Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ, melyik boss. Extinction nyitott, oda mehet a giga is. A többinél a rex a legnagyobb dög, ami befér. Illetve nem lehet olyan állatokat vinni, amik repülnek, illetve amik falra tudnak mászni. Valamint nem lehet olyan állatot bevinni, amin platformos nyereg van.
Nem-nem, csak azt a legcélszerűbb. Szinte bármilyen állatot be lehet vinni (itt találsz egy táblázatot, itt van jelölve, mit lehet bevinni).

Gyakran visznek be még therizinot is, szoktak megákat is vinni (főleg abira), és a macit is szoktak néhanapján használni,
Én azt hittem bossok ellen csak Rexet lehet vinni.
Centerre nem tudok, de majd ragnán megnézem, köszi!

Azért javaslom a fémet, mert akkor én inkább fémből megépítem a bázist (mondjuk emelten, három oszloppal), bekerítem kerítéssel. Aztán macit, sabertoothot, akármit elengedek aggressiveon vagy 6-7 darabot. Az meg megöli, ha van, nem kell lőszert pazarolni.
Mindenhol spawnol tek quetz, ahol sima. A helyedben azért mennék át ragára, vagy inkább centerre, mert ott jellemzően jó nagy szintű lények spawnolnak. Extinctionon max a piros, vagy a lila dropnál látsz igazán nagy szintűt, de akkor nem örülsz igazán. 😊

Mindegy, mi rombol, heavy turret viszi őket, mielött árthatnának.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.24. 18:10:25
Tudom, hogy van TEK Quetz mindenhol, csak Extin érdekelne különösen a dolog. Aztán ha nincs, megyek islandra, ragnára, ahova kell.

Nekünk egyelőre sokkal jobbak a TEK Rexeink (HP és DMG szempontból is). Azért nem is kísérletezünk nagyon simával, mert ha jól tudom, mate boostot nem ad TEK Rex a simának.

Igen-igen, Therizino elég brutál, főleg, hogy értelmesen lehet boss közben is healelni (ugyebár sütivel).

Az ARK Wiki itt meg itt is azt írja, hogy sem a sima Deathworm, sem az Alpha nem rombol vasat meg TEK-et.
Megvan az első, 500% damage feletti gigám (szintezve, persze). 2600 felett sebez, 7 mutációnál tartok. Ha jól számolom, igen közel lesz a 4000-es sebzés.
Hát én erre nem fogadnék. Nekem kb másfél éve a ragnán a siviben simán lebontotta a fémkunyhómat mikor bemenekültem előle. Ha csak azóta nem változtattak rajta.
Therizino egy durva dög, nekem hihetsz. 😊 Mondanám, h adok jó tojást, de nehezen kivitelezhető.

Amúgy pedig tegyél le a sivatagi bázisodba jó pár heavy turretet all targetre téve. Az hamar lerendez minden vadat.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.24. 16:54:10
Egy 150-es tek rex ugyanakkorát sebez, mint egy sima, annyi a diffi, h ezek 180-as szintig spawnolhatnak, azaz erősebbek lehetnek. Sokba viszont ne fogadj erre, én már témeltem párat, és egy sem közelítette meg a sima breeder alapomat.
Én mondjuk ami ír NCC azt nem értem.Tényleg ezek az állatok olyan jók és erősek Therizinosaur. Írja hogy majdnem mindenhova visz belőlük egy jó párat.Mármint a hozzászólásaiból ez jött le.Ha tényleg jó,fogok be én is,mert nekem van kettő,de azokat,még akkor fogtam amikor 1-es szinten volt a szelídítési szorzó,plusz ha jól emlékszek bogyóval kaptam el.Kellett egy olyan állat ami sok rostot szed,meg kellett a tojása is,nem foglalkoztam a színjével akkor még.
Én tek quetzát láttam már Ragnarokon is,méghozzá a piros obeliszk felé a havas melletti erdő fölött.A Rexes dolgot sajnos nem tudom,én láttam őket egy videóban,és megtetszettek.Nálam megjelennek tek Rexek 245-ös volt eddig a legnagyobb,és 210-es a maximumi nem tek állat megjelenés.

Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.01.24. 16:37:36
Szerintem jó az, amit írsz, mert ha nem nyúl be, akkor feleslegesen bonyi az építés.
Ez igaz.
De ha az alapot leszarja, mert bemegy, akkor tökmindegy, hogy le van-e süllyesztve.
Ez is jó ötlet,köszi.Mondjuk a tervem az volt,hogy lesüllyesztem az alapot,kb a föld,vagy homokkal egy szintbe.Az nagyon jól nézne ki,és fém kerítéssel keríteném be,jó magasan.Már látom magam előtt,a kész bázist.Lehet majd mentek egyet felhúzom,és ha nem jó visszarakom a mentést mielőtt elkezdeném,és megcsinálom a másikat.
Helló!
Régóta vita tárgya a törzsünkben, és sajnos nem találtam még rá választ. A TEK állatok jobbak valamivel a simáknál? Úgy értem, mondjuk egy 200 DMG-s TEK Rex többet harap, mint egy 200 DMG-s sima Rex? Esetleg, kevesebbet sebződnek, vagy ilyesmi?
Vagy csak annyival jobb, hogy ebből 190-es szintig lehet találni, így van +40 szint, amit bármire kaphat (plusz a tame effectiveből az az 5-6 szint)?

Illetve, Extinction mapon lehet találni valahol Quetzalt vagy TEK Quetzalt? És ha igen, hol?
Lehetséges, viszont fémet meg TEK-et nem tud sebetzni, szóval szerintem próbáld meg azt, hogy oszlopokra építed a házat, rámpával, és akkor tuti nem lesz baj. Én legalábbis nem kockáztatnék.
Sziasztok!
Ilyet még nem láttam találtam a ragnarokon egy tek Rexet 235-est,mármint tek Rexet láttam már,csak Ragnarokon nem,egy hímet.El is kaptam.Szeretnék építeni,majd egy kisebb bázist,teleporttal a Ragnarokra a sivatagosba.Na most ott van egy nagyon aranyos ki állatka ez Deathworm,ha lerakok alapokat.Azon keresztül fel tud jönni a földalol a bázisomba?
Szia!
Abszolút megvalósítható amit akarsz, ha kell segítség írj rám. Steamen a nevem: Stief83 kék kis cápa ikon.
Syhostingtól ne vegyél szervert, nem jó a támogatása.
Megint a wildcard logika.. mégis mi a rossebb köze kell hogy legyen az OSD sebezhetőségének az hogy PVE vagy PVP....

Gondolom ez csak egy mellékhatás, hogy PVEben ugye az álatok nem tudják sebezni az épületeket, és ez is egy épület... azt igy maradt.

Aha. Egy kommentben olvastam, h PvE szerveren nem sebzi az állat sem az osd-t, sem az element veint. Ez sok mindent megmagyaráz.
Jaja, mert én így a lilát is bevédem. Odaviszek 24 gigát, 24 rexet, meg 18 therizinót, oszt azok bevédenek mindent.
Bár alatta kommentben azt írták, hogy már az element vein sem sérül, de kb 2 hete még simán leharapta a rexem a vérbe.
Ja, látom ez nem te voltál hanem vmi youtuber.
Sajnos a streamerek nagy százaléka használhatatlan videókat csinál, van amelyik singleplayerben tolja, van amelyik mindenféle spéci beállitáskkal operál a szerveren, van amelyik keresztbe kasul addol esetleg mindenféle modokat használ...

Biztos megint matattál vmit a szerverkonfigon...

Este megnézem, hátha nálunk is igy van ez (mert az nagy spilerség lenne, eleresztenék 30 bossos rexet azt megvédnék a dropot ), de kétlem hogy igy van...

Mióta nem sebzi a rex az osd-t?
A modok alapvetően terhelik a szervert...
Hm. Akkor lehet hogy a steam punkos gépek is okozzák ezt. Köszi.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Nem javították (természetesen, ahogy szokásuk), csak értelmetlenné tették egy upload timer bevezetésével. Amúgy minél több struktúra van lerakva, annál több dolga van a szervernek is. Többek között ezért költöztem a centeren a bazi nagy redwood barlangba, mert sokkal kevesebb elem van lerakva, így sokkal több az fps-em is.
Szeretnék kérdezni tőled, vagy ha valaki más emlékszik még. Kb 1 éve keringet a neten egy videó,hogy hogyan tudta megölni a szervert egy player. A videóban lerakot generátort meg rengeteg villanydrótot. pontosan már nem emlékszek, mit hogyan csinált de a szerverem túl terhelődése kapcsán eszembe jutott ez a bug. Arra tippelek azóta ezt javitották de nem vagyok benne biztos. Nem lehetséges hogy a szerverem szép lassan túlterhelődését ez okozza ? Amikor ragnarok pályára váltottam 81% os terheltséggel indult. Azota eltelt 2-3 nap. Felhúztam egy nagyobbacska kő házat, tameltem 3 madarat, és bedrótoztam a házam,ahol napi 24 órában világitanak a lámpák. Autorestart minden nap hajnali 4-kor van. Ma már 101% a terheltsége a szervernek. Az induláshoz képest mindössze annyit változtattam a konfigon hogy a classic flyer modban hogy a spawn helyhez képest 5000 távolságik mentek a repülő dinók most ennek a dupla a távolsága.
Te látsz ebben okot a túlterhelődésre ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ActiveMods=751991809,895711211,679529026,655261420,761535755
ServerPassword=
ServerAdminPassword=
RCONPort=27625
StructurePreventResourceRadiusMultiplier=1.000000
PvEDinoDecayPeriodMultiplier=1.000000
KickIdlePlayersPeriod=3600.000000
PerPlatformMaxStructuresMultiplier=1.000000
AutoSavePeriodMinutes=60
ListenServerTetherDistanceMultiplier=1.000000
MaxTamedDinos=1000.000000
RCONServerGameLogBuffer=600.000000
ServerCrosshair=true
alwaysNotifyPlayerJoined=true
alwaysNotifyPlayerLeft=true
allowThirdPersonPlayer=true
globalVoiceChat=false
ShowMapPlayerLocation=true
proximityChat=false
serverPVE=True
EnablePvPGamma=True
XPMultiplier=2.00
TamingSpeedMultiplier=20.0
HarvestAmountMultiplier=2.0
serverHardcore=False
serverForceNoHud=false
ResourcesRespawnPeriodMultiplier=0.25
PlayerCharacterStaminaDrainMultiplier=0.5
DinoCountMultiplier=0.90
AllowCaveBuildingPvE=true
DisableStructureDecayPvE=False
bDisableStructureDecayPvE=False
DisableDinoDecayPvE=false
AllowFlyerCarryPvE=true
DifficultyOffset=1
PvEStructureDecayDestructionPeriod=2.0
OverrideStructurePlatformPrevention=True
PreventOfflinePvP=true
OnlyAutoDestroyCoreStructures=True
RCONEnabled=True
PreventOfflinePvPInterval=900.000000
OverrideOfficialDifficulty=33.000000
TheMaxStructuresInRange=15000.000000
AutoDestroyOldStructuresMultiplier=3.000000
OxygenSwimSpeedStatMultiplier=5.00000
RaidDinoCharacterFoodDrainMultiplier=0.500000
ShowFloatingDamageText=True
PreventDiseases=True
NonPermanentDiseases=True
TribeLogDestroyedEnemyStructures=True
PvEAllowStructuresAtSupplyDrops=True
AllowHitMarkers=True
TribeNameChangeCooldown=15.000000
AllowHideDamageSourceFromLogs=True
ShowExplorerNoteSubtitles=True
noTributeDownloads=False
PreventDownloadSurvivors=False
PreventDownloadItems=False
PreventDownloadDinos=False
PreventUploadSurvivors=False
PreventUploadItems=False
PreventUploadDinos=False
TributeItemExpirationSeconds=604800
TributeDinoExpirationSeconds=604800
TributeCharacterExpirationSeconds=604800
StructurePickupTimeAfterPlacement=300.000000

[/Script/ShooterGame.ShooterGameUserSettings]
VersionMetaTag=1
MasterAudioVolume=1.000000
MusicAudioVolume=1.000000
SFXAudioVolume=1.000000
VoiceAudioVolume=1.000000
CameraShakeScale=1.000000
bFirstPersonRiding=False
bThirdPersonPlayer=False
bShowStatusNotificationMessages=True
TrueSkyQuality=1.000000
FOVMultiplier=1.000000
GroundClutterDensity=1.000000
bFilmGrain=False
bMotionBlur=False
bUseDFAO=False
UseSSAO=True
bShowChatBox=True
bCameraViewBob=True
bInvertLookY=False
bFloatingNames=True
bChatBubbles=True
bHideServerInfo=False
bJoinNotifications=True
bCraftablesShowAllItems=True
bLocalInventoryShowAllItems=False
bRemoteInventoryShowAllItems=False
LookLeftRightSensitivity=1.000000
LookUpDownSensitivity=1.000000
GraphicsQuality=1
ActiveLingeringWorldTiles=10
ClientNetQuality=3
LastServerSearchType=0
LastServerSearchHideFull=False
LastServerSearchProtected=False
HideItemTextOverlay=False
bDistanceFieldShadowing=True
LODScalar=1.000000
bToggleToTalk=False
HighQualityMaterials=True
HighQualitySurfaces=True
bTemperatureF=False
bDisableTorporEffect=True
bChatShowSteamName=False
bChatShowTribeName=True
EmoteKeyBind1=0
EmoteKeyBind2=0
bNoBloodEffects=True
bLowQualityVFX=False
bSpectatorManualFloatingNames=False
bSuppressAdminIcon=False
bUseSimpleDistanceMovement=False
bDisableMeleeCameraSwingAnims=True
bUseVSync=False
MacroCtrl0=
MacroCtrl1=
MacroCtrl2=
MacroCtrl3=
MacroCtrl4=
MacroCtrl5=
MacroCtrl6=
MacroCtrl7=
MacroCtrl8=
MacroCtrl9=
ResolutionSizeX=1024
ResolutionSizeY=768
LastUserConfirmedResolutionSizeX=1024
LastUserConfirmedResolutionSizeY=768
WindowPosX=-1
WindowPosY=-1
bUseDesktopResolutionForFullscreen=True
FullscreenMode=2
LastConfirmedFullscreenMode=2
Version=5

sg.ResolutionQuality=100
sg.ViewDistanceQuality=3
sg.AntiAliasingQuality=3
sg.ShadowQuality=3
sg.PostProcessQuality=3
sg.TextureQuality=3
sg.EffectsQuality=3
sg.TrueSkyQuality=3
sg.GroundClutterQuality=3
sg.IBLQuality=1
sg.HeightFieldShadowQuality=3

SessionName=Evengarda | SynHosting.eu

Message=Udv a szerveren. Max Level 500. Wild Dino Level 1000. Tame20x,Harv3x,Exp4x,Baby20x. Level 100-tol hard exp. Obeliskbol_letoltes_idolimit_7_Nap.
Duration=30

[/Script/Engine.GameSession]
MaxPlayers=6

FlyerSpeedMultiplier=1.5
FlyerStaminaMultiplier=2.0
FlyerStaminaRecoveryRate=0.1
FlyerHealthMultiplier=2.0
FlyerWeightMultiplier=2.0
FlyerMeleeMultiplier=1.5
PreventBackwardsWalking=True
SpawnPhoenix=1
SpawnMoths=1
SpawnPteros=1
SpawnPelas=1
SpawnTapejaras=1
SpawnQuetzals=1
SpawnAlphaWyverns=1
SpawnRockDrakes=0
SpawnGriffins=1
SpawnAlphaDodo=0
WyvernRotationRate=5
WildPhoenixAlwaysVisible=1
AllowWyvernBreeding=1
MaxPhoenix=5
MaxArgentCount=25
MaxMothCount=25
MaxPelaCount=25
MaxPteroCount=25
MaxQuetzalCount=25
MaxTapejaraCount=25
MaxGriffinCount=25
MaxAlphaDodo=0
MaxLanternPug=5
MaxWyverns=12
MaxFWyvernCount=3
MaxLWyvernCount=3
MaxPWyvernCount=3
MaxAWyvernCount=3
MaxRockDrakes=0
SpawnerFrequency=120
SpawnHeight=1000
SpawnRange=5000

DisableAutoReturn=False
DisableSendToFlag=False
DisableRecallToFlag=False
AutoPilotWithPassengers=True

bGameplayLogEnabled=True
bServerGameLogEnabled=True

[/script/shootergame.shootergamemode]
NPCReplacements=(FromClassName="Ichthyornis_Character_BP_C",ToClassName="Quetz_Character_BP_C"😉
NPCReplacements=(FromClassName="Compy_Character_BP_C",ToClassName="Beaver_Character_BP_C"😉
NPCReplacements=(FromClassName="Pegomastax_Character_BP_C",ToClassName="Dodo_Character_BP_C"😉
OverridePlayerLevelEngramPoints=10
OverridePlayerLevelEngramPoints=20
OverridePlayerLevelEngramPoints=30
OverridePlayerLevelEngramPoints=40
OverridePlayerLevelEngramPoints=50
OverridePlayerLevelEngramPoints=60
OverridePlayerLevelEngramPoints=70
OverridePlayerLevelEngramPoints=80
OverridePlayerLevelEngramPoints=90
OverridePlayerLevelEngramPoints=100
OverridePlayerLevelEngramPoints=9000
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Chitin_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Crystal_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Fibers_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Flint_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Hide_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Keratin_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Metal_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Obsidian_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Oil_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_RareFlower_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_RareMushroom_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Silicon_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Stone_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Wood_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Thatch_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_Polymer_Organic_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemConsumable_Berry_Narcoberry_C",Multiplier=5)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName="PrimalItemResource_ElementDust_C",Multiplier=5)
EggHatchSpeedMultiplier=1.00000
BabyMatureSpeedMultiplier=20.0000
BabyFoodConsumptionSpeedMultiplier=1.000000
BabyImprintingStatScaleMultiplier=1.000000
BabyCuddleIntervalMultiplier=0.750000
BabyCuddleGracePeriodMultiplier=0.500000
BabyCuddleLoseImprintQualitySpeedMultiplier=1.750000
CropGrowthSpeedMultiplier=2.0
CropDecaySpeedMultiplier=2.0
CustomRecipeEffectivenessMultiplier=1.000000
CustomRecipeSkillMultiplier=1.000000
CraftingSkillBonusMultiplier=1.000000
DinoCharacterFoodDrainMultiplier=0.50000
DinoCharacterHealthRecoveryMultiplier=1.00000
DinoCharacterStaminaDrainMultiplier=1.00000
DinoDamageMultiplier=1.50000
DinoResistanceMultiplier=1.50000
DinoTurretDamageMultiplier=1.250000
DinoHarvestingDamageMultiplier=2.000000
FuelConsumptionIntervalMultiplier=0.500000
FishingLootQualityMultiplier=7.000000
GlobalCorpseDecompositionTimeMultiplier=3.0
GlobalItemDecompositionTimeMultiplier=3.0
GlobalSpoilingTimeMultiplier=3.0
GenericXPMultiplier=2.0
HarvestXPMultiplier=2.0
CraftXPMultiplier=2.0
KillXPMultiplier=2.0
SpecialXPMultiplier=2.0
HairGrowthSpeedMultiplier=1.50
LayEggIntervalMultiplier=0.5
MatingIntervalMultiplier=0.5
MaxNumberOfPlayersInTribe=20
MaxDifficulty=True
PlayerHarvestingDamageMultiplier=1.00000
PoopIntervalMultiplier=1.0
ResourceNoReplenishRadiusPlayers=0.5
ResourceNoReplenishRadiusStructures=0.5
SupplyCrateLootQualityMultiplier=7.000000
StructureDamageRepairCooldown=60.000000
bDisableFriendlyFire=True
bPVEDisableFriendlyFire=True
bFlyerPlatformAllowUnalignedDinoBasing=False
bDisableLootCrates=False
bAllowCustomRecipes=True
bPassiveDefensesDamageRiderlessDinos=False
bUseCorpseLocator=True
bDisableStructurePlacementCollision=True
bAllowPlatformSaddleMultiFloors=True
bAllowUnlimitedRespecs=True
bDisableDinoRiding=False
bDisableDinoTaming=False
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.01.23. 08:52:41

Nagyon naív srác lehetsz. 😊

Röviden: ez nekik biznic. Biznicben van bevétel, és kiadás. Bevétel, mikor megveszed az új játékot, az új dlc-t, akármi. A kiadások között szerepel az official szerverek fenntartása is. Ha teli vannak a szerverek lakatlan bázisokkal, akkor új szervereket kellene bérelniük, ami nekik pénzbe kerülne. Ugyanígy kiadás lenne a játék normális leprogramozása, pénzbe kerül a hibajavítás, pénzbe kerülne a szerver oldali, illetve a játék optimalizálása. Inkább csinálnak egy új dlc-t, ami hozza a pénzt, a játékot meg tákolgatják, mikor már nagyon muszáj.

A másik fontos számukra, hogy az emberek jó sok órát legyenek a játékba belépve, ezért van az, h a játék nagy része az, h ütöd a követ csákánnyal. Steam statisztika fontos nekik, de az már mindegy, h játszol, vagy farm szimulátorozol.

Nem kell 2-3 naponta belépned, elég hetente kaját tenni az etetőbe. A giga, és a quetz bírja a legkevesebb ideig kaja nélkül, őket kell figyelned, mert kicsi a foodjuk.

A harmadik pedig az, h ne az official szerver szorzói szerint próbálkozz, mert a világ összes ideje kevés lenne rá. Azt olyanoknak találták ki, akik egy törzsben vannak mondjuk 50-100-an, és nincs magán életük, ergo napi 4-8 órát tudnak ezzel foglalkozni. A small tribes x3 szorzója már élhetőbb, de ha nem vagytok 6-an, hanem mondjuk csak 3-an, akkor egy x9-es szorzóval vagytok ugyanott. Én egyedül vagyok a saját szerveremen, de szopatom magam a x4-es szorzóval, de egyrészt már megszoktam, másrészt egy adott fejlettség felett az ember már roppant hatékonyan tud farmolni.
Ha belegondolsz ezt nem véletlenül találták ki. Ezt az időt tekintsd türelmi idönek. Hiszen officalon azért mert valaki nem ér rá nem állhat meg az "élet". Minden játékosnak biztositani akarják az esélyt. Igy ha lejár az idö ahogy a valóságban is pusztulnak az épületek igy itt is. Unoficalon kicsit ez más, beleszólhatsz bizonyos dolgokba mint például ebbe az időbe.Ha letelleik az idő beállitástólfüggöen vagy magátol bomlanak le a házak vagy más playerek bonthatják le, illetve vehetik birtokba az elhagyott dolgokat. Az amit te szeretnél az helyi játékban oldható meg. Illetve van az amikor nem dedicalt szervert inditasz. Ez ha kilépsz megáll.Ebbe betud lépni ismerösöd és ha jelszavas akkor csak az aki ismeri a jelszót.
Szerintem ha ennyire kevés idötök van rá kár érte pénzt kidobni a szerverre.Keressetek egy unofical szervert ami tetszik nektek és ugy sejtitek hogy hosszú idön át müködni fog.

OK azt hiszem, tenyleg megvalosithatatlan az, amit szeretnek 😊

Pedig amugy belegondolva ez egy eleg jo fejlesztes lenne, (meg official server fajtanak is el tudnam kepzelni):

Egy olyan jatekmod, amikor minden "megall" ha kilepsz (persze csak a te/torzsed szamara). Csalad, munka mellett, nem mindig teheti meg az ember, hogy belepjen... Illetve maga a "kesztetes" is frusztral, hogy be "kell" lepnem, legalabb 2-3 naponta... Olyan mint valami munka.

Viszont amiket itt javasoltatok (koszi erte azert!) Azok mind olyan modositasok, amik a "normal" jatekot is modositjak.
Game.ini file-ba
[/script/shootergame.shootergamemode]
DinoCharacterFoodDrainMultiplier=1.00000 - Ezzel szabályozható mennyit egyenek a dinók.Ha csökkented kevesebbet esznek
GlobalSpoilingTimeMultiplier=1.0 - Ezt ha növeled lassabban romlanak meg a romlandó ételek.
bDisableFriendlyFire=True -Baráti sebzés tiltása
bPVEDisableFriendlyFire=True -Baráti sebzés tiltása pve-ben
bPassiveDefensesDamageRiderlessDinos=False -Passiv védelem megülhető dinókesetében. (Ezt nem teszteltem,nemvagyok benne biztos)
bDisableStructurePlacementCollision=True -Erre már nem emlékszek csak rémlik valami az épitmények kapcsán)

GameUserSettings.ini -be

serverPVE=True -Nevében van
serverHardcore=False -Hardcore letitltva
DisableStructureDecayPvE=False
bDisableStructureDecayPvE=False
DisableDinoDecayPvE=false
PvEStructureDecayDestructionPeriod=1.0 -Épitmények védelme.Növeld az értéket hosszabb időhöz.(Birtokba vétel)
PreventOfflinePvP=true -Pvp esetén nem támadható aki offline
OnlyAutoDestroyCoreStructures=True -Pontosan erre sem emlékszek....
PreventOfflinePvPInterval=900.000000 -Ennyi idö után támadható aki offline ez az érték ha jól emlékszek 7 nap
AutoDestroyOldStructuresMultiplier=3.000000 -Épitmények elbomlásiideje (Ez nálam nagyon hosszu idö már nem emlékszek mennyi)
PreventDiseases=True -Betegségek tiltása
NonPermanentDiseases=True -Nem örök betegség

Most igy hirtelen ennyit sikerült össze szednem ami szerintem lényegesebb beállitás. Biztonság kedvéért googlez utánuk és teszteld le öket,hogy biztos legyél benne. Ezek olyan parancsok is lehetnek amik egymásba kapcsolódnak. Ilyen pélául a kaják romlási ideje. Letudod csökkenteni hogy minnél kevesebbet egyenek a dinók de ezt hiába teszed meg ha gyorsan megromlik a kaja,ezért kell a romlási idötis növelni. Viszont ennek a negativ hatása hogy kevés romlott húsod lesz

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.01.22. 09:28:58

Mindig van olyan eset, mikor az ember olyasmit szeretne, amit nem lehet megcsinálni. 😊

De kerülő út: cryopodba teszitek az összes állatot, akkor nem kérnek kaját. Egy tek generátort meg telitömtök elementtel, akkor jó sokáig elketyeg. Legkissebb rádiuszon 1 elementtel elmegy 18 órát. Az azt jelenti, h mondjuk 120 element = 3 hónap.
De amúgy hetente be kell lépni valakinek, állatokat etetni, különben éhen halnak.
Azt nem szeretnenk, jo lenne, ha tudna menni mindig.
Megvan az 5. giga mutáció, piros test, lila has. Elég epic a kinézete, 210%-os sebzéssel kel ki a tojásból.
Ha nem léptek be, akkor le kell állítani a szervert.
Alternativ megoldás egy jelszavas szerver.

Mi ilyen "full official" Island-os elmenyt keresunk, csak annyi modositassal, hogy ne legyen egyaltalan decay, illetve ne sebzodjon senki es semmi, ne kelljen etetni, ha nem vagyunk belepve. Semmilyen modot nem akarunk.

Igazabol szeretjuk az Official szerot, csak siman elofordulhat, hogy pl 2 hetig nem lepunk be, munka, csalad miatt es ez Official-on nem lehetseges.

Szoval nalunk minden szorzo stb defaulton lenne 😊

Ami meg lenyeges, lenne, hogyha online vagyunk, akkor minden terjen vissza a rendes kerekvagasba, tehat pl a food, stb... olyankor olyan legyen, mint official-on.
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2019.01.21. 15:00:41
Ja, és még valamit lefelejtettem.
A modok amik futnak a szerveremen
Death Recovery - Egy sír kő, nem kell vissza menni a batyuért ha meghalsz
Homing Pigeon - A szárnyas lények maguktól haza repülnek, hivhatóak és küldhetőek
Classc flyer - lehet sebességre is rakni statot
Ultra Stack - 5-10.000 item 1 slotba rakható
Steam Punk. - A kedvencem. Réz tárgyak, tenger alatt járó, léghajó, tesla coil, ingyen energiaforrás....
Alap exp szorzó 2x. Ezzel szorozza a tevékenységet, mint craft, kill stb. x2 Vagyis 4x szorzó annak aki dolgozik. Lv 100-ig hamar el lehet jutni de onnantól lv 500-ig lehet menni amihez trilio csillio exp kell. Lv 1000 ig vannak dinók és tamelt dinoknak 100 level szintet lehet pluszba huzni. Az összes engram megtanulható. Ezek olyan modok amiket csak akkor használod ha te akarod, kivéve az ultra stackot.
Pve van nálam és nem lehet se lopni se rombolni. Csak ha hosszabb ideig innaktiv vagy.Ezeket azért irtam le, mert ezzel a konfiggal hónapok óta, mondhatnám, kb 2 éve egyedül játszok. Ezt untam megegy kicsit az utobbi idöben,ezért néha játszok mások unifical szerverén. Bár annak nem tetszik a konfigja de egy idö után unalmas lesz egyedül. Azt gondoltam belépek majd egy tribe-ba de miután kiderült nem használok mikrofont igy nem vettek fel. Amin filozok még hogy megszüntetem a bérelt szerverem és helyi játékban játszok. Március elejéig bevan fizetve. Ha nektek tetszik a szerveremés huzamosabb ideig játszanátok az már egy jó indok arra ne szüntessem meg. Nem kérem hogy vegyetek be tribe-ba mert nem akarok bepofátlankodni sehova. Sok vizet nem zavarok 😊 Abban is benne lennék hogy megosztjuk a költségeket és átbeszélhetjük a konfigot is olyanra ami mindenkinek tetszik.

Nem irtad milyen pálya és használnál-e valamilyen modot. Én a synhostingtól bérlek. Alapban 6 slot gyenge 2900 ft. Én több modot is használok,egyéni konfig fájlt, és egyéni pályákat. Ami az alap szerverhez tartozik memoria igény alap pályáknak és alap konfignak tökéletes. Alacsony ping, magyar support...nekem tökéletesen megfelelt immár lassan 2 éve. Viszont egyéni nagy pályákkal, mint például a crystalisles + a modjaim már kevés hozzá mert túl terhelődik a szerver.
Bár van webadmin és jobb szeretem saját magam irogatni a konfigfájlokat. Ha a szerver pve nem tudnak támadni,de ettől függetlenül is vannak erre konfig parancsok.
Ez az én szerverem ip cime. 37.221.209.129:27625 Ha gondolod nézd meg. Most Ragnarok pálya van benn és a modjaimmal 90%-os a terheltsége.
Szerintem kis slotos offical paraméteres szerveren nem igazán kell attol tartanod hogy el lopnak valamit. Nálam 4-5x exp szorzó van de a playerek 99%-a elmenekül azalacsony szorzó miatt. Ha már van szerveredha gondolod szivesen segitek a beállitásban. Ez a synhostingos más server hostinghoz képest árban és slotban van jobb. De nekem ez volt a legjobb. Nagyon pocsék a gépem de ezen simán fut a játék. Probáltam külföldieket de mindegyiktől jobb volt ez a synhostingos. És számomra az sem utolsó hogy magyar.

Meg lehet oldani, itt keress rá a decay, és a food szóra. A dínóid kaja igényét is tudod állítani, kvázi ki is lehet kapcsolni nyilván, bár ezt nem próbáltam.
Ha sokáig otthagyja az ember a bázist, akkor teli kell rakni az etetőt kibblével, az mocsok sikáig tart. Pláne tek etetőből.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.21. 13:11:43
Sziasztok!

Sajat ARK server letrehozasat tervezem, fokent magamnak, esetleg par ismerosomnek.

Az alabbi parameterekkel szeretnem, az lenne a kerdesem, lehetseges-e.

- PVE
- Minden full official
- Az egyetlen valtozas, hogyha offline vagyok, sem en sem a lenyeim, sem az epuleteim nem tudnak sebzodni, nem fogy semmilyen ertekuk,illetve nincs decay sem. Onlineban termeszetesen minden official.

Roviden, a lenyeg, hogyha a player offline (akarmeddig), semmilyen kar ne erhesse.

Ez megvalosithato?

Ha igen, milyen szerver hostingot ajanlotok, EU-sat, 10-15 slot-al?
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2019.01.21. 11:37:51
Tegnap én is majdnem besz@rtam ketrecben volt egy tek Stegosaurus 245-ös szintű.Szelídítettem,sajnos táp nem volt,maradt a zöldség.121 szintet kapott volna,de csak 120-at kapott,igaz csak egy szint veszett el,nem sok,de azért jó lett volna az is.Aszt hittem soha nem lesz meg,ha az emlékezetem nem csal,3,1% al ment feljebb etetésenként.Mászkáltam a bázis,és a ketrec között,mert megszülettek a kis Gigantopithecus,visszamentem a ketrecbe,és rám rontott két 182 szintes Raptor ezzel kellett megölnöm őket Pike,ráadásul,az egyik rám ugrott de úgy,hogy bejött ő is a ketrecbe.A stegot nem bántotta.
Szerintem nincs,hacsak nem a sivatagos rész,bár az sem olyan hú de nagyon mély szerintem.Elég furcsa ez a pálya Extinction,lehet gyűjteni Condensed Gas,és ilyet lehet csinálni belőle Congealed Gas Ball.De nem értem minek,mire,hova?Azon a pályán nincs radioaktív rész.Vagy mire lehet még használni?
Nagyon sajnálom, h hanyagolják a víz alatti világot, sosem értettem, h miért nincs például víz alatti boss.
Extinction mapon van valahol értelmes vízmennyiség?
Úgyértem, ahova mondjuk vízalatti bázist lehet építeni.
Nekem az a tapasztalatom, h ~200 kikeltett tojásból bejön a jó mutáció. Persze, lehet sokkal hamarabb is, de ha 99%-ra akarok menni, akkor ennyi kell.
Nem baj az. Bár nekem is beadna valami jó mutációt, nem oxygent 😄