Fallout Shelter
  • Hirthalion
    Hát, nekem a kampósrémek simán ledarálják az első két szintet nukllásra az első verziómnál, az egy becsődölt állapot volt (szintén 85-ig mentem el)
    Azért kezdtem újra és maradtam 49-nél, hogy mire elérem a hatvanat legyen egy életképesebb nagy hp-jú lakosságom. Meg legyen elég pénzem egyből lerakni a jobb erőműveket egyből fejlesztve.
    Ugye én tényleg nem ülök előtte órákig, és eddig tényleg arról szólt, hogy soha nincs áram, mire pótlom, jön a skorpió, majd mikor visszalépek a quest képernyőről jön a DC horda...
    Nem fogok én se többet ennyi kupakot gyűjteni, de egyáltalán nem volt nehéz, tizenvalamennyi felderítő rohangált kint egyfolytában. 10 (L) és 10 (E) szinttel +3-as ünneplőben, dőlt a pénz, míg nem játszottam vele.
    És most már én is a kertet rakom majd az ajtóba, nem a vizet. Tényleg jobbnak tűnik védekezésre az (A) mint a (P).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tűzoltásra meg az (I) nem tudom neked föltünt-e,ezért én arra is képzem az embereket, főleg az erőművekbe, ott sok a rush és a tűz.

Csak vízre nem kell Mr. Handy, mert víz hiányom soha nem volt, azért raktam mindig azt az ajtóba, hogy ne azon a szinten mászkáljon amit a legtöbbet támadnak kívülről, mert drágább mint a feltámasztás.

De én tényleg arra lennék inkább kíváncsi, ha újra lecsökken a lakosság, abbamaradnak-e a támadások, mert inkább a skorpió ami mégis jobban zavar :) 49 ember nekem bővel elég elquestelgetni, nyugisan, hisz még úgyis tanulom. De az atomerőmű (meg a 2-es szintű outfit workshop is) kéne már 49-nél is :)

+Amiről még nem találtam megbízható infót, ha egy fegyverhez (S) kell legyártani, akkor azt magasabb (S)-sel bíró jobban kezeli? Mert mintha az intelect-es fegyverrel csak azok gurigáznának és lőnének vele kétszer, akinek magas az (I) szintje. Amúgy meg ritkábban.