11630
  • Myselor
    nem vitatkozni akarok veled.eleget játszottam a fallout 3al és a new vegassal is hogy tudjam,nem voltak egetverő fejlődések,újítások.itt most látszik főleg a grafikában,bár tényleg nagyon színes ami első körben feltűnt nem épp világvége hangulatot tükröz :D ami nem feltétlen rossz számomra,de a páncél a fegyverek,maradtak ugyanazok.gondolom lesznek újak.mindig van 1-2 új.mondom várjuk ki.de azért vedd észre te is hogy mindkettő fejlődik csak számodra ez a jobb ennyi :)
  • Fernandooo #50
    Nagyon egyszerű a megoldás képlete: Nem veszed meg. Hozzávetőleg senkit nem érdekel és ettől még vélhetően nagy siker lesz a Fallout 4. :)
  • Fernandooo #49
    Nézzük már meg, hol, mennyiszer főtt le a kávé. Fallout, a nagyon régieket nem számoljuk, szóval akkor Fallout 3 és New Vegas, kész, passz.

GTA III, Vice City, San Andreas, GTA IV és most az V.

Szerinted melyik az unalmasabb?

(És ha számolni akarod a régieket is, akkor is hasonló lesz a leosztás.)
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.03. 19:22:48
  • Myselor
    még jó hogy nem ismersz.legalább ugyanannyit játszottam azzal is mint a gta-val .én mindkettőt szeretem.és mindkettő más.újítanak a lényege pedig mindkettőnek ugyanaz marad,csak szebb és más helyszín.de te mégis csak az egyiket szarozod,nem én vagyok a hülye már bocs :)
  • CalebJoe
    Nem én ragadtam ki hanem egy neogaf-os és még sokan azon az állásponton vannak hogy ez a grafika ma már gyenge a piacon akár mennyi tartalom is lesz benne.
  • Fernandooo #46
    Te sem játszottál Fallout játékot 3 óránál tovább... Vagy ha mégis, akkor kevés voltál hozzá, de nyugodj meg, ez az a pont, ahonnét van hová fejlődni.
  • Myselor
    mér a fallout nem ugyanaz?ugyanazok a fegyverek,helyszín,más városokkal falvakkal.páncélok is ugyanaz.nagy hülyeséget mondtál .ez is csak szebb ha már így nézzük
  • Fernandooo #44
    Sikerült kiragadni a legrosszabb pillanatát a trailernek, gratulálok. Amúgy ha valaki grafikabuzi, az menjen efpéesezni, ez a játéksorozat soha nem a csiliviliről szólt.
  • Fernandooo #43
    Hát igen, a hozzávetőleg 4-5 óra alatt megunható GTA V a sokadik újramelegítéssel tényleg sokkal jobb. :D Részemről ezer Fallout játék, mint egy GTA, az egész sorozatot végig játszottam az V-öt kivéve (és ezt már nem is fogom), mindig pontosan ugyanaz, csak mindig szebb, nagyobb és raknak bele néhány parasztvakító minijátékot amitől húdetökjó. GTA III és Vice City még oké volt, ami utána jött, az már annyira repetitív fos, hogy az valami borzasztó... De az a király, hát hogyne. :D
  • CalebJoe
    Nem is tudom, nálam mindig a Bioware volt a nyerő és a most is bizonyított CD Projekt RED, de a régiek közül is inkább a Gothic-ot szerettem és pl. a Morrowind-et nem igazán.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.06.03. 18:56:39
  • TomStorm
    Attól függ milyen PC-d van.Egy biztos,konzollal csak óvatosan mostanában..
  • Systore #40
    majd visszamoddolod magadnak a kék/sárga filtert...
  • Árnyvadász
    GTA V és Witcher 3 után nagyon vártam mit alkot a Bethesda, elvégre ők voltak azok akik az open world játékok királyainak számítanak. De a trailer megnézése után csak azt tudom mondani: Voltak.
  • kissssss
    állítólag azért jobb mert valamilyen fotelon meg kanapén ülve/hátradőlve játszanak.
  • haxoror
    valahogy ez a trailer nekem túl zsúfoltnak meg színesnek tűnik
  • haxoror
    bethesda játékot csak pc-re éri meg, különben is, miért lenne a konzol kényelmesebb
  • CalebJoe
    hát úgy kb

• BoneDragon
    Igen, direkt 5 évvel ezelőtti motorral csinálták a videót...
  • AnarchoiD
    melelsleg majd E3 -on megmutatjak (nyilvan zart ajtok mogott, az ujsagirokbnak a grafikat es a mukodo jatekot, na majd AKKOR lehet valamifele kepet alkotni a grafikarol.. jelenleg ez nem tobb csak talalgatas)
  • tutituti
    radioaktív homok ment a szemembe :') hihetetlen módon várom.graf meg lehet bármilyen.a fallout1 is jó meg a wasteland,bár elég elolvasni csak ami a nevem alatt van :)
  • AnarchoiD
    A nagy dilemma az , hogy PC vagy XO ra vegyem ? (konzolon kenyelmesebb, de pc-n van moddolas.. ami sokat dob ra)
  • AnarchoiD

Semmi bay nincs a graffal, es akkor ne beszeljunk most arrol falloutban a sztori es a vilag elorebb valo a grafikanal..
  • TomStorm
    Nehogy már ezzel a grafikával gond legyen.Egyes helyek milyen szépek már és azok a természetes fények mint W3-nál!
    Meg egy új Fallout iszonyat kell nekem:)A pénzt ez a játék BIZTOS,hogy megéri majd
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.06.03. 17:16:10
  • Zozo0122 #28
    De igen, itt sajnos csak egy GTS250 szolgáltatja most a képet :D 4 játék van ezzel együtt amit ki akarok próbálni mostanában, csak gyenge hozzá a gépem, ha ez a szám 5-re nő, akkor indulok vásárolni
  • BoneDragon
    Ehhez nem fog kelleni új gép. :-)
  • Myselor
    a grafika szerintem sem annyira jó.de színesebb és élettel telibbnek tűnik,így a hangulat megvan.de az ugyanolyan fegyverek páncélok,hát kicsit azért újíthatnának már.nemtudom majd meglátjuk mozgásban hogy működik ez biztos lesz gameplay is az e3on
  • Systore #25
    jobban aggódok az animációk miatt igazából. ha a játék jó, akkor a grafikát meg tudom bocsátani.
  • Micsu
    nekem a new vegas jut eszembe róla, nekem jobban adta mint a 3 bár mind2őt szerettem
  • Zozo0122 #23
    Jól néz ez ki így is. :D Ideje új gépet venni. Megjelenés napjától kezdve 1 hónap szabadság, passzivált félév, felbérelek valakit aki hordja az ételt és kiviszi a kult, elnézéskérés minden rokontól/havertól, amiért 1 hónapos halaszthatatlan dolgom van, úgy kb. ennyi Amúgy árad a hangulat a trailerből :D
  • BoneDragon
    Az a grafika...meh
  • karajjj
    Hát ennek kb szerintem még semmi köze a végleges grafikához, de én így is elfogadnám, ha hozza a szokásos feelinget. Viszont a Wolfenstein alá egész ütős grafikát rittyentett legutóbb a Bethesda, szerintem jó lesz ez, várjuk meg a gameplayt!
  • Micsu
    grafban hoz egy közepes szintet, de legalább nem lesz hangos megjelenéskor a sajtó a visszafejlesztett grafkikától

sztem ez még a skyrim engine felupgradelve bár lehet tévedek

legyen tartalom, jó story és nem lesz gond

várós
  • Sheltem
    Én nem tudom, hogy grafikailag mennyire rossz, de hogy árad belőle a hangulat (hang nélkül néztem csak) az biztos.
  • Skypack
  • Kandurex
    van trailer,...az első perce kifejezetten gyenge grafikailag...
  • karajjj
    még semmi...
  • EFRM
    wat?
  • Sheltem
    Most nézzétek!

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.03. 16:06:26
  • EFRM
    please stand by
  • Micsu
    nanee :D