Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég kezdtem egy szerveren kiváncsiságból.Addig a fejlettségi szintig még nem jutottam el,se nyersanyagom nem volt annyi. Ez egy előre nem tervezett akció volt. Nem volt és nincs szükségem raptorra,ez csak ugy jött. Poén de például a pterráim is szó szerint házhoz jöttek. Igen, 2 is. Egyszerre tameltem 2 db 99-es szintüt.Végül nem lettek egyformák de meglett. Ez a raptor is ilyen váratlan vendég volt 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Kösz. 😊
A plusz szintek nem számítanak, de ha mákod van, akkor az utód megörökli a szülők jobb statjait. Ha 210 a szervereden a max szint, akkor a perfect tamelt állat az 311-es szintű lesz. Innentől abszolút nem lehetetlen a 293-as szint az utódnak.
Tegnap néztem egy official szerveres videót, 460%-os gigát mutattak benne, születés utáni stattal, 100% imprint mellett. Az kicsit durva állat.
A plusz szintek nem számítanak, de ha mákod van, akkor az utód megörökli a szülők jobb statjait. Ha 210 a szervereden a max szint, akkor a perfect tamelt állat az 311-es szintű lesz. Innentől abszolút nem lehetetlen a 293-as szint az utódnak.
Tegnap néztem egy official szerveres videót, 460%-os gigát mutattak benne, születés utáni stattal, 100% imprint mellett. Az kicsit durva állat.
Sziasztok!
NCC tudom már ha az ember ugyanazt mondja el többször,akkor idegesítő már.Mivel köztünk a fórumon mondhatom te vagy a MUTÁLÓ MESTER!!! Nálad többet szerintem nem nagyon értenek hozzá jobban.Egyszer írtál valakinek egy olyan hozzászólást,hogy a mutált állat a kicsi,a szüleinek a szelídítés előtti statját(eredeti,vagy inkább a vadon élő állat) örökli meg.Nálam a nem tek állatok,és a sárkányokon kívül a legmagasabb vadon élő állatok csak 210-esek lehetnek.Tegnap pároztattam Gigantopithecus egy 321,317.És a kicsinyük mert kettő lett azok 293,szintűek lettek.De hogyan,mindegyiket 210-esen fogtam meg?Arról volt szó a plusz szintek nem számítanak.

NCC tudom már ha az ember ugyanazt mondja el többször,akkor idegesítő már.Mivel köztünk a fórumon mondhatom te vagy a MUTÁLÓ MESTER!!! Nálad többet szerintem nem nagyon értenek hozzá jobban.Egyszer írtál valakinek egy olyan hozzászólást,hogy a mutált állat a kicsi,a szüleinek a szelídítés előtti statját(eredeti,vagy inkább a vadon élő állat) örökli meg.Nálam a nem tek állatok,és a sárkányokon kívül a legmagasabb vadon élő állatok csak 210-esek lehetnek.Tegnap pároztattam Gigantopithecus egy 321,317.És a kicsinyük mert kettő lett azok 293,szintűek lettek.De hogyan,mindegyiket 210-esen fogtam meg?Arról volt szó a plusz szintek nem számítanak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Giga damage mutáció érdekes. Nem is értem, de 4 mutáció a sebzésen annyi jelent, mint a bázis állat sebzésére tett 30 pont.
Van rá kalkulátor. De ennyi játék után illene shocking tranq dartot. használnod. Egy 150-es giga 700% körüli longneckel kifekszik ~30db-tól.
Tegnap megjelent egy lv 142 es raptor a bázisom környékén. Sebtében épitettem egy csapdát dino kapukból, majd becsaltam oda.
Számoltam, 47 db kábitó nyilvesszőt löttem bele de nem ütötte ki. Vajon hány db kellett volna ?
Számoltam, 47 db kábitó nyilvesszőt löttem bele de nem ütötte ki. Vajon hány db kellett volna ?
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Én sajnos nem tudtam nyomatni neki a narcot,nem is volt nálam,a másik meg már azt hittem nem szelídíthető amit kifektettem.Alig akarta beadni a "tárhely megnyitása" részt,le kellett bontanom a behemót kapu ketrecnek egy részét,hogy végre beadja.Úgy emlékeztem láttam a Ragnarokon 3 Gigát,más más helyen,egyet elkaptam,elfogyott a bio narcotik. Mondom elmegyek gyűjteni az egyik tusoval,közben,hogy keresgélek Cnidaria találtam két tusot egy 203,és egy 210-est.Mondom ezek kellenek,így már van 5 de mindegyik nőstény.Lett bio narco de a másik 2 Giga az sehol sincs,milyen szintűek voltak azt meg már nem tudom.
Giga vicces állat, én kb 1000 narcotikot szoktam magammal vinni, és rögtön elkezdem 5-10-esével bele tolni. A lényeg az, h a torporja folyton menjen felfele.
A színnel együtt érzek. Anno breedeltem 4 féle szinű rex párt, a pirosból lett fos sárga test, a citrom sárga csíkjából a háta közepén pedig fehér. Én sem értem.
A színnel együtt érzek. Anno breedeltem 4 féle szinű rex párt, a pirosból lett fos sárga test, a citrom sárga csíkjából a háta közepén pedig fehér. Én sem értem.
Ezt lementettem, mert ilyet még nem láttam soha.
Hát halljátok Urak!
Én olyan boldog vagyok,és remélem így is marad.Átmentem a Ragnarokra elkapni a Gigát,mit látok a bázisomon?A Jégsárkányomnak vissza jött az eredeti színe,nem zöld és fehér,vagy ilyen világos zöldes.Ha nem az eredeti szín,kék,és fehér,lehet nekiállok kikeltetni őket.A másik hát ez a Giga iszonyatosan szar szelídíteni.Körülbelül 350 db kábítót vittem 93 ezer valamennyi kábultsága volt.Bele lőttem vagy 20,mondom megnézem hol járok azért,ki írt vagy 4000,és pikk pakk lement 1800,hogy abbahagytam a lövését.De szerencsére elkábult,maradt vagy 23 db bio kábítom.És megértem rohangálni,narcoberryt gyűjteni,mert felébredt volna.Nem gondoltam volna,hogy ilyen gyorsan tudja csökkenteni,de tanultam viszek narkót máskor.
Én olyan boldog vagyok,és remélem így is marad.Átmentem a Ragnarokra elkapni a Gigát,mit látok a bázisomon?A Jégsárkányomnak vissza jött az eredeti színe,nem zöld és fehér,vagy ilyen világos zöldes.Ha nem az eredeti szín,kék,és fehér,lehet nekiállok kikeltetni őket.A másik hát ez a Giga iszonyatosan szar szelídíteni.Körülbelül 350 db kábítót vittem 93 ezer valamennyi kábultsága volt.Bele lőttem vagy 20,mondom megnézem hol járok azért,ki írt vagy 4000,és pikk pakk lement 1800,hogy abbahagytam a lövését.De szerencsére elkábult,maradt vagy 23 db bio kábítom.És megértem rohangálni,narcoberryt gyűjteni,mert felébredt volna.Nem gondoltam volna,hogy ilyen gyorsan tudja csökkenteni,de tanultam viszek narkót máskor.
Szia le is fotóztam,meg videót is csináltam,az eltörést az úgy értem,mert bevallom én sem tudtam.De ma megnéztem úgy törik el,hogy lemerül az órája,egy szempillantás alatt.Úgy veszem észre csak akkor törik el,ha egy olyan állatot viszel ami nincs az adott pályán.
ark
ark
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Giga mutálás közben kidobta a gép ugye a +hp mutációt is, de nem fogok vele bajlódni, mert felnőve kemény 100hp-val kapott többet. Marad a csak dmg vérvonal. Legalább "hamar" kipörög a 20 mutáció.
Single player lehet, h máshogy működik. A multis szerveren vannak dolgok, amik akkor is "működnek", mikor senki nincs ott.
Én egyszer buktam cryopodba tett állatot (illetve kettőt), mikor nálam voltak, és mentem islanden bossozni. Mikor megvolt a boss, láttam, h eltűntek a cryopodok az inventorymból.
én csak simán szembe állitom a baglyokat a gácsával, és megy jól.
Lángokban állna a wildcard székház ha ez igy lenne....
Lefotózod hogynéz ki egy cryo amikor eltört? Sose láttam még olyat (és nálunk is megy jól)
Lefotózod hogynéz ki egy cryo amikor eltört? Sose láttam még olyat (és nálunk is megy jól)
Üdvözletem Mindenkinek!
Volt egy magyar szerver; Happy Riding néven futott, legalább egy évig.
Mi a barátnőmmel kb fél éve kezdtünk játszani, de sajnos decemberben a szerver leállt, és az admint se tudtok utolérni.
Rengeteg munkánk volt benne, és még közel se végeztünk.
Figyelem!
5 számjegyű összeget ajánlok fel annak, aki segít megszerezni a szerver adatbázisát (beállításokkal együtt), legyél akár az admin maga!
És persze szívesen látok majd mindenkit az új szerveren, amit én fogok bérelni és üzemeltetni, a megszokott régi szerver helyett!
Köszönöm az elolvasást, és várom azt a jelentkezőt, aki tud valamit a szerverről, esetleg ismeri az adminját!
Zoli
Volt egy magyar szerver; Happy Riding néven futott, legalább egy évig.
Mi a barátnőmmel kb fél éve kezdtünk játszani, de sajnos decemberben a szerver leállt, és az admint se tudtok utolérni.
Rengeteg munkánk volt benne, és még közel se végeztünk.
Figyelem!
5 számjegyű összeget ajánlok fel annak, aki segít megszerezni a szerver adatbázisát (beállításokkal együtt), legyél akár az admin maga!
És persze szívesen látok majd mindenkit az új szerveren, amit én fogok bérelni és üzemeltetni, a megszokott régi szerver helyett!
Köszönöm az elolvasást, és várom azt a jelentkezőt, aki tud valamit a szerverről, esetleg ismeri az adminját!
Zoli
Jogos, ez valóban elég ritka, nálam szakmai ártalom.
Amúgy most jöttem rá. Eddig azt hittem, h a baby rexek jól adják a szintet. Na, a bébi gigák mészárlása viszont brutálisan adja.
Amúgy most jöttem rá. Eddig azt hittem, h a baby rexek jól adják a szintet. Na, a bébi gigák mészárlása viszont brutálisan adja.
Hát, ez max single playerben van így, multiban tökéletesen működik.
Videókban a gatcha fölé szokták rakni a bagjokat.
Beraktak egy olyan funkciót,vagy mit,hogy ha átviszek a Cryopod és van benne állat.Meghal ha átviszed egy másik pályára,mert eltörik ez Cryopod. Aki még nem tudná.
A te eseted itt nemtúl releváns, hiszen te single playerkedsz egy szerveren, szóval az admin support is magad vagy.
Érted, normális esetben a szerver nem arról szól hogy egyedül vagy rajta és magadnak supportolod.
Érted, normális esetben a szerver nem arról szól hogy egyedül vagy rajta és magadnak supportolod.
Mi van ezzel a hülye játékkal már?Állandóan beragadok.
NCC
Nem jött be az ötlet,megcsináltam a Gacha helyét úgy,hogy szembe vannak a baglyok de nem veszik fel a köpetet a földről.
Nem jött be az ötlet,megcsináltam a Gacha helyét úgy,hogy szembe vannak a baglyok de nem veszik fel a köpetet a földről.
Látod, nálam ilyen nem lehet, mert teljesen egyetértek magammal, kizárt, hogy beraideljem a saját bázisom, és utána besértődjek magamra. 😊
Offis szorzók viccesek. Amúgy a small tribe szervereken ugye 6 player mellett 3-as a szorzó, akkor én otthon szólóban nagyon szigurú vagyok magammal a 4x szorzóval.
Offis szorzók viccesek. Amúgy a small tribe szervereken ugye 6 player mellett 3-as a szorzó, akkor én otthon szólóban nagyon szigurú vagyok magammal a 4x szorzóval.
Ez mondjuk kétélű dolog, mert egy kompetitiv játékban ha az admin veszit akkor nem biztos hogy van olyan erős jelleme hogy ezek után ne éljen vissza az admin hatalmával.
Szerintem minden unoffis találkozott már rosszul adminisztrált szerverrel, ahol a játszó admin csalt, rollbackelt, addolt ha éppen úgy volt kedve.
De ezzel együtt is, az eltelt 2600 órám nagyrészét unoffi szerveren töltöttem, és kellő körültekintéssel sikerült olyat kiválasztani amelyek hosszú távon (értsd: több hónap vagy év) mentek tökéletes admin supporttal.
Mondjuk elsődlegesen nem emiatt mentem unoffira, hanem a számomra elviselhetetlen offis szorzók miatt, ez csak egy mellékes jó dolog 😊
Szerintem minden unoffis találkozott már rosszul adminisztrált szerverrel, ahol a játszó admin csalt, rollbackelt, addolt ha éppen úgy volt kedve.
De ezzel együtt is, az eltelt 2600 órám nagyrészét unoffi szerveren töltöttem, és kellő körültekintéssel sikerült olyat kiválasztani amelyek hosszú távon (értsd: több hónap vagy év) mentek tökéletes admin supporttal.
Mondjuk elsődlegesen nem emiatt mentem unoffira, hanem a számomra elviselhetetlen offis szorzók miatt, ez csak egy mellékes jó dolog 😊
És még admin sincs, h ha valami hiba miatt bebuksz egy több hónap munkáját igénylő akármit, akkor azon segítsen... Sosem tennék sok időt egy olyan játékba, aminek a szerverét nem én adminolom.
Sorry for the false alarm, survivors! It appears this was just a visual issue due to a fix this latest patch and all is well. Official servers are now going back up.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az official újabb előnyei....
Komolyan, az offi szerverekkel több baj van mint az unoffival....
Amúgy transzfer során vesznek el a tárgyak, állatok, karakterek, szóval amig nem szólnak senki ne transzfereljen.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.16. 22:03:39
Komolyan, az offi szerverekkel több baj van mint az unoffival....
Amúgy transzfer során vesznek el a tárgyak, állatok, karakterek, szóval amig nem szólnak senki ne transzfereljen.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.16. 22:03:39
Faja. De most úgyis gigát breedelek. Megvan a 3 bázis lány, és 1 bázis fiú. Még próbálok nézni nagyobb sebzésűt.
PC survivors, we are taking the official network offline to investigate an issue with transferring and ARK cloud data.
Please avoid transfers until further notice to prevent losing items, dinos, and characters.
Please avoid transfers until further notice to prevent losing items, dinos, and characters.
Az összes szerver leállt. Valamit nagyon elbaszhattak a patchal.
Jött új patch, ahogy elnéztem, optimalizáltak is a leírás szerint.
Ja, és megvan mire jó a giga: elég jól szedi a húst.
Ja, és megvan mire jó a giga: elég jól szedi a húst.
Enyém most 175% körüli, de kevésnek érzem, valami 190%-ra emlékszem, mint jó szint. Ha elkezdem őket mutáltatni, az vagy 3-4 hét munka lenne, ezért nem mindegy a kiindulási alap. Ha crap, akkor fogni kell jobbat. 😊
a kék és a sárga drop pár velóval meg akár 1 rexxel is simán megoldható, vagy egy jobb enforcerrer, oda épitkezni se kell.
A pirosnál van brutális nehézségi ugrás - de a mai napig nem jöttem rá, hogy a youtuberek videóin (ahol láthatóan szerveren játszanak, tehát nem szingleplyer szolós videó) a piros miért olyan könnyű ahhoz képest amit mi kapunk...
A pirosnál van brutális nehézségi ugrás - de a mai napig nem jöttem rá, hogy a youtuberek videóin (ahol láthatóan szerveren játszanak, tehát nem szingleplyer szolós videó) a piros miért olyan könnyű ahhoz képest amit mi kapunk...
120 feletti extin már elég mindenre (kivéve a nagytitán, mert az egy ütésből agyonver mindent).
Témelés után közvetlen egy gigánál mennyi % sebzés számít jónak?
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.16. 07:58:31
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.16. 07:58:31
Igazából, ha körbeépíted fém kapukkal, és ledobsz 10 aggresszív rexet, akkor szerintem meg is vagy. Sárga dropig tuti, de a pirosat is megkockáztatnám, feltéve, ha dupla rétegben építesz kapukat. Amíg tart a pajzs, addig gyorsan le is tudsz kapuzni. Ez csak egy elv, mert most egy darabig nem nézek rá az extinctionre, nekem az csak a cryopod-cryofridge miatt kellett úgyis. Najó, kis alapanyag gatcháért majd át fogok menni, és kicsit breedelni, h jöjjön fém, polymer, és black pearl. Addigra az s+ fejlesztője beteszi a kollektorba a gatcha kristály szedését szépen.
Ezt nem próbáltam,csak eszembe jutott hátha működne. Dropp védésénél,vagy mutált Argentavist vinni,ráfütyülni egy olyan állatra,pl Rex,vagy Giga akik egy olyan körben vannak mint a videóban,hogy nem tudnak elmenni.Lent volna az Argentavis a földön rá lenne fütyülve valamelyik állatra,és agresszívre rakva majd felszállni vele,és a földhöz közel leugrani akkor nem szál le hanem az állat mellett lebegne.Vinni nagy 10-15 db-ot azok is tudnának segíteni védeni a droppot,és nem tudnának elcsatangolni.
Giga befogva, breedelés indul. Ahogy elnézem, hp-ra nem érdemes mutáltatni őket, csak sebzésre.
Izlandon van egy olyan bázis,ahol direkt azért tartom őket,hogy tojást adjanak az állatok.Van kígyó is.
Jól gondolod, a gigák simán leharapják extin a rohamozó sárkányokat.
Kigyót fogj be amint lehet, extin már most is kell, mert az egyik kibblét csak az ő tojásából lehet csinálni (vagy aranytojásból), és hamarosan az összes hivatalos térképen ez a kibble rendszer lesz... (persze lehethogy azokon más tojás is jó lesz ehhez a kibble fajtához, de nem biztos)
A mostani patchet nagyon várom, bekerül pár S+ építőelem (4 magas fal, duplaajtó), főleg a flexibilis hosszúságú elektromos kábelek miatt. Ugyan S+ban nem próbáltam ezt soha, de ha olyan amire gondolok akkor végre könnyen össze tudom kötni majd a turrettornyokat 😊
Egyes részeit, és folyamatosan teszik be a játékba. És már legalább 1 éve mondtam, h ez várható. 😊
Most nézem hivatalosan is bekerült az S+ mod? Kb egy hónapja nem néztem rá a játékra,máshol voltam most,de ez ledöbbentett.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Lerakni a ketrecen belül egy vagy kettő medve csapdát,és ha belemegy nem kell kapkodni az ajtó berakásával.Kígyókat már nem gyűjtök,csak az elején,mikor bejöttek hogy szelídíthetőek.
Fogtam ilyen állatot Araneo extinction,három db-ot,de érdekes módon nem adnak tojást pedig az adat lapján ez az állat kéne hogy adjon,a neme az ismeretlen mint a titanoboának,de azok attól adnak.Azért kellene,ha keltetek,soha nem tudni mikor milyen tápot kérnek.Tudjátok mi lehet a gond?És a közelükben vagyok.
Fogtam ilyen állatot Araneo extinction,három db-ot,de érdekes módon nem adnak tojást pedig az adat lapján ez az állat kéne hogy adjon,a neme az ismeretlen mint a titanoboának,de azok attól adnak.Azért kellene,ha keltetek,soha nem tudni mikor milyen tápot kérnek.Tudjátok mi lehet a gond?És a közelükben vagyok.
Ja igen, és jó sok torpora van, de shocking dartot használva, 750% körüli longneckkel azért nem a világ vége. Viszont utána őrködni kell, és tömni frankón narcoticcal.
Ami értelme lenne, h utána mutáltathatnám sebzésre őket. Majd meglátom, mert jelenleg extinction mapról csak gatcha kell majd az alapanyag dobás miatt.
Ami értelme lenne, h utána mutáltathatnám sebzésre őket. Majd meglátom, mert jelenleg extinction mapról csak gatcha kell majd az alapanyag dobás miatt.
Centeren van a lava islanden egy 150-es lány giga, ami körül már eltakarítottam mindent, már csak csapdát kellene lerakni, én is 4 fém behemoth kaput szoktam letenni, és az utolsó ajtót nem teszem bele, csak mikor bent van az állat. Csak még lusta voltam. Viszont ahogy elnézem, drop védésre nem ártana a giga, mert mivel magasabb, ezért simán viszi a sárkányt. Rex nem tudom, le tudja-e harapni a földről.
Amúgy titanoboához quetz, vagy rex tojás is ugyanúgy jó, én azzal szoktam. Ketrecbe be, és jó magasról, h ne agrózzon rám, potyogtatom a tojásokat egyesével, mikor megeszi. Hamar megvan, extinctionre is vittem át kát kélgyót.
Amúgy titanoboához quetz, vagy rex tojás is ugyanúgy jó, én azzal szoktam. Ketrecbe be, és jó magasról, h ne agrózzon rám, potyogtatom a tojásokat egyesével, mikor megeszi. Hamar megvan, extinctionre is vittem át kát kélgyót.
Kiegészítés lammaeréhez:
Egy kapu teljesen megsemmisült, három-négy darabban pedig 3-4K HP maradt, és a többit is harapták. Ez alsó hangon is 50K HP felfogása.
És nagyon sok nem harapta, mert a stegok, carnok és egyebek beharaptak a kapuba, így nem sebezték. És csak három gigával voltunk, kettőnek nem is saját imprintje volt.
30K ment le a dropból
Egy kapu teljesen megsemmisült, három-négy darabban pedig 3-4K HP maradt, és a többit is harapták. Ez alsó hangon is 50K HP felfogása.
És nagyon sok nem harapta, mert a stegok, carnok és egyebek beharaptak a kapuba, így nem sebezték. És csak három gigával voltunk, kettőnek nem is saját imprintje volt.
30K ment le a dropból