3985
-
#809 Na de melyik az igen? :D -
#808 Igen. -
#807 Külön rankings lesz, az most, hogy, lapok alapján, vagy az origins-es véget ér és az új fog élni? -
#806 pár screenshot -
#805 Utóbbi napokban nyitottam pár elfet és tovább javult a deckem, nyertem is 2-t játékosok ellen, ill hát egy idő után már csak a gép ellen :D -
#804 Én minap a feket-vörös sacrifice farm deckemben használtam és én mindig úgy fordítottam át, hogy tapoltam,1 manás lény,megint tap, 1-2 manás lény/spell. -
#803 Túl sokszor még nem jött fel ezért emlékszem ,hogy gond volt a működéssel de akkor most már tiszta, hogy hogyan kellene, úgyhogy ha legközelebb megint bugol akkor jelentem, mert elég zavaró hiba. -
#802 Nekem mindig jól működött, és a farmolásom kb. 80%-át egy mono vörös paklival toltam, Chandra mindig úgy viselkedett, ahogy kell. Még úgy is működik, hogy blokkolsz vele, és a kiosztott sebzés után (persze ha túléli) elforgatod, és akkor az ellenfél körében is átfordul.
Az a lényeg, hogy amikor elforgatod az legyen legalább a 3. pontnyi sebzés, amit kioszt. -
#801 Csináltam fordítva is és akkor sem adta be, egyedül akkor adta be nekem ha 3x forgatással sebeztem, lehet ez valami bug de így volt. -
#800 Mert ő nem ebben a sorrendben csinálta:
A képesség szövege szerint, elforgatva egyet sebzel célpont játékosba. Ha Chandra 3 vagy több pontot sebzett ebben a körben, akkor ...
A "ha"-val kezdődő rész az elforgatós képesség része, nem különálló, mint a visszaforgatós - ha te először elmész vele támadni, sebez kettőt, majd egy vörös varázslattal visszafordítod, és elsütöd a képességét, akkor fogja vizsgálni, hogy megvan-e a 3 pont. Te fordítva csináltad.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.09.29. 16:39:48 -
#799 Valaki magyarázza el nekem Chandrát, mert nem értem. Ha én azt csinálom ,hogy tap ellenfél seb, majd piros lap, ezután támadás és így az ugye már 3 seb mégsem fordul át, ellenben a gép megcsinálja ugyanezt, ahogy most is megcsinálta és neki átfordul. -
Kíváncsi leszek a bfz lapok mellett a starter csomag milyen lapokat kap. -
Jaqen #797 Lol. Az AI rárakott egy +2+2-es enchantementet az ÉN lényemre. A másik viszont, hogy amelyik lényen ez az enchantement rajta van annak minden körben támadnia kell. 5/4-es volt a lény, a gépnek volt egy 4/4-es gorillája meg egy Gaea's Revenge-e (8/5) utóbbival védte ki :DDDD Sírtam. -
#796 A piros-feket sacrifice pakli a legjobb a gold farmra az ai ellen.
Szinte minden meccset megfogsz vele nyerni és ezzel fogod átlagban a leggyorsabban befejezni is őket.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.09.26. 23:43:34 -
#795 Na megnézem majd akkor mit tudok összehozni. Köszi. -
#794 lista most hirtelen nincs, a lényeg:
fehér-kék, főleg kis lények (2-3 költség), hangsúlyosabban fehér, mint kék
fehérből és kékből azok a lények, amik el tudnak forgatni egy lényt (hiszen targetel) - kytheon irregulars, frost lynx, dauntless river marshall, esetleg akroan jailer (nekem ő már nem fért bele)
hozzá pár laphúzó, hogy haladj - jessian thief, anchor to the aether, az a fehér renownos lény, ami equipmentet keres ki, a fehér lovagok, akik földet hoznak, ha az ellenfélnek több van
dobótőrök (hiszen targetelsz velük és nem kell feláldozni)
4 grasp of the hieromancer
és persze 2 willbreaker
kikerekíteni meg pár disperse meg ilyesmi, hogy a nagyobb problémákat eltakarítsd, amíg nem tudod átvenni
alapvetően közepesen gyors, inkább control jellegű pakli - vörös, vörös-fekete aggro ellen elég gyenge, viszont ha beindul szórakoztató :) (loptam már vele kothophedet, outland colossusst)
willbreakert nem szabad letenni addig, amíg nincs meg a társaság, hogy azonnal használd (egy-két lény felszerelve grasppal meg dobótőrrel), és a kezdő kézben legyen legalább 3-4 föld, ideálisan 1-2 lény és vagy disperse, vagy grasp, vagy tőr
de el tudom képzelni kék-vörössel is, és a fehér helyett a vörös kis sebző varázslatokkal megcsinálni a sok targetelést - egy twin bolt akár két lényt is be tud gyűjteni, a goblin arsonist ha meghal szintén... még jobb is, hogy nem halnak bele az ellenfél lényei, közben meg a thopterek dobótőrrel célozgatnak. -
#793 Korábban írtad a willbreakeres paklit, ahhoz tudsz decklistet? Hátha megvan a nagyja lap hozzá. -
#792 Kb. 100-120 óra játékkal lett meg a 80 boosterem (Steam 132-t ír most, egy héttel később, plusz volt, hogy itt hagytam állva) úgy, hogy 2 naponta kaptam csak napi küldetést, és 2 naponta tudtam 400 aranyat kiszedegetni a játékból.
Viszont olyan paklim van, amit az elején szerettem volna, csak nem volt rá meg az alapanyag, hiányzott sok hasznos összetevő. Most már megvannak, több is belőlük, mert menet közben kitaláltam még párat azok alapján, akikkel összefutottam :) -
#791 Hát mondjuk így tényleg lassan jön össze egy pakli ára, de te választottad ezt az utat :). -
Jaqen #790 A napikat? Archetype küldiket nem csinálom meg mert a varázsló által összerakott paklikkal játszani szenvedés. A többi meg 20 gold, ilyen, hogy húzz 20 lapot meg 15 abilityt nyomj az ellenfeledre esetleg 20 +1+1 countert stb. Ez nem egy napos meló... Nekem még a támadj 5 lénnyel 5 alkalommal is belekerült 3 órába kb. Egy paklim van...nem is lesz több. -
#789 Farmolni 3-4 napig?? 40 gold a napi, + ha hard ai ellen csinálod még 60gold, ha többet nem is játszol másnapra megvan.
Bár mostanában több időbe telik megcsinálni a napikat hard ai ellen mióta javítottak rajta, a nagyon szutyok archetype-os wizard-os deckkekkel mostanság sokat szívok. -
Jaqen #788 Ismét egy booster: Ismét kék-vörös lapok...Kezd nagyon lelombozni a dolog. Most megint újra farmoljak kb 3-4-5 napig (van, hogy gép ellen mert a játékosok mostanában feltörlik velem a padlót bármit csinálok), hogy aztán megint nyissak egy ilyet? Komolyan olyan mintha meglenne az összes zöld, és fehér lap, egy darabot nem nyitottam már vagy egy hónapja... -
#787 Nem.
A combat damage a harcban, a lények által okozott sebzés (ami a blokkolás utáni lépésben történik), azt semlegesíti. -
Jaqen #786 Köszi az infot. Amúgy a fog a sorcery-k, enchantementek stb damage-ét nem semlegesíti? 5 dmg-t küldött egy tűz spellel a lényemre az ellenfél, benyomtam a fogot de semmi... -
#785 Na akkor csak pár mondat, hogy ne legyen spoileres:
Nem csak színtelenek lesznek az Eldrazik (sőt, egy jó részük 4 színben van, fehérben nincsenek). Nem csak ultrabrutál erősek (vannak olyanok is, de sok köztük a kisebb lény, 1-4 power körül).
A történet alapján pedig nem gonoszak- a lapokon is, és a történetben is sokat beszélnek erről. Maximum annyira "gonoszak", amennyire egy mezőn élő pocok szerint gonosz az az ember, aki tavasszal felszántja a mezőt. A pocok nem értheti a mezőgazdaságot és a traktort. (az Eldrazik olyanok, mint Cthulhu - ő pedig nem gonosz, hanem érthetetlen)
A többivel kapcsolatban hajrá, ez a lényeg, hogy mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik
Majd összejön a többi olyan lap, ami neked való. Szerintem lesz olyan "eldrazi" jellegű lap, ami jól fog illeszkedni a világodba, a paklidba. -
Jaqen #784 ÖÖÖ nope. Csak azért nem használom mert nem tetszik. Nem tetszik a fekete, és a kék szín sem, ergo ilyen lapok soha nem fognak a paklijaimba kerülni, még akkor sem ha 3 körön belül megnyerem velük a meccset. Továbbá vörösből is csak néhány van ami tetszik. Nem az alapján rakom össze a paklit, hogy melyik lap milyen hatásos, vagy ultrabrutál, hanem az alapján, hogy mi tetszik, és mi az ami illik a pakliba akár szín, akár típus (beast, elf stb) akár képesség szempontjából. Pl a Jagged-scar archerst remekül kiegészíti a Lys Alana huntmaster. Persze ha elfek is vannak a pakliban. De minden játékban így gondolkodom: Nem érdekel milyen buildek vannak, se egy Diablo-ban se egy Path of Exile-ban se egy WoW-ban, nem érdekelnek a buildek. Én karakterem, Én osztom el a pontjait úgy ahogy jónak látom. Paklinál ugyanez: Az kerül bele amit jónak látok, nem az ami erős vagy trendi vagy metagame-ben népszerű, vagy mittudomén. Lehet, hogy nem fogok feljutni 9999-es rank-ig de nem is baj, amíg azzal játszom amit szeretek, és a pakli amit összeraktam kb tükröz engem, a stílusomat. Ott vannak az Eldrazik: Ultrabrutál erős lények, tökm1 milyen manát használsz, lehívhatod őket ha megvan a kellő manaszám...de: Unszimpatikusak. Alapból az, hogy "pusztítok mert gonosz vagyok" elég gagyi ok egy világ elpusztítására. Kb olyan mint a: "Felfalom ezt a hidat mert radioaktív óriáspolip vagyok." Ráadásul sehogy sem illenek a paklimba. Ellenük fogok küzdeni: Állok elébe, bár kissé félénken ugyanis az utóbbi 10! nyitásomból jó ha 3 lap volt amit betettem a paklimba. Zöld-fehér lapot alig kaptam. Kék-vörös-fekete csurig van. Csodálatos...
Egyébként nem nézem végig őket, mert spoilerezni nem szeretnék. :) Nekem valahogy nagy élmény amikor meglátok egy zöld lapot, megnézem, és rájövök, hogy ez k*va jó, és az enyém :D
Utoljára szerkesztette: Jaqen, 2015.09.23. 16:17:50 -
#783 nézd végig - lesznek bőven. Küzdeni a sztoriban fogsz ellenük biztosan (ha már erről szól az egész szett), utána meg olyan paklit raksz össze, ami tetszik. De csak azért nem használni egy hasznos vagy jó lapot, mert eldrazi, az komoly elhivatottságot jelent a sztori irányában :) -
Jaqen #782 Kb a kieg lapjainak hány %-a lesz eldrazi? Csakmert egyáltalán nem érdekelnek... -
#781 Igen, az Originsre most 2 hónap volt 80 boosternyi laphoz (július végén jött ki, tehát mondjuk augusztus és szeptember), most a BFZ után több, mint 3 hónap lesz (október, november, december, és valamennyi januárból), mire várható a következő adag, és ahogy írták "több, mint 150 lap" kerül be - az Origins 158 lap volt. -
#780 Aha, akkor az úgy jó, mert nyugodt tempóban meg lehet szerezni az új lapokat, a mostani bemaradást meg januárig be lehet hozni. -
#779 Január végén jön a Battle for Zendikarhoz kapcsolódó "kis készlet" - Oath of the Gatewatch
Az a módi (mostantól), hogy ősszel egy nagy készlet, hozzá télen egy kis kiegészítés (azonos világon, a történet folytatása), utána tavasszal nagy készlet új világgal, és ahhoz nyáron a kis csomag. Ősszel nagy, hozzá télen kicsi, és így tovább....
(plusz egy-két történeten kívüli megjelenés, de azoknak szinte biztos, hogy nem lesz közük a Duelshez) -
#778 Ezután mikorra várható majd újabb kieg? -
"Join the Battle for Zendikar and play with this exciting new Magic set first in Magic Duels, then at your local game store in Prerelease events September 26–27."
-Augusztusban ezt írták, és ha ezt tudják tartani, akkor a héten jön a Duels frissítés.
"The Battle for Zendikar update will include new cards for your starter box! Once you complete the new story campaign or you purchase your first pack of Battle for Zendikar cards, you'll unlock the new material for your starter box. Some of those cards are from previous Magic sets - particularly the original Zendikar - and others are even from BFZ itself. So you'll be able to start playing with new cards right away!"
Tehát bővítik a starter részleget (a "D"-s lapokat) is, főleg az előző Zendikar lapokkal, hogy lehessen mire alapozni. Itt kikeresték, hogy pontosan melyik lapok vannak a képen -
#776 Hát sajnos a mill deckem esélytelen rankeden ebben a formában, de szerencsére itt a gép ellen is élvezetes csatákat lehet vívni, ráadásul nem kell a másikra várni :) -
Eisenberg #775 Épp ezt mondom, hogy 60 lap a maximum, de kivettem a landeket, és berakott 28-at így lett 72. Szerinte ez jó :D M1 megoldottam, átvariáltam az egészet, 20 land bőven jó, és megvan a 60 lap. -
#774 72? Minek annyi?
Nem értek a lovakhoz, de szerintem 60 teljesen jó. 20 föld, a többi meg amit szeretnél... -
Eisenberg #773 Lol berak 28 landet :D Indokolatlanul soknak tartom. Meg így a lapok száma 72 lesz... -
#772 #212 -
#771 Durván a pakli 1/3-a föld legyen, de egyébként ha bepakolod a lapokat a gép az ideális földmennyiséget a lapok alapján berakja neked. -
#770 Na a szerver megint nem megy :(