11630
-
Nikknev #212 Elöttem van ahogy "barátunk" meglát egy fedetlen keblet esetleg a Fallout 4-ben keresztet vet és telibevágja a gépét szenteltvízzel.... Mert az ilyesmi nem valóóó!!..... -
#211 Ja. Jár mellé egy ingyen Witcher 3, jó sok szexszel... :D -
#210 :DDD -
Nikknev #209 http://sg.hu/forum/uzenet/1433337957/188 -
#208 70 új komment? Mi történt? Megjelent? :D -
#207 Illetve amit még fejlesztenék: vad kutyákat ne kelljen megölni, ha közel megyek NV-ban támadnak de ez sem minden esetben van így a valóságban, ráadásul a legtöbb esetben egy határozott és kellően hangos fellépéssel, megfelelő testbeszéddel szépen el lehet zavarni a legtöbb kutyát (kivéve ha súlyosan beteg, veszett, vagy eleve erre kondícionált őrkutya).
Én raknék egy special move-t a játékba, egy ilyen "shout"-ot ami vérontás nélkül megoldhat ilyen helyzeteket. (meg lehet vele ilyesztgetni a gyerekeket, öregeket stb) :D
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.06.12. 18:59:20 -
#206 NV-ben igen. Meg mivel két companiont vihettél és ott volt a robot a radar miatt, Boon meg mint lövész igen jó páros volt, így a kuttynak nem sok hely maradt. -
#205 én nem emlékszem,véglegesen megtudott halni?mondjuk bizonyos nehézségen tudom hogy más companion is.de a kutyát nem nagyon vágom nemsokat vittem én magammal asszem
-
#204 Én a kutyát úgy oldanám meg mint pet nem mint follower.
A New Vegasban is fájt amikor kilőtték, nem szeretem a kutyahalált.
Nem kell hogy beavatkozzon a harcba, bújjon el, stb. csak ne legyen baja!
Viszont ha csak úgy szeled át a sivatagot kifejezetten hangulatos ha ott ballag melletted egy négylábú csendes társ. :) -
Fernandooo #203 Válaszoltam volna, de inkább nem. Megkaptad ami járt, részemről ennyi. -
Nikknev #202 Te beszélsz tolerálásról, akkor te meg toleráld hogy egy rpg-t egy rpg-hez hasonlítgatnak. Ennyi. Nem kell ebből a topikból is project cars topikot csinálni,és minden egyes kommentre amiben akárcsak egy hajszálnyi negatívum is éri az aktuális játékot rögtön hangzó szájjal fröcsögni. Marhára unalmas,ahogyan a Pcars topikban is az volt hogy mást se látni csak Fernandooo....Fernandooo....Fernandooo....És a Hsz-ek színe java valami flém vagy kritika azokkal szemben akik bármit is írni mernek ami a játékkal kapcsolatban cinkes....
Majd akkor ugass toleranciáról amikor TE képes leszel rá,mert idáig erre képtelen voltál. -
karajjj #201 Konkrétan a főszál egy nagy nyomozás fater után. -
Fernandooo #200 Végül is a Fallout 3-ban is volt egyfajta nyomozás, amikor ki kellett derítenünk az android személyét. És hát majdnem végig nyomoztunk az apánk után. -
#198 nem feltétlenül szar,de mindenképpen jó dolog,és mint írta maala is a régebbi falloutokban volt olyan és nagyszerű volt :) na mindegy -
Fernandooo #197 Ha a Witcher 3-ban van nyomozás, akkor a Fallout 4-ben is lennie kell, különben szar. Rendkívül innovatív lenne, igen. -
#196 na igen,de ugye mondom csak a 3 és az NV-ről beszéltem.hiányzik ez a nyomozásos dolog ami ugye a witcher 3ban megvan :D barátunk kedvenc témája megint de hát na -
#195 Azért anno a Fallout 2-ben volt nyomozós küldetés, nem egy, és nem is voltak rosszak... A FO 3-ból ez kiesett, de ugye akkor váltottak OWRPG stílusra... Remélhetőleg most ötvözik a 2 és a 3, no meg a NV jó tulajdonságait, és lesz hadd-el-hadd. :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.12. 14:59:03 -
Fernandooo #194 A Fallout-brand bebizonyította, hogy mindeféle másolás és útkeresés nélkül is jó úton halad, nincs szüksége semmiféle irányadásra sem technológia, sem rendszerszinten. Ez a széria működőképesnek bizonyult, és folyamatosan fejlődik Witcher nélkül is. Ráadásul még azt sem tudhatod, hogy az új rész miben mutat majd újdonságot, eleve predesztinálod, hogy márpedig mindenben elmarad majd az elvárásoktól. Ez csak szerintem nincs rendben?
A leereszkedő hangnemet pedig a haverjaidnak az Andrássyn azon a bizonyos jeles napon, de ne nekem, ha lehet, capisce? -
Fernandooo #193 Hát ez már csak egy ilyen világ, ja. -
#192 Mégegyszer mondom, lassan, hogy megértsd. Itt most technológiáról van szó, megoldásokról, rendszerekről és alrendszerekről, amelyek területén egy 2015-ben megjelent játék UTAT tudott mutatni a műfaj jövőjét illetően. Nem korszakalkotó az sem, de a jelenlegi trendeknél előremutatóbb és talán követendő példa lehet. Hogy ezt a játékot hogy hívják, ki a főszereplője, hány nőt dugott meg, mennyi, számodra elfogadhatatlan fedetlen kebel tűnik fel benne, vagy milyen hosszú, hol játszódik, mi a sztorija, stb. az most TELJESEN MINDEGY ÉS NEM LÉNYEGES. Ezt értsd már meg, és ne a böszmeségedeit (sic!) szajkózd, azt hagyd meg az elvtársaidnak!
Ha a sztorit nézzük, a főszereplőt, a megdugható nők számát, a világ felépítését, vagy bármi, ami már a Witcher 3-ről és a Fallout franchiseról szólna, akkor azt a legnagyobb faszság összehasonlítani, hiszen az egyik körte, a másik egy alma. De, mint technika és mint rendszer, óhatatlanul is megfordul az ember fejében, hogy mit szeretne viszont látni, mi számára a jelenlegi etalon, stb. Ennek birtokában, vagy ennek hiányában nem lesz jobb vagy rosszabb a játék, hiszen annyi mindenen múlik, hogy azt lehetetlen felsorolni.
Capisce? -
#191 nem belőlem van mégis elege mindenkinek ^^ -
Fernandooo #190 Senkit nem küldtem el az anyjába (vagyis most már hazudsz is), egyelőre te személyeskedsz itt folytatólagos jelleggel. -
Fernandooo #189 Személyeskedsz ( annyira buta vagy hogy az hihetetlen) és kinyilatkoztatsz (a küldetések,és a mellék küldetések is sokkal érdekesebbek mint a falloutban lévő összes), és én vagyok a buta. :D Mintha valamiféle jogos felhatalmazásod lenne mindenki nevében beszélni. :D Szerintem meg sokan vannak úgy, hogy szerintük márpedig jobb és élvezetesebb a Fallout-széria, mint a Witcher a látensbuzi főhősével együtt. Tudod, ez szubjektív, mindenki másként éli meg és értékeli. Ennél fogva az olyaféle kinyilatkoztatások, amiket te teszel, rendkívüli módon ostobák.
(Próbálj meg helyesen írni és normálisan központozni, mert ez így, ebben a formában rémesen kisiskolás szint és jobb lenne, ha kényelmesen el tudnám olvasni amit körmölsz, nem kellene magamban normálisan újra fogalmaznom a mondandódat.)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.12. 14:37:21 -
#188 dehogy,csak fernandooo barátunk szeret vitatkozni és mindenkit elküldeni az anyjába aki nem a fallout 4ről beszél xd -
#187 annyira buta vagy hogy az hihetetlen,látod aki játszott a witcher 3-al (tudom ez a kedvenc témád :D )az tudja hogy milyenek benne a a küldetések,és a mellék küldetések is sokkal érdekesebbek mint a falloutban lévő összes .mivel ugye ebben a játékban is nagy szerepe van a történetnek azért nem ártana ezt jól összehozni,a 3ban és a vegasban se sikerült szerintem túl jól. a mellékszálakról ne is beszéljünk.van az a játék amit most mi megismertünk és amiről te szart se tudsz,mi azt várjuk el hogy hozzon valami hasonló szintet,visszatekintve nagyon szegényes volt ebben az elmúlt 2 rész.próbálok bizakodni hinni benne hogy valami jót összehoznak mi csak erről beszélünk .de mivel te nem tudsz semmit róla és le is szarod,csak magyarázni tudsz és zavar minden ami nem csak a fallout 4,de hát mivel még nem tudunk sokat róla nem is lehet miről beszélni vele kapcsolatosan -
kissssss #186 30 új hsz?? kiszivárgott valami infó? -
Fernandooo #185 A Fallout 4-nek nem kell követnie a Witchert semmiben (pláne nem felnőnie ahhoz), teljesen önálló brand, önálló jellegzetességekkel, vagyis csak és kizárólag az előző részeit kell felülmúlnia. Pont. (182-es hsz értelmi töltet hiányában ignorálva.)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.12. 14:26:08 -
#184 De kurva unalmas mar a faszsagaidat olvasni.
Akkor mar sokkal inkabb johet a W3 osszehasonlitgatas, ami az eddig keszult egyik legjobb jatek.Ugyhogy mint hivatkozasi alap, avagy osszehasonlitas akarmelyik hasonlo stilusu akcio/rpg-vel siman megallja a helyet.
Sot ennel relevansabb peldat nem is tudok felhozni ha arrol van szo hogy ki mit szeretne latni az uj Fallout-ban, mi az ami eddig hianyzott, mi az amitol tenyleg melto lesz a sorozat eddigi reszeihez.Esetleg hogy mitol mutathatna egy olyan szintu fejlodest mint amire a Witcher kepes volt.Mitol valhatna egy olyan mestermuve amire az emlitett jatek, mi a titka annak hogy 2-3 hetig alig akarj felkelni a gep elol mert ugy bevonz a vilag.
Tevedes ne essek, nem csak a Fallout, de az osszes eddigi szerepjatek szeria fejlesztoi elgondolkodhatnak ezeken a kerdeseken.Csak hat most epp itt ulunk, tortenetesen egy olyan jatek topikjaban amit lassan 20 eve imadunk es csak remelni tudjuk hogy fel fog noni az igenyeinkhez.Amiket nagyban az altalad oly gyulolt jatek emelt ilyen magasra.
-
DantesHUN #183 -
#182 Ezért lenne jó egy XCOM2-höz hasonló Rewind trailer, amiben a fejlesztőkkel együtt megy végig a traileren egy újságíró. De jó is lenne. :) Hátha a mostani E3-as anyagokhoz már készülni fog egy.
#172: Sok sikert a jelentgetéshez. Én inkább nem süllyedek hozzád hasonlóan le a továbbiakban egy öt éves érzelmi és értelmi szintjére, ezért elköszönök tőled. Viszlát.
#176: Nem nagyon foglalkozott sohasem amerikán kívüli területekkel a FO világa, amit nem is csodálok. A technika halálával gyakorlatilag meg is szűnt a lehetőség a kontinensek közti átjárásra. Az első 2 rész kézikönyve - amiben pedig volt bőven háttéranyag a világról, mintha egy Vault-ban készült történelemkönyvet olvastál volna - sem foglalkozott Eu-val. Kínával is főleg a 3. részben kezdtek el foglalkozni (no meg a 2. részben San Fransisco-ban - bár az inkább Japán volt), de hogy ez azt is jelentette-e, hogy Kína magába olvasztotta-e az európai kontinenst is, az emlékeim szerint nem derült ki.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.12. 14:13:47 -
Fernandooo #181 Hogyne. Kérsz zsebkendőt a behányás után, vagy visszanyalogatod? -
DantesHUN #180 Szerintem azért vitatkoznak veled, mert hülyeségeket beszélsz, de mivel a F4 topic-ja , felesleges lenne kifejteni, hogy miért beszélsz hülyeséget. -
Fernandooo #179 Amint a Fallout 4-ről lesz szó, máris nem lesz bajom semmivel. -
Fernandooo #178 A téma úgy lett belengetve, hogy ezt a kifogásomat emeltem egy, számomra semmit nem érő műfajban elhelyezett játékról, a Fallout 4 topicban. Elkezdtétek itt a messzemenő következtetéseket levonni, hogy "fú, hát négy képből és egy trailerből megmondom, hogy sehol nem lesz a Fallout 4 a Witcher 3-hoz képest", és ekkor jegyeztem meg, hogy a saját értékrendem szerint a Witcher 3 egy közönségeskedő alja cucc és egyébként sincs értelme az összehasolítgatásoknak. Még mindig a Fallout 4 topicban sajnos. Aztán ugye tovább folytatódott a nézeteltérés arról, hogy vajon érdemes-e egyrészt összehasonlítani 4 képet és egy trailert egy már megjelent játékkal, illetve érdemes-e szétoffolni a topicot - többnyire a Witcher 3 javára -, aminek az a neve, hogy Fallout 4.
Szerintem meg nincs helye sem az összehasonlítgatásnak, sem az offolásnak, és ennek a véleményemnek a rendelkezésemre álló lehetőségek keretein belül hangot is adok. Tudom, hogy nem tetszik, de kénytelen leszel tolerálni.
Ideológiai alapokról meg szerintem ne beszélj nekem a szerencsére bukott, súlyosan kártékony, és a szóhasználatoddal élve nonszensz liberális felfogással...
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.12. 14:06:34 -
#177 egyedül téged zavar itt mindenféle gondolkodás találgatás stb.neked bajod van mindennel. -
#176 innen
The total number of vaults is a government secret and has been lost; there were the aforementioned "public" vaults, which numbered 122 and an undisclosed number of "private" vaults. Information on whether Vault-Tec was an international corporation or strictly U.S. based, cannot be released due to Vault-Tec and United States federal regulations. That said, Vault-Tec seems to have constructed some vaults in Canada. In a letter sent to a rejected D.C citizen the company offered to provide a list of "Vault-Tec facilities with available accommodations, in exciting locales such as Oklahoma and newly-annexed Canada."
Of the 122 known public vaults, only 17 were control, meaning that only 17 were made to public expectations. All others were designed to include a social experiment, sometimes with a select few of the inhabitants observing the occupants.
Tehát nyilvánosan 122 vault épült az Egyesült Államok területén - a Vault-Tec által.
Más kontinensekkel kapcsolatban felmerül, hogy volt-e ilyen cég, amelyik készült hasonlókkal, készítettek-e menedékeket. -
#175 Erőtlen próbálkozásod céltalan...
Mindenki érette, hogy technikai dolgokról beszélünk, a 2015-ben megjelent és a műfajnak irányt mutató produkcióról, amelyet pont leszar mindenki, hogy Spongyabob ADventurenek hívnak, Witcher 3-nak, vagy "A szex rossz, értem?"-nek. Csak te begőzöltél, elkezdted a (z ideológiai alapokat sem nélkülöző) mantrádat nyomatni, aminek semmi helye itt a topikban. És még neked áll feljebb... nonszensz.
Adott egy jelenlegi mérce, egy friss példa, ami mutatja, hogy 2015-ben hol tart a műfaj. Van pár viszonyítási pontunk 2010-től kezdve, majdnem minden évre vonatkozóan. A kérdés az, hogy ezt a jelenlegi szintet, amit idén kaptunk megugorják e az idén megjelenő játékok, vagy nem. -
Fernandooo #174 Továbbra is védeni fogom az álláspontomat. Majd ha a másik fél befejezte, én is befejezem. Ennyi a sztori. -
karajjj #173 Haggyadmármagadlégyszíves!
Kezd unalmas lenni már! -
Fernandooo #172 Szerintem szembesülni fogsz te azzal, hogy sem nem szokom meg, sem nem szököm meg, ezzel nagyon gyorsan tisztában leszel. Erről egyébként most már külön gondoskodni fogok. És akkor innentől minden off jelentve lesz, úgy lehet itt szétverni a topicot. A 119-es egy válasz, nem önálló, mindentől független felvetés, de ha nem sikerül összefüggéseiben látnod a dolgokat, akkor talán van hová fejlődnöd.
Demonstrálom, hogy ne tudd ezt tovább csavarni:
"Válasz 'PiszkosFred' üzenetére (#113)"
Hoppácska. És hát a 113-as üzenetben a Witcherről volt szó. Hát ennyit erről. Érted, ugye? Válasz valamire. Önáló felvetés. Válasz valamire. Önálló felvetés. Sikerül a két dolgot megkülönböztetni egymástól, vagy tartsak róla felzárkóztató előadást?
És még mindig Fallout 4 topic.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.12. 13:49:19