11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Dronaven
    igen darál mákot diót és húst. multifunkciós konyhai robotgép :D
  • Ironman2
    Mi ez? Mákdaráló?
  • gabor696
    De, benne vannak, és már a dev kit be is benne van. (szabadidőbe én is nekiláttam map creation nak so láttam is saját szememmel.)

So a map on bent van minden mint az offcial server eken.
  • Dronaven
    Mini vault akkora mint egy hm.. kicsi :D 700 férő helyes :D
    Industrial grinderben egyszerre 10-esével lehet gyártani dolgokat.
    Industrial Grinder
    Mini vault

De gondolom nálatok sincsenek még hódok.. mert sajnos még nem tették bele a devkitbe, nem tudnak vele még mahinálni a modderek
    Utoljára szerkesztette: Dronaven, 2016.03.05. 20:56:34
  • gabor696
    Nem probáltam még, jó cuccok? Nálunk demokrácia van so lehet róla szó :) (gyere és majd utána nézek és este felrakom max :P )
    Utoljára szerkesztette: gabor696, 2016.03.05. 20:54:32
  • Dronaven
    Már csak a mini vault is az industrial grinder hiányzik és már mennék is :)
  • gabor696
    Szerintem 100% complex -ebb mint a valhalla, itt benne vannak már az artifact cave ek meg az obeliskek, az arc aki csinálta 2001 óta dolgozik ud engine el és 1het/biom allatt rakta ezt össze.

Itt van egy kis interview vele
  • Ironman2
    Uh,ez döbbenetes,kiváncsi vagyok mikor fogják megcsinálni végre Pandorát a lebegő sziklákkal!!!
  • gabor696
    Hi all,

Csak egy kis update. Map ot cseréltünk "The Center" -re akit érdekel nézzen be hozzánk. :)

The Center youtube

149.202.194.40:27072
    steam://connect/149.202.194.40:27072
    Mod collection
  • Skynet85
    Bocsi csak most láttam amit írtál. :)
  • DevLupius
    Magyarítás - Új szöveg
    Új szövegek került bele a magyarításba, le kéne fordítani gyorsan és szavazni rá, hogy jóvá tudjam hagyni őket.
    Ezzel együtt fog belekerülni a TURRET javítás is a következő frissítésbe.
    Pár sor az egész :)

Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.03.05. 18:10:37
  • Ironman2
    Köszönjük! Akkor az előbbi kommentemet kérjük figyelmen kívül hagyni!! kösz
  • DevLupius
    Turret hiba javítva!

A hibát egy %s okozta, csak 3 óra kellett, hogy megtaláljam
    Most már működik lepróbáltam, közben javítottam még pár hibát is.
    Szóltam a fejlesztőnek, hogy kérünk egy nyelvi frissítést a crowdin-ről.
    Addig is a javított magyarítás letölthető a CROWDIN-ről és a videóban látható módon lehet telepíteni.
    A telepítési videót a blogon megtaláljátok, bannerben a link.
    Ez a post neve: ARK - [magyarítás telepítés - VIDEO ] 2016.02.26
    Sajnos mivel nekem most új accom van, 30 napig nem enged semmi linkelni beszúrni az SG fórum.
  • Ironman2
    Skynet! Ird be szerverinfoba légyszi hogy amíg nem lesz javítva az autoturret hiba a magyarításnál,addig senki ne tegye fel a honosítást,vagy kerüljék az autoturret használatát! Hajnalban a társam is emiatt fagyott ki.Amúgy holnap 4x-es harvest lesz,már készülünk rá!! 5 quatzot is birtokolnak társaink.D
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.03.05. 12:52:11
  • Dronaven
    Szia. @lammaer

Elég stabil a játék jelenleg most ez az egy komolyabb probléma merült fel, hogy ha magyar nyelven használjuk akkor amikor egy védelmi fegyverbe töltényt teszünk akkor kifagy, néha elő fordul egy egy videocrash, de azt úgy tudom, hogy videokártyája válogatja.
    Arra nem alkalmas, hogy otthon LAN-ban játssz hacsak nem van egy erőműved, meg egy másik jó gép, mivel a szerver futtatás és a játék közösen simán megeszik reggelire egy utolsó generációs casual gamer gépet.
    Az már inkább megoldható, hogy 3 gép van otthon és az egyikkel csak szervert host-olsz otthonra, viszont az azt jelenti, hogy mind a 3 gépre meg kell venni a játékot.
    Lehet kísérletezni, hogy két gépen játszik otthon az ember, csak nem érdemes mert az a minőség, a beállítások és a játék élmény rovására megy.
    Ha rendszeresen játszotok akkor vannak magyar PVE szerverek, ahol nem bántanak nem bontják le az épületeket, ha aktívak vagytok. (és ismerek én is olyan játékosokat aki csak a fiával játszott, csak ő ezt PvP szerveren tette, és egy egyik legnagyobb barlangot stoppolta a kis családnak, és nem tetszett mikor mondtam, hogy ott kicsit többen is lakhatnának mint ők ketten, mellesleg hetente egyszer játszottak jó esetben)
    A tartalom folyamatosan fejlődik. Általában havonta egy patch érkezik, ami miatt nem kell újra kezdeni. Elvileg mikor véget ér az early access akkor lesz majd egy forced wipe az összes játékot futtató szerveren.

Single-ben lehet csinálni, csak nem ugyan az az élmény, mivel nem tudsz egyedül mindent megtanulni, és nehéz egyedül fejlődgetni dínót befogni stb. stb.

Azt hiszem mindenre válaszoltam, amire mégsem azért elnézést kérek :)
  • lammaer
    Sziasztok,

Szemezek a játékkal (bár fene megeszi, pont lecsúsztam a humblebundléről, azt hittem 6 nap van még hátra :( ), lenne 1-2 kérdésem:

1. Mennyire jó állapotú a játék? Stabilitás, tartalom, milyen gyakran patchelik meg annyira hogy lehet megint elölről kezdeni....
    2. Lehet e ezt singlében vagy LANon játszani? Idegenekkel való multizáshoz nincs hangulatom, a fiammal szivesen játszok otthon (Minecraftot is igy toljuk, saját kis lanszerver azt kész)
  • Dronaven
    A compyk és a dilophosaurusok csapatban bandázgatnak. elég nehéz ellenük védekezni.
    ha külön van egy egy akkor könnyebb ellenük bármit is tenni. Ilyenkor a legcélszerűbb befutni a tengerbe ugy hogy még tudj futni, de már vízben legyél mert nem mindegyik jön oda utánad és szépen arrébb menni ahol már nincs annyi dino és ott gyorsan felfejlődni.
  • Ombika
    Neked volt elofizetesed? Alien isolation nem kaptam meg,helyette minden mas x....rt! :(
  • Ironman2
    Advanced rifle bullet kell a turret-ba,mikor belerakom,akkor kivág a játék,csinál egy nagyon hosszú hibalistát
  • Stief
    nehézségi szintet lehet állítani, ahol te voltál ott valószínű több dinót állítottak be.
  • Anonymusxx
    Tegnap este akartam volna vele játszani, de az alatt a fél óra alatt amíg próbálkoztam, teljesen ellepték a dinók a környékemet, és folyton megtámadtak, megöltek. Eddig viszont teljesen csendes környék volt, mi miatt lehetett ez? Több online játékos több dinó? Vagy csak véletlen?
  • Dronaven
    Nekem is írták emberek, hogy ez a gond. :D
    Lehet nem jó hogy ott a nevem :D
    Ilyenekkel találnak meg. xD
    De játszani senki nem jön. :/
  • DevLupius
    Leírod pontosan, hogy mit és mibe rakod és hol jön a hiba ?
    (a pontos angol nevek kellenek)
    Megkeresem, hogy mi okozza a hibát.
  • Ironman2
    Visszaváltottam angolra,és most jól müködik a turret.
  • Ironman2
    Egyébként nekem kidob a játék ha belerakom a töltényt a turretba.
  • Ironman2
    45 fő nudi?????
  • Stief
    [HUN/EU] Nomad *PVP* magyar szerver, várunk szeretettel minden játékost. 40 fő nudi és + épület kiegészítő mod
  • böröczk
    Sziasztok!

Remélem nem sértek meg a reklámozással semmilyen itteni szabályzatot, ha mégis, nyugodtan töröljétek.
    Egyik ismerősöm nemrég indított egy elég jó kis szerót, ami nem igazán lett meghirdetve, csak szűk ismerősi körben, akik közül többen már nem nagyon játszanak a játékkal.
    Bátorkodtam engedélyt kérni a meghirdetésére kizárólag ebben a fórum topicban, úgyhogy szeretettel lát, látunk bárkit :)

A szeróról (módosításokkal):

Magyar ARK PvP szerver!
    Minden reggel 6:05-kor restart!
    Auto save 30 percenként!

Szerver neve: [HUN]T-rekt /PVP/20xHar/20xXP/5xTam(nitrado.net)
    IP: 5.62.108.103:27015
    26 férőhelyes ultimate nitrado.net szerver!

Szerver módosítások:
    ¤ 20x - XP
    ¤ 20x - Nyersanyag
    ¤ 5x - Taiming gyorsaság
    ¤ 1.5x - Több dínó
    ¤ 10x - Ellenállóbb épületek (cirka 40db c4 egy metal wall)
    ¤ 10x - Közelebb nő vissza a nyersanyag a base körül
    ¤ 12000 épület/játékos
    ¤ 7 nap után rombolható az épület, ha nem lépnek be a tulajok
    ¤ 20x több sebzés azon az épületen, ami a barlangba van

Steames csoport: link
  • Ombika
    Nem is figyeltem,meg nem gondoltam,h akadozason lehet segiteni, hisz hova ennel jobb gepet. Betudtam siman, hogy meg alpha verzio....
  • Ironman2
    Én pl 4 gb low memoryval indítom,pedig van 8gb memória a gépemben,mert így különböző dolgok,animációk nem jelennek meg a játékban,amik terhelik a memóriát.Pl mikor lebontasz egy objektumot,akkor low memorynál nincsenek törmelékek
  • Ironman2
    Pedig felül a FAQ-ban le van irva! Így teljesen kihasználja az összes magot a gém.Sőt régebbi directx10-es videókarin is fut,csak be kell irni még hogy -sm4 -d3d10
    Az sm4 a shader model 4
  • SorRyt
    Akkor megy rendesen magyarul? De királyok vagytok köszönöm a munkát amit bele fektettetek
  • Lumania
    A 'Tulajdonságok' - 'NYELV' fülön is ki lehet választani a magyart, és akkor nem kell írogatni.

Nagy köszönet a fordítóknak!!
  • Ombika
    Gyorsult igy,mert nekem a 6700K, Gtx 980 Ti combom siman lefekteti ez a game... Persze fejlsztik folyamatosan ezzel tisztaban vagyok...
  • Ironman2
    alapból meg úgyis directx11-et használ a játék.
  • Ironman2
    én igy használom:

• Dronaven
    Én az indítási paraméterekre még tennék javaslatot, amitől tapasztalataim szerint javul minden
    akinek nincs d12 az -d3d10 -et próbáljon

Utoljára szerkesztette: Dronaven, 2016.03.02. 22:10:44
  • Ironman2
    Rossz képet adtam be az előbb,az még egy korai verzióból volt, szóval valójában most így néz ki a startképernyő:

...és ide kell irni az indítóparamétert steamben (jobb klikk a játék nevén,és tulajdonságok menü)

• XeroX
    Én is gratulálok mindenkinek aki részt vett fordításban!
    Azért ne felejtsük el, hogy ez még alpha verzió, így a magyarításában is lehetnek még hibák, ezeket a hibabejlentőbe írjátok meg.
    -----------
    A második képernyő mentés a fő oldalról régi (235.9), az újban szerepelnek a Crowdin fordítok nevei is.
    Este majd megnézem és, hogy melyik verzió került bele, titokban jelölöm a kezdő képernyőn, így mindig tudom, hogy mikor frissítik :)
  • MarkBlade
    Srácok gratulálok a munkátokhoz! Elismerésem!