző fegyvere van, de mégis olyan mintha csúzlival lőnének. A lvl1-es karakterek meg az élesztés miatt jók.
Fura módon az utóbbi időben mintha a csótány/patkány inváziók is erősebbek lennének, mert 1 esemény alatt a szobában fél hp-ra vagy jobban is lesebződnek az érintettek :/
Ahogy nézem a max szint egy lakosnál az 50, mert van egy kipattintott sivatagjáróm aki 25 stimmel meg 10+ raddal 70+ óráig bírja a mászkálást. Ő szokott szép cuccokat visszahozni ennyi idő után meg 1 fordulóban 5-7k kupakot. Ha minden statja max lenne szerintem simán bírná a 100-110+ órát is erőpáncélban.
Egyszerre 10-20 felfedezővel dolgozok, így egy fordulóban 3 maxra húzott kórházzal és 2 tudományos labbal majdnem meg tudom forgatni mindet be-ki a bunkerbe visszatéréskor úgy, hogy mind kap 25 stimet meg 10 radot. A töménytelen szemetet amit meg visszahoznak mind eladom, csak sajna ugyan annyiért vesz meg a játék egy 5-7 sebzésű tápolt puskát mint egy 0-1 sebzésű légpuskát, ami meg vicc szerintem.
Tűzet nem tartom problémának, csak terjed. Ha jól vannak elosztva az emberek akkor csak legyinteni kell rá és a kritikus szobákban utána elnyomni pár stimet.
A rush százalékot meg oltri baromságnak tartom, mivel sorba failelnek a 14-16%-os szobák, míg az 50+-osak meg vígan letudják a feladatot. Azt is észleltem, mintha pikkelne egyes szobákra a program, mivel ott a nagyon alacsony értékek is folyamatba fail-el futnak. Konkrétan olyan sorozat is volt, hogy direktbe bepróbálva 5-7 failt produkált a szoba 14%-ról indulva, majd másnak újra... (simet kaptak a benne lévők közben)
A dobozok sosem adtak nekem eddig robotot. Szerintem azt csak cash-ért lehet beszerezni, de 120 fő fölött érdekes lesz majd egy egész hálózatot kezelni.
A kamera és kattintás érzékelés kezelés bortányos. Építeni akarok és z ikon alatt van 2 szintlépésre váró emberke. Persze hogy a szintlépést lövi el mindkettőre és nem a kalapács ikont érzékeli... Kamerakezelésnél a zoomolástól falra mászok. Kia fenét érdekel veszett rendszer menedzselés közben, hogy a kedves lakosság épp szaporodik és még oda is zoomol. Ugyan ez van attak közben is. rázoomol, de úgy, hogy ne lehessen már egyből lereagálni, hanem a zoomal keljen szenvedni miatta.
Na még az eseménykezeléskor lejátszódó szoba animációktól mászok a falra majdnem. Több emberem szó szerint azért döglött meg, mert míg volt a szobatámadás, mind mint valami dilis hótkóros egymást kitakarva rohangál a szobában és nem lehet őket csak valami vadászpilóta reflex-el kiválasztani és gyógyítani. amikor meg 0-ra megy a hp-juk, nem hogy megdöglenének egyből, hanem további animáció keretében szenvednek egy sor, ami első pár alkalomra még elment, de sokadjára pont a veszélyhelyzet elhárításában hátráltat, mert épp a többi még épphogy élőt takargatja ki a hülye haldoklásával. -
#40 Ahhh de ruhellem ezt a jatekot
amig megirtam ezt a posztot, volt egy radroach invasion es 3 szinten meghaltak az emberek.
most nem lesz aram, kaja es viz.
Ennek a vaultnak annyi. Pedig meg 1 oraja minden a legfaszabb volt.
Ez ilyen kb? -
#39 Az van ha tuzeset kozben leptek ki, akkor kihal a nepesseg.
Nem tudom mit csinal ilyenkora jatek,de 3 szinten meghaltak az emberek...
-
#38 várom a többit! :) -
#37 Egy kis oktató videó :)
-
#36 nem, ezt csípném én is, mert az ipaden már 240 a népesség :) -
#35 Nem lehet szinkronizalni a gamet hogy otthon amit tolok tableten, azt utkozben telon is meg tudjam nezni? -
#34 minden szobát érdemes max méretre max fejlettségre húzni és 6 embert bele
-
#33 es hogy erdemes a termelo szobakat fejleszteni?
1-1 szoba szetszorva 2 emberrel es azok felfejlesztve,
vagy 3-as szoba 6 emberrel felfejlesztve, vagy tobb alapszintu szoba? -
#32 később tudsz majd olyan szobákat csinálni amivel tudod őket fejleszteni, mindegyik tulajdonságot!
100% ig sosem lesz sikeres a rush, de pl 12% az már nagyon jó!
25 felett nem próbálkoznék, az nagyon lutri.
ha tudnád a pontos szükségleteket akkor egyszerű volna a játék! :)
a haladás lényege, hogy szépen fokozatosan feljessz, egyszerre ne építs sokat, ne szaporíts sok embert.
a legfontosabb erőforrás az áram, az mindig legyen max, inkább több termeléssel.
-
#31 a masik az hogy most van 20 emberem, es abbol fele minden statban max 1-2-es szinten van, szoval majdhogynem tokmindegy hova teszem oket be. Lehet kiszorni oket, hogy jojjenek ujak? -
#30 hogy lehet elerni hogy egy rush sikeres legyen?
12% volt az eselye, intes szobaban 9 int es 7 luck emberke melozott, 1-es szoba 2-es szint, az ember 14-es failed let jottek a csotanyok... -
#29 Nekem nagyon hianyzik pl hogy nem irja hogy + vagy - ban vagyok egyes nyersanyagok gyartasaval/felhasznalasaval.
Azt sem ertem, hogy nem epitettem semmit, es az aram marker a csik elejerol a kozepere ugrott egy raider tamadas utan...
-
geo1234 #28 tud valaki segíteni?
az egyik pályám lehalt, nem tudom megnyitni, más pályát létre tudtam hozni, megy is a játék...
elveszett 20 handy man, 53 ember, 30 ezer cup, és egy csomó vásárolt box ...
menthető valahogy a pálya? -
#27 Én tegnap értem el a 100 főt első és egyetlen próbálkozásra. Talán 30 körüli emberrel volt néha, hogy pirosba ment 1-2 nyersanyag mire belogoltam, de amikor figyeltem és takarítottam be, akkor fel lehetett tornászni, ezen kívül semmi nehézség nem volt. Most meg bármit csinálok szinte el sem mozdul fullról, csak ha leszívják a deathclawok vagy patkányok. Ráadásul vagy 15 ember csak áll a lakószobában vagy tréningezik, 7 meg kint portyázik. Legrosszabb értékelésem B volt, de annyira nem érdekelt már 50-60 ember körül, hogy 83 vagy 93%os a boldogság.
Elvileg 200 fős lehet max a bunker, de 100 fölött már nem sok értelme van a játéknak, úgyhogy kb ennyi volt. -
#26 Újra lehet éleszteni, 1x már nekem is kinyiffant. Most 38-as szintű, már 8-9 órája kint van.
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.08.27. 20:43:52 -
karajjj #25 Nekem 20 perc után kinyírták a dobozos emberem, igaz csak 15-ös szintű volt. -
#24 Utóbbi napokban ha a küldiket akarom megnézni, akkor kidob a játék.
Most 32 fővel sikerült, "talán sikerült" stabilizálni a menedéket. A dobozból kapott emberem állandóan kószál a pusztában cuccokért, így már majdnem mindenki ruházva és fegyverezve van. -
kamionosjoe #23 Na majd ha lesz egy kis időm újra megpróbálom, biztos én hibám is volt, nem kellett volna bedőlni a becsapós küldetésnek. -
karajjj #22 Még annyival egészíteném ki, ami észrevettem, hogy a rush failnél 20 ember alatt csak az adott szobára jönnek a csótányok, míg 20 ember felett már a komplett bunkert is betámadják 1-1 alkalomnál