11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
lammaer #10111 Most lesz nagy wipe, azért vannak csendben az emberek. -
#10110 De hogy akarod eladni, accounttal egyutt? -
Rae Apofisz #10109 Szerintem is. Én csak most tudtam megnézni normálisan,hogy lecseréltem a gépem de hamar rá is jöttem ,nem tetszik. -
ncc1701 #10108 Nahát. Ahogy elnézem, eléggé lecsengett az Atlas kb mindenhol. -
Rae Apofisz #10107 Üdv.
Ha esetleg érdekel valakit,az Atlas játékot elcserélném Unreal Tournament 2004 és Hellgate London játékokra. Nekem nem jön be az Atlas. -
#10106 vadnyugat* -
#10105 Offtopik:
Par napja kint van a Outlaws of the Old West. alig 3500 pengoert lehet most beszerezni, bar nagyjabol ennyit is tud egyelore. Early Acces, annak is egy alfaverzioja, vagyis van hova fejlodnie es bovulnie, de hat vagynyugat, postakocsik, hatlovetuk, nalam instant szerelem minden ilyesmi :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.18. 21:25:57 -
T62A #10104 Köszi,megnézem majd.Mármint amiket írtál.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.17. 17:54:45 -
Rae Apofisz #10103 Szia. Irtam neked privátban. -
#10102 Low es high/epic texture valtakozik a vaulton, Post processing effektek minoseget lentebb veve altalaban eltunik, vagy egy kliens restartkor. Sajnos az Unreal motor (is) ilyen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.17. 12:17:29 -
Bozi_Vilag #10101 Megmondom őszintén, én még a hibát sem látom, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni. -
T62A #10100 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget,akinek kedve van segíteni az legyen szíves ezt a kis rövid 2 perces videót megnézni.A probléma 00:40-től kezdődik,van egy másik is 01:10-01:15 között ,egy bevillanás.Lehet összefügg a két hiba egymással.Mitől lehet,és hogyan szüntessem meg?Másik játéknál nem észleltem ilyet.
-
ncc1701 #10099 Amúgy azt néztem, h veló nyerget adhat plö a kék is. -
ncc1701 #10098 És az a baj, hogy már sárga osd-nél is kell cserélni 1-2 kaput. Piros esetén nagyon necces lesz a szitu, mert nem attól félek, h elhalok, csak ugye nem lesz mit bevédeni, mert a giga leharapja. Ejj, lehet tényleg pve lesz ebből. -
topaktuell #10097 Így viszont igen, más a leányzó fekvése. Eszembe sem jutott volna, hogy pvp-re állítottad. Bár biztos, hogy korábban valamikor említetted. Mint ha rémlene. -
ncc1701 #10096 Apró gond, h pvp a szerver. :) Ha áttenném pve-re, akkor nagyon laza lenne a dolog, de így sebzem a dropot. Úgy valóban, egy szál gigával meglenne a piros is. -
Bozi_Vilag #10095 Igazából, a pirostól érdemes dropozni. Lilát több gigával, több veloval (meg beállítástól függően egy TEK forcefielddel) be lehet védeni, és az aztán ad szuper dolgokat. BP, MEK, satöbbi -
topaktuell #10094 Mivel offi beállítással játszol egy breedelt gigával még a red OSD-t is bevéded. Ráállsz az OSD-re és picit előre-hátra hintázol és csak harapsz. A sárga valóban szinte semmit nem dob. -
ncc1701 #10093 Csináltam pár sárga osd-t, de asszem teljesen felesleges, nem dob jó cuccot. Az a taktika, h gigával odasétálok, megállok tőle olyan távban, h még ne reagáljon. Ott kidobok egy rexet, és leteszem az s+ transmittert. Transmitterből kiveszek 2-4 velót, nyerget rájuk teszem. Utána odarongyolok, majd leteszek egy dínó least, beállítom maximum távolságra, körbeteszem a dropot kb 5 kapuval, velókat egyik oldalra beteszem egy kupacba, és turret módban teszem. Eddig az a tapasztalat, hogy a 4 veló tökéletesen meg tudja magát védeni a sárga osd-nél, és azt az oldalt. A többit meg bevédem a rexxel. Ja, rexet meg agresszívra teszem, had pusztítson. :)
Velók kicsit szintezve olyanok, h 750% dmg, és 30k hp. Végül nem bírtam magammal, 20 hp, 10 dmg, és 6 stamina mutációt gyúrtam össze bennük. -
ncc1701 #10092 Igazából nem az alaplapon csak a csati van, a prociban kell legyen az integráld videokártya.
Nanny pedig jó, lehet használni. :) -
Rae Apofisz #10091 Ha van az alaplapodon integrált vga kimenet, az is jó amig megérkezik az új. Nekem ezen az új alaplapon ami van simán elviszi arkot. Majdnem jobb is mint a gt 710-es. Persze csak ha nem birod kivárni a futárt :)
Te használod S+ ban a Nanny farmert ? Én még sose használtam, de állitolag nagyon jó. -
T62A #10090 Megtaláltam benne van,úgy néz ki mint amit beírtál összehasonlítottam.Ennek a legalján van [ServerSettings]
-
ncc1701 #10089 Ja. Veló kész, 50 pontot tettem a hp-ra, és lett 36k élete. Elég tank. :) -
T62A #10088 Ok így már értem,bocs nem esett le.Akkor szerinted hagyjam amíg nem jön meg a másik kártya az ark játékot?
-
Rae Apofisz #10087 GameUserSettings.ini fájlodban nézd meg ezt a sort hogy mi van vele.
AllowIntegratedSPlusStructures=True
-
ncc1701 #10086 Hibás vga-val ne csodálkozz, h összeomlik a játék, és sérülnek a fájlok. -
T62A #10085 Nem értem most.De igen -
ncc1701 #10084 Nem neked hibás a vga kártyád amúgy? :) -
T62A #10083 Csak ezzel a borulással az a baj,hogy pl Találtam egymás mellett két 210-es keselyűt.Elkaptam mind a kettőt.Megyek vissza a bázisra,mi vár?Nincsenek meg a mód cuccok az s+.Vagy már azt se tudom hirtelen mi lett a neve.Tudom nem ilyen könnyű,de lehetnének a módnak fájlai amit simán bemásolnék a játékba azt tudnám használni a mód által adott cuccokat.Tegnap játék indítása előtt ezt elfelejtettem leírni hibát talált az ark exe fájlban vagy mi.Csináltam egy helyi fájlok ellenőrzést vagy 205 hibás fájl talált,de hogy miért. -
Ironman2 #10082 -
ncc1701 #10081 Hát ott írja a parancsban, plö: ez a korrupt polymer: PrimalItemResource_CorruptedPolymer_C.
Amúgy a wattman akkor tölti vissza a defaultot, mikor összeborul a játék valamiért, ilyenkor a fene tudja miert, de defaultot tölt vissza, még akkor is, ha nem a vga driver a ludas a borulásért. Nagyon nem tudsz ellene tenni.
Viszont nekem mostanában atom stabil a játék, nem is emlékszem, mikor borult el. -
T62A #10080 Megvan nekem is beadta a hibát
General
Default Radeon WattMan settings have been restored due to an unexpected system failure
..................................................................................................................................................................................................
Tábornok
A Radeon WattMan alapértelmezett beállításai váratlan rendszerhiba miatt helyreálltak
NCC Te egy nagyon rendes ember vagy! De tényleg tudod te,hogy mit tettél?Nem igaz olyan nagy dolgot tettél az emberiségnek,hogy azt el se hiszed,tényleg jó ez a parancssor,250-esével rakja a szerves polimert,plusz a kiváló húst is.Annak azért örülnék ha elmondanád miről tudom meg,hogy egy adott parancssor mit állítana át amit belinkeltél?Biztos írja valahol,hogy melyik mire való,hogy magamtól is tudjam,hogy mit kell nézni.Mondjuk igaz a tápok megváltoztak érdekes színük,és formájuk lett itt a kép
Hülyét kapok már ettől a módtól megint eltűntek az s+ cuccok.Megnéztem fel vagyok iratkozva,de úgy emlékszek s+ volt a neve,de megváltozott.Egyszerűen nem értem mi van a játékkal már.
Na most lemagyarítottam az oldalt,de nem tudok értelmes dolgot kivenni a hozzászólásokból. -
T62A #10079 Köszi.Nem hiszem,hogy a táp,mert kérdeztem tőle hogy az új kártyánál elég lesz-e a táp.Azt mondta bőven mert az új kártya még kevesebb áramot igényel.Meg a másik használt kártyát ami nem veszek meg,mert inkább új kell azt elég sokáig teszteltem.Megnyitottam vagy 4 youtube videót,és úgy játszottam a teszt szerveren a world of tanksba,egy fagyás sem volt.Meg régen volt még ebben a gépben egy 250 gb os vinyo adat tárolásra,de tönkre ment.Tehát még jobban meg volt terhelve a táp,a mostanihoz képest
Viszont bár nem értek hozzá,de az ötlet gondolom nem rossz Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.08. 17:07:51 -
T62A #10078 Meg lammaer egyszer írtuk,hogy ismered a world of tanks játékot,meg szoktál játszani is,vagy csak régen.Nálam szokott olyan lenni indítom a csatát és hirtelen 5 fps-em lesz meg tiszta homályos lesz a kép.Nyomok egy windows gomb plusz G kombot. Mert van egy windowson belül egy felvevő funkció,és akkor visszajön a 60-70 fps,és kitisztul a kép.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.08. 16:59:03 -
T62A #10077 Én nagyon szívesen válaszolnék rá.De azt nem tudom mit lehet.Azt el tudom mondani az enyémet kifújta kompresszorral,majd valamit levett,és azt kitakarította,és valami szürke kenőccsel bekente,hogy a hűtés jobb legyen.Után le akart futtatni egy tesztet,de már a teszt előtt megakadt.Mikor újra lett indítva,jobboldalt beadott angolul valami hibát amit az ati videó kártya program észlel,hogy fent van a frissítés,de észlel valami hibát(vagy valami hasonló).Azóta haza hoztam de itthon is lefagyott már egyszer.Nem tudok több böngészőt megnyitni egyszerre,ha játékban vagyok kiszoktam lépni a windosw ablakba,és ténykedni,de akkor is megakad. -
Rae Apofisz #10076 Pár évvel ezelött nekem is játék közben jelentek meg ilyen hibák. Eleinte csak be villant egy pixel, aztán egy csík. Egyre gyakraban csinálta mig aztán a végén már abba se hagyta a csikozást. Elöször én is memoriára tippeltem. Szép sorba kicseréltem mindent, és úgyanugy csikozott. Aztán kiderült egy valamit nem cseréltem csak a tápegységet. Adott áramot csak valami elromlott benne és nem annyit amennyi kellett volna. Ha szabad javasolnom,mielött vga kártyát veszel, nézd meg a tápegységed,ad-e annyi áramot, nem-e az a hibás.Árulkodó jel lehet ha belépsz ram biosba és ott a hardver monitorba szokta mutatn. Például, az 5V,12V,1,2V sorában azt mutatja amennyit éppen mér.Ha ott kevesebben van mint kéne az utalhat arra,hogy gyengül a tápod.
A másik dologamikor vga kártya hibájábol csikozik,ilyenkor segithet ha megsütik.Ezt csak akkor szabad megtenni ha már eldobnád azt a kártyát de adsz neki még egy esélyt. Ha érdekel erről is van párvideó.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.08. 16:47:24 -
lammaer #10075 Jó, akkor nem rosszindulatú a srác, de ettől függetlenül túlárazta a használt kártyát. Látod, ott van a link, 30.000ért kapsz TI 1050et, 32élrt már garival is. Nincs mit gondolkodni rajta...
Amúgy nem próbáltátok meg kitakarítani / újrapasztázni a meglévő kártyádat? Lehet az is elég....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.08. 16:44:01 -
T62A #10074 Lehet van benne valami,viszont ő nem tudta hogy a kártyám rossz-e.Mivel a telefonba csak azt mondtam lefagy a gép,ha olvasod azt fogod gondolni ne légy naiv.Nem vagyok viszont 16 éve a barátom,nála vettem a legelső gépemet,aztán kicseréltem nála egy másikra.Közben megvettem az öcsémét,majd eladtam nála bizományba.Utána vettem nála egy vadonatúj gépet,majd fejlesztgettem.Közben volt szívműtétem (bocs hogy beírtam)csak hogy értsétek,hazajöttem a kórházból tönkrement a Tescos monitor.Bementem hozzá volt 4 db használt monitor,emlékszek rá 3000 ft db és volt belőle kettő,a másik kettő meg 4000.Azt mondta válasszak,elhoztam az egyik 3000 ft monitort.Azt mondta nem kell kifizetni,hiszen látod kint vannak de nem kell senkinek.Négy hónap után tönkrement,megértem bocsánatot kérni.Semmi gond,vigyél másikat.Mondom ezt már kifizetem,nem kell ott van vidd amelyik kell.Már szinte könyörögtem hogy had fizessem ki,de nem kell.A harmadik monitor után megígértem neki amiért ilyen rendes nála fogok venni egy vadonatúj LCD monitort mihelyt rendbe jövök pénzileg,azt mondja nem sürgős ahogy gondolod,meg rendben.Utána elhoztam az utolsó monitort is,az nem ment tönkre,de találtam egy állást 4-5 évvel ezelőtt.És betartottam az ígéretemet,tehát sok dolgot vettem nála,meg amiért ilyen segítőkész volt felém,én a betegségemnek ellenére megígértem neki ha költözik én szívesen elmegyek pakolni átköltözni,csak 3 dolgot ne keljen emelnem ha van zongora,hűtő láda,meg nagy francia ágy,közben költözött is,és még a fiam is felajánlotta a segítségét amit el is fogadott.Szóval lehet tesz rá,sőt biztos,de tudja az anyagi helyzetemet,és olyan sokat biztos nem tenne rá.Plusz nem egyszer,telepítette újra a gépemet,ingyen pedig nála ha jól tudom 4000 ft egy újratelepítés.Na most nem azért mert béna volnék,hanem régen mindig töltögettem az új windowokat,és sok dvd van már belőle.De telepítésnél érdemes a legújabb windowst feltenni.Én meg bevallom buta vagyok hogy bele merjek nyúlni a bioszba,és pendrájvról újra rakni.Meg ott mindent beállít nekem.Amit írtál ha bemennék egy másik boltba ott biztos jobban lehúznának pénzileg,meg mikor bementem ennek a használt videó kártyának már az ár rá volt írva a dobozra.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.08. 16:37:21 -
Bozi_Vilag #10073 És csak hogy lásd, hogy tényleg kapsz annyiért olyat: Hirdetés 1 Hirdetés 2 Hirdetés 3 Hirdetés 4 és végül, Hirdetés 5...
És itt még több ajánlatot megnézhetsz... -
lammaer #10072 Félre innen kiscsávó, ma csak a gerinc, hát és prosztata problémákkal küzdő Arkosok írhatnak :D