Stellaris
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.04.22. 13:09:33
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon jó lett az Utopia,egyedül csak a frakciókkal van gondom,ha elnyomom őket akkor sem tünnek már el teljesen mint javítás előtt? Vagy mit lehet most velük kezdeni? mert van már jó pár ... 😊
Gondoltam felfejlesztem a gazdaságom, úgyse mer senki megtámadni, erre valahogy a galaxis végén, háborúknak köszönhetően létrejött valami birodalmacska, akiknek én automatikusan garantáltam a függetlenségüket(???), úgy hogy nem is vettem részt semmilyen háborúban. Az ősi faj aztán őket is megtámadta, mire én háborúba léptem a saját overlordom ellen, természetesen totál esélytelenül. A kis birodalommal nem tudok diplózni semmit, mert nem vagyok önálló. És 10 évente (amikor lejár a truce) legyalulják a fél birodalmamat. 2400 után aztán megjelentek endgame crisisnek az extradimensional invaderek, ráadásul pont az ancient-ek birodalmába nyitottak kaput. Dörzsöltem a tenyerem, hogy na majd most lerázzuk a rabigát, de 20 év alatt ki lettek írtva, minden segítség nélkül.
Ki lehet ebből szállni valahogy? Vagy kezdhetek újat?
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.04.20. 19:23:50
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2017.04.17. 16:33:57
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Folytatom is az alternatív "univerzumomat" ahol a Római birodalom sohasem bukott el a Földön 😄
Mert így megtapasztalhatjuk ugyanakkor még lehetünk a galaxis megmentői is.
Most háborúztam egy majdnem velem egy nagyságú birodalommal. Amint 50 felé ment a wargoal azonnal jött a megadás. Kisebb ellenfelekénél eddig ilyen nem volt. El kellett menni egészen 100%-ig.
jah, már más helyen kell átírni a core system limitet: c:\Games\Stellaris Utopia\common\defines\00_defines.txt
itt már ugyanazt kell átírni mint régen: CORE_SECTOR_SYSTEM_CAP = 99
Viszont, most az utópia miatt adtam egy esélyt újra az AI-nak hogy kezelje a szektorokat, szerintetek megbízhatok benne ? Szal újonnan kolonizált bolygót feltud nevelni, úgy hogy azért az összes unique épület meglegyen, normálisan jó helyre téve pl Frontier Clinic kaja helyre stb?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Long story short: végülis elég mákos kezdés volt - mint utólag kiderült 😊 Ha egy agresszívabb ellenfelet kapok, "csomagolhattam" volna, 2020-ban 1.8k flottát lenyomni mission impossible-nek tűnik.
Most ~2250, épülnek a cruiserek, és érik 2. hadüzenet.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.04.09. 11:39:06
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.04.08. 17:23:57
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.04.07. 22:26:04
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sajnos nem tudok olyan gyorsan fejlődni, mint szeretnék, mert nagyon kevés a lakható bolygó a közelben. Viszont találkoztam néhány új anomáliával amik érdekesnek tűnnek. Talán a hétvégén tudok még beletolni egy kis időt.
Van valami tradition, ez elsőre tipik paradox cuccnak tűnik, 5-6 témakörben lehet választani pluszokat, amivel gyorsíthatod a fejlődésed valamilyen irányban (terjeszkedés, bürokráció, hadi termelés, stb). Ez így fejből nem biztos, még sok energiát nem vittem bele eme ág megismerésébe.
Így ránézésre plusz 1-2 végigjátszás kihozható az alap patchből, a DLC gondolom még párat rátesz.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.04.06. 22:48:48
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Látom kijött az utopia. Az alappal sokat játszottam, ez miben másabb, több?
De a magyarítás még nem működik hozzá (de gondolom hamar igazítva lesz).
Megjelenés egy héten belül.
Krizis meg változó, technél irja, hogy veszélyes technika (AI-k, Jump Drive), és amikor azt használod, akkor random esélyel jön valamikor.
A szektorokra is igaz, hogy ha 5nél több rendszer van benne akkor büntiket kap, vagy 1 szektorban lehet több is?
Endgame krízis kb mikor jön elő?
https://www.paradoxplaza.com/stellaris-utopia
Az elején esetleg érdemes lehet a bolygó tudományokat (fejlettebb épületek, hability növelés, terraformálás), később meg a politikai és/vagy fegyver kutatások.
A feldobott rare (tipikusan lila) techeket érdemes bejátszani ha kell, mert azok a nevéből adódóan ritkán jönnek elő
Tech tree nincs, hála istennek, mert a Stellaris megoldása nagyfokú újrajátszahatóságot biztosít. Így mindig az adott lehetőségekhez képest kell okoskodnod, és arra fejleszteni, amit éppen a helyzet megkíván.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.22. 01:56:14