2461
-
pocoksari #1741 Az h korrigálnak az ellenállás láttán még nem jelenti azt h nem lesznek alternativ megoldások...a vége igyis-ugyis az lesz, amit eredetileg akartak. -
TokraFan #1740 OFF
Mondjuk most pont nem azt látjuk, hogy megtehetik...Elég egy kis netes "virtual tüntetés" és már viszakoznak is. Nem kell beletörődni, ennyi. Ez minden másra is igaz.
ON
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.26. 00:52:50 -
pocoksari #1739 Az élet nagy miértjeire a válasz egyszerü: mert megtehetik. Az élet minden területén ez megy... -
jocika #1738 Fejembe vettem, hogy föderációs győzelemért fogok hajtani. De valami iszonyú lassú a dolog. A viszony már 190-205 körüli a többiekkel(2 birodalom) , de még mindig hiányzik 35-40 viszony. Más esetleg próbálta? Neki is ilyen nyögve nyelős volt, vagy csak én vagyok ilyen béna? -
TokraFan #1737 OFF
Nem tudom mit csinálnak, de eddig a Paradox kifejezetten jó megítélés alá eset a kiadók között, a utóbbi időben viszont sikerült szétverniük a jó hírnevet. Nem csak azzal, hogy egyre több minimal content DLC-t adnak 20Euro körüli áron, de az sem teljesen tiszta, hogy egy 5éves játékért miért kérnek még mindig AAA árat?
ON -
#1736 Ez minden Paradoxost jelentősen érint, ezért mindenhová bemásolom, sorry. A Paradox CEO válasza és reakciója a legutóbbi áremelésre. A lényeg: egyelőre vissza fogják vonni a pár héttel ezelőtti emeléseket. Aki a Steam Sale alatt vesz (vagy az emelés után, de még a Sale előtt vett) PDX terméket, amit ez érint (kb. minden), a Sale végén visszakapja a különbözetet, vagy valahogy kompenzálva lesz, ha ez lehetséges. A Sale végén az árak visszaállnak majd és részletesebb előzetes kommunikáció lesz, ha emelni fognak. -
astra14 #1735 Sziasztok!
Az A.I. nézi hogy mennyi űrhajót gyárthat amig át nem megy pirosba? vagy telibeszarja ugy ahogy van,mivel én ugyanakkora területtel nem tudok 2millió K-s flottát összezörgetni,semmi extrával,ő meg vígan dalolászva legyak ha emberkedek :D -
inkvisitor #1734 Pont ma reggel olvastam, hogy a fűtermesztés miatt megugrott az US engedélyező államaiban az áramfogyasztás.
=> US: Chemical bliss :) -
#1733 A friss patch pont ezt a terraformálásos bugot (is) javította. -
pocoksari #1732 Nem limitet fog jelenteni a hab hanem máluszt...nem egy nagy dolog, mondjuk jelenthet problémát, persze a játékosnak, a gépnek végülis mindegy.
Azt vettem észre különben h a gép össze-vissza terraformál, mintha kényszert érezne az áram elköltésére, ez akkor különösen érdekes ha semmi értelme a terraformálásnak pl.: kontinentális preferenciája van, erre a tropusi bolygot átnyomja oceánira...ugyanannyi a hab mindkét verziora, miközbrn a terraform áramba kerül és megüti a boldogságot elég durván. A foglalt bolygok kb. 80%a terraform alatt van...nekem mindegy, mert én leállitom, de neki alapvetöen nem az. -
#1731 1.8 update előzetes: jelentősen változni fog a habitability működése, kezelése... -
#1730 Nekem sosem volt bajom velük, bár sosem törekedtem arra, hogy kimaxoljam őket, csak arra vigyázok, hogy ne menjenek le pirosba. -
sata75 #1729 az a baj vele, hogy amit szeretnének az szinte mindig az alap irányelveknek ellentmond. úúútálom:) -
#1728 Ha rájuk kattintasz, a kis színes bogyókon látni, milyen elvek mentén élnek és milyen elvárásaik vannak. Ami zöld, azt szeretik és happiness-t ad minden tagjuknak, a sárgák még semlegesek, nem teljesültek, a pirosakat meg utálják és ezektől boldogtalanok. Arra jó az egész, hogy a pop-ok ne csak lógjanak a levegőbe, hanem tartozzanak is valami irányzathoz, ettől függjön a boldogságuk, plusz az elég magas frakció boldogság influence-t is ad. -
pocoksari #1727 arra, hogy ökörnél ökörebb dolgokat kérjenek, amit úgysem tudsz/akarsz teljesíteni és cserébe boldogtalanok legyenek, ne dolgozzanak és így rontsák a hatékonyságot...persze lesz majd olyan, akinek nagyon tetszeni fog amit csinálsz és ezért boldog lesz, meg ad influencet
de megjeleníti, hogy mi az az amit szeret(ne) -
pocoksari #1726 na, ez is megvan: térkép -
#1725 Valaki meg tudná mondani, hogy a frakciókkal mi a fenét tudok kezdeni, mire jók, vagy már vagy 5. -
grizzlygeza #1724 Következő patchben a horizon signal dlc-ét is rendbe tehetnék. Kb. a játék eldőlt, mivel a 12 bolygóssá (fele 20-25) vált capital systemben még 8 habitatot is tudok építeni a tomb planetek fölé, természetesen az űrállomások mellé. XD -
pocoksari #1723 A xenofobot én is próbáltam, a gép nem szereti, ami elég kinos ha ö az erösebb...szoval én nem választom :) -
phylemon #1722 Sima emberi fajjal voltam, nem ettünk meg senkit. :) Csupán xenofóbok voltunk és szimplán kiirtottunk mindenkit amíg nekünk nem estek.
Utoljára szerkesztette: phylemon, 2017.06.11. 16:54:22 -
pocoksari #1721 Lehet az az uj képességük, h a játékos elöl el tudják azt rejteni ;) -
Renegade #1720 hát ezt még mindig nem értem, igaz, még csak egy bolygónyi lényt ettek meg, de nem úgy tűnik, mintha lenne plusz genetika pontjuk, vagy új képességük. -
pocoksari #1719 Szoval nyersen megeszik a disznyot és pár nap mulva már röfögnek... -
silverchain #1718 Biológiai információkat szereznek a gazdatestek dns-éből, kinyerik a jó szöveteket, azok alapján módosítják, fejlesztik a saját szerveiket. Olyan mint az evolúció, csak nem olyan lassú, mint az embernél, itt néhány nap alatt végigmegy, ami nálunk évezredek alatt:) -
Renegade #1717 mondjuk, ha valaki meg tudta fejteni, azt, hogy hogyan kapunk szociológia pontokat abból, hogy megesszük kis társainkat, az megírhatná, mert én nem nagyon vettem észre, hogy ez bármilyen formában megtörtént. -
Renegade #1716 van egy Hiver Mind Civic, a Devouring Swarms, ami hasonló mint a Pandora csillagában/Starship Tropper (film)/Tyrand (WH40K), bogarak, durva előnnyel, hátránnyal
Cant engage in diplomatic actions with other empires.
Gain Society Research.png from eating Xeno pops.
Xeno pops and slaves are always be eaten (and have no effect on Unity.png Unity cost).
+0.5% Mod ship auto repair add.png Monthly Hull Regeneration
+20% Biology.png Biology Research Speed
+10% Mod ship hitpoints add.png Ship Hull Points
+40% Mod army damage mult.png Army damage
ja, és alapból mindenki ellen vagy, mert -1000! a diplo hozzáállás alapból és ezen csak rontani lehet.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.11. 11:31:33 -
pocoksari #1715 Akiket a swarm elrabol, betakarit, na, azokat megeteti a néppel, nem? -
phylemon #1714 nem értelek. mármint hogy miért kapok-e kaját? -
pocoksari #1713 hát, nincs sok esélyük már: térkép -
pocoksari #1712 elég szívtelen dolog :)
különben mi az értelme? kapsz érte kaját? mert az mintha amúgy nem lenne elég -
phylemon #1711 az a baj a kiirtással, hogy ha túl hamar kezdi az ember, akkor rövid időn belül mindenki hadat fog üzenni mert minusz sok százzal csökken a viszony. Akkor jó elkezdeni ha már együtt is gyengébbek mint mi. Így szívtam meg egyszer, én is tiszta emberi birodalmat akartam és rögtön nekem esett mindenki. -
Prof William #1710 "de én azt hiszem a héten már nem alszom. :)"
Nem alszol mert ki kell pörgetned az Utópia kiegészítőt. :)
Amúgy nekem is volt más hasonló. Xenofób emberi birodalmat kezdtem és olyan galaxist akartam amit csakis a tökéletes és felsőbbrendű EMBER uralhat. :) Na kb a 10-ik évben belefutottam egy 2 bolygós fajba akiket menetből gyorsan el is foglaltam. Aranyos kinézetű űrrókák voltak, sok jó tulajdonsággal.
Na gondoltam végre kipróbálhatom milyen Purge de aztán nem vitt rá a lélek. :) Úgyhogy azóta vazallusok. Így nem szennyezik be a dicsőséges Emberi faj bolygóit de nem is haltak ki. Jól jöhetnek majd ha a flottájukkal zargatni kell az ellenséget. :)
Szerencsére ne, vagyok Fanatic Purifier szóval ezt elnézte nekem a népem. :) -
Renegade #1709 egy kis szösszenet:
a hét elején nem melóztam, gondoltam megveszem végre az Utopia DLC-t, sima patchel játszva, nem az igazi.
Gondoltam kipróbálom a Hive mind - Devouring swarm kombót. Kb a játék negyedik évében összefutottam egy édibédi fajjal, akik nagy túlélők lehetnek, mert egyszer már porig rombolták a bolygójukat, de sikerült talpra állniuk újra és már el is jutottak addig, hogy újra van gőzgépük. Ráadásul mindig be vannak állva picit, szóval vidám kis szőrős jamaikaiak. Na ebbe az idillbe érkezett meg minden figyelmeztetés nélkül egy assault swarm, ami pár napa alatt legyűrte az ellenállást és megkezdte a betakarítást. Pár millió lényt még át is vittem az anyabolygóra, ha már a szorgos kis csótányaim annyit dolgoznak, had falatozzanak egy kis egzotikust is.
...És itt volt az a pont, hogy abba is hagytam a játékot, mert végiggondoltam, hogy mit is tettem, persze jól volt kijátszva a karakter, de én azt hiszem a héten már nem alszom. :)
Pegi7.....hát persze :D
mivel olvastam a Pandora csillagát így elég jól képben voltam egy ilyen faj felépítésével/történelmével/az entitás motivációjával (szvsz egy-az egyben onnan vették át) így az élmény még zsigeribb volt. -
phylemon #1708 én itt tartok, persze csak normál fokozaton
Utoljára szerkesztette: phylemon, 2017.06.08. 18:31:26 -
BladeW #1707 Ennyi, lehet újat kezdeni :D -
#1706 Eltelt idotol fuggoen kulonbzozo szazalekos esellyel indul el a dolog.
A jatek kezdeskor mar eldol elore, hogy mikor fog indulni.
Itt meg tudod nezni
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2017.06.08. 11:54:35 -
pocoksari #1705 kicsit javítottam itt-ott: térkép -
silverchain #1704 Mondjuk lehet, hogy AI rebelliont kaptam volna, de idokozben atmentem szintetikusba, es nem lazadtak nalam a robotok. -
Prof William #1703 Akkor jól jártál. Nekem már 2300 körül jött a Swarm amikor még esélyem sem egymagam megverni őket. Amúgy mitől függ ez? Nem bánnám ha később jönnének az endgame események amikor már igazi nagy csillagbirodalom vagyok. -
BladeW #1702 Igen , az ásvány bevétel nagyon karcsú, cserébe a tudományod viszont nagyon brutál szinten jön. Ha sok az ásvány, háború közben is lehet pótolni a hajókat, és amikor elverted a fő flottát könnyebb szétosztani a sajátodat, 3-4 bolygót is tudsz egyszerre bombázni. Mindenesetre 2292-ben ez azért elég szép eredmény!