Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Amikor átfúrja magát a fém alapon, sebez is rajta ? Mert ha igen,akkor az oszlopot is kitudja ütni a házad allól ha nem jól véded. Én raknák le automata gépágyúkat vagy ha használod steam punkot akkor tesla oszlopokat.
Én <#awink>#awink> Bár nem 30 külömböző táppal de van egy taktikám. A steam punkban van teleport kapszula. Ezt ahogy minden mást ha lerakom fel lehet venni,nem kell rombolni. 1 van a bázisomon,1 et pedig mindig viszek magammal. ha tamelek vagy kéne valamiért hirtelen gyosan bázisra menni meg vissza ahol volt, csak lerakok 1 teleportot, például a tamelés alatt lévő dinó mellé. Crypodot is használom. kész a tamelés, berakom crypodba,felveszem teleport kaput és megyek tovább <#awink>#awink> Ezen kivül szoktam lerakni bizonyos helyekre is teleportot. például a legmagasabb hegy tetejére. Vitorlázó szárny mindig nálam van. Tudom hova szeretnék menni, csak felteleportálok a hegy tetöre és onnan levitorlázok. De a többi cucc szinte mindig van nálam.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.02. 23:00:35
Ezt a vga-t pedig úgy vettem, h a srác lakására mentem érte. Aki át akar verni, az nem így csinálja. 😊
Ilyen helyekről nem érdemes ilyet vásárolni. Ha túl olcsó, az kamu, más esetben meg csak szimplán biztosabb, ha boltban veszed meg.
Többi részével 100%ig egyet tudok érteni
A másik, nem 10% az esély, hogy megjön az ebyos cucc! Közel 100%!!! Ha nem jön meg, akkor csak jelezni kell emailban vagy telefonon és küldik is. Nem éri meg egyikőjüknek sem, hogy ne küldje az árut. Pár eset után kivágják a kereskedelmi láncból. A refund meg egyszerű, mint ahogy Béla is mondta. Ráadásul még segített volna, ha normálisan álltál volna hozzá. Bár tevis meg tudnád írni azt a kibaszott levelet fordítóval. Én sok 100x vásároltam ebayen na meg anazonon is. Eszem ágában nem lenne szám tech cuccot ott venni akár csak bolhapiacon sem. Kivétel, ha bolt árúl mint pl. Mediamartk, Saturn stb.
Gondolom akkor szerinted egy Iphone és egy Samsung telefon közt is csak annyi a különbség hogy más logót tesznek rá... hiszen mind a kettő Made in China....
Esetleg a magyarországon összeszerelt Suzukik és Audik közt is csak az autó elején lévő logó a külöbség, nem?
"Sziasztok, van egy hamis ti1050es kártyám".... feleslegesen pörgetsz mindenkit aki nem ismeri a háttérsztorit. Mindent leirsz, hogy milyen benchmarkot futtatsz, milyen a DX11, még beteszed a képet is hogy a rendszerinfó szerint ti1050.... de a leglényegesebbet elfelejted (????) közölni a segítőkész emberekkel....
Firmware cserét akkor lehetne csinálni, ha konkrétan tudná, mit vett, de nem tudja. Nem értem, miért nem lehet elállni a biznictől.
Igen, 1050 TIk között tényleg ilyen szempontból nincs különbség. De 1050 TI és mondjuk 930 között van. Pedig ugyanott gyártják. Sajtos pogácsa és lekvátos háromszög között sincs különbség? De miért? Hát ugyanott gyártják.
Az meg hab a tortán, hogy azt hitted, nem is jön meg, és nemhogy félre tetted volna a pénzt, hanem elvered egy kockázatos esélyű dologra... 710-nél jobbat kétszer ennyiért biztosan kapsz, és az legalább biztosan jó, és biztosan megjön.
Kedvencem az, hogy a segítő szándékú embereket is elküldöd, mert nem a te véleményedet vallják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.01. 11:13:40
Vga kártyát már régebben is sütöttem. Kinézetre hasonló volt a hiba. Azota is müködik a havernál az a kártya,tökéletesen. Nem kis mázli volt az is meg ez is. Ez esetben nem segitett. A megoldást viszont megtaláltam. Ugyanugy fog müködni mint egy nagy nevü márkás vga.
De azt már dac-ból sem fogom leirni hogy mi a megoldás. Találja meg mindenki maga akit érdekel. 😊 Még igy is hogy arkon kivül minden más gyönyörüen fut szerintem megérte az árát. Kb 2x annyi fps-em van vele mint a GT 710-el.
Nem ide tartozik,csak megemlitem. Tagja vagyok egy elektromos cigivel foglalkozó csoportnak. Ott is detto ugyanez van az után gyártott és a valódi termékek között. Ami pedig a márkákat, nagy nevü termékeket illeti. Nem irhatok le neveket, de legyen mondjuk a légkondiciónáló berendezések. Vannak kinában cégek amik mondjuk ezt gyártanak. Nem raknak rá semmilyen nevet, logot meg semmit. Megrendel tölük x nevü cég x db-ot. Amikor átveszik a kész terméket ez a cég minöség ellenörökkel adott szempontok szerint le ellenöriztetik. Nem ritka hogy több a selejt mint ami jó. De ezekben a szempontokban például olyan is szerepelhet hogy hogy milyen festés, vagy milyen szinü a minta.
Erről ha tehetném rengeteget tudnák mesélni. Aztán ami megfelel, a cég ráteszi a maga kis matricáját és onnantól kezdve ugy árusitja mint ha az ö terméke lenne. Pedig nem ő gyártotta, ő csak hozzá értéket adott hozzá. És ez ma már nagyon sok terméknél igy van. Mást ne mondja miért jó egyik távkapcsoló a másik terméhez ?
Na de off.
Ennek nem az van tuti, de már épp nyílt lángon akarja sütni, azért írtam, hogy a mikrót ki ne próbálja...
Nem mikróni szokták, hanem sütőzni, de az csak akkor jön be kis eséllyel, ha bga kontakt hibája van. Annak meg nem ez a tünete.
Megírtam neki, hogy 50K forintért vehetne ténylegesen 1050TI 4GBt, hasznàltan talán 30K... Ez csak a kétszerese. Természetesen, nem fogadta el a tanácsot. Hogy miért? Mert én fiatalabb vagyok, mint ő, és nem látok rá a dolgokra.
Sőt, amint beírta sgre, már írtam is neki, hogy tutira kamu. Azt sem fogadta el.
Szóval, ha tanácsokat vga ügyben nem fogadsz el tőlem apofisz, akkor csak annyit fogadj el, hogy a mikrowell nem fogja megjavítani. De ha gondolod, nyugodtan próbáld ki, te járod meg.
Vegyél hardverapróról egy rx470-es kártyát 35k körül, ha több pénzt szánsz rá, akkor 50-55k körül rx580-at kapsz, nyilván a jobb hűtésűekre rá kell dobni még 5-10k-t.
Az egy örök érvényű szabály, h ha valami túl szép ahhoz, h igaz legyen, akkor az nem igaz. Egy 40 ezres kártyát még ebayen sem fogsz megkapni 15-ért, ne légy naív, nem is értem, miért rendelted meg, mikor teli a net a hamis vga hírekkel.
Nem is érdekelnél különösebben, ha butaságod nem párosulna ezzel a hű de nagy magabiztosságoddal. Hogy te már 20 éve szervereket üzemeltetsz, meg nem ma kezdted, ehhez képest égbekiáltó baromságokat csinálsz és írsz újra meg újra.... konkrétan szégyent hozol a korosztályodra azzal hogy még a józan paraszt szintjét se ütöd meg.
Megsértődni én azért mert buta vagy mint a föld? Miért kellene? Mint ahogy annó nem én sértődtem meg facen se és hagytam el az Ark csoportot...
Nagyon jól szórakozunk rajtad, tudod van nálunk már egy olyan kifejezés hogy "figyu, megint van napi apófisz", és megyünk fel megnézni ma éppen miféle egetverő baromságot találtál ki megint 😊
Ja, és hogy sokan vannak akik szerint .... érdekes, nem nekem írnak most is hogy helikopter vagyok 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.01. 08:16:57
Szerinted egy relative jó kártyát miért egy 2013as benchmarkkal tesztel ultra low felbontáson és miért egy 15 éves játékban elért 200 FPSnek örvendezik?
Apó: pontosan tudom hogy miért esik szét a kép, de mivel nem szorulsz rám csak tippet adok: nem csak a GPU tipusát hazudták át a videókártya BIOSban... 😛
Semmi nem változott. Minden megy tökéletesen csak Ark nem. Na jó, az Atlast még nem volt türelmem megvárni mig letölti de most már csak azért is letöltöm éjjel. Ahogy én vettem észre megy minden dx9 és dx11-en, de d10 -el baja van. Ha van inditási opció ha nincs ugyanazt csinálja. Ami fura még, ha bent van mindkettö memoria mindha nehézkesebben menne a gép, 1 memoriával meg azt érzem mintha megkönnyebülne.Természetesen utána néztem én is ezeknek a fake dolgoknak, van ahol GTS 450-et irnak róla. Leszedtem tök régi és tök új drivereket. Mindig ugyanaz jön elő. Ami még kimaradt hogy újra raknám az Arkot,de ezt nem hiszem segitene. Meg esetleg linux alatt...Az a forest valey benchmark, 1280x768 ultra hd-n 25-35 fps mutat. Dx11-el. De ebben nem engedi dx10 -en tesztelni. Felraktam a régi Half Life 2 -öt. Volt valami 200+ fps-em 😊 Szerinted ? Süssem nyilt lángon ? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amd, és nvidia részről felteszed a chip gyártó oldaláról a drivert, és kész. Nincs olyan, h az egyik 1050ti nem megy a gyártó driverével, mert "no name". Akkor az nem 1050, ott valami sumák van.
Nekem is 1050-ti az a fajta amit nem is kell tápra kötni elég neki alaplapi áram bár lehet van rajta pin,win 7 dx 11 szerintem néha crash de az nem a kártya baja szerintem
-----------
Ezzel az új gtx 1050ti -vel van egy kisebb gondom. Már bekapcsoláskor is nehezen indul el. Szinte azonnal kikapcsol. A biosban van egy beállitási lehetöség. Valami abnormális power dologról is. Valami védelem lehet. Mert ha kikapcsolom simán elindul a gép.
A kártyán van egy 6 pin.-es power csatlakozó. Ez nélkül nincs kép. Ha bedubom a tápot meg olyan mintha kevés lenne az áram. Régi a tápm és mindössze 600W-os. Elég jól lelassult a gép. Kivettem az új memoriát hátha tényleg kevés az áram. Simán pörög a gép.
Az ark ki crashel.Felraktam új drivert, dx-et újra. Inditási opciokba is bele belepiszkáltam. Vagy kicrashel dx11-re hivatkozva vagy pixelesre törik a kép. Ilyent a régi gépem akkor csinált amikor rossz volt a tápegységem.
Letöltöttem 3 benchmark programot. Gyönyörüen futnak, ultra meg high ultra felbontáson 30-35 fps-t mérnek. Letöltöttem a truck simulatort, szintén simán megy. Most töltöm az Atlaszt. A kártya eladója is irt valamit hogy nem kompatilis ez a kártya a win 10-el és win7 ajánlott. Nekem win7 van. Viszont dx11 van a gépemen és a benchmarkokban is csak dx9 vagy dx11 lehet választani. Elképzelhető hogy ez a gtx1050 ti dx10 en futna ? Vagy miért van hogy más fut csak az ark nem ?
Nem tudom igazából, ebben az ügyben Apofisz járatosabb, de nem tudom, melyik tartóra gondolsz
Utoljára szerkesztette: urbi, 2019.02.28. 17:37:07