11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#1683 Sajnis csak szombat lesz reszemrol. Sokan voltatok tegnap? -
#1682 Indulunk! -
#1681 Nincs új jelszó csak tesztelek 10-kor restart a régi jelszóval -
#1680 Regiek automatan megkapjak uj jelszot? -
#1679 Ma 22.00-tól a huntersArk újraindul immáron center mappal minden kedves régi és új játékosunkat szeretettel várjuk. A ratek és a hangulat maradt csak a map lett jobb. :) Most hétvégén szorzó növelés várható! :)
Bővebb infó: www.huntersark.info
Utoljára szerkesztette: Skynet85, 2016.05.26. 19:57:13 -
Ironman2 #1678 Az openwarnak most kb nulla értelme van,de aki ebben leli örömét most kiélheti magát :) -
Ironman2 #1677
Nem leszek itt sajnos
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.26. 01:54:42 -
Báthorya #1676 A [HUN]ters ARK holnaptól (05.26, 22:00 tól) Frissen Wipeolva Center mappal működik tovább, szeretettel várjuk a régi és új játékostársakat.
Bővebben: www.huntersark.info
Szerver csatlakozáshoz, jelszóért regisztrálj a honlapon.
ha nem találnád a szerver keresőben, ezen oldalon, az IPcímre kattintva, közvetlenül csatlakozhatsz a szerverhez! -
banita32 #1675 A HUNters megjelent a facebookon is, kérem a szervelakok csatlakozását :)
https://www.facebook.com/groups/588869917958208/ a csoport
https://www.facebook.com/HUNters-ARK-Magyar-ARK-szerver-270068296714198/?fref=ts az oldal. -
Ironman2 #1674 Azt ne kérdezzétek hogy mik vannak korlátozva a safe zónában,még nem tudom. (amúgy van a Romero's Aftermath ingyenes zombis túlélős játékban is safe zone,és oda nem jön be zombi,és ellenség se)
szerk:az ébredés tuti hogy a safe zónában lesz,és ez nagyon jó ötlet,mert nem rohannak rád egyből a compyk,és dilók.a kijelölést se tudom hogy automata,vagy nekünk kell kijelölni a safe zónát
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.25. 14:47:23 -
Ironman2 #1673 Na a safe,és pvp zone 3D marker az első remek ötlet amit egy survival pvp játékban bevezetnek!!!! (lehet támadni megint,de szerintem a legjobb ötlet).Ma kerül bevezetésre ha minden jól megy!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.25. 14:42:00 -
#1672 Lefordítottam az új szövegeket (The Center), ránézne valaki és pipálgatná-javítaná... -
Ironman2 #1671 Huntersark oldalán szavazás van hogy áttérjenek-e a Center mapra,szavazzatok!
huntersark.info -
Ironman2 #1670 NerdOut készített pompás videóklippet a játékhoz! olyan jó a zene hogy letenni nem tudom:
-
Joob81 #1669 Már én is várom az új biome-ot. A mocsár nem kedvelt terület volt részemről :) -
Dagohun74 #1668 Szép lesz az új erdős rész.
Nálam csak egy sima gtx 750 és fx 6300 procival közepes felbontáson 35-44 fps, és még jól is néz ki. -
Joob81 #1667 Sziasztok!
Ezt a primitív dolgot szeretném kipróbálni, létezik olyan nem offi szerver ahol ezt megtehetem?
Hab lenne a tortán, ha mindezt egy PVPVE vagy szimpla PVE szerveren lehetne.
Köszönöm a segítséget.
Az "okádék" dolog margójára egy megjegyzés tőlem is:
Nekem 4*3.2-es AMD proci, GT 740-es VGA és 8 Gb RAM van a gépben, közepes beállításon tudok egy 30-45 fps közötti számot összehozni és úgy is élvezhető illetve szép a játék.
Vannak persze hibák még de ezt vállaltuk mikor megvettünk egy korai hozzáférésű játékot. -
UglyGee #1666 Üdv.
A játék nekem simán futott mediumon i5-2000K 3,6 | gtx560 1gb | 8gb ram | 120SSD | 2Tb hdd-n, több, mint 2000 órát toltam bele igy. Decemberben cseréltem gépet, hogy fullon menjen minden, azóta sem akadt és nem akad, csak 2 esetben.
1. szerver mentés - ez official-en 20 percenként van, akkor - ha nagyon terhelt a szerver - akár 30 sec-re is leáll a kép.
2. amikor nagyobb mennyiségű cuccot pakoltál át, pl állatból sütéshez húst, vagy sok blueprintet. De ezt már javitották az egyik utóbbi patchben.
A 10 sec-enként 3sec akadás - ha nem official-en vagy - szerintem mod probléma lesz. Én azokat kapcsolnám ki először és úgy nézném meg. Remélem sikerül megtalálni a hiba okát.
Optimalizálásról annyit, hogy igen jól haladnak vele, még a The Center sem akad ( átváltottunk rá ), pedig nagyobb, több grafikai terhelést generál. Az tény, hogy mindent nem érdemes maxra tenni, mert elkezd FPS-t dobálni (pl felhőt be lehet kapcsolni, mert nagyon szép, de tök felesleges, mert ha repülsz, nem látsz semmit, mivel túl alacsonyan már beleszállsz.). De okádéknak nem nevezném akkor sem. Főleg nem egy GTX980TI-vel, ami az aláírásodban van. Nekem csak egy pure 980am van, és semmi gondom nincs. Ha nálad gond van vele azon a "jenelegi gépem"-en, az nem optimalizálási gond, hanem beállítási.
Elnézést a kisregényért. :)
-
Ironman2 #1665 A stílusoddal van baj komám! -
#1664 Önkényuralom van? A topikjaidban nem lehet csak ajnározni a játékot? Akkor töröld védjed csak. -
Ironman2 #1663 Unatkozol hogy minden topikba beszólogatsz? Következő törölve lesz! (mint a másikban!) -
#1662 Mint az okádék úgy fog menni.
Nem olyan sok optimalizálatlan game létezik ,de ez ott van a dobogón elég rendesen. -
#1661 Köszi az ötletelést, SSD-n van a win, külön SSD-n a game, a grafikai beállítások magas, játék közben akad végig.
Holnap felpattintom a win10-et és megnézem DX12-vel ha már támogatja a játék, majd kiderül hogyan fog max grafikán futni :) -
#1660 Ha a játék nincs SSD-n, akkor rakd át SSD-re, lapozófile szintén mehet SSD-re, World Tile Buffer-t Low-ra rakd. Textures elvileg maradhat Epic is a vga miatt, de azért próbáld meg Medium/High-on. Egyébként a játék rögtön betöltés után is szaggat vagy csak ha már játszottál valamennyit? MSI Afterburner-t érdemes használni, az kiírja miből mennyit használ a játék. -
#1659 Megkérdem, hátha valaki már belefutott: mikrolag (helyi és szerver)
Win8.1, friss driverek, SSD, core i7, 16GB RAM, 8 gigás VGA..
Bármilyen grafikai beállításnál játék közben ~10 másodpercenként megakad a kép ~3 másodpercre.
Semmilyen más játék nem produkál ilyet. -
Vieron82 #1658 Center PVE szerver van? :) -
#1657 Server patch nagyobb lehet,de en mar 3 oraja probalkozom,pedig mar ujabb verzio szamot irja ki az oldaluk... -
Toni85 #1656 Szerintem még nincs frissítve a szerver ezért nem tudunk belépni még.Ma letöltött nekem 3gb-ot. -
Vieron82 #1655 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Steam szerverek között látom a [HUN]ters Ark szervert, viszont a játékon belül már nem.
Ha steam kliensből akarok csatlakozni, akkor bekéri a jelszót, majd kiírja, hogy network issue, cannot query for invite.
Valami tipp, hogy mi lehet a baj? -
#1654 Azert olyan gyorsan nem eheznek,nyugodtsz lehetsz! :) -
banita32 #1653 Hali! Ma reggel nem tudtam belépni és megetetni a kicsikéim, remélem nem döglenek éhen mire este hazaérek :(
Issalda -
UglyGee #1652 Köszönöm szépen :) -
Ironman2 #1651
Bekerült a többihez felülre!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.12. 15:06:14 -
UglyGee #1650 Sziasztok,
Elnézést, a zavarásért, de egy nem olyan rég indított ARK: Survival Evolved (magyar) PvE szervert szeretnék figyelmetekbe ajánlani.
[HUN] Predamorph | PvE | Aktív Admin
Közel official PVE szerver beállítások.
Ami kicsit más:
35 slot
ServerCrosshair=True
ShowMapPlayerLocation=True
AutoSavePeriodMinutes=30
HarvestAmountMultiplier=1.2
HarvestHealthMultiplier=1.2
NightTimeSpeedScale=1.3
DayTimeSpeedScale=0.7
AutoDestroyOldStructuresMultiplier=5.000000
GlobalSpoilingTimeMultiplier=2
GlobalItemDecompositionTimeMultiplier=4
GlobalCorpseDecompositionTimeMultiplier=4
Mod:
Metal with Glass Set
Szeretettel várunk mindenkit, aki PvE beállítottságú, nem szereti, ha fogják a kezét, és egy biztos, nyugodt szervert keres :)
Egy próbát megérhet :)
Köszönöm a figyelmet. -
Ironman2 #1649 The Old Snow Biome has received some changes, the extent of which is difficulty to quantify, it is closer to a touch-up as opposed to a re-do. There is a chance this could effect bases in that location, which is why we wanted to include it on the map to give you guys the option as to whether to relocate or not, however it is also likely that they are not significant enough to cause you any disruption.
The other highlighted areas, are areas of change. The swamp isn't being made into a tiny small piece, it is still rather large - it's just a far majority of it will be unaffected by this map change, which is why it is not highlighted on the map - however the areas that are highlighted, will change.
We try to avoid making drastic map changes as we know it can be unsettling for players to have to be concerned about relocating their base, however sometimes we have to go ahead and make those changes for the development of the game. We apologize if this does cause any inconvenience and we really hope you enjoy the upcoming biome changes :)
Don't worry if it's a little confusing! We'll be updating the in-game environment with 3D markers indicating areas that will be undergoing a change! -
Ironman2 #1648 Az alsó zöld terület maradt mocsár,azt elfelejtettem leirni! -
Dagohun74 #1647 Szerintem jobban jár ha költözik, vagy legalább a dinókat vigye onnan.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2016.05.11. 15:15:55 -
#1646 Akinek ott volt terulete azzal mi lesz? -
Ironman2 #1645 A régi hó biome is kapott néhány változtatást,hogy milyen lesz,majd meglássuk! -
Ironman2 #1644 Ilyen lesz az új térkép,nagyobb lesz a hóközösség (kék terület),mocsarakból vettek vissza,helyette a redwood forest lesz (narancssárga terület jelöli)