Stellaris
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon tetszik, de a jelenlegi verzió talán legnagyobb hibája hogy a kutatni való techeket teljesen random módon dobja be.
Pl nekem csak most jó 150 év után adta be a az első robot techet, másnak meg láttam hogy már szinte az első volt.
Jobb lenne valami fejlesztési fa.
Az Endgame eventek kb hány évvel a játék indulás után jönnek be? Most tartok 150 évnél de eddig minden csendes.
robot - droid -synth
a fejlődési út. Egyesül a Synthek értelemesek szóval szerintem a sentinent ai ahhoz kell majd.
A droid fejlesztést gondolom majd valamelyik kutatás adja be megint. A sentinent ai-ig nem akarok eljutni. Elég lesz nekem a droid is. 😊
Gondoltam ki is próbálom hogy milyen és az alacsony lakhatóságú (30 és alatti) bolygókat betelepítem velük. Had dolgozzanak az emberiség üdvére.
De hogyan lehet alapból robot kolonizáló hajót építeni? Egy bolygómon már van 1-2 robot pop de hajó készítésnél csak az embereket ajánlja fel mint kolonistát.
Vagy még ezt is ki kell fejleszteni?
Vagy megéri egyáltalán a telepítésük?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak azért nem akarok háborút kezdeni. Főleg úgy hogy a szövetségesei is belépnének.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Pont előttem kolonizálta őket és a befolyási övezetének a növekedésével elvágta a terjeszkedésemnek az útját.
Ha a játék indításakor mindhárom meghajtást engedélyezted, akkor ki kell feljeszteni a megfelelő hajtóművet és átépíteni a hajókat. Nagyon spirálkaros galaxisoknál a hyperlane nagyon lutri, attól függ, hová rak. Én csak a warp-ot szoktam engedni, az a legjobb középút szerintem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Az arc emitterig meg elég sok mindent ki kell fejleszteni.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
ha jól tudom, a popok száma negatívan befolyásolja a kutatást.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1-1 bolygóval kezdünk egymás mellett, azonos tech szint. Majd az első kolonizálás után 3X gyorsabban techel és 3X gyorsabban kolonizál...de kérdem mégis hogy???! Fullra járatom a a dolgokat és épphogy eljutok az első ágyúkig neki máris arc emittere van...wtf?? (Amúgy sima normal-on toltam)
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.02.04. 09:21:40
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Edit: teaser is jött.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.02.02. 16:32:42
Lentebb írtam, hogy nekem is előjött a föderáció és 0%... nem lett megoldás, kövi belépénél már volt %ék. Nem 100, még nem teszteltem, de lehet ott csak akkor jelenik meg az eredmény, ha Te vagy a föderáció vezetője éppen (értsd: Te irányítod a flottát is )
Mint mondtam Fanatikus Pacifista vagyok, NEM LEHET háborút indítani!
Csakis Függetlenségi háborút, azaz ha megtámadok valakit nem kérhetem a csatolását, csak hogy függetlenné váljon.
Ezen kívül ugye 3 nyerési mód van...kettőnél a progressem 40 - 60% körül mozog, de a federationnál 0% van
0%: gyanús, lehet bug, de szerintem nem vagy benne föderációban, valamit elnéztél.
bővebben
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.01.21. 22:36:44
Írtam hogy fanatikus Pacifista vagyok, azaz nem tudok offenzív háborút indítani, igy a leiga nem lehetséges 😊
A federációs győzelemnél pedig 0 bolygó van a föderációnk alatt így a csik 0% on áll ...ez az amit nem értek