5896
-
#685 -
#684 Ja értelek.
Hát most nem kibaszásból, de én a preordereknek ahogy lehetséges elérhetővé tenném a játékot.
Kifizettük, miért lenen nagy kérés ha működik a cucc már hogy megkapjuk?
Azt majd az adott gamer eldönti hogy vár-e a peccsre vagy nem.
Nincs igazam? -
Bandicoot #683 Szomorú,de napjainkban jó. Amilyen állapotban kiadnak egy egy játékot....
Viszont alapesetben ha nem kellene patchelgetni,idegesítő..Én is hetek óta szinte csak ez az egyetlen hely ahova be-be nézek nehogy spoilerbe fussak vagy bármibe. Kibírtam hónapokig hogy 2 azaz 2 videót nézzek meg azt is csak beletekergetve + a héten ezt az április 1-i mókavideót,de ennyi. A rohadékok tolhatják meg speedrunolhatnak mire mi kézbe kapjuk - de tény legalább egy jócskán javított változatot kapunk.
Ami engem érdekelt információ,az szinte csak az hogy Dark Souls játékot kapunk,vagy erősen könnyített átlagjátékot. Az első videó amit ann megéztem eltántorított, ugrált-gurult benne a főhős mintha súlytalan lenne, sosem fáradna el...Nagyon gagyinak tünt, akkor el is vesztettek. Aztán nagyjából 1-1.5 hónapja a ps4 fórumba kitett valaki egy videót belenéztem újra. Meggyőzött 100%-osan cirka 1 perc alatt hogy ez KELL.Azóta max olvasom itt az infómorzsákat amik spoiler nélkül elmondják hogy sikerült a cucc,illetve megnéztem ezt a kis régiesre vágott videt. Mindenhol letiltottam a DS forrásokat főként facebookon. :) -
#682 de elvileg akkor csak mondom jó lenne ha ez lenne a nagy bejelentés hogy előre hozzák holnapra és kiadják :D -
#681 Nem kedden? -
#680 én azért még mindig bízok abban hogy holnap OUT lesz midnenhol :D és elkezdhetjük végre xd -
#679 De ez jó szerintem nem? Inkább kezdek minnél jobb állapotban egy játékot. :) -
Bandicoot #678 NÁLUNK nincs kint,de amúgy kint van "otthon"... Namármost otthon már patchelgették is. Tényleg mire mi kapjuk már 1.03 lesz (ha nem 1.04..:D). Simán lehet hogy lévén kintvan pár hete bejelentik az első dlc-t....
-
#677 Hát asszem nem kell ecsetelnem hogy hacsak nem az fps miatt, nem vesztetek semmit a platformválasztáskor! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 00:11:38 -
#676 Tudom "de"....:DD -
#675 nemtudom mti akarsz ezzel de japánban megjelent több hete szóval kész :D kint van.lehet dlc lesz a bejelentés de szerintem nem.a legvalószínűbb ha előrébb hozzák a megjelenést és holnap elérhető lesz midnenre .ez a leglogikusabb a dlc-hez korán van még azért más pedig nem jut eszembe.kinek mi a tippje?volt már ilyen azthiszem hogy előrébb hoztak valami megjelenést így. -
#674 "csak" "japánban" "kint" "van"......:D -
#673 de csak nem itt japánba kint van :D -
#672 Nincsen kint. :) -
Bandicoot #671 Bejelentik az első dlc-t most hogy 3 hete kinnvan a cucc... -
#670 na ja :D tuti azzal is így játszana xd és én se értem mitől vicces vagy jó ez valakinek:) -
#669 Én tippelek....
A fejlesztők speedrun-ba megdöntötték a mostani rekordot. :DDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.07. 22:05:02 -
#668 We have some big #DarkSouls news tomorrow - stay tuned!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.07. 22:02:54 -
Bandicoot #667 És valami rettenetesen túljátszott,nem is értem mitől vicces ez egyeseknek...
Vr Pistike még a super marioban is megijedne ordítva....Hiteles. -
#666 erőltetett.túljátszott szarság az egész.ordítanak visítanak káromkodnak feleslegesen.szar .nézhetetlen -
#665 Amúgy aki sokat akar szopni DS3ba csináljon caster buildet. Ahogy hallom jó gyenge lett és az str-es 2h build viszi a pálmát -
#664 Hát asszem ez elég egyértelmű. -
Bandicoot #663 Ugyan így vagyok vele, nem is értem honnan a zseton meg egyáltalán minek kldözgetnek nekik tesztelni cuccokat.
Erőltetett gyökérség az egész. -
#662 Viszonylag ők nézhetők amúgy a magyar youtube emberek között. -
#661 Csak én nem értem a lényegét? :D -
#660 Látod így kell felfogni...".namindegy" :D -
#659 Hivatalos DS twitter rakta ki beszarás :D -
#658 amúgy belenéztem ebbe a szarba.hát visítanak mint valami kurva mikor segbebasszák midnen szartól majdnem szörnyet halnak.majd kiesik a pocok szeme meg majd beszarik xd ezt valaki szereti?van igény ezekere? ők jófejek igazi gamerek vagy mi a fasz ?:D -
#657 Áh állítólag a comicról van szó, bleh -.- -
#656 lehet hogy holnap kijön mindenhol mindenre :D vagy első dlc bejelentés xd -
#655 nemaz .csak kicsit kurvára idegesítő.na mindegy:) -
#654 Bandai Namco UK
@BandaiNamcoUK
We have some big #DarkSouls news tomorrow - stay tuned!
Hmmm
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.07. 20:48:43 -
#653 Sőtt még 1000 tesztelő is végigvitte, meg az egész from software, meg a családtagjaik....most akkor nehogy nekem megvedd utólag a játékot, mert nem ér már annyit. :D -
#652 sajnos én is így érzem.és kurvára zavar.már annyian végigvitték és annyiszor ahányszor már akarták . -
#651 fu de utálom ezt a 2 patkányt.a dagadék tényleg úgy néz ki mint egy dagadt hörcsög.hányok. -
#650 Nálam jobban senki nem szereti a DS3-at. :D
-
#649 Mondom én, hogy 1.03 lesz mire ideér hozzánk, mert japán verziót ma patchelik. -
#648 És akkor mivan, szard le. :) -
#647 Amúgy olyan gáz ez. Olyan érzésem van, mintha már lemaradtam volna róla, mert már rengetegen végigtolták meg kint van majdnem 3 hete ha úgy nézzük... -
#646 Már magyarok is megkapták. :| TheVR
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.07. 20:11:24