11630
-
mike01010101 #292 Ahogy látom a régi engine-t fejlesztették tovább, szóval a mod lehetőség biztos, hogy meglesz. Amit bemutattak abból az látszik, hogy biztosra mennek. Mindent javítottak, fejlesztettek, szebbé-jobbá tettek, de forradalmi változás, forradalmi új feature nem lesz. Én itt a járműre esetleg valamiféle hátasra gondolok és valami kidolgozottabb társ, kisebb csapat rendszerre. persze mindent még nem láttunk. Minden estre azt látjuk, hogy szerencsére van és lesz élet a witcher3 után is. -
#291 :D -
#290 Többféle betét lesz hozzá, hogy többféle telefont tudjon fogadni - persze valószínűleg bizonyos mérethatárok között.
This wearable device faithfully replicates the in-game model and comes complete with RobCo Industries stand, custom-printed capsule, adjustable foam cuff, rotating knobs and lights. Designed to accommodate a variety of smartphone devices with customizable foam inserts, the Pip-Boy is the ultimate accessory for the official Pip-Boy companion mobile app that allows players to manage their in-game inventory, perks, holotapes and more.
innen -
#289 amazonon androidot es ms telot is emlitettek... szal francokat apple exkluziv ;)
-
Inquisitor #288 Természetesen az Android megemlítése csak vicc volt. :D
Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2015.06.15. 16:19:41 -
karajjj #287 #255
Iphonet lehet majd belerakni és egy appot futtatva kb teljesértékű pipboyt kapsz a játék használatakor. -
kissssss #286 -
#285 -
Although #284 Csodát nem kell várni. Ismerjük a kis olaszt. mindegy nekem tényleg megfelel a fallout 3 szint is.
Ráadásul elnézve videokat ez korhatáros lesz, ez talán megvéd a rettenettől amit a skyrimnél láthatunk, miszerint 12 éves korosztály szintjére degradált sztorikat kaptunk. Én is benéztem, nem a New vegasra hajaz, csak a alapötleteket vették át leegyszerűsítve és inkább mint látvány használják fel. Kíváncsi vagyok a tábor tűzet is átveszik e :)
Az észrevétel jogos egyébként ezt már rég használom leszűrni dolgokat az információkból. A videok, infokból leszűrhető mire helyezik a hangsúlyt. A Bethnél ez már kívülről fújható. Látvány, látvány, látvány. :) Némi infot kaptunk azért már, a sztoriról is van egy kis képünk. Amit eddig gondoltam megerősítést nyert a Bethnél egyszerűen nincs ember aki új ötletekkel állna elő.Nincs olyan mint Josh az obsidiannal, vagy a CD projektes gyerekek. Folyamatosan a meglévő eszközeiket fejlesztik. Meg a modderek ötleteit lesik. De ezt legalább jól csinálják. -
#283 Yep.
"it's not a timed exclusive. It's just not available on android yet"- Hines twitter -
#282 Azt írták, hogy hivatalosan nincs semmi exkluzivítás.. nekem ebből az jön le, hogy bármikor felkerülhet oda is, csak valami gikszer lehetett. -
#281 Jön az hamar, csak mostanság mindig csúszik pár napot az Android megjelenés. -
karajjj #280 "We will have info later about Android version."
Az a "later" az nem túl biztató sajnos. -
Micsu #279 nem félek attól hogy nem lesz a játékban tartalom mivel bethesda
csak ne az legyen mint a skyrimnál hogy egyszerre voltam az archmágus meg a tolvaj céh vezetője, a new vegasban szépen lehetett lavírozni a frakciók között -
#278 /sóhaj
Remélem ma még felkerül a google play-re a Fallout Shelter. -
#277 Ki tudja, lehet, fel tudsz majd venni társat, aki ugyanúgy tud craftolni, mint te. Ha nem lesz ilyen társ, akkor gyakorlatilag a komolyabb fegyók _készítése_ ahhoz lesz kötve. A használatot ki tudja, és valszeg azért találni is lehet majd dolgokat.
De lehet, lesz majd lakberendező társad is, aki majd "Barbi-és-Ken-házat-épít"-et játszik is helyetted. Remélem, nem a maratoni történet hiányát akarják ilyen time sink szarsággal pótolni.
Ah, ennek a csalódásnak ki kellett jönnie, máris sokkal jobb. :) SimsOut 4.
Viszont a Shelterrel szívesen eljátszogatnék PC-n is akár, ha egy kis casual funra vágyom pár perc erejéig.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.15. 13:56:48 -
Micsu #276 akkor perkekhez lesz kötve pl komolyabb fegyók használata vagy hogy? -
karajjj #275 Esetleg ha valakinek lenne kedve beszállni egy magyar nyelvű fallout oldalba, és publikálni rajta az írásait/fordításait, az legyen oly szíves és írjon privátot. -
#274 Hja ok, tervben van delutan/este a teljes prez vegignezese, egyelore csak a traielreket lattam, meg a redditet es egyeb forumokat olvasgatom. -
Hotomi #273 Nézd végig Bethesda E3 bemutatóját, a skill rész teljesen hiányzik, és az Intelligencia már csak az xp szerzést szabályozza. Vagy itt ez a videó
-
#272 ITT VAN ÖSSZEGYŰJTVE minden eddigi infó. Elvileg a videóban nem volt skill fül, ezért gondolhatják páran, hogy nem lesznek. -
#271 NEm tudom miről beszél. Én nem láttam ilyet sehol és még a redditen sem írják. -
#270 Ne mar, nem lesznek skillek? Van errol bovebben info valahol? -
Hotomi #269 Hmm, a Skyrimban a tulajdonságokat törölték el, a Fallout 4-ben meg a skilleket. Remélem azért a Mass effectes dialógus rendszer rendesen fog működni. Ezt a kettőt leszámítva naaagyon jónak tűnik a játék. -
Pares #268 Már csak egy új gépet kéne venni... -
Pares #267 #243 #247 + ez
-
kissssss #266 anyám ments meg...... mennyi időt el fogok én baszni a fegyver meg armor bütykölésével.
és akkor még jön a doom 4 is.... -
#265 Durván benne voltak, a pénz nagyrésze hozzájuk csorgott volna. Most még simán csinálhatják fizetősre és semmit nem tudnánk tenni ellene. Örüljünk, ha nem lesz. -
#264 Ok csak a lehetoseget adtak/teremtettek (volna) meg, a szerzok es modderek kaptak verszemet es kertek penzt sok szar produkciokert. Mindezek mellett jobb, hogy gyorsan eltoroltek a picsaba, mert hiaba jo az otlet a jovore nezve, de a kivitelezes az santitott, foleg ami a %-okat illeti.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.15. 12:03:58 -
#263 Nos...
Miután pénzessé akarták tenni a modokat a skyrimhez, ebben nem lennék annyira biztos.
november 10
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.06.15. 11:55:41 -
lammaer #262 Sztem puding próbája az evés. Várjuk meg amig a kezeink közt lesz, aztán örvendezzünk :)
Mondjuk én bethesdáékban nem szoktam csalódni, de a túl sok hypeban igen...
Megjelenési dátumról mit tudni?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.15. 11:55:08 -
#261 GECK volt a 3-hoz is, Bethesdáék mindig a modding oldalán álltak (legalább valaki bugmentesít helyettük ;) ), úgyhogy elég biztos, hogy lesz GECK itt is. -
bundaskenyerrrr #260 nagyon jó lesz. már csak egy pályaszerkesztő hiányzik -
StrikeFor #259 nagyon nem!!!! -
StrikeFor #258 ami pedig a játékot illeti EPIQ NEED!
állam a padlón!
na ki mondta,hogy szar lesz ? jöhet a pofonért :P :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.15. 10:07:23 -
StrikeFor #257 BAZZZEEG! NA ILYENEM LESZ!!!!!!!!!!!!!!! -
karajjj #256 -
karajjj #255 -
#254 Húú.. ez nagyon jó lesz. Felugrott a legvárosabb játékok listájának első helyére! -
karajjj #253 Bocsánat, teljesen jogos.