3985
-
#689 Valóban, rossz számot néztem köszi a helyesbítést, pedig anno én is néztem (meg most is fura volt, hogy csak 50 körüli lap hiányozna)
A lényeg, hogy alakítsanak ki egy jó metát ide is, azzal a szűkített készlettel. -
#688 158 Origin lap van a játékban többi starter deck, minden féle setből összeválogatva.
A BFZ-ből is nagyságrendileg hasonló mennyiségű lap jön ~150körül.
kimaradtak
Ezek maradtak ki az originből
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2015.09.15. 10:04:34 -
#687 A BFZ 274 lap, de bizonyára azt is megszűrik, ahogy az Originst is megszűrték, a Duelsben 228 van a 272-ből.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.09.15. 09:39:20 -
#686 Az új kieg is ilyen 200+ lap lesz? -
#685 Azért a mostani szett nagyon másképp alakul, mint a RoE szigorúan battlecruiser játékstílusa, és ezt folyamatosan hangsúlyozzák is.
Az a kezdőket nagyon megszívatta, mert amiket megtanult régebbi draftokból, hogy kis lények, stb. az gyakorlatilag működésképtelen volt. A mostani kiegészítőben sokkal jobban odafigyeljenek, hogy színpáronként ugyanúgy más és más játékmód legyen a jól használható, a kis ally seregtől kezdve a megeszem a paklidat stíluson és a "lerohanlak a földjeimmel" mókán át az óriás dögökbe vezető rampig lesz minden.
De azért az ilyesmik továbbra is kedvesek szívemnek:
-
#684 Pláne ilyen országban ahol viszonylag kevés játékos az is főváros központú. Én hs előtt akartam volna online játszani vele, de egyszerűen nem tudnék ezért fizetni -
#683 Ha már felmerült az MTGO, pici off.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is kis betekintés a korábbi eldrazzi blockba, hogy az új kiegészítőnél nagyjából mikre lehet számítani és remek példák arra, hogy miért ne adjuk fel túl korán.
50.perctől kezdődő meccs remek példa erre:)
Rise of the Eldrazzi draft
Bár nem tudom mennyire értékelitek az ilyesfajta videókat, de szerintem a duels tapasztalatai mellett már érthető és izgalmas meccsek ezek.
Shep: Ez sajnos nagyon igaz, nem értem miért nem csinálnak már végre neki egy modern és jobb klienst.Valószinű sok embert taszít ez el alapból akik lehet belekóstolnának, csak a papír alapúra nincs idejük/lehetőségük, míg az online meg olyan, hogy inkább hagyják a fenébe...
-
#682 Az a Magic Online gyalázat ahogy kinéz így 2015-ben. -
#681 Csináltam egy mill decket, gépet 1 hp-ról vertem, sajnos még hiányoznak lapok belőle de nagy poén játszani vele. Rankeden nyilván gyenge lenne de gép ellen élvezetes. -
#680 Kenji (elég híres MTGO streamer) épp Duelsezik :) -
#679 Tényleg jó az új AI, most már 4 manás körben kijátszik két gyaloglót is. Bámulatos. -
#678 Nem "védem", de te se gondolhatod komolyan, hogy valóban semmi mást nem csináltak, mint ami a patch notes-ba bekerült, és nem dolgoznak semmi olyasmin, ami nem lett kész a mostani patchre. -
#677 Most nem tudom miért véded ennyire a fejlesztő gárdát :), vagy nem értenek rendesen a dolgukhoz vagy kevesen vannak vagy csak leszarják, de csomó más játékban, sokkal gyorsabban javítják a bugokat. Lassan 2 hónapja van kint és ez volt a 2. patch, ilyen fail kezdés után sokkal gyorsabban és többet kellett volna már javítaniuk, a közösséggel való kommunikáció is csapnivaló. Tetszik ez a játék, de azért nem lebeg rózsaszín köd a szemem előtt.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2015.09.13. 12:57:08 -
#676 Az a baj ,hogy ez az egész csak alibizés, legalábbis nagyon annak hat. -
#675 Igen, a fejlesztés az úgy történik, hogy mindig csak egy dologgal foglalkoznak, és az elmúlt hónapban az AI dekkeket javítgatták, máshoz biztosan nem nyúltak, és nem foglalkoznak semmi mással :)
A következő hónapokban csak a questekért járó aranyak kiosztásával fognak foglalkozni.
(igaz, várhattak volna az említett javításokkal még pár hónapot, hogy a többivel együtt kijöjjön, és akkor nem azért lehetne rájuk mutogatni, hogy mit nem javítottak, hanem azért, hogy semmit se :) ) -
#674 Hát igen a fejlesztők nem állnak a helyzet magaslatán... Bugok vannak 2HG-ben még mindig nem ad goldot, pedig jó poén, nincs chat hogy megbeszéljünk dolgokat legalább a csapattársal, de arra volt eszük hogy javítsák a HARD AI-t. az volt a legfontosabb...., ami rendben is van csak a prioritással van a gond. -
#673 Nekem volt olyan (20 +1 counteres), amit nem csak többször írt jóvá, hanem többször meg is adott :)
(de még mindig csak két naponta van egy nap...) -
#672 Igazi bugparádé ez a játék. Tegnap volt 60 aranyér sebezz 30-at az ellenfélen, vagy lényein csatán kívül, ezt tegnap meg is csináltam jött is a meccs végén a teljesítésről a kép. Ma belépek erre írja ,hogy még van hátra 2 seb, na mondom ok hát csináljuk, megcsinálom megint írja, kilépek, vissza arany sehol ellenben még mindig kell 1 sebzés, na jó hát akkor legyen, megint megcsináltam és ezután már a ki/be lépés után jóvá is írta. Nem volna gond ezzel a buggal ha minden alkalommal megadta volna a 60 goldot :D Igaz ez még mindig jobb, mint a legutóbbi mikor hiába nyertem az adott színű paklival nem érzékelte és 0-n állt a számláló. Ahogy látom a közösségi továbbra is bugos. Eléggé le van szarva kategória ez a játék, a készítők részéről. -
Eisenberg #671 Én is az élmény miatt kezdtem el játszani. Nem sok játékot vártam ennyire mint ezt. Én úgy fogom fel, hogy belépek, játszok, élvezem, közben gyűlik az arany, majd észre sem veszem, és hopp megvan a boosterre való. Az már más kérdés, hogy utóbbi 3 boosterből össz vissz kettő, talán három olyan lapot kaptam amit beraktam a paklimba. Nálam ez az egy pakli dolog működik, tehát csinálok egyet, utána azt alakítgatom. Zöld-fehér, a többi szín egyszerűen nem én vagyok. Na most a ranked az meg más kérdés, ugyanis eléggé motiválni tudja az embert vagy, hogy mondjam: Jó érzéssel eltölteni ha visszajelez neki a játék ha elért egy bizonyos szintet. Itt ez ugyan megvan, de jutalom nemigen jár érte (max achi), illetve a végét sem látni. Az meg, hogy vesztek egy meccset, és visszaesek egy szintet hát..könyörgöm még egy profinak is lehetnek rossz napjai :) Szerintem ezen még csiszolni fognak, de úgy gondolom a többség úgyis a játék élvezete miatt játszik, és nem azért, hogy elérjen xy rankot aztán nőjön az e-penis. Küldetésekből csak az olyanokat csinálom amik nem "win xy duels xy archetype" típusúak. Ez a draw 20 cards ez pl tetszett :) Meg a counter 5 spells. Szóval hasonlókból jön pénz lassan, versus meccsekből azonban elég jól lehet keresni szerintem. Ami az AI meccseket illeti: Ma megvertem egy hard AI-t is, először próbálkoztam vele (össz vissz 3 manát rakott le, abból egyet elpusztítottam mert k.csög vagyok xD). Ja, és megvan a 10 nyert versus meccs. Nem nagy dolog mert nem tudok sokat játszani, de legalább visszajelzett, és kaptam achit...amit egyébként a világ legfeleslegesebb dolgának tartok. Na de ez van. Jó játékot! -
#670 Már kezdek beletanulni, kicsit át kellett alakítani a farmer paklimat, de most már jóval többet nyerek, bár kicsit lassabban (ritkábban jön össze az ötödik körre nyertem állapot)
Az ultragyors aggro paklik ellen szépen felkészítették őket, kicsit okosabban is játszik, nem követett el pár olyan hibát, amit eddig állandóan :) -
#669 Na megint megevett e gép, tényleg durván felhúzták, úgy tűnik nem nagyon fogytak a boosterek valódi pénzért :) -
#668 Feladni soha nem szabad. Egyrészt minden meccsből tanulsz, másrészt bármi történhet az utolsó laphúzásig. -
#667 Akkor kell mindenképp új kezet húzni, ha 1-2 körben nem tudsz semmit kirakni, kivéve, ha eleve nagyon lassú a paklid.
Én azt tapasztalom, hogy mikor muliganolok és a második alkalomkor 5-6 land és 1-2 haszontalan valami akkor utánna meg szinte biztos, hogy egy 0 landes kezet kapok és innentől kezdve már benne is vagy a spirálba.
Értem, hogy random, de ez a séma nekem túl sokszor fordult már elő, hogy eldobtam a kezdőkezet és feljön egy full landes kéz, majd egy land nélküli kéz követte... -
#666 Egyszer jött jól össze a Willbender plusz dobókések pakli, de akkor széles vigyorral szedegettem össze az ellenfél összes lényét :)
Persze odáig agyon is csapták néhányszor szegény összeállítást, hiszen nem túlságosan versenyre készült :P -
#665 Kapsz 254 lapot amikből elég sokszínű témájú paklit össze lehet rakni.
Ahogy gyűjtöd a kollekciót, úgy lesz elérhető egyre több lehetőség.
Szerintem elsősorban ez a magic szépsége, illetve a meccsek maguk.
Lehet, hogy van egy olyan paklid ami 8-ból 2-3X fog csak működni és nyerni, de az a 2-3 alkalom kárpótolni fog valószínűleg a többiért.
Legalábbis szerintem így sokkal jobb hozzáállni ehhez a játékhoz, mert így azon kívül is lesz tartalom, hogy elérd a full kollekciót és a xx pvp rangot. -
#664 Az nem kifejezés. első kör sétafika második körben már aktiválta is, fel is adtam :D -
#663 Nem az a célom ,hogy eljussak a maxra de ebben a formában értelmetlen az egész és az értelmetlen dolgokat meg nem szeretem. Ha beleraknak ilyesmit csinálják meg normálisan, ne csak, na ilyen is van benne formában!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.11. 19:55:00 -
Eisenberg #662 Szerintem ezen fognak még csiszolni. Ezt csak úgy betették, hogy legyen ilyen is aztán csókolom. Am oké, hogy azért húzol, hogy jobb legyen, de ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy felhúzol x lapot a pakliból. Nincs garancia arra, hogy jók is lesznek. Én volt, hogy három lappal indultam el. -
#661 Mindenki maga döntheti el, hogy mit vár egy játéktól - nekem például a "hova lehet eljutni" meg a rangok meg ilyesmi soha nem merült fel, mint "cél".
Én jókat játszom, és most megnéztem: épp 1-es a rangom, és örülök neki, hogy a játék nem vár el ilyesmit tőlem. -
#660 Ok de legalább azt lehetne látni hova lehet eljutni, így teljesen céltalan az egész. -
#659 Szerintem ez nem lényeges.
Magicnek nem feltétlen ez a rangüldözés a lényege.
Itt nincs draft és mind a boltokban,mind magic online-on elsősorban a draftok jelentik azt a versenyjelleget amit itt pl rangokból várnál. -
#658 Ez is a baja a játéknak, hogy minek a ranked ha még azt sem látni mi a vége egyáltalán, hova lehet jutni, kapok-e valamit ha elérek x szintre. Eszméletlenül fapados az egész sajnos. -
#657 Borzalmasan felerősítették a patch óta az AI paklikat... -
#656 Hát igen kezdőkézbe mész 5 manával tuti manát kapsz első 2 körben. De lecserélni meg nem fogod mert aztán 1-2 manákkal indulhatsz :).
Egyébként ha rankedet akartok tolni valami gyors aggro deckkel menjetek, seperc alatt fel lehet menni 10 fölé. Igaz semmi jelentősége max achi. Controll deckehez sokkal jobb lapkészlet kell ami az elején még úgysem lesz meg. -
#655 Simán lehet, hogy csak rosszul jöttek a lapjai. Én pl azt figyeltem meg (lehet csak nálam van így), hogy ha sok manát/lényt ad kézbe utána hiába kezded el újra kérni ,hogy jobb legyen nem, lesz jobb, sőt. -
Eisenberg #654 Lol. Általában elgondolkodom azon, hogy 10+ szintűek ellen kilépegetek (jelenleg 2-es vagyok) de most bent maradtam. Nos a srác:
1. Meg sem sebzett.
2. Gyakorlatilag két lénnyel vertem le. Két 2/2-es lénnyel. Bár az egyik adott +1-et a kör végéig az egyik lénynek, illetve egy harmadik a támadó lénynek +1-et. Meg lehívtam egy 0/2-es kaput védekezni amitől kaptam egy forestet de a játékom kb ennyi volt...
3. Eleinte 2-3 manája volt, aztán lehívott 5 manából egy 6/6-os 6 renown-os óriást amit utálok. Öhm...ok. Exile target creature :) Biztos örült. 12-es szintű uhm... Meg is érdemli. :D Biztos kilépegettek az ellenfelei. -
#653 Szerezd be őt:
... igaz Duelsban nincs :) -
#652 Ez egy szar, sehogy nem tudom az ő gyűjtőjéből átszedett sétafikát magamnál tartani. Ez egy hülye játék :D -
#651 Világos :D -
#650 A múlt heti azért volt, hogy Tinman ne kapjon 40 aranyat. A mostani azért, hogy te ne kapj. :)