Fallout Shelter
-
Malachit #132 A szisztéma részben a sima Falloutra hajaz. AGI miatt nő gondolom az akció pont pool (már ha van ilyen) és a visszatöltődés, vagy csak úgy veszi a program, hogy aki agilisebb az gyorsabb is. Valamelyik töltőképes felirat tanácsolja is. Régen lekorlátozták a felderítők max számát talán 5-re. Ez most el van akkor törölve? Nem próbáltam. Én csak 2 3 fős csapatot futtatok és 2 felderítőt.
A bunkert elkezdtem átépíteni logisztikailag. Lefúrtam a legalsó szintre és elkezdtem a semmire nem használható lakókörzeteket odapakolni. Mivel 200 fő a max, 5 ből kijön a teljes lakosság. 4 már meg is van, a régieket fentről meg elbontottam. Ha ez kész jön majd 5 raktára szemétnek. Ha betámad valami állathorda, odalenn elrandalírozhatnak magukban.
Végül a felső szintek átrendezése jön majd úgy, hogy a ha találok robotot az használható is legyen, mivel most eléggé össze - vissza vannak a szobák és 1 szinten csak 1 termelős van csak, így nem lehet kihasználni jól az auto begyűjtő képességét. (quest adott 1-et).
Küldetések meg néha elég bosszantóak. Csinálj 5 perfekt critet. Csináltam küldetés során 1-et, de nem számolta el. Gondolom akkor a bunkerban kéne, de azt meg a fene se fogja lejátszani, hogy kivegyem a fegyvereket a lakosok kezéből, hogy a criteléshez megfelelő mennyiségűt üssék az ellent. Már az ölj meg 10 raidert puszta kézzel küldetést is kidobtam, mivel nem mutatja előre a várható támadókat. DC-ket meg azért puszta kézzel leírtani vicces lenne...