Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lammaer #9531 : Korabban mint irtam egy rockdrakkel es steam punktos tesla tornyokkal vegigvittem egy pirosat, persze akkor is irtam, hogy a tesla tornyok nelkul nem ment volna 😊
A Human Npc modban amik vannak npc-k, szeretek rájuk vadászni. Extingtinon nem rég lett csak berakva a spawn pontjai ami nem túl sok.
Meg engem egy idő után idegesit a sok szakadék, lyukak, gödrök amiket kerülgetni kell. De ugy alapjában is nekem olyan pályák tetszenek mint például a crystalisles. Sok fa, dombos, hegyes, tengerparti vidék,fensíkokkal, öblökkel, dzsugelokkal. Rejtett kis zugokkal...
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Számtalan pályát kipróbáltam de minduntalan visszakeveredek a shigoislandra.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.10. 09:24:51
Mondjuk szerintem nem egy jó bázishely, amellett hogy mindentől messze van, nyersanyagok és allatok se nagyon vannak arrafelé, tehát ha az ember farmolni akar (tehát nem kirendeltséget épít hanem az lenne az otthona) akkor nem túl jó.
Amúgy ez a terület mutatja legjobban, mennyire elkapkodták/félkészen adták ki a DLCt. Nincs rendes spawn, egy üres, érteletlen terület ami remek hely lehetett volna, ha rendesen megcsinálják. Kb egy mini aberrationnak is megfelelne...
Wipeol = kb alapokig lepusztít mindent
Ahol spawnol a forest titan, ott eleve nem tudsz építkezni, nem engedi a játék. Azzal a hellyel az a bajom, h marha messze van, de tényleg jól néz ki.
Olvastam a beszelgetest az extencionrol amit irtatok, hogy mennyire vedheto vagy sem. En ugye meg nem voltam egy boss ellen sem.
Extencionon van eszakon egy nagy szep foldalatti vilag ahol ismet letelepedni kivanok es eddig nem ert ott semmilyen tamadas ,nem ugy mint amikor anno a burkon kivul epitett bazisomnal. Viszont lattam filmet ahol egy nagy faleny mint egy Ent a gyuruk urabol , gondolom ez lesz a titan , ellen harcoltak a jatekosok es ha jol emlekszem ez a foldalatti nagy vilagban zajlott.
Ha en ott epitkezek, egyszercsak varhato lesz tamadas?
Mas: A Rock drake nagyon a szivemhez nott mar aberrationon,mikor reaperek ellen is ki birtam allni vele. Csinaltam exten egy mentest es neki mentem egy dropnak egyedul egy Rock drakkel. Igaz azt hiszem a kek a leggyengebb a droppok kozul,de siman bevedtem vele, plusz 2 element venat is bevedtem ahol viszont jottek corrupted wyvernek, meg spinok meg hasonlo finomsagok. Siman levertem oket. Na ujabb mentes utan a nagy foldalatti vilagbol nyilo barlangba is bementem ahol elotte elhalaloztam parszor.
Vegigvertem a rock drakkel az egesz barlangot es valami titan vagy milyen portalhoz jutottam. Mar csak a corrupted sziveket kell ossze szednem ,mert eddig eldobaltam oket es mehetek valami titanhoz. Gondolom oda azert mar kell vinnem par tuningolt allatot, ami persze meg nincs.....igy ez egy masik story lesz 😊
Ha érdekel itt a linkje:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.09. 17:28:12
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tegnap töredezettség mentesités után kikapcsoltam a gépet. Ma meg nem indul el az Ark mert inditás után azonnal beadja ezt a hiba üzenetet. Helyi játék még csak csak elindul de netes játéknál újra és újra beadja. Töröltem az arkot, minden maradék könyvtárával együtt majd uja telepitettem de még mindig ugyanugy adja ezt a hiba üzenetet. Valaki tudna ebben segiteni mi lehet a baj ?
https://imgur.com/hPjOV3I
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.01.09. 17:16:17
Jelenleg aszerveremen 70perc a nappal és 15 perc az éjszaka. kicsit sokat kell várni raptor clausra és ezen filoztam érdemes-e ezt megpiszkálnom hogy kicsit gyakrabban jöjjön. 😊
A lényeg hogy az extinctionos bázisok veszélyeztetettsége ezzel nem lett nagyobb... ezért nem érem miért okozna extin elvándorlást az hogy lehet állatokat hozni extire... a titán már eddig is ott volt, a managar is... breedelt giga (amit esetleg hoznak) vagy harci quetz azokhoz képest piskóta.
Az tény, eddig könnyebb lehetett picit az élet, mert ugye a megatribeoknak is nulláról kellett kezdeniük egy extis mapon a játékot, tehát seggbe is lehettt őket rúgni.
De most csak annyi történik hogy egy extis bázis ugyanannyira lesz védhető mint egy ragnás vagy islandos. Illetve sztem extin sokkal több a csak levegőből támadható bázishely (más térképeken csak elvétve akad 1-2 ilyen), tehát több jobban védhető terület van...
Másik az, több pályán is tesztelgettem ezt a feltöltés dolgot. Biztos emlékszel egy régebbi kommenemben emlitettem egy nagyon furcsa esetet.
Single player modban amit feltöltöttem az obeliszkbe azok ott voltak amikor átmentem netes játékba, az szerveremen. Felléptem egy másik unofical szerverre de ott más modok voltak és ott már nem volt ott az obeliszkben semmi. Viszont ha single player modban modok nélkül inditottam játékot például nem volt ott semmi a steam punkból. Ez után amikor felmentem a szerveremre ott hiába futott a steam punk, ott is eltünt minden steam punkos tárgyam az obeliszkböl. Olyan volt az egész mintha valahogyan közös dolgot használtam volna,ami nem lehet más csak a kliensem. Tehát annak ellenére hogy másik szerver a kliens ugyanaz és valahogyan "emlékezik" bizonyos dolgokra.
Nem értem az egészet, ellent mond a logikámnak de ez volt. Én arra tippelek hogy ez azét volt mert single playerből ugy léptem át netes szerverre hogy magából a játékból nem léptem ki és valamit nem jól mentett el. Ugyanakkor például a netes szerveren több tárgyat engedett feltölteni mint single playerben. Én már azon is kezdek filozni nem-e lehetséges hogy van valami "titkos" szerepe az obeliszkek szinének.
Kivetelt kepez az Aberration, mert oda csak par dinot tudsz bevinni hiaba van Obeliszk.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.01.08. 19:56:08
Ha atmegyek masik terkepre,akkor puceran kell mennem nem? Kulonben elvesznek a cuccok amit nem toltottem fel. Vagy csak akkor ha a cel terkepen akkor kezdek eloszor?
250 X 100=25000 db kristály.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.08. 13:13:20
Igaz, eddig ARkos életem nagy részét vagy fizikailag magyarországon lévő szerveren töltöttem, vagy németeken. Ilyen 1 sec eltérés a gombnyomás meg a reakció közt nem nagyon volt.
Persze akadt olyan hogy az irdatlan OP sebzésű brontóval kimenve bogyót szedni egy emelt harvestes szerveren rendesen be tudtuk lagoltatni használhatatlanra, de az esetek 99%ában nekem jó játékélményem van.
Offin mondjuk csak notame szerveren játszottam pár napot...
De ugye ha minden igaz az offi KB az a szerverpark ami egyébként playerek által is bérelhető (gportalmeg társaki) a wildcard is csak bérel sok slotos szervereket külső cégektől.
Az EA szemétsége miatt pedig állj be a sarokba és korbácsold magad kicsit, mert tényleg a playerbase hülyesége az hogy ennyire vissza lehet élni manapság a bizalommal.
Én fallout 76-ba buktam bele, vmiért játszhatatlan az Ark képes gépemen. Mondjuk "csak" 7000ért vettem, de nagyon b*szza a csőröm.
Amúgy a forrás hazudik, mert jelenleg nincs olyan CPU, ami lag nélkül elég lenne egy szervernek. Mert lagot leszámítva ilyen átlag 5%-os terhelés van az otthoni szerveremen. Nekem mondjuk annyi előnyom van, h egy otthoni szerver foglalkozási ártalom, csak procit kellett bele vennem, az volt 40e.
Ha nincs szabályozva a nappal és éjszaka hossza a konfigban akkor kb hány percesek valós idöben a napszakok ?