2461
-
Szanyi89 #1501 Hahó valaki.
-
#1500 Hogy lehet az influencet növelni? Azt a kék emberkét a buborékban ikont? Nekem az valahogy nulla mindig és az kell mindenhez. -
astra14 #1499 mellesleg legyilkolta ismét a legerősebb AI-t is ami a fél galaxison ült :D nincs már semmi az egész galaxisban csak ezek a szarok és épitgeti a dimenzió kapukat azt csá :D -
astra14 #1498 mivel?nekem egy db 60K-s flottám volt,körülöttem ül a rengeteg nagy birodalom :D meg jönnek ezek is :D ha egy ha egy kevesebb Ks flottát nem vagyok képes legyözni minek szaladozzak? ugy hullanak a hajóim mint a legyek,szarok bele,engem ez már nem érdekel
-
Renegade #1497 megnézed mivel pufogtatnak, elugrasz refit, újra? Csapdába csalod, ilyesmi? -
astra14 #1496 Azt hiszem ennyi volt ez a játék...67K-s flottát legyaláz egy 40K-s hivatlan flotta...játszhatatlan,fejlődni nem lehet,folyamatosan ujra kell kezdeni a játékot,ha meg nem teszed be a végjátékot akkor meg rohadt egyhangú..de ha beteszed a bukott birodalmakat akkor is 99százalék h legyaláznak a picsába...ugy látom a fejlesztők nem ismerik a középutat,vagy szopsz vagy monoton egyhanguan "játszol"... -
Szanyi89 #1495 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az 1.5 el játszom és letöltöttem hozzá a Star War gcw ship packot és működik is de valamiért a nagyon nagy hajók csak egy xyz kockaként jelennek meg. ezzel mit lehet kezdeni kérlek segítsetek! :) -
BladeW #1494 Kicsit elsiették a 1.6-ot. Szedjetek 1.6.1 bétát:
* Fixed AI never declaring war
* ...
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/adams-hotfix-1-6-1-opt-in-beta-released-checksum-b38e.1020919/
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.05.12. 18:33:32 -
astra14 #1493 Újra itt :D picit szélsőségesnek érzem a játékot :) ugye a legutóbbi az h beintegráltak rögtön az elején,azóta kezdtem egy újat és 2570 környékén megjelentek a hívatlanok a galaxisban ,de 10 évet bírtak ki :D ledarálták őket úgy ahogy illik :D na mindegy csak néha nézek nagyokat h most mi van? Amúgy azt valaki tudja h a gyűrű világnak miért nem tudok űrállomást építeni? -
Prof William #1492 A birodalmat indítok akkor ha meghal az uralkodó és jön az új, akkor pát éven belül mindig kijelölik a trónörököst is? Valamitől függ ez? Vagy automatikus?
Azt hiszem valami blogban olvastam még régebben, hogy ha nincs örökös akkor jönnek a választások. Mitől függ ez? -
Renegade #1491 szerintem elég szórakoztató lett. Én az Utópia DLC után jöttem vissza (ezt a DLC-t még nem vettem meg).
Az űrcsata egy kalap szar, amivel lehet bohóckodni benne, az az üss és fuss taktika. Valószínűleg én vagyok ügyetlen, de a szomszédaim pont egy fokkal fejlettebbek mindig, így számomra a nyílt sisakos csaták nem opció. (bezzeg a szárazföldi csapatok, te jó isten, mindenkit bedarálnak) Viszont a körítés tényleg szórakoztató, sok event (most már elég sok egymásra épül. Érdekes az is,ahogy változik a birodalmad, pl hiába kezdesz pl menekült simogató de kicsit militarista néppel, a tetteid miatt ez bármerre elmehet. A popjaid frakciókba tömörülnek (pl mint menekült ellenes/barát), őket is simogatni kell. Persze az igazi állatság gondolom akkor jön be, ha mondjuk egy vallási fanatikus rabszolgatartó vagy, aki a legyőzött ellenségei popját csak azért tenyészti, hogy meglehessen enni őket, hát mi beteg ez már? :D -
astra14 #1490 jah és maradhatok ám nézni tovább a játékot értitek...de ennyi :DD agyam eldobom :D -
astra14 #1489 Az mi hogy már csatlósságból be is tudnak integrálni?:DDDD játszok,gyűjtöm az erőt h harcolni tudjak,erre bejön az ablak,h legyőztek teljesen mert beintegrált az AI..hát beszarok :DDD komolyan :D -
#1488 Pl. itt meg tudod nézni. Megastruktúrák / habitat-ok, ascension perk-ek, néhány egyedi tech, épület és trait, ilyesmik. -
BladeW #1487 http://www.stellariswiki.com/Utopia -
atibacsi1977 #1486 Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy az alap játék maxon felpatchelve miben tér el az utopiától?
Megastucture és tradition gondolom nincs az alapban... Ezen kívül tudtok még sorolni dolgokat, ami az alapban nincs?
Köszi előre is! -
gebali #1485 Azt hiszem az Utopia kifejezetten a midgame-et dobja fel. -
#1484 Az űrcsata AI már elég rég eltér attól, mint ami kezdetben volt, alapvetően a rápakolt fegyverektől, felszereléstől és hajóosztálytól függően választ távolságot. De a "nagyobb deathball általában győz" még mindig érvényes, ezen továbbra is dolgoznak.
A szektor AI meg mostanában, az újabb patchekkel fejlődött nagyot (de szerintem kezdetben sem volt annyira tragikus). Amúgy sosem volt olyan, hogy át KELL adnod neki mindent, korábban is át lehetett lépni a limitet, csak büntetés járt érte. :) -
lammaer #1483 Sziasztok skacok,
Kb egy éve tettem félre a játékot, leginkább a taktikai rész gyerekcipőssége illetve a midgame időszak eseménytelensége/monotonitása miatt.
Fél szemmel követtem a játék életét meg bele-bele kukkantottam a topikba is - paradox meg ugye elkezdte kitolni a DLCket ahogy vártuk - ez a legutóbbi úgy tűnik eléggé lategame tartalom...
Kérdés: igy egy év elteltével mennyit változott a játék a fenti területeken? Pl mostmár egy long range fegyverzetű űrhajó képes messziről is lövöldözni vagy még mindig agyatlan és konfigurálhatatlan a csata AI, szóval minden megy közelharcba? Birodalmi AI még mindig gyopár? (főleg amikor át KELL adnom neki a szektorokat)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.05.10. 15:25:55 -
sata75 #1482 basszus megint elő kell vennem a játékot, de nem merem mert az eredménye megint 100 óra játék, plusz az utána következő botrány...:) -
Renegade #1481 ingyen DLC: Stellaris: Anniversary Portraits
-
vgy63 #1480 Megjött az 1.6 patch. A szektorokból végre el lehet vonni a felgyülemlett krediteket! -
Norbertboy #1479 Most 12 a játék -
Geri 12 #1478 Bár amúgy tény, hogy egyes tudósok vitatkoznak róla, hogy akár fekete lyuk körül még életet adó bolygó is lehet, a fekete lyuk által bevonzott hő/súrlódás stb(nem vagyok jó fizikából) miatt, deee elég érdekes rendszer ez mindenesetre. Az 1.5 és az Utopia előtt ne mtalálkoztam ilyenekkel pedig megjelenése óta játszok a játékkal kisebb nagyobb kihagyásokkal. -
Geri 12 #1477 Fekete lyuknak fekelyuk, csak azért a Stellaris (legalábbis a különlegesebb égitestek esetében) igyekszik valamiféle realizmusra törekedni. Na most ekörül kering egy kietlen sziklás bolygó(ok ilyen lehet) kering egy fertőzött bolygó swarm nélkül(?) és a külső szélén ami nem látszik a képen kering egy böhöm nagy gázóriás is :D A kis aszteroida gyűrőről az eseményhorizont mentén nem is beszélve :) Jópofán néz ki, csak pl a gázóriás lehetetlen, hogy megmaradjon egy fekete lyuk körül szerintem, másrészt pedig ilyet még nem láttam a játékban. -
Prof William #1476 Ez valami fekete lyuk? Mert hasonlót már találtam. -
Geri 12 #1475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kephost.com/image/0A1h
Ilyen rendszert talált már valaki? :D -
pocoksari #1474 a gép meg elég idióta, vagy erős és akkor nem ül meg a seggén vagy gyenge és akkor meg fél, de egy nagyon rövid részét leszámítva értelmesen nem lehet vele kereskedni -
pocoksari #1473 mármint évente 36 csatahajó -
pocoksari #1472 apropó, beállítani az építkezést mielőtt átadom a bolgyókat...nem tudod felépíteni, mert pl. valami blokkoló cucc van még ott, tehát max. annak a rombolását tudod elindítani, amikor meg tizesével foglalom el nem is biztos, hogy 100 helynyi épületre van elég nyersim
én vagyok az ura az egész birodalomnak, de ügyeskednem kell, hogy a "megbízottam" ne b@ssza el a feladatát
pl. 600+ a kajám plusszban, ugye naponta, miééééért? ezt tényleg így kellett leprogramozni? szerintem élvezi a gép ezt a haszontalan építkezést... -
pocoksari #1471 ahamm, ásvány ne legyen elég soha és azzal tökköljek, hogy párhavonta feltöltöm neki, az energia meg megy a levesbe
nekem naponta 300 energiát pazarol el így, az ugye átváltva 150 ásvány, az 4500/hó, az 3 csatahajó, az egy évben 24db, ami ugye 192 férőhely, azaz 8-9 év alatt nulláról összejönne a limitem csak abból ami elpazarol a sector
nekem egy szektorom van, persze lehetne 10 is és akkor a fentiek később következnek be, de ugye inkább okosan kellene megcsinálniuk és akkor nem lenne ilyen probléma -
#1470 Egyébként nem tudom, észrevettétek-e, de az 1.5-tel jött még egy apró újítás a szektorokhoz: a listanézetben (F5) minden szektor sávjának kb. közepén van egy kis felhőcske ikon. Ha ráviszitek az egeret, világos lesz, mit csinál, miért csinálja, milyen kihatása van a szektor kapcsolóknak és preferált irányzatnak, és miért nem épít azonnal sorban mindent.
Most, az 1.6-tal jön majd egy olyan opció, amivel ugyan nem lehet majd kivenni a szektorokból a 100%-ot (a max. 75% marad), de alkalmanként 100 IP-t (ha éppen védekező háborút folytatsz, akkor csak 25-öt) kicsengetve le lehet majd rabolni az összes felhalmozott tartalékot. Valamint az adó most már külön állítható lesz energiára és ércekre. -
jocika #1469 Ezt a szektor beállító résznél tudod megtenni? -
Daermon #1468 Én is így szoktam és teljesen jó. -
silverchain #1467 Szektorral nekem nincs probléma. Mielőtt átadod a kiválaszott rendszert, előtte beállítod a bolygókon, hogy milyen épületeket gyártsanak a teljes bolygófelszínen, és beállítani, hogy ezen nem változtathatnak. Aztán csak termeljék a 75 %-os adót a birodalomba:) -
ACi000 #1466 Még egy-két év és kész is lesz a játék Kérdés a sector AI már használható vagy még mindig csak a játékos szívatására van bent a sectorosdi? -
Geri 12 #1465 Még ki se hűlt az 1.5.1 xD -
#1464 Május 9.-én lesz 1 éves a játék, aznap fog érkezni az 1.6 Adams patch. Az új Dev Diary-ban már olvasható az előzetes lista a változásokról, igen méretes darab... -
silverchain #1463 Nekem meg semmi, már megint beletoltam 260 évet, és semmi esemény nem jön. Már megettem egy fallen empire-t, a másikat hagyom, hátha történik valami:) -
astra14 #1462 Azt valaki vágja h a csatlósok miért nem építkeznek? kapnak egy csomó bolygót tőlem,energia kreditet,ásványokat,kutatási támogatást és mégis ott állnak üresen a bolygóik :D