Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egyenlőre ki crashel valami dx11 -re hivatkozva de megvan végre az ebayos vga 😄 Ha sikerülne úgy beállitani hogy a játék is menjen hát nem is tudom, felérne egy lotto 5-el 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.02.28. 14:07:22
Amúgy nálam is frissül minden automatikusan. Annyi bonyolítás van, h ha egy szerveren nem frissült a mod, akkor egy frissült modos kliens nem tud rá csatlakozni. Szerver mod frissítése pedig csak szerver restartkor lehetséges (pontosabban mikor áll a szeró), ezért is szokták az unofficial modolt szerókat x óránként/naponként automatice restartolni. Nekem ezzel nincs gondom, mert csak nagyon komoly breedelés esetén fut nonstop.
Single playerben játszok.Azért írtam,hogy törölték,mert anélkül tűnt el,hogy én hozzá nyúltam volna.És a módok hozzáadása helyen se látom.Tehát vagy a mód készítő,vagy maga a játék készítők csináltak valamit.Tegnap frissített a játék,ha jól emlékszek 23-kán léptem be utoljára.Nem játszottam vele vagy 3-4 napig,tegnap elindítom frissít.Belépek,és sehol semmi.Tehát maga a frissítés vágta gajra.Nem úgy vagyok mint te,nálad szerintem nem nagyon tudnak bele piszkálni magába a játékba.De én amit adnak frissítést a szerint játszok.Itt egy pl,van a stack mód,ha jól írom.másnál egybe rak nyers fémet 5000 db ot,nálam is,de nálam eltűnik általa a polimer,és az elektronika az eszterga gépből.Másnak meg megvan mindegyik,főleg szerveren.
Olyat senki nem csinál, h töröl csak úgy egy modot. Például nálam ezért van az, h építő elemekből csak a vanilla eszközöket használom, vaultokból is, h ha valami borul, akkor ne essek nagyon pofára.
Ha a saját gépeden játszol single playert, akkor meg magad okolhatod, de ha visszateszed a modot, majd a mentést, akkor meglesz mindened.
https://ark.gamepedia.com/Mod:S%2B_Nanny
Sáska farmoló állat, nem harcoló, azaz lényegtelen nála a hp.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.02.28. 10:48:31
Én folyamatosan összekeverem a sima és S+ épitő elemeket. Zavar,hogy mindenből kettő van.
Amugy szöcske felejtős. 450+ os lett tamelés után és volt kemény 4300 hp-ja és nem tudtam rávenni a párosodásra. Viszont az érdekes én 1 kardot adok neki ő mégis 2-vel hadonászik. Ha harcra nem is talán farmolásra és lovaglásra megfelel.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.02.28. 09:45:33
Kedvedért megnéztem, sokan sipákolnak hogy mindenük eltünt, ugyanis S+ update volt.... remélhetőleg volt biztonsági mentésed.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.28. 08:20:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.02.27. 22:10:48
?
Jaja, kék obi alatti barlang. Official szorzós dimorphodonok nem jók, mert a macik megölik őket. Én oda 3db bossozós therizinót vittem. Csak, h ne adjak nekik esélyt. 😊 Ha meg egy purlovia leütött, akkor megvédtek, illetve grapplinggal felhúztam magam a mennyezetre, míg a srácok intézkedtek a helyiekkel.
@T62A: Az is jó, ugyanaz a kategória. SOk legyen belőle, és mindent leirtanak, aminek nincs nagy területre ható sebzése. Islanden a hard snow cave kivételével az összesbe jó, 10-12db-ot viszel, és simán le tudsz velük sétálni az artifactért.
Még egyenlőre ott tartok lesem várom, keresem a Death Wormot a kürtje miatt. Érdemes ezzel foglalkozni ?
Bár gigánál ez azt jelenti, h 34k helyett 43k hp-ja van.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.02.27. 16:54:33
Tehát, a #9957 hozzászólásban írtak alapján kb. 7200 HP lesz.
Ez már 5984hp-val születik. Gyorsan haladok, mert 8 lány veló szül, és ugye 55x szorzón vagyok, plusz nálam 2-3 percenként jön egy új tojás.
Egy teljesen véletlen kapcsán tudtam összehasonlitan két képet. Amit ő készitett és amit én. Ekkor tünt fel,hogy ő nem látja azt amit én. Vagyis fordítva igazából. Egy textúra hiányosságot. Minden pályán megvan ez nálam. Ahol van egy dungi bejárat, vagy rejtett átjáró ami mondjuk sziklafalnak van álcázva, én azt már szinte a pálya másik végéről látom. Egy egyszerü lyuk. De mivel neki jó a grafikája ő egybefügönek látja és nem látszódik neki az ilyen rejtett bejárat. Ezért találok meg minden barlangot, dungeont 😊
Például ilyen. Ha közelebb megyek már nekem is oda rajzolja amit ott van.

Ezen meg olyan távol van hogy még kisem rajzolta teljesen de a bejáratot már látom. Ami nem látszodik még felette van egy piramis.

Egyszer jó vga-m lesz egészen hiányozni fog 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.02.26. 22:33:21
Detto ugyanaz volt benne. Pedig mikor vettem 2133MHZ-nek volt hirdetve. De a ráragasztott papirra is 2400MHZ van irva és a bios is annyinak látja. Ugyhogy most 2 db töb egyforma van benne. Mindjárt hamar ki is prbáltam az arkot. És valban, szinte azonnal lerak tálcára mindent, kilépéskor nem kell 10 percet a gépre várni mig magához tér. A grafika egyenlőre még nem lett szebb, de kivettem inditási opciobol -lowmemory és simán fut, nem akad, egész gyorsan betölt és kilép😊 Már csak a vga -val kéne megjönnie a postásnak.
Helyette tiltom és cserélem. Az a lightbug kemény laggot tud okozni a featherrel együtt. 2-4 fps-em van, nyomok egy destroywilddino mindjárt lesz 20-22 fps-em.A baj az,hogy ez egy hegy belsejében van és még kivül is ha valaki arra jár laggol. Az egyik player ilyen lagg miatt többszöri relog meg mindenféle trükkel tudott csak vissza lépni. Ezen kivül is van még egy hely ahol mindenki belaggol, még az is aki most vett egy nagyon komoly gépet.
Most éppen azt teszteltem gépkarabéllyal meddig jutok 😊
Esetleg állatokat nem cserélgettél configból? Giga helyett tettem be rexet, az volt egy vicces, 10-esével mászkáltak falkában.

Régebben sokat foglalkoztam gép összerakással,de akkoriban nem voltak még ilyen komoly cuccok. A boltost megszoktam kérdezni,de azt jobb szeretem személyesen. Némelyik bármire igent mond csak vegyem meg. Ez a személyes találkozó, és boltba bevinni gépet sajnos még nem opció mert alig 1-2 hete vették csak le a gipszet a lábamról és örülök ha lakáson bellül tudok mozogni. Elméletileg ezen a héten megkéne érkeznie ebayos videó karinak is 😊 Na az lesz az igazi zsákba cica. 😊
De hogy Arkról s kérdezzek,felmerült egy régi probléma újra. Van egy aberitionos dungeonahol eszméletlenül sok lény spawnol 1 kupacban. Mikor panaszkodtam a pálya készítőjének valakitől segitségképpen kaptam pár sor utasitást a Game.ini fájlba.
Ezt beis másoltam,és megnyugodván a tudattól nem is foglalkoztam vele a tegnapi napig, mikoris ismét betévedtem, és a régi látvány fogadott. Bevallom töredelesen nagyon sokat bogarásztam a neten ezek az utasitsok után de elvéreztem az angol nyelv hiányossága miatt.
Jobb ötlet hiján találomra irogattam be számokat,majd restart és vártam a változást de elbuktam 😊
Valaki eltudná nekem magyarázni pontosan mit is jelentenek az ebbe beirt számok és mit csinálnak ?
DinoSpawnWeightMultipliers=(DinoNameTag="Carno",SpawnWeightMultiplier=0.5,OverrideSpawnLimitPercentage=True,SpawnLimitPercentage=0.5)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.02.25. 16:06:25
A befogható titánok nekem se tetszenek, ettől függetlenül, de a két dolog közt SZERINTEM nincs összefüggés. Nem azért nem tudják kijavítani a meshelést mert a titánokkal ment el az idejük....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.25. 15:46:19