11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• ncc1701
    Na, erre mondtam, h nem ad számomra semmit. :)

Giga a kedvencem hóhérnak. Most ugye gigát breedelek, kiszórok 2 tojást, megnézem mivan, egy harapás, és annyi. Ha gyrosan csinálom, akkor még húst sem szed, eltűnik a hulla is. Ja, ha sokat breedelsz, akkor nem kell vadászni sem. Nálam legalábbis 4x szorzó mellett simán megvan a hús.
    Ja, és ha jól emlékszem, az állatba hiába írom fel a statokat, ha becryozom őket, akkor a bennük létrehozott könyvtárak eltűnnek.
  • Bozi_Vilag
    Dede, egy implant, amivel elhagyhatod az ARK területét (a sztoriban, te ugyanúgy megdöglesz)
  • Bozi_Vilag
    Jaja, a breedelésre nekem is megvan a taktika (nem teljesen ez, de hasonló), ez a mutációs dolog nincs meg :D
    Türelem megvan, kiszámoltam, hogy átlagosan 10K kell a max mutációhoz (ha az a 20).

Hóhérnak meg a legjobb a villámsárkány, két fújás alatt 2K HP megvan.
  • ncc1701
    Plusz ugye az egyes patchekben is máshogy viselkednek a dolgok. Mindegy, igazából a king nem ad számomra semmi extrát.
  • Bozi_Vilag
    Figyelj, ezek a nyomi youtuberek (bocsi ha valakit megsértek) a szuperboostolt gigáikkal, lenerfelt titánnak mennek neki.
    ALAPBEÁLLÍTÁSOKON nekünk ezek kellettek hozzá :(
  • ncc1701
    Ja, az pedig elég egyszerű.

0.: Alap játékban nem látod, de egy állat szintje úgy áll össze, h van 7 statja (hp, stamina, oxigén, food, weight, dmg, wasted/speed). Az utolsó az hidden, ott nincs korrekt érték, az mindig az állatra jellemző speed mondjuk 100%. Ami pontot ide kap, az ment a levesbe. Ha minden staton van mondjuk 10 pontja, akkor az egy 70-es állat. Általában akkor jó egy állat, hogy ha egy staton megvan a legalább 40 pontja. Nem a %-ot, meg az értéket kell megjegyezni, hanem a 40-es számot. Értelemszerűen ha magasabb, akkor jobb, plö rexnél nálam a 45 pont azt jeleni, h 390% a sebzése. Egy saberem stamináján van 50 pont, szóval a 40-es induló már jó.
    1.: Összefogdosol nagy csomó állatot, amiket úgy szaporítasz, h mindnek a legjobb statját örökölje az utód, ez lesz a bázis állat. Az állaton e betűvel tudsz csinálni egy "export dino"-t, majd ark smart breeder progival be tudod olvasni, és látod, h a számodra érdekes staton hány pontja van. Bázis állatot annyit csinálsz, amennyi jólesik, kell 1db hím, és a lehető legtöbb nőstény. Ha jól sejtem, nem túl modolt szerón vagy, értelemszerűen minél több a nőstény, annál több fert tojásod lesz. A mutálás az a nagy számok törvényéről szól sajna. Ami nagyon fontos: az összes bázis állatodnak ugyanannyi legyen a szintje, illetve egyikben sem lehet mutáció. Ha ezek szaporításában van mutáció, azt gyilkod le, vagy tedd félre használatra, de ne keverd ide. Elnevezésük: M250-BASE, vagy F250-BASE, nálam ez a hagyomány.
    2.: Tételezzük fel, h rexekre hajtasz. Rexnek van 2 értelmes statja, hp, és dmg. Tehát két vérvonalat kell indítanod. Nagy lesz a csábítás, h vegyesen csináld, de ha matekolsz kicsit, akkor rájössz, h úgy sokkal kissebb az esélyed. Tegyük fel, h 250-es az összes bázis állatod szintje. Megvannak a fert tojások, elkezded kidobálni őket, és keresed a kettővel nagyobb szintűeket. Ha nincs super spy glassod, akkor ezeket claimeled, és amin megvan vagy a hp, vagy a dmg mutáció, azokat felneveled (statokat ilyenkor felírod papperra, vagy azt írod az állat nevébe, h 11200hp, majd kitalálod). Elnevezed őket: M252-42D, F252-42H. Ugye fiú-lány, illetve, h tegyük fel 40hp-40dmg pontja volt a bázis állatodnak, nekik lett 42. Az elnevezés azért fontos, mert így majd a tojásokon látni fogod, h ki-mi volt a szülő.
    3.:Ha a mutáció fiúra esett, akkor mákod van, leállítod a bázis fiún a wanderinget, beteszed helyére az új mutált fiút, és goto 2-es pont, jöhetnek a tojások, kikelteted őket, és várod a 254-es szintűt, aminek 44dmg pontja van. Ha lányra adja ki a mutáció, azt összeállítod a bázis fiúval, h szüljön egy fiú utódot, amit meg beteszel a lány csapatba, és goto 2. Ha a bázis fiú-mutált lány ad újabb mutációt, akkor örülünk vincent van. :) Nagyon ritkán van dupla mutáció, ekkor 4 ponttal nő meg az utód szintje, nálam volt olyan, h ez +4hp ponttal járt, nagyon örültem, de általában random fos. És iszonyat ritkán van tripla mutáció is, nekem egyszer volt ilyenem.
    4: Ha megvan a két vérvonal, amin van számodra elég mutáció, akkor a két mutált állatot szaporítod, és így megvan az űber állatkád.

De lentebb láthatod, h nem kell megállni a 20. mutációnál, ez még nekem is új, majd beszámolok az eredményről. Ha ma-holnap összejön a 22. mutácó a gigán, akkor ez már hivatalos, erre link itt.

Tippek:
    -Én azt tapasztaltam, h kb 200 fert tojásból 99% eséllyel bejön a kívánt statra a mutáció. Van, h a dupljája kell, van, h az első 10-ben bemákolom, de a 200 a tapasztalat. A 200 tojást a szerveremen ki tudom válogatni 45 perc alatt.
    -Modok nagyot tudnak gyorsítani a folyamaton: S+ ugye, ott a hatchery, összeszedi a tojást, 1%-ra inkubálja. SuperSpyGlass: nem kell claimelni minden állatot, mert látod a statjait, mire hány pontot kapott. Nagyon jó. Ha olyan szerón vagy, ahol van sp, akkor használd az s+ hitching postot. Ez azért jó, mert ha wanderingre teszed az állatokat, és megy az s+ hatchery is, akkor a dolog automatikus offline is működik, azaz másnapra lesz egy rakat tojásod készen. Ha ezek nincsenek, akkor szerencsére már van enable mating is.
    -Legyen egy/több hóhér állatod. A kikelt nem kellő dínókat lelőheted magad is, de jó sok xp-t adnak a kedvenc állataidnak is.
    -Én két csoportba szoktam rendezni a bázis állatokat, külön teszem a hímet, h mellé tudjak állni a mutált lánnyal, és beforgatva külön a bázis lányokat, h oda tudjak állnu a mutált fiúval.
    -Az érdekes szinű dínókat tedd félre. Mert a szín örökölhető.

És hát türelem. Egy igazán űber b@szó állat mögött több ezer, több tízezer leölt baby van.

Nálam 50x-es a breed szorzó, azaz egy giga felnő kb 6 óra alatt. jelenleg van 3db bázis lány gigám, és kb 2.5 percenként adnak fert tojást. Ezzel tudom azt csinálni, h reggeltől délutánra offline megvan a szükséges tojás mennyiség, amit kikeltetek, megvan a mutáció este, reggelre felnő, és még reggel odateszem, h jöjjön a következő csapat tojás. A rexeimhez plö (20/20 mutációhoz) kellett 4-6 hét ilyen ütemben.
  • ncc1701
    Ok, akkor ez már megint szerver beállítás, illetve verzió kérdése lehet. Amit láttam videót, ott vagy 20 gigával le lett túrva a gamma king titán. Egyéb titánok nélkül. És igazából a veinnel nem csinált semmit, max lerombolta, de az irreleváns volt, mert amíg a vein tartott, addig a king titán csak állt, mint egy meredt tudod mi. :) Kevesebbet lehetett addig bele sebezni, de apránként letúrták.
  • Bozi_Vilag
    A jég és az erdőtitán az simán megvan néhány gigával. A desertre mi managarmrokkal és sárkányokkal mentünk.
    A king titán az esélytelen csak gigákkal/rexekkel. Ott voltunk három alfatitánnal (a legjobban befogott mód), és az egyik majdnem meghalt, a másik kettő is jól kapott... Persze mellette még nagyon sok giga/rex/mek volt ott, a legtöbb el is halálozott.
    Az a baj, hogy random 1 milliós dmgt fog osztani, és gigával nehéz elmenekülni. Meg amúgy is nagyot harap. És közben, védeni kell a két element veint
  • Bozi_Vilag
    Igazából igen.
  • ncc1701
    Tudom, hivatalosan 73 szintet lehet rájuk rakni, de nekem a rexeim megállnak 71-nél, onnan nem mozdul a csík. Mint ahogy a karakteremé sem. Lehet, h azért nem, mert ezek még akkor születtek, mikor a 71 volt a max.
    Kb kész van a 18db maxra húzott rexem (64k hp, 1400%dmg, ascendant nyergek), szerintem hétvégén megcsinálom az alfa tek barlangot, nem hinném, h problémám lehetne vele. Keltettem új yutyt is, neki meghagyom az alap 2.8k stamináját, minden pontját hp-ra teszem, elég masszív dög, lesz vagy 80k hp-val.

A gigákkal majd extinction bossokat fogok ölni. A desert titánra is van tervem, szerencsére van brutál quetzám, keltetek mondjuk 6-ot, azok emajd lintézik. Esetleg utána a gigákkal-rexekkel nekimegyek a gamma king titánnak, de ott már lehetnek veszteségek. Van asszem valami 36 szépen felhúzott gigám, és kb ugyanannyi szinte maxos rexem. A jeges titánt két gigám elintézi, ezt konkrétan tudom.

Rexednek 96 pont hp-ban, és 95 dmg-ben? Akker, ez jobb, mint az enyém (84-85). Na, de ezen még finomítunk majd. :)
    Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.05.10. 08:41:06
  • ncc1701
    Mi nem világos, maga a gyakorlat, hogy hogyan érdemes csinálni?
  • topaktuell
    Nekem már 2 gigám is elérte a 73 pont pluszt. Ez a vége. Itt maradt fullon az XP indikátor.
    Gondolj bele, azért vittem fel 451-re, hogy tudjam mikor és hogyan veszi ki.

Nem is olyan beteg. :D Csak egybe kellett raknom a magas statokat.
    Gyengusz (Rex, Lvl 439, Female): HP: 22220,1 (96); St: 2478 (49); Ox: 960 (54); Fo: 15900 (43); We: 880 (38); Dm: 684,4% (95); Sp: 100% (63); To: 42284,5 (438);
    Csak 12 szintet kellett ráhúznom, hogy búcsút intsek neki
    Utoljára szerkesztette: topaktuell, 2019.05.09. 23:02:22
  • Bozi_Vilag
    LOL, felvetettem egy témát, amiről azt hittem hülyeség. Aztán kiderült, hogy nem, és már nem értem, mit dumáltok itt :D
    Ncc, ezt a mutációs-mechanizmust el tudnád magyarázni hülyék szintjén?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Addig megvan, hogy a mutációnak az esélye 2,5%, vagyis 1:40. Annak az esélye, hogy ez statra van, 1,25% (=1:80), és hogy egy bizonyos statra, pölö dmg, annak ~0,2% (=1:480). Az is megvan, hogyan örökíti tovább a mutációkat az utódra. De hogy utána mi van, az már nem világos.

Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.05.09. 22:37:09
  • ncc1701
    Aha, thx, akkor majd megpróbálom transzferálni a pterámat. Az tény, h mikor áthoztam a centerre, akkor nem volt 450 felett. Bár patch azóta volt már.
    Nekem ez a 73 pont nem jött be, csak 71 pontig mennek az állataim valamiért.

Offin 450 feletti állat az elég beteg dolog azért. :)
  • topaktuell
    Nem ütemezve, hanem mikor átviszed obin keresztül, és ha patch jön. Mindkét esetben viszi. Cryoval lehet vinni az nem veszi ki. "Sikeresen" leteszteltem.
  • topaktuell
    Offin a 451-et kiveszi kérdés nélkül. Enyémet is vitte. :(
    Vigyázz mert az a 71 már 73.
  • ncc1701
    Szóval, tényleg "csak" arra kell figyelni, h egy statra csak 255 pont mehet max, azaz egy statban 184 pontnál le kell állni plö gigánál, mert arra teszel még 71 pontot, mert másra nem húzod. Már feltéve, h végtelen időd van erre. :)
    De rexet lehetne tovább mutálni, mert azt hp-dmg-re húzzuk ugye, így a max 71 rátehető pont két felé oszlik. Elő is veszem a rexeket kis továbbképzésre, úgyis két fajt lehet jól mutáltatni egyszerre nálam, az ad elég tennivalót.
    A másik, amit írt, h max lvl 450 lehet, a magasabbakat törli a game, ezért indította az egész breedelést olyan állattal, aminek nulla a wasted pontja. Ez unoffin nem tudom, hogy van, de a szerómon van 480-as ptera, úgyhogy nálam nincs max 450 lvl cap. Lehet officialon lefuttatnak valami scriptet ütemezve, ami ezt megcsinálja, de a játékba beépítve nincs.
  • ncc1701
    Én is azt hittem bakker. Ez nagyon durva változás nekem. Ugye mindig is hülyének, amatőrnék tartottam az offis srácokat, mikor csilliárd mutációs állatokat breedeltek tovább nullás nőstényekkel, de megint kiderült, h igazuk van. Szóval tényleg az van, h elöbb kisorsolja a game, h van-e mutáció, majd kisorsolja, h melyik statra menjen.
  • topaktuell
    Erről akivel beszéltem mindenki legendának tartotta. :( Le is álltam a 20. mutációknál. :(
    Ugye Offin ezzel kísérletezni, hogy be jön-e nem igen van az embernek kedve.
    De akkor a rexeket húzhatom tovább. :D Máris megéri.
  • ncc1701
    Hát besz@rok, a dolog működik. Megvan a gigán a 21-ik mutáció. Ez alapjaiban megváltoztat mindent.
  • Rae Apofisz #10411
    Nem lehetséges hogy ha egy fal külső fele forditva van rakva(befelé néz) mint az egyik képen látszódik az okozhat ilyent ?
    Szerintem senki nem mondta hogy hazudsz.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.09. 20:36:44
  • T62A #10410
    Sziasztok!
    Nekem nem szokásom hazudni,szoktam is bizonyítani ha valami gondom van,vagy nem sikerül.Rakok fel 4 képet a 4 képből 2 már látnotok kellett,akik megnézték.Az bizonyítja hogy nem tudtam tovább építeni.A másik képeken viszont a kész épületet.Nem tudom mi lett a játékkal,de vissza mentem megnézni mit is ír ki,hogy nem tudok tovább építeni.De az összes területen zöldet mutat,most vagy valami frissítés rakta helyre,vagy esetleg a videokártya hibája okozta.

• Rae Apofisz #10409
    Egy db fájlból ? Azt meg hogyan ? Véletlenül nem valami zip fájl és kikell öket csomagolni ?
    A képet onnan töltöttem le amit linkeltél. A pnt fájl formátumot nem nagyon ismerem, ahol csak lehet jpg használok. Én nem aggatnám tele a bázisom ilyen képekkel. Kézzel festeni nem igazán tudok mert nincs kézügyességem,de ha képeket akarnák bázisom falára akkor már inkább rendes képekkel próbálkoznák. Átkonvertálni ha kell. Recepteket meg te is tudsz késziteni. Egyszer megcsinálod és utána már nincs rá gond hogy miből mennyi mert bele van irva. Én amit várok, keresek hátha felbukkan valahol egy jó ötlet, az hogy tudnák egy tv utánzatot csinálni :)
  • bladex
    Elég friss a dátuma a képnek amit próbáltál. Lehet, hogy régebben készült képekkel gondok vannak. Ki fogom próbálni a név átírást. Honnan vetted a képet amit felraktál? Valami bonyolultabb képből is megpróbálnál egy két darabot?

"nézd meg például nincs-e véletlenül a mappa nevében a végén egy szóköz vagy valami ez körül nincs e valami gikszer."

Melyik mappára gondolsz? A képek amiket felraknák egy darab fájlból állnak.
  • ncc1701
    Ez nagyon érdekes:

This means a Fully Mutated Dino (≥20/20 on both sides of inheritance) with higher stats bred with a Non-Fully Mutated Dino (≤19/20 on the respective gender's lineage) can still receive mutations on the stats from the Fully Mutated Parent, allowing you to further increase breeding potential. This is because the stats are chosen first, and then the mutations (if any are to occur), are selected and applied.

Ezt ki fogom próbálni, előkapom a bázis gigáimat, és a 0/20-as, 20dmg mutációs fiút is. Ha igaz, amit ír, hogy a játék először eldonti az örökölt statot, és utána azt, h mutáció volt-e, akkor gyakorlatilag bármennyi mutáció lehet, illetve ahogy a fenti linken írja, meg kell állni, ha a kívánt staton megvan a 184 pont (255-71=184).
    Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.05.09. 13:19:25
  • T62A #10406
    Nekem is éppen valamelyik nap jutott eszembe.Terveztem is,hogy rákérdezek itt.
  • Rae Apofisz #10405
    A szerver a saját gépe.
    ----
    Hogy ne a levegöbe beszéljek, kipróbáltam ezt a festős dolgot. Elöször is létre kell ugye hozni egy mappát
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\MyPaintings
    Majd ebbe bemásolni egy letöltött képet. Én azt a receptes képet próbáltam ki.
    Eredetileg a neve 2019-03-21_5c92dd67a99c1_SimpleKibble_sign_PaintingCanvas_C.pnt
    Már ránézésre is túl hosszú ezért átnevezéssel töröltem az elejét és SimpleKibble_sign_PaintingCanvas_C.pnt névvel másoltam be a MyPaintings nevü mappába.
    Beléptem játékba, és megcsináltam. Nem dobott ki,nem történt semmi. Szerintem ha ez a hiba okozója nézd meg például nincs-e véletlenül a mappa nevében a végén egy szóköz vagy valami ez körül nincs e valami gikszer.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.09. 12:25:18
  • bladex
    Ez a hibaüzenet kizárólag akkor jelentkezik, ha neki állok képet festeni a kis vászonra. Nem használok modokat, nem játszok helyi játékot. A 10396 os hozzá szólásomhoz tartozik, mint jelenség. Amúgy atom stabil a játék nekem, leszámítva apró lagokat.
  • Bozi_Vilag
    "Lost/timedout connection to host." - Ez szerver miatt van, időtúllépés.
  • Rae Apofisz #10402
    Szia.
    Ez a játék sajnos olyan,hogy sokszor nem egyértelmü a hiba üzenet. Ilyen hiba üzenetet több probléma is okozhat. És pont ez miatt sokszor csak általános tippek vannak. Arra tippelek helyi játékot játszol.Én a helyedben csinálnák elsö lépésben mentést a játékról. Majd kivennék minden modot és csak ezt hagynám bent. Hátha össze akad egy másik moddal.Ha úgy müködik egyesével vissza raknám a többi modot.
    Ha ez nem hozna eredményt megpróbálnám hogy a játék mappában de legföképpen a mentés és a mod mappáknál beállitanám hogy ne legyenek irásvédetettek se a mappák se a fájlok. Ha ez se válna be és a mod nélkül nincs probléma én megszabadulnák tőle.
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.09. 11:56:31
  • bladex
    Egyrészt ez rendesen ment régen, semmi gond nem volt vele. A másik dolog, hogy vannak olyan hasznos dolgok amiket van értelme kirakni pl: receptek.
  • ncc1701
    Gondolkodtam amúgy, kb tuti, h nem fog menni. Mert ha breedelek egy 0 mutációs állattal (pl lvl100 )egy olyat, aminek van már 5 mutációja (plö lvl 110), akkor 4 féle utód jöhet ki: 100, ha mutálódik a bázis állat, akkor 102, valamint ugye a 110, mikor az utód megörökölte a mutált statot, illetve a 112, akkor ha a mutált oldali utód kap plusz mutációt. Ekkor a mutációk száma ugye 5, 6, 5, es 6. Ha ezt továbbgondolod, akkor belátható, hogy a 20+ mutációs állat már nem fog mutációt adni tovább.
  • Bozi_Vilag
    #10392 és #10395
    Köszönöm mindkettőtöknek!
  • ncc1701
    Megoldást tudok rá: hagyd a fenébe a képeket. :)
  • bladex
    Ez a hiba üzenet:
    Utoljára szerkesztette: bladex, 2019.05.09. 07:11:31
  • bladex
    Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Elkezdtem tegnap kis képeket festegetni a kisméretű vászonra. Elkezdi csinálni, és befejezés elött állandóan kidob a játék. Mikor vissza megyek ott a kép befejezetlenül. Innen szedtem a képeket:arktemplates

Következő kérdéseim lennének:

1. Más is találkozott ezzel?
    2. Mi lehet az oka?
    3.Van e valami megoldás erre?

Köszönöm a válaszokat.:)

Utoljára szerkesztette: bladex, 2019.05.09. 06:50:00
  • ncc1701
    És mindig előjön ez a legenda. Sajnos nem igaz, lehet, h régen valami verzióban volt egy bug.
  • Rae Apofisz #10394
    Vajon mi lehet PiszkosFreddel ? Div2 -zik vagy talán Ark ?
  • Rae Apofisz #10393
    Amire szükségem lenne.
    LocalPlayer.arkprofile
    LocalPlayer.profilebak
    pálya.ark (Island.ark stb) amin játszol.
    273821923.arktribe ez valamilyen szám ha csináltál tribe-t
    GameUserSettings.ini
    Game.ini
    Egy szöveges fájlba ird bele a használt modok vagy pontos nevét vagy ID számát
    Csinálj egy mappát aminek a nevében nincs ékezet, másold bele. Aztán erre a mappára jobb egérgombal rákatt.
    A feljövö menüben Küldés abban pedig Tömöritett mappa. És már kész is a tömörités. Ezt mint csatolt melléklet küld el emailben.
    Vagy. Használd ezt a fájl megosztót és a linket küld el emailben vagy privát üzenetben.
    https://www.filedropper.com/

Ezt meg azért küldöm nektek nehogy kimaradjatok a jóból :)
  • topaktuell
    Nem. Mert a kölyöknek már az anyja révén meg van a 20 mutációja. Annyit lehet csinálni, hogy előkerítitek a jó stattal rendelkező állatot és elölről kezditek a mutáltatásokat. Csak azt hagyjátok meg ami a sebzésre megy, a többit bedaráljátok kutyatápnak. Kering a neten legenda arról, hogy meg lehet törni a mutációt, de mint mondom csak legenda.