11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Bozi_Vilag #10071 Na jó, a #10063 bejegyzéseddel megfogtál, tényleg, jónéhány évvel idősebb vagy nálam.
Na de azért azt be kell lásd, hogy egy valójában jó kártyát (hiszen a kártya nem hibás, csak nem 1050Ti) nem kell szerelőhöz vinni. Azt mondod, az a 13K megéri. Na most, 13+15=28K forint. Erre négy-ötezer forintot rádobsz (három napig nem tippmixelsz), és voilá, vehetsz egy jó állapotú, VALÓS 1050Ti-t, 4GB rammal. És garantálhatom, hogy azzal nem csak egy Half-Life 2 (15 éves játék könyörgöm, még jó, hogy egy 8-10 éves viszi) fog futni, hanem egy viszonylag mai is (ld. ARK).
Na jó, igazából nem is tudom minek írom be, hiszen egy tinédzsertől nyilván nem fogadsz el tanácsot, hiszen már jóval idősebb vagy ennél, és majd meg fogom látni, néhány évtizeddel később, hogy - ahogy kutyából is nyilván bacon, úgy GTX 450-ből is könnyedén lesz 1050 TI, még mindig az új ár féléért. -
lammaer #10070 Tata :P -
lammaer #10069 Bizományosokkal mindíg az a baj, hogy ők is nyerni akarnak az üzleten. Tehát ugye van avalós használt ár, ezt jelölte meg az eredeti tulajdonos, a boltos meg ráteszi a hasznát - ezért lett 40.000-ből 50.000.
EGyébként az 1050TIket mostanában 30.000-ért adják a prohardveren - ezen most én is meglepődtem amúgy - (link ha nem félsz a használttól akkor direktben az eladótól kell venni, nem boltban, mivel a boltos semmilyen plusz szolgáltatást nem ad az extrákért. Bár van amelyikre még gari is van...
Amúgy azt is kinézem belőe, hogy a használt kártyát csak azért dobta be, hogy rávegyen arra hogy vegyél újat. Hiszen csak 8000-el drágább, vadi új és 3 év gari van rajta (ilyen különbség mellett minden épeszű ember rászánná azt a pár ezret pluszba).
Ez a "csali" árazás, pl moziban is, a giantikus méretű kóla csak kicsit drágább a közepesnél,a mozi pedig nem is akarja eladni a közepest csak csalinak rakta be oda.
Csúnya dolog a kereskedelem :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.08. 14:50:37 -
lammaer #10068 Figyu, számokkal vitakozol az a baj.
Korban egyébként nem állunk messze egymástól (szóval nyugodtan tedd félre ezt az "ütőkártyát", azt már tudhatnád hogy az itt lévő Arkosok többsége nem tinédzser akit le lehetne tromfolni ezzel, lásd topaktuell...), de a kor meg végképp nem mentség arra hogy az ember szándékosan átveresse magát.
Én felfogtam hogy mi járt a fejedben amikor elkezdtél az ebayen rulettezik (leírtad és megértettetm), az a baj hogy te nem érted meg, hogy ez a rulettezés a kezdetektől fogva bukásra volt ítélve.
Hadd segítsek megint: szerinted egy GTS 450-et vettél (de igazából mindegy mit, mert bármilyen tipus esetén ugyanaz a nóta). Tegyük fel igazad van. Gondoltál már arra, hogy az illető miért vette a fáradtságot és hamisította meg hogy egy drágább kártyának látszon? Azért hogy drágábban tudja eladni neked mint amit ténylegesen ér.
Tehát akármilyen is az a kártya, biztosan hogy többet fizettél érte mint amit ér. (Ebayen megnézed, a GTS 450 8000 forintért már megkapható).
Harmadrészt: azt hogy újonnan mennyiért vetted évekkel ezelőtt avideókártyádat irreleváns, nem az akkori árhoz kell hasonlítani a most vett kártyát, hane a jelenkori árához.
És hogy lásd hogy nincs bennem rosszindulat: a kártyád az arkban valószinüleg azért szarakodik, mert nemcsak a kártya tipusát hamisították meg, hanem a rajta lévő memória méretét is. 100% hogy csak 1 GB memória van rajta, de mivel a rendszer azt hiszi hogy 4 van, olyan helyekre ír és onnan olvas adatot ami nem létezik.
A régi játékaid nem használnak 1GB videómemóriánál többet, ezért nincs problméa, de bármilyen modernebb játék ami 1GBnél több memóriát akar használni nem fog menni.
Végezetül: senki sem cseszegetett hogy miért nem vettél 60Ks kártyát. Többször leírtad hogy az anyagi helyzeted milyen, és ezt mindenki elfogadta, senki nem néz le vagy bánt emiatt. PONT hogy végig mindenki azon igyekezett hogy az anyagi keretedből a legjobbat kihozza. Vagy ha már benyelted ezt a videókártyás hülyeséget, akkor tanulj belőle hogy mi ment félre és a jövőben ne ess bele ebbe még1x.
Erre megint mit csinálsz: elviszed szervízbe megszereltetni a kártyát... gondolom ingyen dolgoznak majd....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.08. 14:30:36 -
topaktuell #10067 "Talán majd egyszer,ha idösebbek lesztek rájöttök."
Szerinted mikor leszünk eléggé idősebbek? Majd szólsz, hogy mikortól nem akarsz kioktatni bárkit is a kora végett, kiváltképp ha segíteni is akar?
Egy valamit elárulok neked, mert ezek szerint nem tudod. A kor nem dicsőség hanem állapot!
Ezt mondom még én is ezzel a személyi igazolványomban található bejegyzéssel : 1965. március 29.
Itt van példának okáért amit Béla most is belinkelt neked. Egyetlen darab megjegyzés, egyetlen kárörvendő mosolyt sem fűzött hozzá.
Nézd meg vele szemben hogy hogyan reagáltál. Úgy, hogy a koroddal ne hivalkodj.
Utoljára szerkesztette: topaktuell, 2019.03.08. 13:31:13 -
T62A #10066 Valahogy éreztem,hogy a srác sokat kér érte.De gondolom sok pénzt akar kapni érte.Csak majd ki veszi meg,én ezért kérdezem meg utána közvetlen mennyibe kerül az új,és utána kalkulálok. -
ncc1701 #10065 1050ti az használtan kb 40e, de én abból az árból inkább valami rx 470/570 zsugát vennék. -
T62A #10064 Nem hiszem el,hogy az embernek egyszer végre boldog vigyorgos napja van.Akkor tuti utána szomorúság következik,hogy az a rohadt szerencse engem ilyen frankon kikerül ez hihetetlen de ha még bántottam volna valakit akkor meg is érteném.Ezt nem kitaláltam,előjött egyfajta lefagyásos dolog a gépen,van hogy napjában 4x 8x újra kell indítanom a gépet.Ma bevittem a szervizbe,egy nagyon jó lelkű barátomhoz.Csinált memória tesztet,az jó volt akart videó kártya memória tesztet,de lefagyott a gép.Na most tudni kell rólam,ha valamit észlelek a gépen szeretem ha van bizonyítékom az adott hibáról.Mondom neki ha nézek videót a youtubon egy kb 5 cm széles,zöld csík jelenik meg vagy inkább hirtelen bevillan.Telefonomon sikerül egyet felvennem az esetről,mint bizonyíték megbízik benne de jobb a tudat ha tényleg bizonyítom is.Azt mondja ez videó kártya,mondom nem már.Rakott bele másikat az enyém az ati 7770 HD 1GB os 4 vagy 5 éve vettem elég jó áron akkor elég modern kártya volt,de már használtan vettem.Tudni kell rólam a cuccaimra nagyon vigyázok,autóm nincs buszozni nem buszozok.A számítógépnek csináltam házilag egy bőr háti táskát úgy néz ki mint az elsős gyerekeknél az a téglalap alakú táska csak jóval nagyobb,minden gödör előtt lassítok,hogy még egy kicsit se döccenjen.A táv amit meg kell tennem az 4-5 km kerékpárral.Rakott bele egy kártyát tesztre,valaki bevitte eladásra.Egy PCIE 1050 GTX Ti4 Gb Gigabyte.A régi kártyámnak 2220 pontja van egy kalkulátor szerint,az amit bele rakott tesztre annak 6001 a world of tanks ban közel 200 fps-t értem el vele,a régivel bő ha volt 70.Kérdezem tőle mennyi?Mert használtan az eladó annyit kér,de valószínű nincs garancia rá,a haveromtól meg nem várhatom el,hogy tegyen rá garanciát,mert semmi köze hozzá,nem ő tehetne róla ha elromlik,ő csak eladja mert megkérték rá bizományba.Mondjuk ilyen eladásos cuccokat külön teszt programmal letesztelik.Kérdezem az új amire van garancia az mennyi?Három év garanciával 8000 forintal drágább lenne mint a használtan behozott.Az új az 58 103,a használt meg 50 000.Azt mondja ne keljen venni másikat,még valamit kipróbál,letakarította a régit az ati kártyát,meg tett rá új kenőcsőt vagy mit ami a melegedést eloszlatja de előtte a régit lepucolta.Egy darabig ment is,de lefagyott ismét.Én meg azt hittem a windows szórakozik,a piros lámpa az töltött azt mondja a windows az dolgozik.Törhetem a fejem,hogyan cseréljem ki,vagyis nem az hogy törjem de megint egy plusz kiadás,amit másra költhetnék.Vagy azt mondta használjam amíg tudom,de egyre sűrűben lesznek lefagyások,majd végleg megadja magát. -
Rae Apofisz #10063 Veled és pár emberrel már feladtam. Soha nem fog nektek ugymond átmenni mit is próbálok elmagyarázni nektek.
Talán majd egyszer,ha idösebbek lesztek rájöttök. Te és még néhányan megakarjátok mondani másoknak mi a jó nekik, mit és hogyan cselekedjenek. Tudod az embereket ugy és olyannak kell elfogadni amilyenek, és nem kell megváltoztatni őket. Emlékezz csak vissza, amikor T64 bemutatkozott. Elmondta hogy neki vannak problémái bizonyos dolgokkal. Te ezt semmibe vetted, lekezelő voltál vele és éppen csak lenem hülyézted. Én azota tudom milyen ember is vagy te valójában. Ő megbocsájtott neked, amiért én nagyra tartom őt hogy képes volt erre,de én nem felejtek. Újra és újra okositani akarsz, még most is.Mi lenne ha egyszer végre kipróbálnád milyen az ha elfogadsz valakit és nem kiokitod hanem elfogadva őt valoban segited.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.08. 11:44:45 -
lammaer #10062 mit kaphattál volna 15000.ért
Mennyivel lenne jobb annál amid volt/van -
Rae Apofisz #10061 Épp rád gondoltam mi lehet veled...2 tippem volt. Vagy kiakadtál a magas röptü kommentek miatt vagy még nem hiányzik az Ark :) Esetleg a 2 együtt igy ebben a sorrendben :) Részemről örülök ha ismét erre jársz. Ami a bocsi srácok -at illeti, egyszer már megtettem de ugy érzem hiba volt. Azt a videó kártyát pedig nagyon is jól tudtam mit veszek. Tisztában voltam azzal vagy nem kapok semmit, vagy ha mégis akkor valami gagyi xart. De a helyzet az, amit nem mondtam el elején, mert még akkor elakartam kerülni azt a vitát ami aztán a végén mégis ki alakult,hogy olvastam egy kb 1 éves cikket egy ilyen fake videó kártyáról és abbol kaptam ihletet. A legrosszabb eset az lett volna ha tégla van a csomagban, vagy fizikálisan rossz, be sem kapcsol.De mázlim volt mert bekapcsol. Semmi baja, tökéletesen müködik, nagyon szépen fut vele, ... ami fut. És ez a lényeg. Ez a kártya valójában egy kb GT 450-es kártyavagy valami hasonló. Legalábbis az ehhez való driver hozzá passzolása és némi google kutakodás után erre következtettem. Tehát az amit ennek a tipusnak tudna kell, azt tudja is. Annyi külömbséggel hogy a gépbe rakva gtx 1050 ti néven mutatkozik be. Nekem egy legalsó kategoriás gt 710-esem van, ami újjonan is 10-12.000 ft volt. Tehát ezen az áron vásároltam egy ettöl jobb kártyát. azon kivül ha ez valójában gtx 1050 ti lenne az azt jelentené hogy azért adták olcson mert hibás. Mert azt nem hiszem hogy egy müködö képes gtx 1050 et szándékosan elrontanak hogy olcson eladják. Nem tudom érted-e mire akarok kilyukadni. Én azért nyertem vele, mert nem az., és müködik. Akkor buktam volna ha tényleg az de hibás. Azon kivül létezik budapesten egy cég ami videó kártyákat javit. 13.000 ft -ért megtudnak javitani ezt-azt és lehet hogy ezzel is tudnak kezdeni valamit-Ez még folyamatban van.. És az is igaz,hogy a sütöben lehetséges javitani vga kártyát. Persze kell hozzá hatalmas mázli is,de már javitottam igy. Miután nagy nehezen sikerül elinditanom vele az Arkot és láttam milyen a kép, tisztára olyan volt mint az amit javitottam sütöben. Igy megkockáztattam és megsütöttem. A sütés sikerült mert nem romlott el, továbbra is müködik de ugyanugy. Vagyis nem azért pixeles vele az ark mert hibás hanem mert gyenge hozzá, Ismét beigazolodott ez nem gtx 1050 hanem valami más. Az ami elindul vele jócskán nagyobb fps-e fut mint a gt710 esem.kb2x annyival. De még van valami rejtegetett titka, kb a directx-ekkel. dx11-en szebben fut mint dx10-en, és ez gyanus nekem. Ami bennem kiváltotta az ellenérzetet az az, ahogy a páran reagáltak erre a dologra. Egyből nekem ugrottak mekkora balfék vagyok, meg hogy miért nem vettem 60.000 ft os kártyát stb stb.
Erröl a részröl csak annyit, ez az összeg volt az a határ ami számomra még belefért mint esetleges veszteség. Nyilván nem anyagi értelemben hanem elvben.Talán azt is olvastad abban a 300 kommentben hogy oktober végén leestem 2.5méter magasbol és összetörtemmagam. Azota is táppénzt kapok. Azt a memoriát amit megtudtam megvenni egy nem várt hirtelen jött pénzből vettem. Amire nem számitottam kaptam a kórházi mütétért és csont törésért 60.000 ft-ot. Amire én csak 5.000 ft ot számoltam hogy annyit fogok kapni.
Ebből a pénzből kértem el házassági évfordulós ajándékként a memoria árát. A táppénz mellett nagyon is megvolt a helye. Mást ne mondjak a balesetem miatt eddig 80.000 ft nál tartok csak a gyógyszerekkel. Szóval, ja. Nem panaszként csak hogy te értsd a dolgokat.
Na de nem nyújtom tovább a dolgokat.Bocs a hosszú regényért :)
UI:A legutobbi patchbol egy részlet
Item Stacks
- Fixed ConfigOverrideItemMaxQuantity issue with RawPrimeMeat -
#10060 Huha baszki. Picit kezd hianyozni az ARK (Conant meguntam, Atlas kaotikus es nagyon kezdetleges, FO76 meg... hagyjuk), igy hat gondoltam lehet felrakom megint es visszaterek, bar a div2-t meg megvarom. Mindenesetre vegigolvastam az elmult 300 kommentet (annyi volt olvasatlan) es hat latom, nem unatkoztatok, zajlik az elet :)
Apofisz: serafutty, aki az eleteben egyszer legalabb nem vitt haza kgst piacrol videomagnot olcson egy lengyeltol veve es nem talalt benne otthon az ures kaszniban par feltegla "ballasztot", az nem is elt igazan. Ez a kamukartya volt most a te videomagnod. 15k minusszal meg olcson megusztad, fogd fel ugy, hogy vettel egy preorder jatekot, amelyrol kiderult, hogy egy fos. Mondjuk en speciel beprobalkoznek egy refunddal az ebayen, gazdagon (foto)dokumentalva a dolgokat, mert a scam az scam, artol es termektol fuggetlenul. :) Es bar osszevesztel itt szinte midnenkivel, a vicc az, hogy egy ember akart neked rosszat, es az az egy nem itt volt, hanem a nagy vizen tul, ezert bar nem ertettem egy-egy kommentedet, de a tehetetlen duh az ilyen, az ember csapkod neha esznelkul.
Vegy egy nagy levegot, mormolj egy "bocsi sracok, idegallapotban voltam"-t, amelyet mindenki meg fog erteni es kerj inkabb a felajanlott segitsegbol es meg akar happy end is lehet a sztori vege.
De nyilvan, ez csak az en velemenyem visszatero kibickent...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.07. 22:07:14 -
ncc1701 #10059 10000 az csak a példa, én nem szeretek nagyon elszakadni az official beállításóktól, így levettem 250-re.
Amúgy beírhatod nyilván az összeset is, csak mielött kiveszed, csinálj egy mentést. A fene tudja, mi történik, ha törlöd ezeket a beállításokat. Lehet, h plö a 20000 husiból marad csak 20.
A prime husit is lehet gondolom stackelni, majd kipróbálod:
ConfigOverrideItemMaxQuantity=(ItemClassString="PrimalItemConsumable_RawPrimeMeat_C",Quantity=(MaxItemQuantity=10000,bIgnoreMultiplier=true))
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.03.07. 17:20:38 -
T62A #10058 Bocs,hogy még egyszer hozzászólok,amit beírtál parancssort az 250 lesz akkor?Vagy ez az alap,és te még állítottál rajta?Mármint a 10000 szám az 250 fog lenni?
Lehet az is jó lenne amit belinkeltél oldalt azt az összes parancssort bemásolnám?Vagy okozna galibát nálam,ha mindent beraknék?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.07. 16:35:45 -
T62A #10057 NCC ha ez tényleg jó megoldás,akkor örök hála.Sajnos kipróbálni nem tudom majd csak talán pénteken,vagy hétvégén.Mert újra kel rakatnom a gépet a sok lefagyás miatt.Találhatnál megoldást a kiváló húsnak is,ne rakja már csak egyesével.Tudom ne legyünk telhetetlenek,de olyan hamar megromlik.Én el is mentem magamnak
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.07. 16:26:39 -
ncc1701 #10056 Régi nyűgöm volt, hogy plö az organic polymert, meg a corrupted polymert szerettem volna nagyobb stack méretre állítani, de ehhez nem akartam modot használni, mert a többi item számomra megfelelő. Na, itt a megoldás.
Game.ini-be kell írni:
ConfigOverrideItemMaxQuantity=(ItemClassString="PrimalItemResource_CorruptedPolymer_C",Quantity=(MaxItemQuantity=10000,bIgnoreMultiplier=true))
ConfigOverrideItemMaxQuantity=(ItemClassString="PrimalItemResource_Polymer_Organic_C",Quantity=(MaxItemQuantity=10000,bIgnoreMultiplier=true))
Én ugyan "csak" 250-es stack méretet állítottam be, aminek 50 lesz a súlya, ez nagyon pozitív. Lassabban romlik, több fér a hűtőbe, és az organic polymeres gacha óta gyakorlatilag alig használok hard polymert, és így 1 hűtőbe is döbbenet mennyiség fér.
Jut eszembe, ez alkalmas lehet arra is, h pár olyan döbbenet drága nyerget legyártsak, ami eddig nem fért el a tek replicatorban sem. :)
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.03.06. 21:30:27 -
Bozi_Vilag #10055 Pont erre a videókártyás ügyre gondoltam. csak nem nagyon akartam emlegetni.
De egyébként, sokáig írták/írtuk, hogy vegyél RAMot a gépedbe, ne VGA-t, mert jobb lesz a játék. Nem hitted el.
Hogy beleraktad, a reakciód "úristen. tényleg jobb!". Eszedbe nem jutott volna ezt tenni, amikor mi írtuk... (Ez utóbbi részt Apofisznak szántam) -
topaktuell #10054 "amire nyakamba ugrott egy újjabb rajongó."
Nem vagyok a rajongód. Sem jó, sem rossz értelemben. Ne személyeskedj!
Te folyamatosan ellent mondasz magadnak.
"Ha valaki véletlenül ide téved,netán kérdez is valamit, kap egy idegen nyelvü linket és ennyi."
Nem hiszem, hogy véletlenül ide tévednek. Én is másfél éve folyamatosan olvasom a hozzászólásokat. Sőt mikor beregisztráltam akkor az összes előzményt visszaolvastam.
Az az idegen nyelvű link pedig az, amit te állítólag naponta többször látogatsz. Történetesen a WIKI.
"Amugy meg naponta többször is járok a wikiben."
Amúgy meg nem elég járni, néha a képeket is nézegetni kell.
"Én még tőletek soha nem kaptam értelmes választ olyan kérdésre amihez már kicsivel komolyabb hozzáértés kell."
Ez sem igaz. Olvass vissza. Fogsz találni pár embert aki értelmesen válaszolt neked IS többek között.
Próbáld egyben visszaolvasni a videokártyás mizériádat. Próbáld meg kívülről szemlélni. Vedd figyelmen kívül, hogy szerinted tégedet támadnának és értelmezd azokat a válaszokat. Lehet, hogy akik akkor hozzászóltak más megvilágításba kerülnek.
Javaslom, hogy olvasd el amit lammaer írt, annak ellenére, hogy neked ellenszenves. Lehet, hogy másképp fogod látni magad. Bár erre vajmi kevés az esély.
Utoljára szerkesztette: topaktuell, 2019.03.06. 17:48:45 -
Bozi_Vilag #10053 Említettem, hogy segítséget kértél? Írtál valamit, amire segítő jelleggel írt egy választ. Te erre meg visszatámadsz, mert sértve érzed magad.
ÉS topaktuell írta, hogy nem lehet tamelni, erre mi a válaszod? "Biztos ismered a steam punk modot, hogy abban a kalapács mire képes". Honnan a fészkes fenéből ismerné (vagy itt akárki más), hogyha nem vele játszik? Én, bár már nem kevés órát töltöttem el ARK-ban, két dolgot tudok a steampunkról. Azt, hogy "nehézvízzel" működik benne minden, és hogy van Tesla-torony.
A válaszra meg annyit, hogy igen, idegennyelvű linket küldünk (talán mert a wiki angolul van), de ha valaki megkérdezi, hogy "bocsi, nem beszélek angolul", akkor szívesen elmondjuk neki a lényeget.
Neked is mindig el szoktuk magyarázni, sőt, topaktuell pontosan ezt akarta tenni, csak te jól letámadtad a nagyon egyedi modjaiddal, hogy abban minden lehetséges.
De, figyu, mondok még valamit: adminparancsokkal is minden lehetséges (most tameltem poénból corrupted gigát vele), de mégsem írjuk azt, hogy az tamelhető, mert alapból nem az.
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.03.06. 17:43:10 -
Rae Apofisz #10052 Jelen esetben éppen,hogy nem tanácsot kértem,hanem T64.-nek irtam valamit, amire nyakamba ugrott egy újjabb rajongó.
Nem vártam el és nem is kérdeztem nagyon egyedi modokról. Arrol meg hogy itt ki és miről van beszélgetés, 1 kezemen megtudnám számolni hány ember irt ide az elmúlt kb 2 évben. Van itt kb 3-5 ember akik jól elbeszélgetnek egymással, és kb ennyi. Ha valaki véletlenül ide téved,netán kérdez is valamit, kap egy idegen nyelvü linket és ennyi. Számotokra kb ezzel véget is ért a tudomány. Én még tőletek soha nem kaptam értelmes választ olyan kérdésre amihez már kicsivel komolyabb hozzáértés kell. És nem csak én, más sem. Kap egy linket és ennyi. Akinek meg nem tetszik a frizurám, jöhet utánam a francba. Szép hely, de tényleg :) -
Rae Apofisz #10051 Sajnos nem az enyémek.
Némi keresgélés után megtaláltam,hogy hol is van az a franc. Nyerek a lotton igérem elmegyek oda :)
Itt van a franc :) -
Bozi_Vilag #10050 "nem is ez a lényeg, hanem beszólhass valamit"
Segítő szándékú hozzászólást fűzött hozzá. Amúgy meg, ha elvárod, hogy a "nagyon egyedi" modokkal és szorzókkal felszerelt szerveredhez megfelelú tanácsot adjon valaki, kérdezd meg azt az embert, aki még hajlandó a szervereden játszani.
Itt nem a sehol nem használt modokról beszélünk, hanem az alapjátékról, esetleg 1-2 híresebb mod (S+, P+, Classic Flyers, ORP, Stack modok). -
topaktuell #10049 Mindezt úgy, hogy nem tudok angolul!
Creatures that are immune to torpor
A modjaiddal meg menj a francba!
Utoljára szerkesztette: topaktuell, 2019.03.06. 11:31:31 -
Rae Apofisz #10048 Egy lényt ha nem lehet tamelni attol még talán ki lehet ki lehet ütni. Hogy melyikek eze a lények nyilván tudod. A modokba meg nem mennék most bele. Föleg hogy a mondatomat ugy kezdtem hogy vajon, vagyis kérdés egy feltételezett gondolat. Biztosan ismered a steam punk modot,hogy abban a kalapács mire képes. De nem is ez a lényeg hanem beszólhass valamit ami jól esik neked :)
Tekerd a videót 20:00-ra.
-
ncc1701 #10047 Majd megnézem a super spy glassal, hogy van-e nekik egyátalán torpor statjuk. Lehet, h csak nevetségesen magas.
Mert plö a barlangi 200+ szintű medvét is ki lehet altatni, csak hiába teszek bele kaját, nem eszi. :) -
topaktuell #10046 Írtam olyat, hogy tamelni akarod a deathwormot?
Rae Apofisz
"vajon ha az agresszivra van állitva, képes lenne-e hálóval elkapni és scorpió benyugtatózni ? Alkalom adtán ezt majd kipróbálom."
topaktuell
" Ez oknál fogva magasról leszarja kábítás."
Ha esetleg figyelmesen olvasnál és értelmeznél meg néha nem fogalmaznád magadat túl, akkor talán kevesebb konfliktusod lenne.
Bár te tudod. :) -
Rae Apofisz #10045 Irtam olyant,hogy deathwormot akartam tamelni ? Amugy meg naponta többször is járok a wikiben. -
topaktuell #10044 Ha veszed a fáradtságot és kissé böngészed a wikit illetve a dododexet, akkor hamar rájönnél, hogy a deathworm nem tamelhető. Ez oknál fogva magasról leszarja kábítást. Én ilyet nagyon kezdő koromban próbáltam csak. Akkoriban még a brontótól is féltünk. :) Tetszett az alpha carno. Ekkor találkoztunk vele előszőr. Szerettük volna betamelni. Körül raktuk egy rahedli fémtüskével és elkezdtük bőszen kábítani íjpuskával. (longneck még a fasorban sem volt nekünk). Végül nem ő kábúlt, hanem mi, úgy leharapott bennünket. Így hát nem lett szép carnonk, de legalább megtanultuk, hogy bármit akarunk csinálni előbb utána nézünk. -
Rae Apofisz #10043 Nem rég éppen deathwormra vadásztam. Kellett a kürtje a sáska tameléshez. Akkor vettem észre a vizbe nem követett. Azt nem tudom a viz miatt vagy mert túl gyorsan elfutottam. De akkor azon is filoztam hogyan lehetne csapdába ejteni. Próbáltam quetzával felkapni, próbáltam jég sárkánnyal, próbáltam rovar riasztó krémet,de egyiksem volt az igazi. A turrethez is az kell hogy feljöjjön a föld fölé szerintem, mert én ugy láttam a gépkarabéllyal ha rálöttem csak a földet löttem. Aztán az jutott eszembe, vajon ha tamelnék egy pókot, ami még szintén nem volt nekem soha és eddig eszembe se jutott tamelni, vajon ha az agresszivra van állitva, képes lenne-e hálóval elkapni és scorpió benyugtatózni ? Alkalom adtán ezt majd kipróbálom.
-
ncc1701 #10042 Heavy turret minden visz, ha nem extinctionon játszol. Mert ott nem jön be az ilyesmi. -
T62A #10041 A hozzászólásod most néztem másodszor,egyébként igen lehet tele kell szórni kicsit kijjebb és jó is lesz.Köszi. -
T62A #10040 Jók az ötletetek,viszont nem tudom ha gépágyút teszek le az meg-e tudná ölni,még mielőtt szétverne nekem valamit.Egyébként nem sebezte a fém alapot,csak ki bujt rajta mintha ott se lenne. -
Rae Apofisz #10039 Ezek szerint megoldás van bőven :) -
ncc1701 #10038 S+ mod, s+ tek transmitter -> dino scan opció. :) -
ncc1701 #10037 Bázis közepére valami állatot betenni, ráfütyülni 4-5 gigát, és aggresszívra tenni őket. Azok lerendeznek kb mindent. -
Rae Apofisz #10036 Tudom nem szereted a modokat,de például én nem rég elkezdtem használni a creature finder modot. Valahol lejjebb úgy rémlik már emlitettem is.Szóval ebben lehet mindenféle lényt keresni. Akár csoportokban, hogy csak vizi lények, vagy csak szárnyas,... stb. De lehet konkrétan egy lényre rákeresni. A találatot kirja képernyő tetején.És azt hogy abbol hány db van éppen. Az elsőt egy nyillal mutaja merre van és egy ikonnal jelzi a pontos helyét. Ha jól tudom ez a deathworm nem szereti a vizet. Igaz nem sok vizes hely van a sivatagos pályán,de ha vizbe épitkezel oszlopkra szerintem ott is békén hagy. Ugy tudom singleben játszol. Ezt a fentebbi modot nem probáltam single modban.
Amikor átfúrja magát a fém alapon, sebez is rajta ? Mert ha igen,akkor az oszlopot is kitudja ütni a házad allól ha nem jól véded. Én raknák le automata gépágyúkat vagy ha használod steam punkot akkor tesla oszlopokat. -
ncc1701 #10035 Heavy turret nem megoldás? És telinyomod a környéket metal alappal, h ne tudjon spawnolni a környékeden. -
T62A #10034 Urak akit érdekel kipróbáltam a sivatagban leraktam egy 10x10 es fém alapot.Érdekes volt a dolog mert ez az állat Deathworm észre vett,és követett.Még örültem is neki de érdekes módon az alap előtt eltűnt,ahogy elértünk.Majd sajnos létre hoztam kóddal,hogy mire számíthatok,de úgy mászkál mintha az alap ott se lenne,és simán kijön az alapon keresztül,hiába van fémből.Úgy hogy most vagy lesüllyesztem az alapot a föld alá,és egy magasabb oszlopra építek ahol már nem ér el.Mert olyan helyre építek,ahol nem tudom eldönteni,hogy még benne van-e az élő helyében. -
Bozi_Vilag #10033 Ahamm, köszi -
topaktuell #10032 Trükkösen sajna. Oszlopra tudod tenni. Pl a tetőre le raksz 1 oszlopot ahová a hidat szeretnéd. Majd közvetlen mellé raksz egymásra 2 oszlopot. Ezután az alacsonyabbra rá tudod tenni a hidat. Ha szélesebb kell, akkor a mellette lévőtől leveszed a felső oszlopot és az mellé leraksz szintén 2-őt egymásra. És így tovább.