Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ejj de élveztem! Ez kell nekem! :-)
Toltam HS questet is... hunter küldi volt, megvolt vagy 5 perc alatt a 40G, mivel a rankeden hunter és zoo van szarásig, mint mindig. Tsodálatos. -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most jön a pakliépítés, van már egy-két jó kis ritka lapom 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként nem túl nehéz a feladvány: ha úgy érzed nem neked való a sztori mód, akkor hagyod. Nem kötelező. Ott van a battle mód (ízlés szerint AI vagy emberek ellen), ott is lehet bőven aranyat nyerni, a 4 kampány 4 boosterre valóját pikk-pakk összeszedheted onnan is ahelyett, hogy idegesítenéd magad.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I decide when I'm done.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Plusz a gép buta, és nem szeret lényt veszteni - ezt meg ki lehet használni, a Nissa kampányban főleg.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.01. 10:58:00
Minden alapszín más gondolkodást igényel, a többi kampány nem működik olyan egyszerűen, mint a fehér apró lények hordája, amit Gideonnál megtanított a játék.
Magic Duels Androidra nem lesz egyelőre, iOS, PC, PS4 és XboxOne verziók vannak-lesznek.
Androidra csak régebbiek vannak, igaz azokkal is el lehet lenni fizetés nélkül egy ideig.
Droidra ezt találtam. és az oldaluk alapján jön konzolra is.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.31. 21:33:52
I decide when I'm done.
I decide when I'm done.