5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #645
    3x-4x?
    Ja a Ryse esetében lehet. :D

És ha nem is kell túl sok ész hogy végigfusson?
    Miért is baj?
    Mennyi cuccosa meg itemek meg extrák lettek meg a csávónak az a kb 2 óra alatt? Semmit, látta a játék felétse? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.07. 19:15:53
  • MerlinW
    Ahhoz, hogy speedrun-t tudj futni ilyen idővel, ahhoz minimum 3-4x alaposan ki kell vesézned a játékot. Szerintem semmi gond ezzel.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.07. 19:07:31
  • darkSectorxxx #643
    Nálad nem lehet tudni. :)
  • Bandicoot
    Aludj egyet, pihend ki magad, majd olvasd el azt a mondatot mégegyszer. És ha még mindig úgy érzed hogy lemondom továbbá molotovot dobok ma este a From székházra akkor keress rá az irónia szóra a neten.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.07. 16:07:32
  • darkSectorxxx #641
    Miért mondod le,
    Mert végig lehet rohanni egy játékon?

BB-be mennyi volt a speedrun?
    Biztos nem 500 óra amennyit én játszottam vele.
  • Myselor
    én a második résszel kezdtem és több óra alatt jutottam el a last giantig.majd kezdtem újra mert fogalmam se volt mit csináltam és azthittem nem töltődik vissza az estus,ezért újra kezdtem.de nembaj utána már lenyomtam olyan 80óra alatt :D azóta pár óra alatt letudom nem siete de nem is pöcsölgetve.jó párszor túl vagyok midnkettő részen már.szerintem ez a rész nem lesz olyan nehéz így:)
  • partizan182
    Ne is mond, BB launch, 5 teljes órát (!!!) szaroztam mire Cleric Beasting eljutottam. Nagy része az első (farkaségetős) kis mobnál telt.

Úgy hogy előtte az összes souls kipörgött, DS1 SL15-ön is (Parish/Depths alja rohadék invade-karakter, jajj de imádtam).
  • partizan182
    Lehet hogy elaludtam, de mikó lett a speedrunning community-ből gaming rákfenéje ősellenség? Mi a baj velük? Miért gond ha nekik már az alapjáték lepkefing és új challenge-re vágynak benne? Kinek ártanak?
  • Tatyla
    Szerintem én már az első moboknál fel fogok borulni vagy 100x mint a húgyos vödör, és már el szaladt három óra :D
  • Ulthane
    Fasznak játszik az ilyen. Ez nem játék, ez teljesítménypróba. Arra meg ott van a Mount Everest.

Idióta.
  • Kandurex
    nem is kell,

fel kelsz fél 7 -kor és még beérsz 8 -ra dolgozni/tanulni, ennyi
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.07. 10:46:06
  • TDC Geronimo
    jaja ki se veszek szabit én se, ha ilyen hamar lehet vele végezni
  • Tatyla
    Még jó hogy csak egy nap leszek szabin ha ilyen gyorsan le lehet zavarni [/idióta]
  • partizan182
    Csókolom, a speedrunnerek kívülről tudják a játékot, sokkal jobban mint te vagy én bármikor is megismerhetnénk. Nyilván nem az első run volt 80 perc, ugyanolyan challenge mint bármi más (sl1, naked, noshield, noestus etc.).

taku_muzine húszórájához meg: ki tudja az optional helyekből mennyivel találkozott egyáltalán, ha az ember nagyon akarja BB-ben is megvan a stáblista összesen 7 db boss-ból.

Még öt nap... Még öt nap... Még öt nap...
  • Bandicoot
    Este lemondom a collectors-t és megy a molotov a from székházra!!!
    Vágottszemű paprikajancsi biztos nagy élmény volt a játék - sosem értem meg az ilyen embereket minek játszanak. Darálnak hogy verjék a mellüket az időre de állítom egy helyszínt vagy lényt nem tud felidézni korrektül.
  • darkSectorxxx #630
    "A végigjátszásait taku_muzine néven megosztó gamer ugyanis nemrég egy óra huszonhárom perc tizennyolc másodperc alatt jutott el a stáblistáig bármiféle bug vagy glitch kihasználása nélkül, de elmondása szerint közel sem volt hibátlan a játéka. Így szerinte nyolcvan percen belül simán végig lehet vinni a Dark Souls III-at, de ha sikerül rövidítéseket találniuk a speedrunnereknek, akár egy óra alá is lenyomhatják ezt az időt. "

:D
  • darkSectorxxx #629
    Én is büszke vagyok rád :)
  • Myselor
    mert egyszerűen nembírok magammal.időközben végignyomtam a dark souls2-t is .meg midnen de hát felbasz hogy még 6nap :D és na.igazából nemvagyok spoiler érzékeny mint itt sokan.de azért mindent én se nézek meg :)
  • TDC Geronimo
    Miééért nézted meg? :(

Én már már büszke vagyok magamra, hogy így bírom :D
  • darkSectorxxx #626
    Ettől még lehet jo gém....:)
  • Myselor
    ez lehetséges volt eddig is max kicsivel több idő volt a többiben:) nem hiszem amúgy hogy aggódni kellene bármi miatt.olyat láttam ma a játékból hogy majdnem befostam.de nem spoilerezek,magamnak se akarok már többet.de hát még mindig 6nap
  • Kandurex
    Nem tudom, de biztos. Ign vagy hol olvastam, nem spoilerezem el.
  • darkSectorxxx #623
    Elfutnak a szörnyek mellett ezt a régiben is lehetett nem?
  • TDC Geronimo
    Preorder cancelled :(
  • Kandurex
    Na már egy óra körül járnak a speed runnerek...jah és egyetlen bugot sem használnak ki. És leverik az összes bosst is.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.06. 21:58:04
  • TDC Geronimo
    HNGGG várhatok megjelenés napjáig mire leszedhetem :(
  • Tatyla
  • Myselor
    túl sok
  • TDC Geronimo
    1 hét -.-
  • Bandicoot

• darkSectorxxx #615
    <3 :D
  • Myselor
    tudtam hogy szeretsz
  • darkSectorxxx #613
    Puff neki, Én megöllek egyszer! :D
  • Myselor
    mit figyelsz te?mész és ütsz :"DD
  • darkSectorxxx #611
    Nem figyeltem ennyire.
  • darkSectorxxx #610
    :D

Sebaj majd ma ha hazaérsz, én is előről kezdem! :D
  • Ulthane
    Reggel elindítottam, csak az a kurva box negyed órán keresztül frissítette magát, így utána csak a menüig jutottam, de már nem indítottam el.
  • Myselor
    hát nem láttad?vannak olyan ellenfelek.amik összevissza ugrálnak folyamaotsan olyan agresszív állatok.
  • darkSectorxxx #607
    Mire gondolsz? :)
  • Myselor
    hát kinek mi:) én teljesen nemvagyok kibékülve az összevissza pattogó szarságtól xd