11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Rae Apofisz #10351 Szia.
A Game.ini -be nézd meg benne van-e ez a sor. Ez szabályozza,hogy a lerakni kivánt alap elakad-e, letudod-e rakni például domb oldalban.
bDisableStructurePlacementCollision=True
Amit még érdemes megnézni a GameUserSettings.ini -ben. Ez azt szabályozza egy épület hány db elemből állhat,illetve hány db épitő elemet rakhatsz le egy adott területre. Irj be valami ésszerü jó nagy számot.
TheMaxStructuresInRange=10000
Én javasolnám a Bridge modot,de ha mod nélkül szeretnéd megoldani nézd meg ezt a videót,hátha van benne olyan amit tudsz hasznositani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ncc1701 #10350 Ja, giga V2.0. 80 pontja van a mutációk miatt a sebzésben, jól szintezve 900%, azaz kb 4600-4700-at sebez. Vad giga nagyon hamar megvan neki. :) -
ncc1701 #10349 S+ mod fent van nálad eleve, nem? Abban van olyan, h "no foundation support". -
T62A #10348 Sziasztok!
Elakadtam,és segítség kellene.Szeretnék két távolság között összekötni a magasban mennyezet járattal.Oszlopok nélkül,és mert olyan helyre szeretném rakni ahol alul lehetne mászkálni.Elrejtettem a föld alá kő alapot,ez jó is volt egy darabig,viszont a talaj emelkedik,és a kő alapot nem tudom tovább lerakni,mert nem engedi,megpróbáltam lépcsősen lerakni a kő alapot,viszont így nem fogadja el,nem engedi tovább lerakni a kő mennyezetet,hogy utam,vagy összekötő járatom legyen,a másik épülethez.Ha a föld felszínén rakom a kő alapot,úgy lehet jó lenne,de ronda.Létezik olyan parancs ami engedne több mennyezet lerakását alátámasztás nélkül?Ha lerakok kő alapot,két mennyezetet tudok lerakni a kő alaptól alátámasztás nélkül,ha folyatni szeretném,vagy még alap kellene,vagy kő oszlop alátámasztás.Ezért volna jó a parancssor,ha létezik.Csak mondom MÓD NEM ÉRDEKEL!Próbáltam a Tek Bridge,de ezt nem lehet letenni olyan helyre ahova már van építve. -
ncc1701 #10347 Igen, át tudod vinni a dínódat a labdában, és tudsz cuccot is hozni-vinni, kivéve pár dolgot. Elementet, illetve a bossok megidézéséhez szükséges cuccokat nem. Elementet csak dust formában tudsz átvinni másik mapra. -
ncc1701 #10346 Eltűnt 4 kölyök gigám, olyan 30-40% közötti fejlettségen lehettek. Tribe log üres, egyszer csak nincsenek ott. Körberepkedtem, próbáltam a map alá nézni, semmi. Ez officialon azért kicsit kiszabná a biztosítékot nálam. -
Rae Apofisz #10345 Szia.
Bár nem irtad milyen platformon játszol,de feltételezem pc-n. Azt sem irtad milyen szerveren játszol. Hivatalos,azaz offical vagy valakinek a bérelt vagyis unofical szerveren. Azt amit kérdezel, a feltöltés az obeliszkbe,avagy utazás másik szerverre csak olyan helyen müködik ahol cluster van. Ezt általában bele irják a szerver nevébe. Sajnos (vagy nem) vannak bizonyos tárgyak amiket nem lehet átvinni másik szerverre,mert például eltünik feltöltés után.
Az irásodból arra következtetek valami mod amire gondolsz a pokelabdával.
Nem tudom, pvp vagy pve amit jobban szeretsz. De az ark világában ha pvp-t szereted észre fogod venni nem igazán olyan mint mondjuk egy mmo játékban. Itt ark-ban sokan a pvp-t ugy értelmezik, és ugy haszálják,hogy azt veszed észre belépve a játékba hogy földig rombolták a házad, a dinóid meg vagy megölték vagy ellopták. Ha erre nem vagy felkészülve,hogy akár sok heti, havi munkád egyik pillanatról a másikra semmivé lesz,akkor nem javaslom a pvp-t. Föleg nem offical szerveren ahol sok külföldi is van. Amit én javasolnák,ha megszeretnéd imserni a játékot,az hogy ugye vannak a dlc-k. Ugymint az Aberration, Exctingtion, Center, Ragnarok stb... ezek a hivatalos pályák. Van pár dolog ami csak az egyik vagy csak a másik pálya adottsága. Vannak lények amik csak egyik pályán vannak. Ha egy átfogó ismertet szeretnél keress olyan pályátami egyedi és bérelt szerveren pve-ben fut. Ilyen pálya például a crystalisles, Shigoisland, Amissa meg még nagyon sok. Ezek annyiból elönyösek,hogy például az Amissa nevü pályán több dlc lényei és egyes elemei is megtalálhatóak. A pálya készitője ugy alkotta meg hogy valamit egybegyúrt. Én szerveren Amissa pálya fut és pont ezért szeretem. Vannak bizonyos tárgyak és lények az Exctingtion, az Aberration pályáról is. Ha a társaságot szereted én a Badco szervereit javasolnám. Azokon alap pályák futnak viszont van cluster és kb az összes alap pályán mozoghatsz ami megvan neked. Nem utolsó sorban szerintem a legnagyobb magyar szerver család az övék. Saját szervereik vannak nem béreltek és kb ott játszik a legtöbb magyar.
Használd az ark wikit és a steamon is nézelödj. Ezen a linken keresgélhetsz az egyedi pályák között. Ha valamelyik megtetszik iratkozz fel,elinditod játékot és letölti. Helyi játékban kitudod próbálni.
Ne hagyd ki a crystalisles se az Amissa pályát :)
Ark survival custom map
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.03. 22:33:33 -
#10344 Sziasztok,
Nem rég kezdtem el tolni a játékot.
Esetleg tudtok valami jó oldalt ahol lehet nézelődni mit merre érdemes?
kb 15 órám van eddig a játékban, tegnap vettem meg a season passt is csak jó lenne tudni hogy mit is érdemes és hogyan csinálni.
Én eddig el voltam építettem kőházat meg tameltem pár dínót Island mapon, aztán egyszer csak feltűnik egy srác láthatatlan páncéllal meg ilyenek én meg csak lesek hogy mivan :D
Jó fej volt kaptam tőle egy pokelabdas sarkanyt ami eleg durva.
csak ha jol lattam tolteni kell a labdat amit csak az extinction kiegben lehet.
Ha atmegyek a portal kapun es beteszem a pokelabdas dinom, akkor a masik szereveren ki tudom ugyanugy szedni es azzal menni?
illetve lehet nyersanyagot meg legyartott cuccokat egyik szerverrol a masikra vinni?
bocsi ha marhasagot kerdeztem de meg nagyon kezdo vagyok :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2019.05.03. 21:12:50 -
Rae Apofisz #10343 Bocsi, elirtam a tapejara adatát. Szóval ő az.
Rae Apofisz #10342 Köszi a választ. Én a játéknak ezen részével nem igazán foglalkoztam. Ha keltettem lett amilyen lett. Max örültem ha ikrek. :)
Nem ehhez kapcsolódik hanem a tameléshez de gondoltam rákérdek hátha valamit nem jól csinálok már 2 éve.
Van néhány lény, például a raptor, de akár a quetza is. Mig vadon élő olyan gyorsan fut/repül alig érem utol. Aztán mikor betamelem olyan lassú mint a tetü. Néha egyik másik lény olyan gyorsan fut még 200% os spedemmel sem érem utol. Láttam néhán videóban,például raptor hátán ült a fickó és sokkal gyorsabban futott mint én bármennyire igyekezve sem tudok. Pedig neveltem már raptort ugy hogy variáltam súlyra és spedre de mégsem képes olyan gyorsan futni mint mikor vad volt még. Ugyanakkor van egy tamejarám amit ugyanigy súlyra és speedre huzok. lassan eléri az 1000 kg teherbirást és olyan gyorsan repül hogy másodpercek alatt a pálya másik végén vagyok.
Valamit nem jól csinálok, vagy ez alapbol is ilyen hogy le lassulnak ha tamelik öket ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.30. 08:53:41 -
ncc1701 #10341 Azzal az a bajom, h nem tudom, h nem csinál-e illegális statú állatot. Egyrészt. Másrészt pedig kb minden 40. tojás eleve mutált (2.5% eséllyel). Nem maga a mutáció a lényeg, hanem az, hogy az a kívánt staton jöjjön be, ehhez kell a mák. Mert én plö most gigát mutáltatok, de nyilván sebzésre, az összes többi stat nem érdekel. Mivel 6 statra mutálódhat az állat, és ebből nekem csak 1 jó, ezért ennek az esélye 17%. Viszont ez nem azt jelenti, h 6 mutációból 1 tuti jó, mert van, hogy kell hozzá 20-30, mert pechem van, és mondjuk weightre adja be állandóan. Az s+ mutator nem csinál mást, csak a 2.5%-ot tolja fel 100%-ra. Ez így jól hangzik, de csak akkor hat a cucc, mikor épp tojik a nőstény, nálam van 3 lány giga, amik tojnak, na, hogy ez a 3 tojás most garantáltan mutált, azzal pont nem megyek semmire. Újabb 3 weight, vagy oxygén mutáció, jó eséllyel. Azért a szerveremen fél óra alatt kidobálok 200 tojást, nem kell aggódni. Bolond én sem vagyok, h egész nap ezzel foglalkozzam :) -
Rae Apofisz #10340 Én azt se tudtam létezik ilyen. Ma mutatták meg. Igaz, a felét se értem, és drága mulatság, csak gondoltam hátha jól jönne neked. -
ncc1701 #10339 Nem. -
Rae Apofisz #10338 Te nem használod az S+ Mutatort ? -
Rae Apofisz #10337 Köszönöm az információt. 1 napom ráment hogy mindent átnézzek. De legalább megnyugtató ha már tudni lehet az okát :) -
lammaer #10336 Jól gondolkosz, nyilván a tojásnak tartalmaznia kell e belőle kikelő állatra vonatkozó szininformációt, különben a normálisszínek öröklése se működne. -
Bozi_Vilag #10335 Úgy tudom, a tojásban van valami tárolva. Legalábbis, az event alatt összeszedett tojások (wyvern pl) az eventes színű lesz, még ha a kikeltés az eventen kívül van. Ugyanez fekete sarival, satöbbi (legalábbis ez a tapasztalat)
A MEK pedig bugos; ugyanúgy "etetni" kell, elementtel. De sajnos nem látszik, ha éhezik, és hulla nem marad, logban sem látszik. Mi is megjártuk már 2-3 MEK-kel, miután redditen megláttuk ezt...
Nem értem, miért nem claimeled be a hímet és a nőstényt is. Onnantól azzal kelteted csak, és megvan a base stat is... -
Rae Apofisz #10334 Akkor nekem lehet csak szerencsém volt. Mert volt olyan a szerverröl letöltöttem helyi játékba mindent,még más playereket is. Ez után volt iker kelés triceratopsal. Egy más jellegü dolog miatt átléptem helyi játékba. Az tünt fel,a környéken teljesen ugyanolyan szintü és ugyanazok a lények voltak. A trice keltetés szintén ikreket eredményezett. Persze ez nem most volt,már régebben.
Nálam most egy más jellegü dolog volt ami érthetetlen. A szerveren az egyik játékos craftolt egy mek-et. Elhelyezte a bázián. A tribe amiben van szinte csak ő aktiv mostanában. Nem használta a mek-et igy nem figyelt rá,csak azt vette észre pár nap múlva hogy eltünt. A tribe logban benne van amikor craftolta,de utána semmi adat nincs róla. Se hogy el lopták volna, se hogy elpusztult,semmi. Sajnos csak maximum 4 napra vissza menöleg vannak mentés fájlok. Mindent,egyesével letöltöttem helyi játékba, naponkénti mentéseket. Beléptem minden player accountjára, átnéztem mindent,az egész pályát, barlangokat, minden zugot,de nyoma sincs a mek-nek. Ráadásul van egy mod,a creature finder. Ebben lehet dinókat keresni,megmutatja hányas szintü és iránytüvel mutatja hol van, még a távolságot is. De még ez a mod se találja egyik napi mentésben sem. Magyarán szörén szálán minden nyom nélkül csak úgy eltünt. Kipróbáltam a szerveren a mentés dolgot,hogy arra voltam kiváncsi a szervernek mennyi idő szükséges arra hogy valamit elmentsen. Felmentem egy magas hegy tetejére,leugrottam és zuhanás közben a lehetö leggyorsabban kiléptem a szerverröl. Vártam egy kicsit,vissza léptem és ugy léptem be éppen becsapodtam a földbe. Majd ezt megismételtem ugy hogy kilépés után egyből szerver restartot nyomtam,de az eredmény ugyanaz volt. Ugyanakkor volt olyan kiütöttem egy pterranodont, kiléptem,állitottam a konfigon, restart és újra kikellett ütnöm a pterranodont,pedig már kb a felénél tartott a tamelödése.Van pár érdekes dolog nálam is.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.29. 10:09:07 -
ncc1701 #10333 Tegnap hogy jártam. Elég buta dolog. Ugye befogtam egy új gigát, 220%-os meelee-vel. Ezt mutáltatom, megtörtént a 18. mutáció, hurrá, 3-as ikrekkel. Kiválasztottam a fiút, e-vel claimeltem, de addigra a többi elkószált, így a hóhér rexre gyorsan vissza, de azzal forgolódni kellett volna a kis helyen, ezért le róla, passzív fütyül, majd shoti elő. És lelőttem a claimeltet is. Akkor néztem bután, h mentésből nem tudom visszarakni, mert random... Szóval szerencsére volt elég tojás. Néha ki kell keltetni 3-500 tojást is, mintha hozzányúltak volna a mutációs esélyekhez kicsit. -
ncc1701 #10332 Fú, de nagyon jó, h hallgattam azokra, aki szóltak, h a lehető legalacsonyabb szintű gatchákat témeljek. Már vagy 5x klónoztam az elementesemet, 40 elemenből megvan az egész. -
Rae Apofisz #10331 Köszönöm.
Elkezdtem párban gyüjtögetni az ilyen különleges szinüeket. :) -
topaktuell #10330 Meg. Ha tenyészted, akkor tovább is viszi. -
Rae Apofisz #10329 Amik most az easter event alatt vannak mindenféle szinü lények, azokból amit tamelek, megmarad a szinük ? Nem a tojás szinezősre gondolok,hanem amik alapból is vannak ilyen hupilila szinü dinók.
lammaer #10328 Nekem pont gigabyte kártyáim voltak (az emlegetett r9 380 is az volt) :)
Megértem ha az ember aggódik, főleg ha valami drága cuccost tesz be vagy ha egyszer már megégette magát. Lehet csak szerencsés vagyok hogy nekem nem volt ilyen problémám. Illetve mint írtam, a garancia nekem megnyugtató védelmet ad :D
Mondjuk prociból mindig AMDm volt, szóval megszoktam a nagy számokat - egyszer megnéztem, van hogy 90 fokot is mutatott a "műszer".... fórumokon sokkot kaptak amikor beírtam, aztán azóta is úgy van. Vagy öt éve megy rendületlenül :D -
Rae Apofisz #10327 Lammaer.
Bocsi itt válaszolok a facebook helyet,de túlzottan nem akartam bele menni ott a dolgokba, talán érthető okkból :)
A gigabyte cuccok már párszor megszivattak. Volt hogy össze raktam egy gépet, bekapcsoltam, és mikor láttam nem forog a processor hüttö ventilátor nagy ijjedten kirántottam a konektorból. Haver meg röhögöt, mondván, ez ilyen. Egy beállitott höfok alatt nem indul el.
talán vicces, de én ahhoz szoktam hogy megy folyamatosan a ventilátor. Gigabytes meg forog egy kicsit és leáll... hát ez a vga kártya is ilyen. Még valamikor régen egy kártyát sikerült megsütnöm azzal hogy full grafikán játszottam. Gt 710-730 nál nem foglalkoztam hőfokokkal,de ezeknél már nem árt figyelni.Hogy milyen szintnél van a határ az már más kérdés. Lehet nem kéne de én már 70foknál kezdek aggodni. Ami a játékot illeti,..van külömbség, nem kicsi. Inditási opciókban egyedül az allusecore cucott hagytam, epic beállitás.
Sok dolgot eddig nem is láttam. Szinte már zavaró. A magas füben észre se venném például scorpiót.
Eddig azért butitottam grafikám,hogy menjen, most meg azért butitom hogy lássak :) Megszokásból.
Amit elbénáztam a rivatunerben valamit ugy elállitottam az istenénrt se akart kijelezni semmit.De már megvan. :)
Ja, meg tápegységet is kellett cserélnem mert gyenge volt hozzá a 450w-os. Az 12V-on mindössze 24Ampert adott le ami kevés ennek. A minimum 30A helyett most van 42A. Remélem a közeljövöben már nem kell alkatrészekkel bibelödnöm.
Hogy honnan van a kártya ?... Arra tippelek ezt nem kéne leirnom.Igazából azt is bánom már feltettem azt a kérdést,de már mindegy.
Lényeg, határ a csillagos ég. Most már ott játszok ahol kedvem van és nem kell a laggokkal harcolnom
Köszönöm a válaszaidat.
Rae Apofisz #10326 1kő szétverésére olyan 100-150 db követ gondoltam beállitani. Ez kb 2-3x harvest beállitás. Volt egy baltám amit már régóta hurcoltam magammal,még le is festettem. Valahol elvesztettem és újat csináltam.Nem értettem mi történt,eddig jó volt most meg el állitódott volna...
Ezt benéztem :) Köszi.
Nem tudom érdekel-e valakit,de találtam egy teleport modot. Kényelmi és idő spórolásos dolog. Be lehet állitani,hogyakár a térkép másik oldalán egy kattintással magamhoz tudom teleportálni a bázisról a kiválasztott lényemet. Még akár úgy is hogy kivan kötve. Egy energia kupolát hoz létre teleportáláskor körülöttem. Be lehet állitani hogy vad dinót is teleportál velem együtt. Barlangba nem próbáltam de talán még oda is beteleportál bármilyen lényt.Ha pedig készitek egy csapdát a bázisomon,oda tudok teleportálni olyan lényt amit mondjuk tamelni akarnák. Awesome Teleport
Kiváncsiságból betameltem egy lila nöstény triceratopsot és egy sárga hímet. Kiváncsi voltam milyen szinü lesz az utód :) Tök cuki lett :)
ncc1701 #10325 Csak. Ezért húzzuk az ankylót is dmg-re. Meg a harvestelő állatokat. :) -
Rae Apofisz #10324 Üdv.
Eddig valamiért nem tünt fel , csak ma egy fura dolog. Most vettem észre miért szivtam én eddig a harvest beállitásokkal.
Ugyanis, például a kő. Van két fém balta. Egyik mondjuk sima 100%DMG a másik mondjuk 500% DMG van rajta. Elkezdtem követ bányászni és az tünt fel,egyszer 100-200 db követ ütök ki, máskor meg majdnem a 10x-esét annak. Hol lejjebb hol feljebb állitottam a harvest szorzót, már a konfigot is átnéztem mi a bánat van. Hát csak az, minnél nagyobb dmg van a fegyveren annál több követ üt ki. Én marhaságnak tartom mert hát egy kőkupacban egy adott mennyiségü kőnek kéne lennie és a külömbségnek csak annyi kéne legyen, kisebb dmg több ütés, nagyobb dmg kevesebb. Hát igen,ez a része igy is van.Mig egyik fejszével 2-3 ütés addig a másikkal csak 1. De miért ad sokkal több követ a nagyobb dmg-s eszköz ? Ehhez melyik konfig parancsnak lehet köze ? harvestdamage ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.24. 23:51:17 -
Bozi_Vilag #10323 Akkor mondom úgy, hogy egy átlag quetzalt (úgy értem, ami 150-es, jó súllyal, max 1-2 wgt mutáció) utól tud érni egy jobbféle argenta -
ncc1701 #10322 Súlyal óvatosan azért. Igaz, jó sok mutációval, de a teher quetzám megbír most 7800-at. Mindenféle stat húzogatás nélkül.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.04.23. 17:20:24 -
Bozi_Vilag #10321 Már nem lesz. Elhatározták hogy nerfelik - nerfelve is lesz.
Flyer nerf sem tetszett senkinek, mégis maradt. Azt kell mondjam, megszoktuk, ehhez már végképp hozzá fogunk. Amúgy is, maradjunk az arginál :D Súlya mint a quetznek, de mégse lassú. (Vagy ha mégis, go tapejara, az is sokat bír és gyors)
Na ja, de látod, a Galaxy Fold incidens is mutatja, hogy még az 500.000 forintos termékek esetén is nagyon banális hibákat követnek el. Mit vársz egy "csak" 100 eurós játéktól? -
T62A #10320 Csak előtte tesztelhetnék mielőtt berakják -
T62A #10319 Csak legyen olyan mint régen volt.
-
Bozi_Vilag #10318 Na, azért néha a support is észreveszi, milyen szart csinál -
Rae Apofisz #10317 Hehe, "és meghallgattatik" :) Szerdán javitják a managarm mozgási hibáját
Szerdai patch google forditósan -
Bozi_Vilag #10316 Na jó, de azért a Managarmrnak elég egyedi volt a repülése. Nekem nagyon bejött :) -
Rae Apofisz #10315 Köszönöm.
Egy 81cm átmérőjü led tv-t használok monitor helyett, Azt hiszem távolabb kéne ülnöm -
ncc1701 #10314 Ha felülsz az állatra, akkor jobb felső sarokban van a visszaszámláló. Amúgy 24 óra asszem. -
Rae Apofisz #10313 Szerintem már inkább túl is van bővitve mert néha bugos. Nem tudom,hogy pálya függö vagy valami más oka lehet de például kivettem crypodból egy tapejarát. Volt egy csomó elosztható pontja de speedre nem lehetett rakni.Aztán van,hogy egy relog után van hogy másnap meg engedi. Aztán legközelebb megint nem, és már nem birom követni.
Amugy ennek a húsvéti tojásnak ami átszinezi a dinót, meddig tart a hatása ? Valahol mintha azt olvastam volna 15 perc. Ahhoz képest ma még mindig igy néz ki a tapejarám. Különösebben nem zavaró,csak egy kicsit, ciki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ncc1701 #10312 Ezeken a dolgokon először meglepődtem, mert én csak arra használom mai napig, hogy lehessen a madarakat speedre húzni. Szépen kibővíették.