11630
-
#1773 lehet benne midnenfélét xd -
#1772 Fullos speeddel fog jönni, ne aggódj. Ellenben a Legacy of the Voiddal. :( -
#1771 A Disney be fogja perelni a ceget, ha ilyen kacsaszajakat (is) lehet kesziteni :)
Most jart itt a futar, de mire leszedem otthon a cuccost, max ejfelkor lesz ido megnezni, vagy nagyon koran reggel holnap... De sebaj, ez mar gyerekjatek.
-
#1770 Feel ya! Ugyanez,csak nalam este 10 kb :) kegyetlen.... -
#1769 -
#1768 érdekes....hát, ha nem erőltetik rád, akkor leszarom, bár poénnak kipróbálom
na, még mindig itt a melóba, este 8 előtt nem jutok a közelébe :(
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.10. 15:02:11 -
#1767 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tobbek kozott.Lesz olyan kuldi ahol egy kis bazist kell letrehoznod, sajat kerttel es novenyekkel, kutakkal, kelleni fog orseg, aram, lakoepuletek, agyak, asztalok stb.Ha tobb bazisod van, es eleg magas a karizma(?) erteked akkor kereskedelmi utvonalat is letrehozhatsz koztuk ugy tudom.En is csak az elejen jarok de eleg komplexnek tunik.Es nem tunik time-fillernek, egyelore nagyon elvezetes. -
Zozo0122 #1766 Srácok, a power armornál nálatok is átlátszó a HUD? Egy ideig jó volt, de most áttetsző...Miért? -
Although #1765 Elkeserítő olvasni egyes hozzászólásokat. Mennyire szájba kell rágni dolgokat, egyesek minimálisan sem képesek kísérletezéssel megoldani dolgokat. Mondjuk a spolier nem spoiler határ is téma lehet :) -
#1764 egyébként mi az értelme az építkezésnek? vállalkozni lehet benne vagy mi? -
#1763 Ha megvan a generator akkor epito modban vidd ra a kurzort es lesz egy olyan opcio hogy kabelezes. -
#1762 lődd le a genyóba -
#1761 Kutyát hogy lehet otthagyni vhol? Pl. settlementben. mondom neki,h stay,de fast travelek után mindig ott van.
Utoljára szerkesztette: berlinboy6329, 2015.11.10. 14:43:23 -
kissssss #1760 ugyan már... kábelek? minek az :DDD -
ratgab #1759 Random tipp, de a generátort össze is kötötted a körtével? -
Bandicoot #1758 Az áram dolog nekem nem világos építkezésnél.
Csináltam generátort...Zakatol...Bent van egy általam felhúzott kecóban... De vaksötét van mert hiába rakok be mondjuk villanykörtét mellé,nem világít...Ne világít sehol....
-
Bandicoot #1757 576-tól mit vársz, a legkóklerebb, legpénzéhesebb bolthálózat tele szarházival. -
Evoluti0N #1756 Az elején, amikor választasz nemet, akkor a házastársak közül az a karakter megy közelebb a tükörhöz, akit választasz. Szal a csaj esetében ő, és a férj lesz az NPC. -
#1755 Tényleg, ha csajt választunk, akkor férjünk van, vagy egy ilyen "alternatív családmodellben" él két nő egy örökbefogadott gyerekkel? :D -
#1754 power armor? hogy jutottatok ilyen gyorsan hozzá? az nem a legdurvább?
-
#1753 Az milyen durva, kiszallsz a power armorbol (hogy kimeld a telepeket) erre egy npc beleugrik es nemlehet kiimatkozni belole ... ;) -
#1752 Nem spoiler, de a kep nagysaga miatt abba rakom :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1751 ilyen sárga jel szerűség... -
#1750 (sajnos nem kaptunk prémiumot, elmarad a kártyacsere.. :(( ) -
#1749 Valaki esetleg közületek játsza ezt az alábbi hardveren?
i5 2500k proci (húzva 4,5 Ghz-re) + GTX660 Ti videokártya
Vagy esetleg GTX660 Ti-al van tapasztalat, hogy milyen beállításon hogyan fut? -
Lengyel2 #1748 Természetesen!
(De jó, hogy nem láttam.) -
Paranoia #1747 problem solved -
#1746 Arra kérlek - és szerintem ezzel kapcsolatban a többiek nevében is beszélhetek- hogy ha spoilert látsz azonnal töröld amikor látod bármelyikünk tenné ezt.
Köszönöm
Remélem a többiek egyetértenek.
Aki meg nem tudja használni a kib*szott spoiler tagot ne írjon az SG fórumba. -
#1745 Privatban kuldd el neki a kommentje tartalmat, ha esetleg ujra be akarna irni, de most mar spoiler tagek kozott, es torold a kommentet, ennyi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.10. 12:48:16 -
Paranoia #1744 ezt nagyon nehéz lett volna spoiler tag közé le írnod?!
használd kérlek! mer törlöm a pcsába -
#1743 Nem. -
#1742 Bementem 576 ba (Allee) 14k Huf volt. Pedig a weboldalukon át van húzva és ott van, hogy 12999.
A csaj azt mondta az előrendelőknek annyi.
Átvertek vagy sem ?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.10. 12:35:41 -
#1741 Óóó, csini!
Tegnap játszottam vele kicsit, de be voltam b*szva, szóval azt hiszem, ma újrakeztem, és csinálok én is egy csini kis muffot :) -
Zozo0122 #1739 Ne aggódj, nagyon epic és hangulatos a kezdés! Nekem nagyon tetszett. Nagy spoilerek, de csak a legelejéről!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon erős a pánikhangulat az elején, rohanunk a vaultba, aztán amikor robban az atom az a kísérteties hanghatás utána meg minden...a Vault-Tec orvosai is készségesek, kedvesek, hazudoznak, aztán bedugnak mindenkit kis keszonokba és lefagyasztanak. Később betörnek a vaultba, valami hiba folytán felébredsz és végignézed ahogy elrabolják a babádat és fejbelövik az asszonyt. Majd képszakadás és arra ébredsz, hogy meghibásodott a fagyasztó rendszer, és te vagy az egyetlen aki nem fulladt még meg. 210 évet töltöttél lefagyasztva. hangulat 10/10. -
Zozo0122 #1738 Majd csinálok közelebbit is, kicsit raideres az a haj, főleg oldalról + van 2 sebhelye, egy a szemöldökén végig, egy meg az állán :D -
#1737 A póló elején mi van? -
#1736 Ide meg nem jott a GLS (bar szerintem csak percek kerdese). Ahogy lattam a kepeket faszbukon, a CDG elott nem kicsi sor all.
Az meg mekkora kamu, hogy beszart a repter info rendszere... francokat, csak megjelent hajnalban a FO4 es csuszott picit a reggeli kezdes az technikusoknal :)
Ezt meg cska ugy poennak, ha valaki meg meloban ragadt:
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.10. 11:46:25 -
mike01010101 #1735 Ja és hogy mellette tableten valós időben látom a térképet az jó poén. -
mike01010101 #1734 Szépen fut, elég jól néz ki, jó az irányítás. Pár kisebb bug előfordult néhány párbeszéd szövegnél. 3 órát nyomtam eddig. -
#1733 Remélem borotvát is kaptál hozzá