Magic The Gathering: Arena

← ElőzőOldal 80 / 80

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jace 4. küldijét vagy 6x elrontottam, aztán végre sikerült millre rámenni szfinxxel... szerencsétlen 27 HP-ről abba döglött bele, hogy elfogyott a dekkje :-)

Ejj de élveztem! Ez kell nekem! :-)

Toltam HS questet is... hunter küldi volt, megvolt vagy 5 perc alatt a 40G, mivel a rankeden hunter és zoo van szarásig, mint mindig. Tsodálatos. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Na megvagyok a Chandra kampánnyal is - igazából 2 nehéz meccs van, Liliana 4. és Chandra 2. pálya - és a Lili 4. sincs sehol a Chandra másodikhoz 😊 Az valami rettenetes, nagyon ki kell jönnie a dolgoknak, hogy ne daráljon be.

Most jön a pakliépítés, van már egy-két jó kis ritka lapom 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Lehet az lesz, mert ez a story mód a többi részben sem igazán volt nyerő számomra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dzsini
Csak a Gideon kampány "csal", ott minden leosztás fix, mindig ugyanazokat fogod te is húzni, és ő is. Az összes többinél ugyanúgy keveri neki is, neked is a paklit. A vesztett meccseim onnan jöttek, hogy neki nagyon kijöttek a dolgok, nekem meg nagyon nem - ettől eltekintve nem volt nehéz egyik sem. És azt te se gondolhatod, hogy idáig 16 pályából 15-nél csak szerencsés leosztások miatt nyertem.

Egyébként nem túl nehéz a feladvány: ha úgy érzed nem neked való a sztori mód, akkor hagyod. Nem kötelező. Ott van a battle mód (ízlés szerint AI vagy emberek ellen), ott is lehet bőven aranyat nyerni, a 4 kampány 4 boosterre valóját pikk-pakk összeszedheted onnan is ahelyett, hogy idegesítenéd magad.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sadface
Van a pakliban valami eldobatós lap, én kiéheztettem a kezét miközben próbáltam úgy támadni, hogy blokkolásnál mindig belehaljon a lénye(i) így sose blokkolt és szépen elvérzett.

I decide when I'm done.

Shep
Ezt mind értem de hiába tudom mit fog csinálni ha folyamatosan jobb lapjai vannak, ezért fos ez a széria, minden játékukba beleerőltetik ezt a hulladék story módot ahol nyomorék paklikkal kell szerencsétlenkedni egy csaló gép ellen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor ezek szerint te már bemákoltad az elsőt. Tiszta HS érzés, nála mindig ott a counter, a varjúval le tudnám szedni a sárkányát de ahogy kinyomom egyből jön az x-et sebez a lényen varázslat, ha visszaveszem a temetőből akkor meg újra nyom rá valamit, folyamatosan nála van 3 azonnal kettőt sebző katona, az alapból -6, aztán mindig jön neki a 3 lapot húzok 3at sérülök az már ugye 9, a sárkánya mivel repül nem tudom leszedni de ha mégis akkor jön helyette 2 másik és vége is a mókának ,csak idő kérdése.

Dzsini
Chandrának most kezdtem neki, Liliana 4. pályán kívül eddig nem volt olyan, ami ne sikerült volna maximum harmadik próbálkozásra, de inkább elsőre. Nem nehezek, csak ismerni kell a pakli erősségét és tudni, hogy az ellenféllel mit kell kezdeni (lerohanni, beállni védekezni és idővel visszaütni, Jace-nél ledarálni a lapjait, stb.)

Plusz a gép buta, és nem szeret lényt veszteni - ezt meg ki lehet használni, a Nissa kampányban főleg.

sadface
Engem most a másik szivat azokkal a 2/4-es tigrissel 😄

I decide when I'm done.

Shep
Ez nem igaz, semmit nem tudok csinálni és szarrá szed a sebző varázslataival, lényeivel, miért kell a story módba ilyen fos deckkeket összeállítaniuk? Minden részben ez van, hihetetlen ,hogy nem fejlődnek sehova. Közben nézem yt-on, hát valahogy nem olyan szar lapokat kap a gyerek mint, én folyamatosan.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.01. 10:58:00

Shep
Gyanítom megint az van ,mint az összes eddigi részben a kampányban ,hogy ha nem sikerül kifogni azt a leosztást amikor neki gyengén jön a lapja, nem tudsz nyerni, jó lenne már túl lenni ezen a hülye story módon ,hogy nyomathassak normális meccseket, de hát kell az arany.

Dzsini
Liliana pedig nem olyan nehéz (kivéve a negyedik pályát, az nyűgös 😊 ) - a fekete szín (szemben a fehérrel, amit megismertetek már) nem fél attól, hogy a lényei elpusztulnak, a graveyard egy hasznos forrás, nem kuka. A kis rothadó goblin elintéz egy 2/2-es lényt is, a Gravedigger kihozza a temetőből ha odakerült... bátran fel lehet áldozni bármit, ha épp úgy alakul, majd visszajön, vissza lehet hozni valami módon. Nyugodtan bele lehet támadni azonos erejű ellenfélbe is, te vissza tudod hozni az elhullott zombikat, ő viszont nem, érdemes belemenni 1-1 veszteségekbe.

Minden alapszín más gondolkodást igényel, a többi kampány nem működik olyan egyszerűen, mint a fehér apró lények hordája, amit Gideonnál megtanított a játék.

Magic Duels Androidra nem lesz egyelőre, iOS, PC, PS4 és XboxOne verziók vannak-lesznek.
Androidra csak régebbiek vannak, igaz azokkal is el lehet lenni fizetés nélkül egy ideig.

sadface
Én sem bírom megcsinálni. 😞

I decide when I'm done.

Shep
Lilianaval sikerült már valakinek az első meccset megnyerni, folyamatosan szarrá szívat a rögtön sebző lényeivel varázslataival.

sadface
Alma
Droidra ezt találtam. és az oldaluk alapján jön konzolra is.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.31. 21:33:52

I decide when I'm done.

dave9004
mobilra mikor lesz?
sadface
Áruházi oldal:

Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.31. 20:57:15

I decide when I'm done.

← ElőzőOldal 80 / 80