11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
#1523 [ÖTLET]
Januárban pont ezen gondolkodtam én is, elkezdtem egy játékbemutató videót készíteni, de nem igazán úgy sikerült ahogy gondoltam, így inkább jót tettem azzal, hogy nem osztottam meg :)
Az elgondolásom az volt, hogy a játékot fejezetekre bontva az alapjaitól mutatom be.
- Alapok (minden ami a káték működésével kapcsolatos, világ, harc, gyártás,étel romlás, időjárás, helyek, élőlények, halál stb.)
- Karakter generálás és a túlélés bemutatása az új karakter segítségével ( enni, inni, gyűjtögetni gyártani és egy házat építeni)
- Állatok szelídítése munkára fogásuk (innentől más nagyobb szintű karakter mutatja be)
- Gazdálkodás, öntöző rendszerek üvegházak
- Elektromosság
- Túlélés egy PVP szerveren
- Ereklyék és boss-ok
- Tippek-trükkök
Egy 8 részes mini sorozat :)
Sajnos most nincs időm ezzel foglalkozni, de ötletekkel szívesen segítek. -
Dronaven #1522 Szeretnék ötleteket illetve esetleg társakat keresni, hogy milyen videókat lenne érdemes készíteni a közönségnek, tutorial vagy casual gamplay témában, hogy kicsit közelebb hozzuk a játékot a magyar játékos közönséghez.
Nagyon sok tutorial videót találtam már külföldi nyelvezeteken, de magyar videókból egy két ember jeleskedik, aki mondjuk felrakja a napi játékot, ha van ötlet és jelentkező azt szívesen fogadnám, és összedughatnánk a fejünket, mit is lehetne tenni :) -
Lyaranie #1521 Köszönöm a meghívást/választ, de egyelőre szeretnénk azon a szerveren maradni, ahol most vagyunk. :) -
Ironman2 #1520 Akit érdekel dinós topik az sg-n,az olvasgasson,sok érdekes cikk van benne:
https://sg.hu/forum/tema/1136282759 -
Ironman2 #1519 Talán az 1000 db wooden club ütés hatékonyabb lenne... -
Ironman2 #1518 -
Ironman2 #1517 Egész közel mentünk hozzá,még meg is csapkodott minket néhányszor,egész szép ütései vannak,lényegtelen,mert az ablakból simán lehetett lőni,minden találat bevitt,de ez a 46 darts 1-es giga szinten röhejes.kb vagy 150-et belelőttünk,és semmi. -
#1516 Köszi Vas az ajánlást, és ha már itt tartunk, hosszú hétvége alkalmából naponta változó növelt szorzókkal várunk benneteket ma például sokkal hamarabb lesznek hűségesebb a dinók és mintha a játékosokkal is történt volna valami, mindenki ereje tejébe van… :) -
Dronaven #1515 Valószinüleg nem voltatok túl hatékonyak a nyilazásban.
Giganotosz pedia itt meg található, hogy melyik legényben mennyi nyilacska kell mikor az első 140-esemet akartam kiütni valhallán akkor én is meglepődtem, hogy hatványozottan emelkedik a különbség a 120-s hoz képest.
Ha gigára mentek vadászni nem kell ilyen mókás épület. egy alap platform, vagy ha már minden képpen muszáj akkor Alapok meg mennyezetek max. :D és el kell találni azt a távolságot ahol érdeklődik irántad, de nem ér el. És amikor nagyon el kezd a víz felé szaladni , mert már kezd beérni a sok nyíl akkor kell kicsit utána menni felkelteni a figyelmét és még néhány nyilat beleengedni. :) a kedvencem az Úristen felkelt a giga. mi lesz aaaarrghgghghgh.... azt hogy hogy lehet költség hatékonyan megoldani egy legközelebbi időpontban meséljük el :) -
Ironman2 #1514 Gigák általában a vulkán lábánál lévő folyónál szoktak tanyázni,és vadászni,könnyen meg lehet őket találni -
Ironman2 #1513 Igazából Giganotot mentünk vadászni,meg is találtuk a drágát,rengeteg piros mérgező nyilat lőttünk bele,de nem feküdt ki tőle,pedig alacsony szinten volt.A sas-t viszont lekapta rendesen a tetőről.Oda is veszett. -
Ironman2 #1512 Pacal-túra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #1511 Szia! Költözhetsz akár hozzánk is skynet szerverére,épitkezhetsz mellénk,mindenünk van,szívesen segítünk neked ha akarod.
http://arkservers.net/server/149.202.194.46:27051
Van még másik fórum??? Ennél jobb nemhiszem hogy van.
Szerk:"Szerver hozzáadása játékhoz:windowsban jobb klikk alul a sarokban lévő steam ikonon,majd szerverek,a szervereknél a kis ablakban a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél!"
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.03.11. 21:19:29 -
Lyaranie #1510 Sziasztok!
Egy másik fórumról küldtek ide, hogy talán itt tudnátok segíteni nekem. :)
Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani olyan oldalt, ahol tudnék találni egy személy, akivel tudnánk játszani?
Jelenleg egy PVE official szerveren vagyunk, összesen hárman, de az egyik tag eléggé inaktív.
Elsősorban magyar személyre gondoltunk, a kommunikáció megkönnyítése végett.
Valakinek esetleg van valami ötlete vagy hasonló?:) -
Dronaven #1509 Nincs mit remélem másoknak is tanulságos volt amit nem mondanak el a nagyok, hogy mit miért..
Mert eleinte én sem használtam a teknősöket semmire, úgy voltam vele, hogy haszontalan nyomorúságok :D
De miután elolvastam egy külföldi fórumon, ha raidre megyek az az első amit bevetek :D -
Ironman2 #1508 Gondolom ő lesz az egyik boss a bossarénában.Itt még van egy másik titokzatos jószág is,amit már korábban kiraktak:
-
Ironman2 #1507 Dicsak! Színesfémbűl lesz a Giganotoszaurusz!!
Coming soon to an ARK near you..
Everyone's favourite larger-than-life slaughter machine, the Giganotosaurus has undergone a transformation! And it's not the only thing... ;)
-
#1506 Nagyon szépen köszönöm, majd rakok fel videót a raidről -
#1505 köszönöm a linket, bár nem nagyon foglalkoztat mivel fut a jelenlegim, megy jól a játék az jó napot :DDD -
Ironman2 #1504 http://compactiongames.about.com/od/systemrequirements/a/How-To-Determine-Direct-X-Version-And-Shader-Model-You-Are-Running.htm -
#1503 Koszonom. Azert optimalizalason van meg mit javitaniuk!!!! -
#1502 Javítva.
-
#1501 A fordításban a (mate bossted) sort állítsd át légyszíves mert a "fokozott párzás" ebben az esetben teljesen értelmetlen, itt azt jelenti hogy ha két azonos fajú de különböző nemű állat egymás közelében van akkor sebzés/ellenállás bónuszt kapnak.
én azt írtam lehetséges verziónak hogy "Társ Bónusz", persze ha van jobb ötlet jöhet az is. -
#1500 shader model 4 (nem teljesen tudom mi mivel nem értek hozzá, de grafikai programozási nyelv/api, talán a dx10-eshez tartozó, gondolom ha kiveszed akkor dx9-es shadereket használ) -
#1499 Ez az sm4 pontosan mit takarna? -
Dronaven #1498 Az a baj hogy ez egy olyan titok amit ha elmondok meg kell hogy öljelek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az auto turret és a bioturret leszedi a rakétákat gránátokat (mindenfélét)
Ha szeretnéd, hogy kifogyjon akkor keress egy jó nagy szintű teknőst, meg egy másikat, az egyik legyen fiú a másik lány Ha egyedül mész follow-oltasd az egyikre a másikat és szépen araszolj a turret felé lehetőleg a teknősön legyen minimum journeyman páncél és legyen vagy 50k élete. A 60 armoros páncél a mated boost miatt egy turret löszer kb 4-5-t fog sebezni a teknősön. EGYET NE FELEJTS EL!!! SOHA NE SZÁLLJ LE!!! mert te fogsz meghalni :)
Vagy van még valami más amit mostanában nem teszteltem, mert egyik szerveren sem jutottam még el arra a fejlettségi szintre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Have FunHasználj Rocket turretet, mert annak a lövedékeit elvileg nem szedi le egyik turret sem. :)
Tegyél quetz hátára platform, arra tegyél alapok, majd tegyél Rocket turret és tadaaa it's a magic trick a quetz míg van stamina-ja addig sem száll le amíg a turretben ülsz, mosolyogva rommá lőhetsz bárkit a levegőből. természetesen az áram ellátással, vagy a turret-ekkel kezd, hogy ne bántsanak közelebb repüléskor.. -
#1497 Sentry gun-t hogy lehet counterelni? Szétlövi a rakétáim:S -
#1496 nálunk a "majomember" fején van :D -
#1495 Köszi, így látszik a fénye, de -sm4 nélkül 45-50 fps helyett csak 20-25 fps van, az nagyon kevés.
Ez is megy a "ez is megvan" polcra
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.03.07. 18:55:03 -
#1494 ne skineld a sapit ill vedd ki az indító parancsból az " -sm4"-et -
#1493 Legyártottam egy bányász sisakot, de nem jövök rá, hogy hogyan lehet bekapcsolni a lámpát rajta, valaki árulja már el
-
Ironman2 #1492 Köszi! Amúgy már 100 százalékos lett ez is.Nyomtam mindegyikre egy szavazatot! -
Ironman2 #1491 Player versus player versus enemy -
Norbertboy #1490 Mi a pvpve? -
#1489 Köszi, az infókat! Nem akarok nagyon moddolni csak ha még is lenne rá igény akkor tudjam mivel állok szembe. -
Dronaven #1488 Magát az updatet nem bolondítja meg csak annyi, hogy ha olyan összetevőt változtatnak, ami miatt mondjuk a mod nem fér hozzá vagy, összeakad az összetevővel akkor lehet gond.
A Mod-okat külön kell updatelni, remoteon keresztül vagy kinek hogy.
Amivel gondom volt az a HosHavoc Plugin loadere volt, és a raid protection plugin volt hibás és túlterhelte a szerver memóriát.
Általában clear modokat és MAP-okat használtam így nem tudom más esetben mi a helyzet. -
#1487 Mennyire tudja egy mod megbolondítani a szerver updatet ? Aki használt már valamilyen modot annak volt update-lési gondja ?
-
lammaer #1486 Köszi a részletes infót ;) -
#1485 Fordítgatom + javítottam egy régit (mate boosted), nézz rá légyszíves. -
Stief #1484 HUN/EU] Nomad *PVP* magyar szerver, várunk szeretettel minden játékost
Egyébként játékos partnert is szívesen várok, kezdők előnyben. 21 pluszos emberek (nem ovi) :)