Fallout Shelter
  • Hirthalion
    #139
    Ezért nevezem el egyénileg általában olyan magyar(?) nevekkel a lakókat amiket mai modern szülő nem ad a gyerekének, ha jót akar neki, és aszerint, hogy kb milyen karriert szánok neki. (azért Dzsenifer meg Renátó nálam sincs :P) A hét vezérből hat nálam mind az erőműben dolgozó izmos legény, Vilhelmina és a többi fura nevű csaj meg mentek a büfébe. Illetve szobánként adok nekik egyforma egyenruhát, amiből meg nincs még hat az megy a földerítőkre, így ránézésre tudom ki hová való ha véletlen áthúzok valakit máshová, és milyen SPECIAL-t húztam föl náluk, tökéletesen átlátható.
    Nem gondoltam volna hogy ennyibe kerül a borbély, így azt most egyenlőre amíg nincs minden fölépítve hagyjuk. Onnantól jönnek az egséges bajszok, meg hajszínek. Kasztosítok, meg talán egy kicsit babázok, épp csak életrajzot nem írok már, nem? :)

    Amíg be vagyok lépve arra az időre meg szerintem kikapcsolom kifelé a rádiót, hátha kisebb eséllyel vonza majd be a DC hordát. Ha ki vagyok lépve akkor is elég új lakókat toborozni.