11630
  • Dzsini
    Pont erről van szó. Igen, lehet véleményed. Nekik is lehet. És ettől egyikőtök se lesz rosszabb ember, és nem kellene megszólni valakit azért, mert másképp, máshogy ítél meg valamit, mint te. Neked mi bajod lett attól, hogy ő egy szerinted semmitmondó videó alapján kritizált? Mi bajod lett volna attól, ha szó nélkül hagyod?

Mit érsz el azzal, ha megszólsz valakit, mert szerinted "15 éves vérpistike"? Neki nem lesz jobb, neked nem lesz jobb, cserébe viszont a másik személyével foglalkozol a játék helyett.

Neked rutinod van ebben, akkor lassan 10 éves SG pályafutásod alatt legyen abban is rutinod, hogy nem ugrasz minden gumicsontra (főleg nem azokra, amiket jól láthatóan provokációból dobnak).

Elnézést az offolásért, befejeztem. Van lent két jobb téma is.
  • karajjj
    Tudod, hogy mire értettem. Akinek van ebben rutinja már, az kivárja a gameplayt és utána mond véleményt. Ennek ellenére a többség egy összerenderelt semmitmondó videó láttán kritizálta és leírta már az első perctől kezdve a játékot. Persze lehet, hogy bennem van a hiba és a 15 éves vérpistiknek áll a világ, de ennyi erővel nekem pedig hagy legyen már más véleményem, mint nekik...
  • Dzsini
    Mintha az internet nem erről szólna :)
    Olyanok, akiknek valami nem tetszik voltak, vannak, lesznek. Olyan is lesz, aki ezeket a videókat kritizálja majd, és még ide is le fogja írni. Tessék tiszteletben tartani a pozitív és a negatív véleményeket is, és NEM az embert támadni, aki ezt esetleg leírja. (elsőre pl. nem "sok okos"-ozni azt, akinek más a véleménye, mint az enyém)
  • karajjj
    Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem megvettek kilóra. Ez úton szeretnék gratulálni a sok okosnak, aki egyetlen trailerből következtette ki, hogy egy rakás szar lesz a játék.
  • Although
    Próbáltam megtalálni ki felel a sztoriért, úgy néz ki továbbra is sokunk "kedvence", Emil Pagliarulo viszi a prímet. Nem találtam meg pontosan név szerint az írókat, de őt megtaláltam említve, és Todd kedvenc írója. Mindegy reméljük ezúttal a fallout 3-as formáját hozza és az elfogadható lesz szerintem. Nyilván az elitistáknak nem.
    Edit: Ha valaki megtalálná a listát az írókról, azt megköszönném. Elég nagy projektnek tűnik. Nem hiszem, hogy egyedül lenne író.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.15. 07:57:12
  • Although
    Emberünk feltett pár videot. Neve alatt lehet csemegézni. Valami előnye lesz, hogy beléptünk a konzolok új generációjának korába.
  • Although
    Van pár video a youtubon ha rákerestek. Gameplay a karakterkészítésről meg minden.
    Ha az ember téved az t el kell ismerni. Biztos voltam benne, hogy átveszik a skyrim harcrendszerét de nem egészen ez van.
    Ami látszik tényleg megnézték a New Vegast, bevették újra preceptiont és a fegyverkészítés is komolyabb lett mint a 3-ba. Marad az xp rendszer is talán. Alapvetően überelni akarják talán a new vegast ha jól látom. Meglátjuk milyen szintű sztorit dobnak össze. Látványosnak látványos lesz.
  • Maala
    Tyűű, mik lesznek itt. :) Erős lesz a körítés, az egyszer biztos. November 10, még egy időpont, amire emlékezni kell.
  • AnarchoiD
    Nagyon faja lesz ;) vegre azt epitesz sajat kuckonak amit akarsz , kb megneztek skyrimben milyen modokat tolnak az emberek, es beleepitettek F4 -be ;) nah 5 honap ;)
  • Dzsini
    Nem lesz itt baj.

(mivel streamről lopott, így nem a legjobb minőség)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.15. 05:50:36
  • haxoror
    Én lehet inkább korábban kelek és majd csak reggel nézem meg, ha szar lesz akkor úgyis mindegy, ha meg szuper lesz (és az lesz!) akkor meg úgy sem tudnék aludni utána az izgatottságtól viszont holnap meló van :/
  • PiszkosFred
    + meg egy "pici" :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.14. 17:58:40
  • AnarchoiD
    ami ugy kb hajnali 2 ora hetfon ;)
  • Although
    Twitch
    7 pm PT-től követhető aki nézni akarja.
  • Nikknev
    Ok :)
  • Although
    Ehem szerintem ennyi elég lesz már.
  • Nikknev
    Aha. Az én szubjektív besorolásom.
    Akárhány tesztet,review-t fórumot nézek MINDENHOL új etalonként emlegetik. És nem,nem a fiatalok hype-ja, főként hogy jóval idősebb korosztálynak szól,és lám még a legnagyobb fanyalgók is 100 órákat ölnek bele és imádják a hibái ellenére.
    Sandbox? Sandbox. Rpg? Rpg. Akkor ezen a vonalon összehasonlítható jópár dologban? Össze. Etalon? Etalon mindenhol elismerten és ismételten nem csak az én szubjektív véleményem szerint.

"A mérce az ami mindenki másnál is etalon"
    Pontosan éppen ezért számít a W3 mércének számtalan szempontból.:)

Ez van.
  • Although
    "More details are expected during Bethesda's E3 2015 press conference on June 14, 2015"
    Tehát ha ez igaz holnap okosabbak leszünk egy kicsivel.
  • Although
  • Although
    Feladom :)
    Mint látod írtam a magas eladási ár jót is jelenthet. Nem mintha akarnék bármiért is 60dodót fizetni.
    Nem hiszem, mivel ők rp-t akarnak csinálni, te meg jobb shootert vársz a Bethtől :)
    Kérdés az most esetleg nekünk is adnak valamit. 60 dodóba már beleférne :)
  • PiszkosFred
    Lesznek érdekességek. Pl az előrendelők kapnak egy dimenziók között utazó khajiit társ DLC-t :)

• Sir Cryalot
    "Nem egyről beszélünk. A witchernek kb.200 órás tartalma van ami az utolsó darabig minőség. Ez döntés kérdése kit akarunk kiszolgálni és mennyit adunk bele, mennyiért.
    Tomaszkiewicz a legelején világossá tette, látják mi a tendencia de ők mindig a sztori és karakterek mentén fognak vonulni.
    A Beth nem."

Ki lehet jelenteni ilyet elfogultság nélkül?

És ha a falloutból nem is a lengyelek elhivatottsága hiányzik hanem hogy jobb shooter legyen? Mondjuk a Rage hibái nélkül?

És ha attól lesz 10 millió helyett 15 meg 20 milliós példányszámuk akkor mi lesz a lengyelekkel? Elsárgulnak?
  • Sir Cryalot
    A mérce az ami mindenki másnál is etalon, hivatkozási alap, a Te szubjektív besorolásod viszont erre emlékeztet:

"rendszerezési kényszer: pl. listák, kimutatások, statisztikák öncélú készítése. "

http://hu.wikipedia.org/wiki/Obszessz%C3%ADv-kompulz%C3%ADv_megbeteged%C3%A9s
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.06.13. 19:41:24
  • Nikknev
    Nem fanyalgás. Mérce.
    Ez a witcher hype dumád meg....Loal...
  • Although
    Nem egyről beszélünk. A witchernek kb.200 órás tartalma van ami az utolsó darabig minőség. Ez döntés kérdése kit akarunk kiszolgálni és mennyit adunk bele, mennyiért.
    Tomaszkiewicz a legelején világossá tette, látják mi a tendencia de ők mindig a sztori és karakterek mentén fognak vonulni.
    A Beth nem. Hogy miért, az pro kontra hosszú lenne, bele lehetne számítani azt is a hardcore rp réteg már az oblivionnál is csak gyalázkodni tudott. De mindennek nincs jelentősége most. A hozzászólásod mutatja neked mi a prioritás. Nincs ezzel gond nekem és még jópár embernek, azzal együtt hogy mi vagyunk teljesen nyilvánvalóan a kisebbség, alapvetően nyilvánvaló mit jelent az rp számunkra mit jelentett és mit fog jelenteni. Én pontosan ugyanezt mondtam a skyrim megjelenése idején is. Mert amit láttam az a kis szótáram szerint nem az amit a műfaj jelent.
    Edit: És remélem most nem így lesz. Ennyi maradt.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.13. 18:57:21
  • Sir Cryalot
    De azért nem is egy Carmack a Bethesda hogy zsinórban elbaltázza a Doom4-et a közkedveltségért (vagy épp az F4-et), sőt, kiugróan sok a content, és elsősorban a sok content miatt feltűnően rosszak a klónozott animációk, én azt remélem hogy nem 15 framenek fog kinézni akcióban hanem a harmincból harmincnak, (ez ugye szöges ellentéte a Ragenek ami kinézett 60 frameből 60nak), F3-hoz képest már a 30nak kinézés is nagy előrelépés.

Nem sorolom be x ember kollektív munkáját, és főleg nem fanyalgok a sok content miatt ami közt értelemszerűen van gyengébb tartalom ,mert annak tulajdonképp az az ára.
  • Myselor
    értem.én minden megpróbáltam hogy belehet e jutni az ncr-hez de nem.yotuubeon is "véletlen" megölős volt és úgy megszerezhető a páncél és a fegyverük.nekem is így sikerült.másképp nem :)
  • Although
    Nem volt ilyen célom, és nem is volt ilyen játékom. volt szabad úszós, cézáros, és külső támogató az NCr-re :)
  • Myselor
    egyébként new vegasban el lehetett érni hogy bekerüljünk a rangerek közé és megkapjuk a promo képes ruhát?:D én nemtudtam .trükkel tudtam elérni .
  • Although
    Ha mindenképp akarok keresni pozitívumot akkor az a magas bekerülési ár. Ez jelentheti azt, hogy esetleg mégis lesz frakció rendszer a fallout NV-ből esetleg szerteágazó sztori hasonlóan ahhoz, tartalom nagy bejárható terület esetleg válaszolni akarnak a Bio kísérletére amit esetleg meg is tudnának ütni ha összekapják magukat. A witcher 3 az elérhetetlen, ha akarnák se menne. így nem is kell elvárni tőlük.
  • Although
    Teszik nem teszik lehet elvárása, az, hogy esetleg te egy vagy a "10 millió lelkes vásárlónak" az tiszteletben van tartva. Nekem is vannak elvárásaim csak tudom felesleges mert a piac a pénzről szól a profitról és ebben a Beth nagyon jó. De a minőség meg a mennyiség nem biztos, hogy fedi egymást. Én is örülnék ha esetleg lennének élő npc-k is és nem csak mászkálnék a világba. Én is szeretem a fallout világát nincsenek nagy elvárásaim max annyi ha lehet ezt ne süllyesszék a skyrim színvonalára, lássuk be erre kevés az esély mivel azzal nagyon jól kerestek. A witcher szerű játékkal megközelítőleg sem lehet ennyit keresni ez így van.
  • Sir Cryalot
    És vajon milyen formában huhognád el ezt a fanyalgást, ha azt feltételezzük hogy nem játszol épp a witcherrel, és nem lennél épp elfogult?

Gondolom azt a topicot meg úgy hízelegted teli ahogy ezt épp telibe-fanyalgod ...
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.06.13. 17:27:59
  • Nikknev
    Szerintem nagyban függ ez attól hogy ugyan olyan repetitív lesz-e vagy megközelítik-e más rpg-k színvonalát változatosságban.
  • Kandurex
    Ha a három nem jött be, akkor szinte biztos, hogy a négy sem fog!
  • Sir Cryalot
    -az is látványos hogy a fiatalabbjánál még mindig nem csengett le a witcher hype , és akiknél fennáll a helyzet (haha),ott "feltűnésmentesen" lehet zajt csapni meg "huhogni" hozzá ,lol
  • SLICK
    Csodálkozom, hogy a Fallout Tacticsot senki nem hozta még fel. Számomra pedig (mégha kicsit el is tér az 1. és 2. résztől) a legjobb, legélvezetesebb rész volt. Szeretnék egy hasonló 2. részt belőle. Ráadásul az ott szereplő Power Armor a kedvencem, ahogy megláttam a 4. rész trailerében a régi Armort már az utolsó szikrája is eltűnt belőlem, hogy kipróbáljam. Számomra a 3. rész hatalmas bukás volt, hamar beleuntam és semmi kiemelkedőt nem tudott nyújtani semmilyen téren, hogy odaszegezzen a monitorhoz. Pedig imádom a poszt-apokaliptikus világot.
    A másik dolog ami nem tetszett még a trailerében, hogy a Fallout világ epikus jelmondatát a "War. War never changes." -t, olyan semmilyen, fapofával bebüfögött stílusban építették a szövegbe, hogy semmi hidegrázás nem jött rám, amit azért úgy elvárnék egy ilyen univerzumnál.

Megnézem majd E3 után az infókat, videókat, képeket mindenesetre, de ahhoz nagyot kell durrantaniuk, hogy egy picit is érdekelni kezdjen a játék.
  • Nikknev
    Nekem 8,csak mókás hogy kábé 5-en szóltak rá hogy unalmas amit művel,jelentem erre én kaptam pontot,de nekem mindegy.:)
    Ugyan az lesz itt mint más topikokban ahol "lakó".
    -fav
  • kissssss
    remélem lesz benne jó sok utalás játékokra filmekre, meg egy csomó easter egg :)
  • Maala
    Legyél stílusos... Szent repeszgránáttal.
  • j0nNyKa
    elég lesz