Fallout Shelter
-
Üdv,
végigolvastam, de csak megkérdem:
Oké, 60-tól jönnek a kampósrémek, de én már a radskorpiót sem szeretem, mert leszívja az áramot, és egy alkalmi mobiljáték ne arról szóljön, hogy belépek a buszon, áramfejlesztés, áramfejlesztés, majd kilépek, és mikor belépek megint csak áramot fejlesztek, játék helyett, de ha jön a rush minden harmadik megint csak skorpiót hoz... [mivel nincs elég ember, nincs maximumom az öregeknél se az str se a luck] ezért megálltam 49-nél, és megy a tréning, a kupakgyűjtés. De mi van akkorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy gyorsan elmegyek 60-ig, felépítek két nuclear reactort, hármat.... netán kockáztatok, és elmegyek 70-ig a kert és a fegyvergyár/páncélgyár fejlesztések miatt [ha van elég kupakom erre]mert már várnak kint az ajtó elött 8-an, van 8 uzsonnásdobozom, direkt nem nyúltam hozzá, nehogy mindbe legendary dweller legyen :P és még mindig ott van a % twin chance kutyus, [kár hogy nem lehet mellé +2 child specials kutyát is rakni]..SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd a felső két szobába csoportosítom az 'öregeket' az alulképzett 40-50-es nemzedéket, és hagyom, hogy szépen lassan kihaljanak a támadások miatt, és így lemegy a létszám újra 49-re. Lehet elég 3 támadás is a jobb fegyverek nélkül....800.000-et tettem félre eddig, de még ki kell számolnom, nehogy elfogyjon a cél előtt
Folytatódni fog a deathclaw és a radscorpion támadás, vagy jól gondolom (remélem) újra nyugi lesz mint az elején?
Mert akkor ebből a 49 kiszintűből megteremteném a biztonságos alapokat, és elkezdhetnék végre rendesen játszani :P
Olvastam, hogy valaki elküldi az első pár nemzedéket, és a 'super dwellerekkel' újraszerezi a bunkert. de azt nem olvastam, hogy megszünnek.-e ezek a durvább támadások. Mert most a sok 3-as szintű 3-as területű tréningszoba zabálja az áramot, [bár nem sokat gyorsít a fejlesztés, lehet inkább ritkábban kéne belépni, és maradni az alap szobáknál, de már így is lassú] s a 3db sima erőmű is épp csak elég. a 6-ra meg nincs emberem, hiába van fölépítve, mert akkor nem tudom kikkel gyűjteni a kupakot, s bekavar a 'max-endurance-leveling'-be. De így Ha kilépek és később vissza folyton sötét az egész bunker.... majd jön a random skorpió...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Illetve nekem annyira nem 'szerepjátékos' ez az emberek kirakása, hisz mindet ismerem már névről is, de az hogy csatában elhunytak az öregek már sokkal könnyeben beadható magamnak ebben a kegyetlen világban :)
De át se akarom verni magam, hogyha egyszerre elérem a 60-at akkor hiába megy le újra 49-re mert már tudják hol lakom... akkor inkább maradok a lassabb haladásnál.
Utoljára szerkesztette: Hirthalion, 2017.04.19. 23:12:54