11630
  • Myselor
    lehet benne midnenfélét xd
  • Maala
    Fullos speeddel fog jönni, ne aggódj. Ellenben a Legacy of the Voiddal. :(
  • PiszkosFred
    A Disney be fogja perelni a ceget, ha ilyen kacsaszajakat (is) lehet kesziteni :)

Most jart itt a futar, de mire leszedem otthon a cuccost, max ejfelkor lesz ido megnezni, vagy nagyon koran reggel holnap... De sebaj, ez mar gyerekjatek.
  • PTW
    Feel ya! Ugyanez,csak nalam este 10 kb :) kegyetlen....
  • Myselor
  • Kandurex
    érdekes....hát, ha nem erőltetik rád, akkor leszarom, bár poénnak kipróbálom

na, még mindig itt a melóba, este 8 előtt nem jutok a közelébe :(

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.10. 15:02:11
  • dartonite
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tobbek kozott.Lesz olyan kuldi ahol egy kis bazist kell letrehoznod, sajat kerttel es novenyekkel, kutakkal, kelleni fog orseg, aram, lakoepuletek, agyak, asztalok stb.Ha tobb bazisod van, es eleg magas a karizma(?) erteked akkor kereskedelmi utvonalat is letrehozhatsz koztuk ugy tudom.En is csak az elejen jarok de eleg komplexnek tunik.Es nem tunik time-fillernek, egyelore nagyon elvezetes.
  • Zozo0122 #1766
    Srácok, a power armornál nálatok is átlátszó a HUD? Egy ideig jó volt, de most áttetsző...Miért?
  • Although
    Elkeserítő olvasni egyes hozzászólásokat. Mennyire szájba kell rágni dolgokat, egyesek minimálisan sem képesek kísérletezéssel megoldani dolgokat. Mondjuk a spolier nem spoiler határ is téma lehet :)
  • Kandurex
    egyébként mi az értelme az építkezésnek? vállalkozni lehet benne vagy mi?
  • dartonite
    Ha megvan a generator akkor epito modban vidd ra a kurzort es lesz egy olyan opcio hogy kabelezes.
  • Kandurex
    lődd le a genyóba
  • berlinboy6329
    Kutyát hogy lehet otthagyni vhol? Pl. settlementben. mondom neki,h stay,de fast travelek után mindig ott van.
    Utoljára szerkesztette: berlinboy6329, 2015.11.10. 14:43:23
  • kissssss
    ugyan már... kábelek? minek az :DDD
  • ratgab
    Random tipp, de a generátort össze is kötötted a körtével?
  • Bandicoot
    Az áram dolog nekem nem világos építkezésnél.
    Csináltam generátort...Zakatol...Bent van egy általam felhúzott kecóban... De vaksötét van mert hiába rakok be mondjuk villanykörtét mellé,nem világít...Ne világít sehol....
  • Bandicoot
    576-tól mit vársz, a legkóklerebb, legpénzéhesebb bolthálózat tele szarházival.
  • Evoluti0N
    Az elején, amikor választasz nemet, akkor a házastársak közül az a karakter megy közelebb a tükörhöz, akit választasz. Szal a csaj esetében ő, és a férj lesz az NPC.
  • Voltan
    Tényleg, ha csajt választunk, akkor férjünk van, vagy egy ilyen "alternatív családmodellben" él két nő egy örökbefogadott gyerekkel? :D
  • Kandurex
    power armor? hogy jutottatok ilyen gyorsan hozzá? az nem a legdurvább?
  • AnarchoiD
    Az milyen durva, kiszallsz a power armorbol (hogy kimeld a telepeket) erre egy npc beleugrik es nemlehet kiimatkozni belole ... ;)
  • PiszkosFred
    Nem spoiler, de a kep nagysaga miatt abba rakom :)
  • Kandurex
    ilyen sárga jel szerűség...
  • morcosqtya
    (sajnos nem kaptunk prémiumot, elmarad a kártyacsere.. :(( )
  • morcosqtya
    Valaki esetleg közületek játsza ezt az alábbi hardveren?
    i5 2500k proci (húzva 4,5 Ghz-re) + GTX660 Ti videokártya
    Vagy esetleg GTX660 Ti-al van tapasztalat, hogy milyen beállításon hogyan fut?
  • Lengyel2
    Természetesen!
    (De jó, hogy nem láttam.)
  • Paranoia
    problem solved
  • Sheltem
    Arra kérlek - és szerintem ezzel kapcsolatban a többiek nevében is beszélhetek- hogy ha spoilert látsz azonnal töröld amikor látod bármelyikünk tenné ezt.
    Köszönöm
    Remélem a többiek egyetértenek.
    Aki meg nem tudja használni a kib*szott spoiler tagot ne írjon az SG fórumba.
  • PiszkosFred
    Privatban kuldd el neki a kommentje tartalmat, ha esetleg ujra be akarna irni, de most mar spoiler tagek kozott, es torold a kommentet, ennyi.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.10. 12:48:16
  • Paranoia
    ezt nagyon nehéz lett volna spoiler tag közé le írnod?!
    használd kérlek! mer törlöm a pcsába
  • Totti5
    Nem.
  • Sheltem
    Bementem 576 ba (Allee) 14k Huf volt. Pedig a weboldalukon át van húzva és ott van, hogy 12999.
    A csaj azt mondta az előrendelőknek annyi.
    Átvertek vagy sem ?
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.10. 12:35:41
  • Voltan
    Óóó, csini!

Tegnap játszottam vele kicsit, de be voltam b*szva, szóval azt hiszem, ma újrakeztem, és csinálok én is egy csini kis muffot :)
  • Zozo0122 #1739
    Ne aggódj, nagyon epic és hangulatos a kezdés! Nekem nagyon tetszett. Nagy spoilerek, de csak a legelejéről!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon erős a pánikhangulat az elején, rohanunk a vaultba, aztán amikor robban az atom az a kísérteties hanghatás utána meg minden...a Vault-Tec orvosai is készségesek, kedvesek, hazudoznak, aztán bedugnak mindenkit kis keszonokba és lefagyasztanak. Később betörnek a vaultba, valami hiba folytán felébredsz és végignézed ahogy elrabolják a babádat és fejbelövik az asszonyt. Majd képszakadás és arra ébredsz, hogy meghibásodott a fagyasztó rendszer, és te vagy az egyetlen aki nem fulladt még meg. 210 évet töltöttél lefagyasztva. hangulat 10/10.
  • Zozo0122 #1738
    Majd csinálok közelebbit is, kicsit raideres az a haj, főleg oldalról + van 2 sebhelye, egy a szemöldökén végig, egy meg az állán :D
  • morcosqtya
    A póló elején mi van?
  • PiszkosFred
    Ide meg nem jott a GLS (bar szerintem csak percek kerdese). Ahogy lattam a kepeket faszbukon, a CDG elott nem kicsi sor all.

Az meg mekkora kamu, hogy beszart a repter info rendszere... francokat, csak megjelent hajnalban a FO4 es csuszott picit a reggeli kezdes az technikusoknal :)

Ezt meg cska ugy poennak, ha valaki meg meloban ragadt:

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.10. 11:46:25
  • mike01010101
    Ja és hogy mellette tableten valós időben látom a térképet az jó poén.
  • mike01010101
    Szépen fut, elég jól néz ki, jó az irányítás. Pár kisebb bug előfordult néhány párbeszéd szövegnél. 3 órát nyomtam eddig.
  • CalebJoe
    Remélem borotvát is kaptál hozzá