11630
-
DonPedro22 #1813 PC-s játékhoz gyárilag adnak posztert? úgy értem a DVD tokban van poszter? -
Although #1812 Én speciel 2008-ban nem sajnáltam a díjat tőle, megérdemelte megdolgozott érte. Mondtam is magamban vigyed öreg, megérdemled, szóval fikázni se kell a fő sztorit mert ez nem szar! -
Although #1811 Más kis pixelek vannak az elején a karimon és a karaktereken ez esetleg valakinek volt? Esetleg megoldás? Neki álltam pár dolognak még nem jöttem rá az okra szóval rákérdezek másoknak?
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 20:09:17 -
#1810 A bethesda játékoknál tényleg mindenki leszarja a mainquestet olyan felejthetöen szarok szoktak lenni.
-
#1809 Na végre ki tudtam lépni.12 óra pár kihagyással de még csak felfedezgetek és jegyzetelem hova kell majd visszamenni mert ott volt egy expert locked door és megöl a kiváncsiság hogy mi lehet benne.Eddig shoti pisztoly kombináció egy matchetevel ami bejön.
a jobb felső negyedet bejártam de a crab-ek lettek az új deathclawok?meggyűlik a bajom velük rendesen :)
De mikor lifttel felmentem az autópályára akkor azért ámultam bámultam.sajna nem csináltam printscreent de a csontvázak elhelyezkedését nézem mindig vajon mi lehetett a története.
úgyhogy oda meg vissza vagyok tőle.kész.sajna a héten talán még két napot ha játszok vele.fránya munka.
-
Although #1808 Mindezt azért írtam mert szöveg és sztori szinten ez bizony nem W3 szint és nem is lesz. Egy rpg első mértéke ez. De ne hasonlítsuk őket össze mert a kis olasz magához képest jól teljesít. -
Although #1807 Beteg dolog olyanokhoz hasonlítani akiknek a Bio és az Obsidiannal vetekedő írói vannak mindez párosulva saját motorral és éheznek rá, hogy leverjék nyugatot. Elején vagyok de hangulatos, nagy előrelépés a párbeszéd szinten, óriási fejlődés a karakter animációba és kurva jó!!!! Kis olasz megint 2008 után azt mondom megint odatette magát. Ő ennyit tud ezt kell elfogadni tőle!!!! Nem mindenkinek jut David Gaider vagy a Mass Effect írói. Belőlük kurvára nincs sok!!!! -
Bandicoot #1806 Köszi az áramtippet, sejtettem hogy hiányzik valami, csak az oszlopoknál számolta a kábelt, ezért nem értettem. :)
Én is nagyban építkezem, de erősen fogy a nyersanyak az eddig kétszintes jòkora vasbunker kiépítése közben...:)
Kiváncsi leszek miféle támadások lesznek. Apropò nyersanyag, van rá külön perk ami a fegyvereket, páncélokat is átalakíthatòvá teszi, hasznos.:)
De kiváncsi leszek majd Shawn-al mi lett, elvégre azt nem tudjuk hogy hány év telt el azòta hogy elvitték. De van egy olyan gyanúm hogy felnőtt főgané lesz.:) Mindenesetre a mai 3òrás game a bunkerre ment el és még messze a cél....:) -
#1805 20 ora jatek utan aszondom witcher meg se karcolja ezt ;) Main questet szvsz mindenki leszarja es csak szorakoznak az emberek bezzeg witcgher sulykolta a main q linet.
jolgondolom, ha a settlementedben novexik a lakossag akkor novekedhet a merete is ? -
DonPedro22 #1804 Valaki vett ki szabit erre a hétre a játék miatt? :D -
ratgab #1803 Ha valakinek kell segítség elektromosság kialakításában annak tudok felrakni szemléltető képet az alapokról. Végre sikerült életet lehelni a fénybe az éjszakában :-). -
mike01010101 #1802 Igen, ott van, már elértem oda.
8 óra után azt mondom nagyon jó a játék, megérte minden fillérjét, de az év RPG-je (év játéka) szavazáson nem veri meg a Witcher 3-at. -
Paranoia #1801 komoly,h már 3órája csak "simsezek".. nagyon építkezem... stroyval nem haladtam semmit -
#1800 én ugyan még nem tudom de diamond cityben szerintem már van fodrász meg ilyenek:) de ahogy haladsz a játékkal biztosan megtalálod -
#1799 Aki tudja rá a választ, leírná nekem (akár spoilerben, ha olyan), hol lehet saját karakter kinézetet változtatni a játék során? Hallottam, hogy van rá opció.
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2015.11.10. 18:52:17 -
#1798 Nézd meg azért úgy is, hogy történik is valami a képen -
#1797 Nincs időm jelenleg sokat tökölni vele, mindent ultrára raktam, elindítottam a főmenüt, átugrottam az intrót és a tükörnél pár mp múlva kiléptem.
stabil 60 fps. Gondolom ez változni fog, de azért ez jó jel, nem? :D -
Zozo0122 #1796 Alapból survivoron van, és a power armorom csak pihen...ritkán fogom abban nyomni. :D -
#1795 na
amúgy nekem hiányzik a fegyverek javítása és rongálódása nemtudom hova rakni a sok ugyanolyan fegyvert néha xd -
ratgab #1794 Hehe....Én is így jártam el egyelőre. -
#1793 te nagyon hülye vagy :D olyan jót nevettem azon amit írtál várom a bázisodról a képet.én most gondolkozom mi legyen milyet építsek egyenlőre egy kis bunkit csináltam magamnak egy ládával hogy lehessen lepakolni a sok szart xd -
ratgab #1792 Kiépíted a bázist aztán csapd fel survivalra a nehézséget...Lássuk az extra ellenfelekkel hogy bír el a gépágyú kerítés! :-D -
ratgab #1791 -
#1790 Igy mar ertem az elozo postokban szereplo kacsaszajat :) -
Zozo0122 #1789 Ebbe annyi lehetőség van :D Ha lesz elég cuccom hozzá, a kerítés is turrettekből lesz, bármi megközelíti a bázist olyan golyózáport kap, hogy egy deathclaw is rögtön belehal :D Mi meg majd a bandával a tetőn szívjuk a pre war cigit és röhögünk :D Amúgy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nem megyek Shaun után, küldök neki egy levelet, mire hazaér kész a penthouse
Na, csak viccelek, megyek építkezni. Egyébként nem építek ide fullos bázist, mert eléggé a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!térkép szélén vagyunk, valami központi helyre akarom majd a bázist, de azért nem a főút közepére, nyilván. -
ratgab #1788 Dagobert bá te vagy az? -
Zozo0122 #1787 Ne is mondd, lesz egy külön szobám, ahová a háború előtti pénzt gyűjtöm és majd beleugrálok a lóvéba -
ratgab #1786 Imádom ezeket a zenéket! -
Zozo0122 #1785 Teljesen, de olyan szinten, hogy a falat kitépheted és arrébteheted, farönköket, autókat bezúzhatsz, a kerítést arrébteheted, az építési zónákban azt csinálsz amit akarsz :) -
ratgab #1784 Amit már most megfigyeltem, hogy a helyszíneken elszórt szemétnek a craftolásban van jelentősége. Ergó, ami lomot összegyűjtesz azt építkezéskor autómatikusan felhasználod. Pl. ha valami fém tárgyat veszel fel, akkor azt pl. fém fal elhelyezésekor "beolvasztja" a játék és abból lesz a falad.
Tehát immár van értelme a sok szemetet hazacipelni és nem csak használhatatlan lomot szedsz fel. -
Zozo0122 #1783 Imádom ezt az építkezést :) Egyáltalán nem unalmas, van 5 emberem, szépen kertészkednek stb, közben a fél falut leromboltam már :D Közben a rádióból ilyenek mennek...(igen ebben a részben is benne van ez a zene )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1782 VÁÁÁÁÁÁÁ köszi srácok! Akkor elleszek :DDD -
#1781 akkor srácok az armory-t itt tartsuk vagy legyen külön topik?:) házakat ruhákat és fegyverekről is lehetne képeket mutogatni:) -
#1780 nagyon jól lehet fejlesztgetni craftolni építgetni ,jól el lehet lenni vele de én még úgy nem nagyon estem neki majd este gondoltam hogy belemerülök jobban :) -
ratgab #1779 Már ház "alkatrészből" (falak, sarkok, tetők) is nagyon sokféle van és akkor még a berendezésről nem is szóltam. Ezzel nagyon el lehet lenni. Biztos vagyok benne, hogy lesznek állejtő alkotások egy idő után. -
ratgab #1778 2 órás játékidőmből 1 órát az építéssel szarakodtam...Baromi élvezetes. Persze csak annak akinek van ilyenhez érzéke vagy affinítása. -
ratgab #1777 Szégyen nem szégyen én is szenvedek a körtével (sejtettem, hogy kábelezni kell, csak arra nem jöttem rá, hogy hogyan.
Amúgy ha van rá igény megmutatom az első házam....elég puritán még szegény, de bevédtem mint az állat...XD -
#1776 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haz blokkok, falak ajtok eszkozok vannak dekoracio butorok gepek. A dolog akkor nyer igazan ertelmet ha vannak lakok is, ki kel szolgalnod oket meg kell vedeni, fel kell epitened az infrastrukturat... vicces nekem elobb volt fullos bazisom mielott lett volna ra quest ;) Vegre van ertelme majdnem minden junk osszegyujtogetesenek a jatekban. Nyilvan vannak ritkabb anyagok azokat durvabb levadaszni is. A jatek elejen talaltam pl 3-4 core -t sajnos azota draga penzen kell megvennem oket (az kell a power armor mukodtetesehez. Viszont power armor nelkul halott vagy ha osszekadsz par mutyval vagy szintivel. Meg igyis hantjak le rolad a power armort. Dea vegen ha te kerulsz ki gyoztesen elmehetsz megjavitani a darabokban logo Power Armor -odat ;) Ez az elso fallout ahol a jatek heveben elfelejtem kiosztani a szint lepes utan az upgradekat mert annyira bele feledkezek a jatekba.
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.10. 16:49:22 -
#1775 Engem leginkább a házépítés, kraftolás, fegyverépítés, ruhakészítés fog érdekelni. Mond csak, mennyire alkothatsz "szabadon"? :D
Mindjárt én is játszhatok vúúú :D -
Zozo0122 #1774 Hát srácok ez a házépítősdi :D Nem semmi a cucc, szerintem most
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bezúzom egész Sanctuaryt, minden lakás összes berendezését, és építek magamnak egy fullos falut :D Szerzek még pár nőt, és Shaun megrohadhat a pusztaságban