11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
T62A #10191 Miért nem szórod szét úgy az állatokat,hogy pont olyan távolságba vagy a droptól aminél még nem indul el?Ha az állatok megvannak utána oda mész a drophot és amíg tart a pajzs körberakod kapuval. -
ncc1701 #10190 Ehun van a video. Ugye nála eléggé fel van húzva az imprint a szerverén, de egyébként egy PVE szerveren játszik. A gigák élete 67000 körül van, de ez csak annyit jelent, hogy ha dupla annyit vinnék, akkor ugyanott lennék.
Mindegy, igazából nem tervezek nekimenni, mert számomra nem ad semmi értelmeset. -
lammaer #10189 "A minap láttam videót, ahol soloban egy csaj valami 8-10 gigával legyakta a gamma king titánt"
Vigyázz ezekkel a videókkal... ha jól rémlik te ugye szervert futtatsz, tehát nem singleplayer módban tolod, ott a gamma is kb 1 ütésből öli a gigákat (meteoreső meg társai). King titán ellen max single player módban van haszna gigának, egyébként csak és kizárólag titánokkal lehet nekimenni, minden mást instant öl.
Ennek múltkor utánajártam redditen, mert az Ark wiki is irkált olyasmit hogy a gamma titán ölhető gigákkal - szóval azóta a wiki is át van írva hogy a valóságot közölje.
Amúgy meg nem lennék meglepve ha a kisasszony admin commandos gigákkal sérthetetlen módot bekapcsolva győzte le a king titant... a youtube videók többsége használhatatlan emiatt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.26. 13:17:14 -
Rae Apofisz #10188 Igen az. Köszönöm.
Tök jó,hogy ez egy távoli szigeten van.Még nem volt idöm foglalkozni vele de majd megnézem. -
ncc1701 #10187 Az element vein-re gondolsz. -
Rae Apofisz #10186 Extinction pályán vannak azok a lilás szinü tüske félék amik a földből állnak ki. Ami az Ark logo A betüt is átfonja. Bocsi nem tudom mi a neve.
Legutobbi pálya updaten bekerültek ilyenek az Amissa pályára, egy külön szigeten, corruption dino island. Ezeken a valamiken simán áttudok menni, nincs tömege. Ezeknek a valamiknek ilyennek kell lenniük ? -
ncc1701 #10185 Amúgy ha PVE a beállítás, akkor két gigával odaállnék a piros drop fölé, kicsit előre-hátra lépkednék, és harapnék. Lila kb ugyanez, csak vagy 6 giga, és attack my target beállítás mellett. -
ncc1701 #10184 Element veint sem csinálok ezért, ha sok element kell, akkor islanden annyit szerzek, amennyit akarok. Ugye, mivel nálam 4x harvest szorzó van, ezért a korrektség miatt nálam a bossok is 4x elementet dobnak, azaz alpha broodmother ad 296-ot.
Kb most gondolkodom rajta, h mif@szt is keresek az extinctionon. A king titán nem ad plusz szintet. nem érdekel. A minap láttam videót, ahol soloban egy csaj valami 8-10 gigával legyakta a gamma king titánt, de mivel az is csak a szokásos cuccot dobja, amire nekem nincs szükségem, ezért azt is hanyagolom. Tán vissza kéne menni centerre, és sorba témelni a gigákat, h egy olyan mutáljak, aminek alapból van 230-240% sebzése. -
ncc1701 #10183 Én le szoktam rakni 10db velót, tereptől függően 2-3 csoportban. Viszont csak 1 gigát használok, igaz, piros dropnak még nem mentem neki, ahhoz több veló kellene sajna. Van még 10db tartalékban, viszont a piros drop pajzsa mérésem szerint 90 másodperc alatt megszűnhet, ennyi idő nagyon kevés elrendezni az állatokat, turret módba tenni, dropot körbe dínó kapuzni.
Amire jutottam, hogy hagyom a fenébe a piros dropot, mert az ice titánt plö 2db gigám leharapja, azt sokkal egyszerűbb megcsinálni, és ugyanúgy dob, sokkal kevesebb melóval. Van mondhatom a desert titánt, azt láttam már, h 4-6 sárkánnyal csinálták solóban, sárkányok helyett tudom vinni a mutált quetzáimat, azok erősebbek, mint akármilyen sárkány. -
Rae Apofisz #10182 Ez egy ilyen nap.Keltettem ma 2 rexet. Felraktam egyikre a nyerget az meg orditott egyet és elrohant. És még csak fogalmam sincs mit kerget és nem találom sehol. -
T62A #10181 A keselyű se lenne rossz,ha nem szállna le össze vissza. -
T62A #10180 NCC már te is droppozol,mert írtad.Sőt egymás között megosztottuk tapasztalatainkat ötleteinket itt az oldalon,tudod mi az amit nem említett egyikőnk se,hogy milyen állatot kellene vinni még?Legalábbis én nem láttam hogy írta volna valaki Yutyrannus,szerintem amit ad plusz buzdítás,vagy bátorság.A vad állatoknak meg megfélelmítés. -
ncc1701 #10179 Dimorphodonok is ilyenek, mondjuk őket lowra szoktam tenni. Tök jó, mert barlangba viszek kb 8-at, kell egy pajzs, és bárhol sétálhatok kb. -
T62A #10178 Sziasztok!
Apám ezek a keselyű-ek nem egy normális állat.Ha fütyülök hogy hova menjenek oda mennek de utána leszállnak.A hülye állatja leszáll a lávába,mondom neki Margit nooooooooooooooooormális. Nem baj ha leszáll,de akkor miért nem a rendes talajra.Magamra fütyültem de úgy körbe vettek,nem láttam merre kell menni,plusz akadályoztak a továbbhaladásba,pedig azt hiszem a követési távolság nagyra van állítva. -
Bozi_Vilag #10177 Ó, akkor meg a felírás simán jó :D -
Bozi_Vilag #10176 Akkor marad az, ami bármelyik játékban: Ha soknak érzed, ne használd. -
Rae Apofisz #10175 Én egészen eddig nem használtam az S+. Nem tudom hogyan történt de el lágyultam és engedtem a kérésnek,hogy rakjam be. :)
De ahogy elnézem manapság az S+ szinte alap elvárás,ahogy a classic flyer is. Ha utolag kivenném jópár emberrel kitolnák, igy aztán bent maradt listában. Én egy kicsit csalásnak érzem ezt a nannyt. Ez olyan mint más mmo-kban a bot program, ami helyettem dolgozik.
Szinte teljesen automata az egész gazdaságom. Lassan már nélkülem is játszik a karakterem :D
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.24. 22:00:45 -
ncc1701 #10174 Nem tartok meg 2-300 babyt nyilván, abból csak 1-et, a megfelelő mutációt.
Amúgy mindig is szó volt róla, h az s+ valahogy bekerül az officiálba. Na, itt van. :) -
Bozi_Vilag #10173 Nem is az egg collector a baj, és nem is az inkubálás.
Csak szimplán nincs arra energiánk, hogy 2-300 állatot kikeltessünk, baby formájukban etessük őket. aztán még imprinteljünk is stb stb.
Hidd el, én szoktam olyan keltetéseket tartani, amire már azt mondjuk, nagy. A legutóbbi ilyen az kb. 30 gigatojás volt, abból a jó stat marad.
Egyszer kipróbálnék egy S+t, de ahogy halad a játék, lassan a modnélküli szerón is S+ lesz...
Jó sok életminőség-javító dolgot építettek be (cryozva lehet nevelni rendesen, ha becryozod és kidobod, mást fog kérni imprintre, az új kibble rendszer, flexibilis kábel, duplaajtó, háromszög foundation, 4 magas fal és még sorolhatnám), amiből ugye volt S+ is...
Nem csodálkoznék, ha végén egg collector, esetleg egg collector inkubátorral is lenne belőle a végén. Aztán, ha még Nannyt is kapunk, az életben nem fogom felírni a statokat -
ncc1701 #10172 Én úgy szoktam elnevezni a mutált állatok vérvonalát, h plö M350-78H, azaz male, 350-es szinten született, és 78 pontja lett a hp-n. Ez azért praktikus, mert mikor jönnek a tojásai, akkor meg tudod nézni, h melyik volt a szülő, és milyen stattal.
De mondom, első körben bázis állatok, legjobb statta az összes szülőtől. Ha közben történik mutáció, azt ki kell nyírni. A bázis állatoknak mutáció mentesnek kell lenniük!!! Én mondjuk olyan barom vagyok, hogy a foodot, és az oxygént is kitenyésztem maximumra, viszont a wasted pontot a minimumra, ne legyen feleslegesen nagy szintje, így is van 480-490-es pterám (150 wild max szerveren).
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.03.24. 19:01:46 -
ncc1701 #10171 Van más egg collector mod is a világon. :) Az s+ annyiban jó, h inkubálja is a tojásokat. De ja, ilyesmit csak a legnagyobb klánok tudnak csinálni offin, mert őket tán nem raidelik szénné. -
Bozi_Vilag #10170 Azért nekem nincs S+, nem olyan egyszerű annyit keltetni :D -
ncc1701 #10169 Egy imprintelt állat sebessége is nő, legalábbis a szárazföldieknek. Egy 100% imprintelt rex sebessége official beállítás esetén 120% lesz, nálam ez 130%. Értelem szerűen a stamina, és az oxygén kivételével a többi staton is nyom egy kicsit ez. A legdurvábban a gigáknál jelenik ez meg, nálam a 100% imprintelt giga hp-ja 42000, szemben az official 32000-el. Ez már jelents diffi, de már nem bántom ezt a beállítást, megszoktam. -
Rae Apofisz #10168 Ezen a képen egy párosítás. Aminek a neve 2/1 az az utóduk. (Rex 2 párosításnak 1 keltetése) Ennél az 1nél kapott valamire mutációt.
Dehogy mire csak találgatni tudnák.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
topaktuell #10167 Ez így falsch. A lenti képeken feltűnhet a hozzáértőnek, h nálam 30% az imprint bónusz, a hivatalos 20% helyett.
Ha 100%-ra van imprintelve akkor 20% plusz jár mindenkinek. Mindent emel kivéve a második és harmadik helyen lévő statot. Ez általában az oxigén és a stamina. Értelemszerűen, ha kevesebb az imprint mint 100% akkor olyan arányban kevesebb a bónusz. Ezt az imprint értéket hozzáadja a statokhoz. Ennyivel magasabb az adatlapon.
A 30% plusz bónusz az imprintelőnek jár, de csak a Hp-ra és a sebzésre adja meg. Ezt az adatlapon nem látni. Ha "H"-t nyomsz, akkor a felső jobb sarokban a két ököl alatt kiírja buborékban a valós %-ot. Ez az ökölpár csak akkor jelenik meg, ha a tulajdonos használja az állatot. -
Rae Apofisz #10166 Haha Leirtam kommentem, majd gondoltam megyek játszani, erre nézem frissit az Amissa pálya. éjjel végre megjött. :) -
Rae Apofisz #10165 Köszönöm a választ. Nekem is 30% bonuszt mutatnak amiknél 100% az imprint.Hütöben van kb 50 db termékenyitett rex tojás és most van vagy 20-25 (már nem is tudom mennyi) rex. Ezek egy része saját, másik része amit örökbe fogadtam. Tegnap este 7 tojást keltettem ki abbol 1 lett aminél 1 mutáció lett. Ezek a rexek mindegyike lv 1000 felettiek. Ez egy kicsit zavaró most számomra a statok esetében. Én most azt csinálom átneveztem az összes rexet. Rex 1, rex 2 stb. Párokban. Az utodaik Rex 2/1 stb. És screenshoton mentem a statokat. Sajnos nullagyakorlatom és ismeretem van ebben. Ránézésre nem tudnám megmondani egy számról hogy az mutációval annyi vagy annélkül, föleg igy hogy lv 1000 felettiek.Amit nem értek,hogy 2 szin osztály van a rexeknél. Még a vadon élőknél is. Vannak amik barnás,feketés, sötét árnyalatú de vannak amik pirosak. Arra tippelek,hogy azért mert ez a pálya aberration és extingtion keveréke és lehet hogy a dinók is ez szerint szineződnek, mint területi szinek.
Köszönöm a javaslatot. Megpróbálok kicsit elmélyedni ebbe a dologba. Nem tudom mikor lesz pálya update, a készitője 1 héttel ezelött azt mondta 1-2 hét. Abban bizok berakja a tek barlangot. Ha ez meglesz szeretném megpróbálni az ascendet. Erre próbálok már most előkészülni. Raptor tojásból is van kb 50-60 db,azok még egyenlőre maradnak. -
ncc1701 #10164 Kicsit gondolj bele, mit könnyebb/gyorsabb észrevenni. Kikeltetsz egy nap kb 200-300 tojást. Ennyit szoktam, mikor mutációval foglalkozom. Minden állatot lecsekkolni, vagy azt figyelni, h jön egy, a szülőknél 2 szinttel nagyobb, és csak annál ellenőrizni, h melyik statra jött a mutáció? Utóbbi. Hidd el, tudom, mit beszélek, nagyban megkönnyíted a dolgod, ha a bázis szülők pont ugyanolyanok. Utána a fiú vonalon érdemes vinni a mutációt, és annak a szintjénél 2-vel nagyobbakat keresni az utódok között. Bázis csajból pedig kell vagy 6-8db. -
Bozi_Vilag #10163 Esetleg, ha felírja a statokat, akkor látja majd, hogy mindkét szülőjénél jobbak a statok. Ehhez nem is kell ugyanolyan statú állat. -
ncc1701 #10162 Plusz infó még:
-Nanny atom jó, és úgy imprintel, h bárki, aki ráül élvezi a plusz bónuszt, mintha ő imprintelte volna sk
-A lenti képeken feltűnhet a hozzáértőnek, h nálam 30% az imprint bónusz, a hivatalos 20% helyett. Mivel solo player vagyok, ennyi "könnyítést" engedtem meg anno magamnak.
-A lenti rex 2M xp korül úgy alakul, h 62.5K hp, és 1389% DMG. Vág, mint a sarló, üt, mint a kalapács. :) -
ncc1701 #10161 Tessék.
Mutáláshoz ajánlom a super spy glass modot, vagy valamit, ami mutatja a statjait konkrétan. Illetve ahhoz, h mutációval kezdj foglalkozni, kell legalább 1db bázis lány, és 1 bázis fiú állat, pontosan ugyanazokkal a statokkal, mutáció nélkül. Ekkor ha az utód 2 szinttel nagyobb, akkor tudod, h mutáció történt, illetve a super spy glassal látod, h mire, de a statokból is látszik.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.03.24. 07:18:07 -
Rae Apofisz #10160 A directx esetenként lecserélödhet ha másik játékot raksz fel. -
Rae Apofisz #10159 nc1701.
Egy apróságot szeretnék kérni tőled. Tudnál mutatni pár db képed a mutációs lényeid közül ha van rex a statjairól ?
Nekem most van 8 párban rex. Elkezdtem szaporitani öket. Van amelyiknek nincs bevésödése, van amelyiknek 85%, de a véletlen mutációnál mindegyiknél 0/20-at mutat. Most rábizom a bevésődést s+ nannyra háthajobb eredmények születnek mint nélküle. Ha van mutáció, azt hol lehet megnézni hogy mi a mutáció vagy ezt utolag nem lehet vissza keresni ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
T62A #10158 Nem próbáltam,nem éreztem szükségét.Nem utalt semmi hogy kellene.Be lett rakva az új kártya plusz a hozzá tartozó illesztőprogram.De nem mondta a haver,hogy azt azért ki kéne cserélni,vagy újra rakni. -
T62A #10157 Ha szépen megkérlek leírod ezt hogyan csináljam,a menetét.Azt megköszönném. -
T62A #10156 Lett valami változás az ereklyék megjelenésében?Egyet felvettem a Raganokon ahol a tüzes gollem boss van.De nem jelenik meg másik pedig arrébb is mentem jóval,vártam már vagy 20 percet.Olyan frankó nem lehet ebben a barlangba se építeni,vagy inkább elemeket lerakni,se kő alap,se ágy,de még a tek adót sem engedi letenni.Viszont a tüzes kő gollemet sikerült megölnöm,de nem csalással.Kifelé gondoltam viszek egy jó pár ereklyét a vidrába de nem jelenik meg újra. -
T62A #10155 Nem azóta már az új van a gépben. -
ncc1701 #10154 Srácok, van arra trükk, h a turret módra rakott velókat a mobok ne löködjék arrébb? Kibírják simán hp-val, de állandóan tehetem őket vissza a helyükre.
@T62A: Ez még mindig a hibás VGA? :) -
#10153 Lehet, hogy hibauzenetet nem kapsz, de egy windows esemenynaplot azert erdemes lenne megnezni, hogy miert all le egy-egy jatek/folyamat. -
Rae Apofisz #10152 Próbáltad újra rakni a directx-et ?