11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
T62A #10231 Sokat nem értem vele,hiába megyek rá bármelyikre csak egy táblázat marad,a verzió számokkal írni nem ír semmit. -
ncc1701 #10230 Érdemes néha ránézni a patch listára. :) -
T62A #10229 Lehet de én már nagyon régen csináltam tápot
-
Bozi_Vilag #10228 Igen. De ez már jó ideje bejött :D -
T62A #10227 Urak bocs ha rosszat kérdeznék,változtak az állatoknál a kibble? Ami régen jó volt kibble azok most csak telefonos játéknál használatos?Mert érdekes módon mintha az jött volna be,mint ami az Extinction részen van,hogy több fajta tojásból lehet egyfajta kibblét csinálni,de ott is megvan szabva gondolom méretileg ami egyforma azokat lehet felhasználni ugyan ahhoz a táphoz -
Rae Apofisz #10226 Hali.
Minden változatlan. Még mindig idönként beszólok valami marhaságot amitől kiakadnak a többiek
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.30. 13:49:31 -
MekNzi #10225 Halihó, rég jártam erre, milyen az élet az Arkba? :) -
lammaer #10224 MINDENre van mod. Mindenre IS! -
ncc1701 #10223 Van mod unlimited grapling hookra. Azt használom is. :) -
Rae Apofisz #10222 Amugy ha megnézed amit bekell irnod például a konzolba ha valamit adni akarsz magadnak, mondjuk fekete gyöngyöt, az lényegében egy elérési útvonal.
cheat giveitem "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Resources/PrimalItemResource_BlackPearl.PrimalItemResource_BlackPearl_C'" 1 0 0
Ha ezt meg akarnád keresni windows intézőben itt találnád.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Content\PrimalEarth\CoreBlueprints\Resources\PrimalItemResource_BlackPearl.uasset
A konfig fájlokban hasonlóan müködik, hivatkozol egy itemre és meghatározod hogy mi történjen vele. Ez a hivatkozás miatt fontos hogy pontosan kell megadni mindent. -
Rae Apofisz #10221 Valóban nem mert a Resource, Consumable stb, ezek csoport nevek.resource például a kő, amiket harvestben kapsz, consumable a kaja félék, stb. De lényeg megtaláltad. Igy lehet megtanulni :) -
T62A #10220 Jaj Istenem ennyire nem lehetek már béna.Képzeljétek el gondoltam egyet,mivel nem találtam így mondom létre hozok egy saját parancssort a Game ini be.Mivel nekem ez csak 10-esével van rakva Grappling Hook
Létre hoztam egy ilyet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ConfigOverrideItemMaxQuantity=(ItemClassString="PrimalItemResource_GrapplingHook_C",Quantity=(MaxItemQuantity=100, bIgnoreMultiplier=True))
Mondanom se kell nem működött,gondoltam lehet az a baja,hogy nincs ilyen _ a Grappling_Hook.
Valahova csak le van írva,mit rontottam el,erre meg is találtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ConfigOverrideItemMaxQuantity=(ItemClassString="PrimalItemAmmo_GrapplingHook_C",Quantity=(MaxItemQuantity=100,bIgnoreMultiplier=true))
Én úgy gondoltam a _C"Előtti részt csak fogom azt kicserélem amire szeretném,hát nem.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.29. 09:51:23 -
ncc1701 #10219 Ratyi a szolgáltatód. -
Rae Apofisz #10218 Ezzel a szerveres dologgal meg kezd tele lenni a hócipőm.
Ugy volt nem bérlek tovább,hanem átmegyek máshova játszani. Aztán ismét kedvet kaptam rá+ volt egy fellángolás és kevésnek bizonyult a slot szám.Beindultam,hogy akkor bérlek egy 100 slotos szervert. Átköltöztettem mindenkitaz új szerverre,aztán 1 kivételével mindenki lelépett.
A 100 slotos megy a levesbe. A régi ami 8 slotos egy ideig egész szépen beállt a terheltsége.Viszont pár napja megint elkezdte azt csinálni hogy nem játszik senki a szerveren de estére csak úgy magától, szép lassan túlterhelődik. Este mire fellépne valaki már határ eseten an,majdnem eléri azt a szintet amikor önvédelemből restartol a szerver. Ma senkit nem láttam a szerveren.Reggel 78% on volt most 95%
Mi a búbánatos franctól megy fel, ezt nem értem...Még csak besem lépett ma senki. Hozzá se nyúltam ,semmin nem állitottam, és szép lassan sunyiba túlterhelődik. Töprengek azon nem-e kéne szivességet tennem azoknak akik haragszanak rám. Micsoda megkönnyebülés lenne sok embernek. :)
-
Rae Apofisz #10217 Én is jártam igy,hogy másoltam egy weboldalról amiben volt egy hiba. Pont azt a részt ami a playerek level szintjére vonatkozik.
Az istenért se akart jó lenni.Végén kinomban már betüröl betüre végig mentem rajta és megtaláltam. Egy helyen vessző helyett pont volt.
Nem kicsit bosszantó tud lenni :)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.28. 19:50:28 -
ncc1701 #10216 Jogos, köszi. Igazság szerint én csak a hard broothmothert gyaktam le, illetve a centeren is a hard bossokat, annál működött. De igazad van. Hiába, több szem több csipa. :) -
Rae Apofisz #10215 Bocsi fiúk közbe kérdezek de szerintem van ebben egy hibás sor.
BossBossGorilla_Easy_C"
Nem lehet ide csak simán BossGorilla_Easy_C kellene ?
-
T62A #10214 Szerintem értem az a lényeg addig jelölöm ki amíg idáig el nem érek ))))),és az egy sor lesz.Amit másolok és beillesztek. -
ncc1701 #10213 Ez egy sor:
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossDragon_Easy_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWithout
Replacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassString
s=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=160.0,MaxQuantity=160.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverride
=0.0)))))
Csak széttöri ez a vacak, kódot meg nem enged beilleszteni ez a vacak fórum. Az ini-ben egy sornak kell lennie. -
T62A #10212 Itt
s=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights= kezdődik egy sor?
Mert mindegyiket úgy másolom,hogy van egy nagyon hosszú rész,és új sorban meg egy rövid,de gondolom ezek egy helyre mennek.Majd az alatta rész új sorba,vele egy rövid és így tovább. -
T62A #10211 Ok köszi.És ne haragudj,hogy kicsit érthetetlen vagyok. -
ncc1701 #10210 Aha, ez a három islandes boss dropja, mind a 3 szinten, és 4x annyit ad mindegyik, mint amennyit alapból adna. A vicc az, h mire erre rájöttem, illetve kipróbáltam, már vagy 20-30x legyaktam az alpha broodmothert. Egy darabig rakosgattam ki a zászlókat, de aztán már azokat is eldobáltam, mert annyi volt már.
Csak azt sajnálom, h elementből nem lehet element dustot csinálni. Ha lesz egyszer kedvem, akkor az element dustos gachámat elkezdem klónozni, mert onnan már bosst sem kellene ölnöm. -
T62A #10209 Ncc. Köszi amit leírtál.Bocs ha egy kicsit érthetetlen vagyok.Ha azt a hosszú részt bemásolom,akkor másba nekem nem fog bezavarni,mármint nem fog pl jóval több fémem lenni egy adott fém lelő helyen?Ez csak is kizárólag az elementre van fókuszálva,hogy bossok legyőzése után ne 30 elementet adjon hanem több mint 200 at? -
Rae Apofisz #10208 Köszönöm.
-
ncc1701 #10207 Venom, meg ezek a tropy cuccok azok máshogy működnek, sajnos. Ezért is elementezek islanden, pókhoz nem kell sok cucc.
OSD-ből van kék, sárga, piros, és lila. Nehézségi sorrendben, illetve drop minőségi sorrendben is számít a szjn. Szerintem kikerülnék ilyenkor a letett épjtő elemeket, mert első sorban az osd-re agróznak, plö ha ott ácsorgok egy gigával, addig nem bántanak általában, míg beléjük nem kötök. De az tuti, hogy elég durván sebzik a letett fém cuccokat is. -
Rae Apofisz #10206 Igaz túl sokat nem teszteltem,de nálam nem müködik például a nameles venom.Beirtam ugyan a konfig fájlba,de hiába irok be akár egy jó nagy számot akkor sem dob lényegesen többet. Arra tippelek azért mert ezek nem harvesthez tartoznak igazából.
----------
Tegnap átmentem extingtion mapra megnézni azokat a element node dolgokat. Ott nem lehet átmenni rajtuk. Éppen pont az orrom elött pottyant le az égből valami. Gondoltam megnézem mi az ami füstöl.Kapóra jött egy kis próbálgatásra. Kiváncsiságból körbe épitettem behemot kapukkal. De aztán rájöttem nem jó megoldás mert meg is kell ölni a támadó dinókat. Kicsit szórakoztam a fénygránáttal is.
Aztán feltünt hogy 8 db behemot kaput raktam le körbe és amik támadtak mentek körbe rombolni. Már csak 2 kapu állt mikor rámfordultak.
Sikerült bevédeni egyet de nekem nem adott semmi értékes cuccot. Követ, kaját, épitő elemet, 1-2 tervrajzot...Én azt hittem majd ontja magátol a jobbnál jobb cuccokat , elementet meg más ritkább holmikat. Ha körben random helyekre raknák le oszlopokat jó sokat,azokat is elsődlegesen támadnák ? -
ncc1701 #10205 Ez a gameusersettings.ini-ben levő HarvestAmountMultiplier=4 adja. Nálam egy jó anky 20dmg mutációval ad így 1050 fémet egy jobb metal node-ból.
Az element drop az már más kérdés. Game.ini-be kellenek ezek a sorok:
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossDragon_Easy_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWithout
Replacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassString
s=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=160.0,MaxQuantity=160.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverride
=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossDragon_Hard_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWithout
s=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=880.0,MaxQuantity=880.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverride
=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossDragon_Medium_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWitho
utReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassStri
ngs=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=440.0,MaxQuantity=440.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverri
de=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossBossGorilla_Easy_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWi
thoutReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassS
trings=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=80.0,MaxQuantity=80.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverr
ide=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossGorilla_Hard_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWithou
tReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassStrin
gs=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=440.0,MaxQuantity=440.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverrid
e=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossGorilla_Medium_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWith
outReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassStr
ings=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=220.0,MaxQuantity=220.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverr
ide=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossManticore_Easy_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWith
outReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassStr
ings=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=100.0,MaxQuantity=100.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverr
ide=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossManticore_Hard_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWith
ings=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=760.0,MaxQuantity=760.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverr
ide=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossManticore_Medium_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWi
thoutReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassS
trings=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=360.0,MaxQuantity=360.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOve
rride=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossSpider_Easy_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWithout
s=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=40.0,MaxQuantity=40.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverride=0
.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossSpider_Hard_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWithout
s=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=294.0,MaxQuantity=294.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverride
=0.0)))))
ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossSpider_Medium_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomWitho
utReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClassStri
ngs=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=112.0,MaxQuantity=112.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOverri
de=0.0)))))
#ConfigOverrideSupplyCrateItems=(SupplyCrateClassString="DinoDropInventoryComponent_BossSpider_TheCenter_C",MinItemSets=1,MaxItemSets=1,NumItemSetsPower=1.0,bSetsRandomW
ithoutReplacement=true,ItemSets=((MinNumItems=1,MaxNumItems=1,NumItemsPower=1.0,SetWeight=1.0,bItemsRandomWithoutReplacement=true,ItemEntries=((EntryWeight=1.0,ItemClass
Strings=("PrimalItemResource_Element_C"),ItemsWeights=(1.0),MinQuantity=100.0,MaxQuantity=100.0,MinQuality=1.0,MaxQuality=1.0,bForceBlueprint=false,ChanceToBeBlueprintOv
erride=0.0)))))
Ez így 4x elementet ad minden islandes bosstól, minden nehézsésgen. Nem értem, miért kell külön beállítani, hiszen a harvest szorzó igazán hathatna erre is, de ha nem, hát nem. Ha már egyedül vagyok, akkor ne kelljen napi 3 bosst megcsinálnom, ha valamit akarok építeni.
-
Rae Apofisz #10204 Csak a teljesség kedvéért a GUS.ini fájlom fő része. (xxxxx helyén értelem szerüen nem publikus értékek)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![ServerSettings]
ActiveMods=xxxx
ServerPassword=
ServerAdminPassword=xxxxxx
RCONPort=27625
StructurePreventResourceRadiusMultiplier=1.000000
PvEDinoDecayPeriodMultiplier=1.000000
KickIdlePlayersPeriod=3600.000000
PerPlatformMaxStructuresMultiplier=2.000000
AutoSavePeriodMinutes=60
ListenServerTetherDistanceMultiplier=1.000000
MaxTamedDinos=5000.000000
RCONServerGameLogBuffer=600.000000
ServerCrosshair=true
alwaysNotifyPlayerJoined=true
alwaysNotifyPlayerLeft=true
allowThirdPersonPlayer=true
globalVoiceChat=true
ShowMapPlayerLocation=true
proximityChat=false
serverPVE=True
EnablePvPGamma=True
XPMultiplier=1.01
TamingSpeedMultiplier=20.0
HarvestAmountMultiplier=4.0
HarvestHealthMultiplier=2.0
serverHardcore=False
serverForceNoHud=False
ResourcesRespawnPeriodMultiplier=0.25
AllowCaveBuildingPvE=true
DisableStructureDecayPvE=False
bDisableStructureDecayPvE=False
DisableDinoDecayPvE=false
AllowFlyerCarryPvE=true
OverrideStructurePlatformPrevention=True
PreventOfflinePvP=true
OnlyAutoDestroyCoreStructures=True
RCONEnabled=True
PreventOfflinePvPInterval=600.000000
DifficultyOffset=1.0
OverrideOfficialDifficulty=30.000000
TheMaxStructuresInRange=15000.000000
OxygenSwimSpeedStatMultiplier=5.00000
ShowFloatingDamageText=True
PreventDiseases=False
NonPermanentDiseases=False
TribeLogDestroyedEnemyStructures=True
PvEAllowStructuresAtSupplyDrops=False
AllowHitMarkers=True
TribeNameChangeCooldown=15.000000
AllowHideDamageSourceFromLogs=True
ShowExplorerNoteSubtitles=True
noTributeDownloads=False
PreventDownloadSurvivors=False
PreventDownloadItems=False
PreventDownloadDinos=False
PreventUploadSurvivors=False
PreventUploadItems=False
PreventUploadDinos=False
DayCycleSpeedScale=0.318000
NightTimeSpeedScale=1.859000
DayTimeSpeedScale=0.345000
DinoCountMultiplier=0.70
PvEStructureDecayDestructionPeriod=1.500000
AutoDestroyOldStructuresMultiplier=1.000000
ItemStackSizeMultiplier=1.000000
PlayerCharacterFoodDrainMultiplier=0.80
DinoCharacterFoodDrainMultiplier=0.75000
PlayerCharacterWaterDrainMultiplier=0.60
RaidDinoCharacterFoodDrainMultiplier=0.500000
StructurePickupTimeAfterPlacement=60.000000
AlwaysAllowStructurePickup=True
DinoDamageMultiplier=1.01
PlayerDamageMultiplier=1.25
DinoResistanceMultiplier=1.01
PlayerResistanceMultiplier=1.50
DinoCharacterStaminaDrainMultiplier=1.01
PlayerCharacterStaminaDrainMultiplier=1.50
DinoCharacterHealthRecoveryMultiplier=1.01
PlayerCharacterHealthRecoveryMultiplier=1.50
StructurePickupHoldDuration=0.500000
AllowIntegratedSPlusStructures=True
ServerAutoForceRespawnWildDinosInterval=7200 -
Rae Apofisz #10203 Bocs a dupla kommentért. Nálam ez a Game.ini tartalma.(A dinók és player level szintjére vonatkozó sorokat kivettem mert túl hosszú)
Ha valamelyik tetszik kitudod másolni innen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/Script/ShooterGame.ShooterGameMode]
bAllowUnlimitedRespecs=true
SupplyCrateLootQualityMultiplier=5.0
FishingLootQualityMultiplier=5.0
FuelConsumptionIntervalMultiplier=10.000000
FastDecayInterval=43200
GlobalSpoilingTimeMultiplier=3.0
GlobalItemDecompositionTimeMultiplier=3.0
GlobalCorpseDecompositionTimeMultiplier=3.0
ResourceNoReplenishRadiusPlayers=0.5
ResourceNoReplenishRadiusStructures=0.5
bPvEDisableFriendlyFire=false
bFlyerPlatformAllowUnalignedDinoBasing=true
MatingIntervalMultiplier=0.2
EggHatchSpeedMultiplier=20.0
BabyMatureSpeedMultiplier=20.0
BabyFoodConsumptionSpeedMultiplier=0.5
CropGrowthSpeedMultiplier=2.0
LayEggIntervalMultiplier=0.5
PoopIntervalMultiplier=3.0
CropDecaySpeedMultiplier=2.0
HairGrowthSpeedMultiplier=3.0
StructureDamageRepairCooldown=180
bPvEAllowTribeWar=false
bPvEAllowTribeWarCancel=false
bPassiveDefensesDamageRiderlessDinos=true
CustomRecipeEffectivenessMultiplier=2.0
CustomRecipeSkillMultiplier=2.0
CraftingSkillBonusMultiplier=1.250000
DinoHarvestingDamageMultiplier=1.25
PlayerHarvestingDamageMultiplier=1.0
DinoTurretDamageMultiplier=1.0
bDisableLootCrates=false
MaxNumberOfPlayersInTribe=25
BabyImprintingStatScaleMultiplier=1.75
BabyCuddleIntervalMultiplier=0.1214032
BabyCuddleGracePeriodMultiplier=1.0
BabyCuddleLoseImprintQualitySpeedMultiplier=1.0
MaxTribeLogs=50
PvPZoneStructureDamageMultiplier=6.0
bDisableDinoRiding=false
bDisableDinoTaming=false
bDisableStructurePlacementCollision=true
bAllowCustomRecipes=true
bAutoUnlockAllEngrams=true
GenericXPMultiplier=2.0
HarvestXPMultiplier=2.0
CraftXPMultiplier=2.0
KillXPMultiplier=2.0
SpecialXPMultiplier=2.0
MaxDifficulty=True
NPCReplacements=(FromClassName="Pegomastax_Character_BP_C",ToClassName="")
NPCReplacements=(FromClassName="Compy_Character_BP_C",ToClassName="")
NPCReplacements=(FromClassName="Ichthyornis_Character_BP_C",ToClassName="")
NPCReplacements=(FromClassName="Microraptor_Character_BP_C",ToClassName="")
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_XenomorphPheromoneGland_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Polymer_Organic_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_BlackPearl_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_ElementDust_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_ElementShard_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_ElementOre_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_ScrapMetal_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Obsidian_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Crystal_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Metal_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Chitin_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Keratin_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Hide_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Oil_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Silicon_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Stone_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Flint_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Wood_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Fibers_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Thatch_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_RareFlower_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_RareMushroom_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_NamelessVenom_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Gem_BioLum_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Gem_Fertile_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimaIItemResource_Gem_Element_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Pelt_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Amarberry_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Azulberry_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Mejoberry_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Narcoberry_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Stimberry_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Tintoberry_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_RawMeat_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_RawPrimeMeat_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_RawMeat_Fish_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_RawPrimeMeat_Fish_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_RawMutton_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_CactusSap_C",Multiplier=1)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.27. 17:22:17 -
Rae Apofisz #10202 Szeliditési hatékonyságon mire gondolsz ? A tamelés sebességét, vagy a bevésődét ?
Hogy a harvestnél,hogy például a fát hányszor kell megütni ahhoz is van konfigba utasitás.GUS.ini -be
HarvestHealthMultiplier=2.0 - Ez átlagban 2 ütést jelent nálam. De persze nem mindegy mivel ütöd.
A harvest mennyiségén hogy mennyit kapj, szintén nem mindegy mit mivel ütsz, csákány vagy fejsze.
A harvest szorzó csak egy általános szorzó. A GUS.ini-ben van ugyebár a HarvestAmountMultiplier=4.0.
Ennél ha például azt szeretnéd több elementet adjon de ne adjon olyan sok fát, követ stb,.. hogy csak egy adott tárgyból, ahhoz a Game.ini -ben adhatod be. Hasonló képpen a múltkori súly beállitáshoz, ugye benne van a resource, vagy éppen a consumable szó
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_ElementShard_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Narcoberry_C",Multiplier=1)
Lényeg, ez a példa 16x -os element shard -ot adna. Mert ugye van az alapszorzó ami 4x és van ez. Ezt igy sorba beirva lehetfinomitani hogy miből mennyit adjon. Sok unoficalon ezért van az hogy kivágok 1-2 fát és már nem tudok mozogni a súlytól, mert az admin például cskánnyal a kezében kő harvesthez állitotta be hogy sok követ adjon.
Sokat kisérleteztem azzal a harvest heal-al de nem vettem észre külömbséget a mennyiségben. Az element drop esetében meg szerintem van egy felső határ mert én akármennyit irtam be vagy nem adott többet vagy annyira minimálisan többet hogy nem tünt fel a változás.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.27. 17:14:53 -
T62A #10201 "Element veint sem csinálok ezért, ha sok element kell, akkor islanden annyit szerzek, amennyit akarok. Ugye, mivel nálam 4x harvest szorzó van, ezért a korrektség miatt nálam a bossok is 4x elementet dobnak, azaz alpha broodmother ad 296-ot."
Ezen most akadt meg a szemem,ez a szelídítési hatékonyság?Vagy az amikor bányászok és ott is ettől függ mennyi ideig tudom ütni pl a fát?Vagy ez szerveres beállítás?Például én ha fémet bányászok nekem is feljebb van állítva egy két dolog,de kiszedek vagy 600-700 nyers fémet alkalmanként egy kupacból. -
Rae Apofisz #10200 Köszönöm a választ.
Igen, sima primitiv ruhám van. Nem számitottam erre,hogy kiuátálnak a dinók a szigetről :) Egy pteranodon majdnem meg is ölt :) -
ncc1701 #10199 Lehet benne valami, mert 15-ös sebzést láttam, és jó armorban tán még annyit sem kap be az ember amúgy, de ez így sem prim cucc lehetett,
Amúgy még nem mentem velük csülökre, giga/quetz hátról rendezem le az ilyeneket. :) -
lammaer #10198 Enraged Trike az nagyot tud ütni... -
ncc1701 #10197 Szerintem gatya volt a ruhád, bár furi, h egyszerre tört be minden. A sebzés szám szerint nem volt nagy, az nem indokolja, h minden betörjön.
De amúgy ja, korrupt állatok kapásból agróznak, és mind. Elég idegesítő, pláne a sok diló, mikor jön a gigámnak neki. Nem is értem. -
Rae Apofisz #10196 Üdv.
Több videót is megnéztem azokról a veinekről. Elmentem arra új szigetre amit beraktak a pálya frissitésébe. Van néhány aminél nincsenek azok a felfelé szálló szilánkok és az összesen átlehet menni. Ez most direkt ilyen vagy még nincs befejezve és egy másik updatekor lesznek használhatóak ?
Megakartam nézni egy corrupted triket közelebbről. Az megtámadott és egy ütésre leamortizálta az összes ruhám. Amit nem tudok, vajon nem figyeltem és amugy is alacsony volt a ruháim tartossága vagy ilyenek a corrupted lények ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ncc1701 #10195 Dede, matek kiadja, mert a dupla annyi állat adott idő alatt dupla annyit sebez. :) Nincs jelentősége, nem fogom kipróbálni. -
Bozi_Vilag #10194 Nem-nem...
Nem mindegy, hogy tíz darab 30K-s, vagy öt darab 60K-s. A meteoresőt mindegyik állat kapja, és három esőből meghal, vagy hat esőből, nagyon nem mindegy.
Plusz, akkor a DMG is sokkal jobb mint rendesen. -
Rae Apofisz #10193 Videókban van pár árulkodó jel amiről fel lehet ismerni ha sérthetetlen módban van az admin.
Például ha ütést kap nem ir semmilyen sebzést. Olyan mintha olyan követ ütnél amit nem lehet kiütni. Ez a sérthetetlenség nem vonatkozik a tamelt lényeire,azok simán bekapják a dmg-t. Van amikor cheat fly-t használ,de közel van a földhöz mintha lépkedne, Ilyenkor nem tud enni se inni. Ezek többnyire olyan ha nyeregbe ül és leszáll onnan, eltünik róla a sérthetetlenség és a repülés csit is,ujra be kell irni consolba.
Ami még árulkodó jel lehet ha nem félti hogy elpusztulnak a dinói, vagy bázisa. A videóban ami esetleg csalás lehet ha ő maga idézett meg valami kis szintü titánt hogy letudja győzni. Én mondjuk még nem foglalkoztam ilyen veinekkel,de én arra tippelek csak pusztán bejött neki a dolog. -
ncc1701 #10192 Már gondoltam rá, plusz odateszek egy dínó leash izét, nyakukba dobok 2 aggresszív gigát, és annyi. Pláne, ha olyan a terep, h mondjuk csak 2 oldalról jöhetnek. De már lusta is vagyok erre. :)